Prikaži potpunu verziju : Local area connection 2
E ovako,pre neki dan spojim mobilni telefon sony ericsson w660i preko usb kabla na komp da prebacim nešto,u donjem desnom uglu pored sata mi se pojave neke crtice kao one za domet mreže na telefonu ili kao kada se konektuje na wireless,posle jedno minut-dva pojave mi se ona da mala monitora što trepere kada se konektujem na net i piše mi da sam konektovan,otvorim ja firefox probam da odem na neki sajt ali ništa,nema net-a.Pa ako neko zna dal je moguće da se spojim sa tim telefonom na wireless (ja sam skoro siguran da nemože) pošto mi pokazuje to kao da sam konektovan.U local are connection/properties mi pokazuje da sam konektovan preko Sony Ericsson Device 616 USB Ethernet Emulation (NDIS 5).
Ako je to ovaj elefon onda je odgovor NE. Jer dotični teleon nema vajerles. To što se tebi pojavilo među mrežnim konekcijama je najverovatnije virtuelna mrežna konekcija tog telefona koja se koristi za izlazak na net preko tog telefona ali uz pomoć 3G mreže. Ato ti se nikako ne isplati jer naši provajderi još uvek biju preko uši kad su cene 3Ga u pitanju.
Ako je to ovaj elefon onda je odgovor NE. Jer dotični teleon nema vajerles. To što se tebi pojavilo među mrežnim konekcijama je najverovatnije virtuelna mrežna konekcija tog telefona koja se koristi za izlazak na net preko tog telefona ali uz pomoć 3G mreže. Ato ti se nikako ne isplati jer naši provajderi još uvek biju preko uši kad su cene 3Ga u pitanju.
Ja sam njega jedno vreme koristio kao modem,imao sam telenor karticu na koju sam uplaćivao megabajte (2GB=1200din),ali sam ga koristio kao dila up,zato mi je čudno što se sad pojavljuje kao local area connection 2,jer kad skinem telefon sa usb kabla ta ikonica za local area connection 2 nestane,ostane samo local area connection 1
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.