Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Povezivanje za wifi sta treba?

Sallee
26.7.2011, 18:27
Hocu da (cisto da probam, imam telekomov adsl) ali hocu da probam da vidim kako radi wifi... sta mi treba samo wifi antenica i nista drugo, ili moram da kupim i pci karticu?? Koliko sam skontao treba samo antenica... znaci da se kacim na divlje :) koju preporucujete antenicu? Znaci mislim da mi treba samo BEŽIČNI ADAPTER USB recimo TP-LINK TL-WN422G HI-POWER, 54 MB/S 802.11B/G SNAGE 100MW?

Kojic_M
26.7.2011, 19:21
Samo usb wireless i to je to. Moj drug tako ide na net,samo od kradje :Freddy:

Nutsbre@ker
26.7.2011, 21:07
Ako mislis da kraduckas net, sanse su ti pola pola da je net zakljucan, ili zasticen nekim drugim vidom zastite, tako da nije bas da ti samo treba ''antenica''. Postoje sanse naravno da imas u komsiliku otkljucan net, ali ako preteras sa download-om velike su sanse da ce to komsija provaliti pa se zastiti ili ako je uporan ko stenica moze i da te :boxing: :D

Sallee
27.7.2011, 0:55
ma ima otklucanog neta koliko hoces :) nego da pitam nesto prvo na W7 ne radi mi TP-LINK TL-WN422G HI-POWER znaci ubacim drajvere i dole desno izadje signal precrtan i kaze nema mreze nijedne?? probao sam refresh nece pa nece... onda zakacim na drugi hard i dignem xp ubacim drajvere i odmah je nasao nekoliko ap ?? bez problema... da li neko zna zasto na w7 ne radi i ne nalazi nista pise na kutiji kao w7 ready valjda nesto u tom fazonu...?
I jos nesto da pitam nadam se da nisam dosadan da li bi nekako moglo da se sa te jedne "antenice" nakacim na recimo 3 AP istovremeno i da onda imam vecu brzinu (cini mi se da sa applea to moze) da li moze na windowsu i kako ako moze?
Ali prvenstveno me interesuje ono zasto mi ne radi na W7 verovatno treba nesto da se podesi, mada u uputstvu koje sam dobio uz tp link isto je uputstvo kao i za xp instalirate drajvere i to je to...?