PDA

Prikaži potpunu verziju : UNO karte

Markob
19.6.2011, 23:56
Da li neko zna gde u Beogradu ove karte mogu da se kupe?
takodje ko voli drustvene igre preporucujem da ih proba, evo slicica kako izgledaju http://www.google.com/search?um=1&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=np&tbm=isch&sa=X&ei=cnD-Tf_2O9DJswaYjfnuDQ&ved=0CDkQvwUoAQ&q=uno+cards&spell=1&biw=1280&bih=697

Parkman
20.6.2011, 0:56
Viđao sam ih u kineskim prodavnicama. Original sigurno nisu ali su bar jeftine.

Markob
20.6.2011, 13:10
aj bas cu da pretrazim kineske prodavnice, pa cu javiti gde sam nasao

unique93
24.6.2011, 17:01
imas na limundu :D

Bujosh
24.6.2011, 17:04
Imam ove karte (uno) doneo mi ih jedan rodjak kada je dolazio prosle godine iz amerike znam i kako se igraju, ima vise vrsta ovakvih karata, jedan spil ima 105 karata koliko znam....:D

mciggzy
24.6.2011, 17:10
Imao je kiosk odmah do Ateljea 212 (krenes malo ka trgu, u zgradi). Na limundu ima gomila, a pre 10 dana sam bio na Plitvicama, i prosdaju se u radnji sa suvenirima :D

Inace, ko hoce nesto jos zabavnije a za sve vrste igraca, nek proba Bang!. Doduse, deset puta je skuplji, ali mi se ne odvajamo, uzeli smo i ekspanziju i 20 ljudi iz drustva zna da igra. Navukli smo se na drustvene igre, pa kolekcija samo raste, zadnji je Mag Blast :D

Yanosh
25.6.2011, 10:24
Ja sam UNO karte nasao kod kineza, i sasvim su ok kvaliteta, a i igra je prilicno zanimljiva.

@mciggzy
A gde mogu da se kupe Bang! i Mag Blast?

Luka Filipovic
25.6.2011, 12:50
Moj drug je kupio te karte kad smo bili na ekskurziji...tamo kod manastira ovek ima onih trgovaca sa svakakvim glupostima pa su bile i te karte...
ceo put smo to igrali u autobusu :to_care:

mciggzy
27.6.2011, 11:03
U Bg-u nadji na netu fgsigil blog, imas sve info. MagBlast jos nismo prihvatili :) ali za Bang! u velikom drustvu svaka preporuka :)

Inace u medjusvremenu smo sa raznih strana uzeli Doom, Warcraft, Catan, Catan card game, Spacehulk death angel...

Inace za Bang, mada tesko se mogu naci sve ekspanzije o kojima pisu:
http://bangcardgame.blogspot.com/