Prikaži potpunu verziju : Left, up arrow i right, down arrow + space?
Zasto ove kombinacije ne funkcionisu? Igram dosta igara, u kojima mi zasmeta kada ne mogu da ostvarim recimo Up arrow, left arrow + space . . .
...a right arrow+up+space hoce?
Ne znam zasto je to tako,ali ni meni ne radi kombinacija kao i tebi,a ova sto sam ja napisao radi bez problema.
Da, ostale dve kombinacije, koje su suprotne od gorenavedenih rade.
Mozda je nesto do sistema,probajte u sticky keys da podesite nesto,moguce da ima veze sa tim(5 puta kliknite shift brzo da udjete u meni).
Ma bre zvao sam i Džudžubadžu šamana,neće.
Nikad mi ni nije radilo,i gasio sticky,i uključivao sticky,i drndao sticky do te mere da sam morao sistem da reinstaliram bre.
Tastaturu menjao,OS menjao,source OS-a menjao,i mog mentora zvao kod kog sam pekao zanat. I na internet išao,ništa...
NEĆE da skreće u igrama levo,i da povučem ručnu ko čovek,ne da mi... Eeeeeeejjjjjjjjjjj bre,21 vek,oću da ulećem u virtuelne krivine kako je Bog sveti zamislio da bude tako,NEĆE!
Ovaj hejt je vlasnistvo autora,svako korišćenje u privatne,vojne,javne,službene,svet-o kompjuterovske potrebe je apsolutno i neopozivo DOZVOLJENO
Koji OS? Kad probam tu vašu kombinaciju, čujem neko energično bipkanje na zvučnicima, moguće da je neki Morzeov kôd za "F*CK YOU" ili varijacija na temu.
Problem nije do softvera vec do limitiranosti hardvera tastature. U zavisnosti od resenja elektricnog kola tastature neke kombinacije nece raditi, dok kod drugih tastatura hoce al' opet neke druge nece. Jednostavno se proizvodjacima vise isplati da se ne drndaju sa tim problemom nego da ga rese.
Hephaestus
17.7.2011, 11:30
Kome smeta ovaj problem treba da kupi n-key rollover tastaturu, ali su malko skupe, a i kod nas nije neka ponuda.
water wizard
17.7.2011, 11:38
pa probaj u controls da namestiš neko drugo dugme, to ti je kao najlakše rešenje, osim ako nisi od onih kojima mora da piše strelica.. mada kad staviš prste na dugme i ne vidi se šta piše :D:kreza:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.