PDA

Prikaži potpunu verziju : Najgori film (bilo koji žanr) koji ste gledali... i zašto

Strane : [1] 2 3 4

Crusader88
12.8.2006, 23:47
Po me ni najgori film je
DRAKULA 3000(lol),prica ide ovako u svemiru tipovi nasli neki brod koji je jos oodavoooo nestao a u njemu ima mnogo sanduka i oni nezanju nista ni o vampirima i o bogu jer je to 3000. godini zabranjeno. Ali oni pronalaze dokument da je brod krenuo sa PLANETE TRANSILVANIJA na planetu (nemam pojma).
i jos je jedan clan ekipe koje je nasao brod je cukun,cukun,cukun,cukun,cukun,cukun,cukun,... unuk VAN HELSINGA.
Sve gore od goreg a film se zavrsava tako sto preziveli CRNJA i ROBOT(koji je nekad sluzio kao sex igracka) idu da se ... pa znate.. i JOS brod leti ka suncu kako bi unistili vampira.

NADJITE GORI FILM

Night Hawk
12.8.2006, 23:49
Meet Joe Black je nevidjeno njesra od filma

DeCoy
12.8.2006, 23:54
Skoro sam gledao neku komediju Churchill sa Cristianom Slaterom!!!
Teski shit!

3LANCER
13.8.2006, 0:02
Kuca od voska - nije samo nagori vec i najsmesniji horor, gledao sam sa drugom i crkli smo od smeha. A onda smo ukljucili poljsku sinhronizaciju i jos vise se smejali. :D

Crusader88
13.8.2006, 0:09
A da jos jedan VEOMA OCAJAN film je PI, jedan pacenik hoce da nadje formulu za PI u matematici, i on trazi na svom mocnom racunaru(iz 80-tih), i vlada amerike tajno mu daje jaci samo da on nadje PI, i on trazi i trazi i ima cudene snove(pomalo je lud) vidi ziva srca i nalazi ih svuda i snu (sto je najgore film je sniman crno beo), glavni glumac(taj ludi) je onaj sto glumi u borilackom klubu sa bred pitom..
i gde stadoh aaaaa i nadje on matematicku formuku za PI.
I sad ga juri vlada, jure ga JEVREJI jer misle da im se tako zove bog(formua PI) i traze kako bi oziveli svog boga.
Pitanje da li majmuni izmisljuju ovako glupe filmove, kao fortune cookes u Simpsonovima?

Covenant
13.8.2006, 0:45
Iako ih mnogi ljudi dizu u visine(ko zna zbog cega:p )-Sixth Sense i Talentovani Gospodin Ripli su njesra kakva se ne srecu uvek....

player1
13.8.2006, 0:55
Sto sam gledao neko njesra neki japanski film sa godzilom, valjda Godzila2000, ili tako nesto. Koliko naivno izgleda, to je smesto.

Takodje veliko sra-nje je i Mortal Kombat 2 (bio nekom prilikom na Pinku u nocnim satima). Sta reci, ma Mocni Rendzeri izgledaju ozbiljnije od ovoga. Jadno...

Manda
13.8.2006, 1:32
Napoleon Dynamite je meni nesto najgore sto sam gledao. Film je trebao da bude komedija, ali nisam se nasmejao ni jednom dok sam ga gledao, a odgledao sam ga cisto da bi video da li je do kraja retardiran istim intenzitetom... I jeste. Strasno

Neuro
13.8.2006, 1:37
Mars Attacks i Spiderman 2 . Izdržao sam po pola sata u oba slučaja... Slošilo mi se od tolike gomile gluposti u tako kratkom vremenskom periodu. :n-hang:

DorianGrey
13.8.2006, 1:53
Hotel Od Milion Dolara, smorio me do bola, ne znam sta bi Mel Gibsonu da glumi u onakvom filmu :boodala:

Eni
13.8.2006, 2:07
Sekula se ženi :rofl:
Ne znam koji Q mi je bio da gledam domaći film :boodala:

marko3581
13.8.2006, 2:19
Film sa najgorim scenarijom je definitivno "House of 1000 corpses".Film koji je toliko bez horor dinamike(a navodno treba da je horor),da mi se pod-crtani iz Simpsonovih,Itchy and Scratchy,cine kao ozbiljna horor dela.

Sto se tice glumackog dela,najgori je film u kome glumi Britney Spears cini mi se "Nismo vise klinke".Izuzetno lose odradjena gluma,koja sramoti filmsku umetnost,bez opravdanja sto se glavna glumica bavi profesionalno pevanjem a,ne glumom.

mad_skillz
13.8.2006, 2:43
A da jos jedan VEOMA OCAJAN film je PI, jedan pacenik hoce da nadje formulu za PI u matematici, i on trazi na svom mocnom racunaru(iz 80-tih), i vlada amerike tajno mu daje jaci samo da on nadje PI, i on trazi i trazi i ima cudene snove(pomalo je lud) vidi ziva srca i nalazi ih svuda i snu (sto je najgore film je sniman crno beo), glavni glumac(taj ludi) je onaj sto glumi u borilackom klubu sa bred pitom..
I sad ga juri vlada, jure ga JEVREJI jer misle da im se tako zove bog(formua PI) i traze kako bi oziveli svog boga.
Pitanje da li majmuni izmisljuju ovako glupe filmove, kao fortune cookes u Simpsonovima?
Edward Northon je glumac.A film nisam gledao.:)
@topic Najgori film koji sam gledao , pa ne mogu bash da izdvojim neki.Ali jedan od loshijih je na primer od skora Tokyo Drift.Ne verujem kako unishte neki zanr samo zbog komerijalnih svrha.

Raider28
13.8.2006, 3:35

Uopste se ne slazem sa tobom.Pi je jedan od boljih filmova koje sam pogledao.To sto ga ti uopste nisi razumeo ili nisi hteo da razumes to je tvoj problem.Osnovna ideja filma je da se matematicke pravilnosti mogu pronaci svuda u prirodi,kao i u religiji.Glavni lik matematicar Maximillian Cohen(koga uzgred igra glumac koji se zove Sean Gullette,a ne Edvard Norton(Fight Club)),proucavajuci berzu i promene na berzi,odnosno pokusavajuci da predvidi ponasanje berze,ustvari trazi taj broj od 216 cifara za koji se ispostavlja da se javlja i u Jevrejskoj Tori kao i u mnogim drugim stvarima.Ne radi za vladu,vlada pokusava da ga prigrabi ceo film,ali ne uspeva.Takodje pati od uzasnih glavobolja i stalno uzima jake lekove,a posledica toga su halucinacije koje ima.Ovo bi bilo ukratko.

To sto je film crno beli mu daje poseban sarm.Na svakom koraku se vidi stil snimanja,odnosno rezija Darena Aronofskog(Darren Aronofsky) ciji film Requiem for a Dream svrstavam u 10 najboljih filmova koje sam pogledao.Jedva cekam njegov novi film The Fountain.

Da zakljucim Pi je zanimljiv i intrigantan film za one koji se iole potrude da ga shvate.Za kraj par linkova:

http://imdb.com/title/tt0138704/

http://imdb.com/name/nm0004716/

http://imdb.com/title/tt0180093/

http://imdb.com/title/tt0414993/

Night Hawk
13.8.2006, 11:36
Ne treba zaboraviti ni Home Alone 4 koji je pun "engleskog humora" koji ostatak sveta ne razume ( mozda razumu neka deca koja su tu pred zabaviste ) .

3LANCER
13.8.2006, 12:03
glup je i Hitch za koji su mi neki tvrdili da je komedija a ako je bilo 3 iole smesne scene skidam kapu. cak je i film sam nekako dosadan, samo nesto razglabaju i uopste ne znam sta mi bi da ga uzmem iz videokluba (cak se ni mojim roditeljima nije svideo)

DeCoy
13.8.2006, 12:04
@topic Najgori film koji sam gledao , pa ne mogu bash da izdvojim neki.Ali jedan od loshijih je na primer od skora Tokyo Drift.Ne verujem kako unishte neki zanr samo zbog komerijalnih svrha.

Sa ovim se potpuno slazem.Bas juce sam gledao film.Film bre nema nikakvu smislenu radnju.Kao,cale mu je neka military faca,sve mu brani,da bi mu posle dao onog Mustanga,onako...

@3LANCER
dobro si me upozorio za Hitcha.Dobio sam DivX pre neki dan,pa cisto da ne trosim vreme gledajuci ga:)

I da,setio sam se,ubedljivo najgoreg filma koji sam gledao: "komedija" Freddy got fingered

Dimo
13.8.2006, 14:48
Scary Movie,svaki dio.
Neopjevano njesra.

player1
13.8.2006, 15:33
Koliko ja vidim u ovoj gomili ima cak i prosecnih, a ne losih filmova. A za divno cudo nasao se i (relativno) dobar film kao Pi.

Koliko ljudi, toliko razlicitih ukusa...

Freško
13.8.2006, 16:42
Jeda od glupljih filmova koji sam pogledao definitivno je i film Emira Kusturice ZIVOT JE CUDO ....uspeo sam da odgledam nekih 30-35 minita i film mi je bio toliko napran i glup da sam morao da ga ugasim iako ja to cinim veoma retko...ali ovo sam jednostano morao.....kola koja idu po sinama......medved juri postara...mislim sta reci.....:( :( :( :( :(

Ocelot
13.8.2006, 16:49
Bas po takvim scenama je Kusturica i poznat. Meni se licno, taj film dopao, kao i skoro svi njegovi. Ali, najbolji mu je Podzemlje.

Roronoa Zoro
13.8.2006, 18:15
Dracula 3000, a odmah zatim Tokyo Drift i Harry Potter (sve u komletu).

nesonjacc
13.8.2006, 19:05
Ma ubedljivo je najvise gluposti medju "Hororima"

Cabin Fever - Idiotizam - Nacisto se pogubili na pola filma pa posle se nije znalo ko koga.....a bogami ni zasto
Dead End -Moronizam

Sve u svemu o klasici tipa X tinejdzera(pijanih) ode u Y nedodjiju kako bi ih Z lik -masakrirao, pojeo, napravio wax muzej........ Mislim stvarno NAJGORE

Night Hawk
13.8.2006, 19:24
Jeda od glupljih filmova koji sam pogledao definitivno je i film Emira Kusturice ZIVOT JE CUDO ....uspeo sam da odgledam nekih 30-35 minita i film mi je bio toliko napran i glup da sam morao da ga ugasim iako ja to cinim veoma retko...ali ovo sam jednostano morao.....kola koja idu po sinama......medved juri postara...mislim sta reci.....:( :( :( :( :(

Njegovi su svi filmovi glupi jer nas predstavlja svetu kao cigane .

Beagle
13.8.2006, 20:53
jel gledao ko od vas glupan i tupan: kada je hari sreo lojda
ili jos gore Spaceballs
i za kraj film kojem i ne znam ime (valjda neki horor), u kome neki zombo jede coveku mozak (a cove je od ociglednog stiropora) kasikom za sladoled, a drugi ga juri motornom testerom! film je bio na ARTu (a gde bi drugde). ako neko zna kako se zove nek objavi!!!!!!:boodala: (sta mi bi):boodala: :boodala: :boodala:

Covenant
13.8.2006, 21:03
jel gledao ko od vas glupan i tupan: kada je hari sreo lojda

Gledao sam-kakav smor,a film kobojagi trebao da bude smesan:)

DeCoy
13.8.2006, 21:09
ili jos gore Spaceballs

Nemoj tako,Spaceballs je OK film,parodija...

Shlaymara
13.8.2006, 21:31
Pre neki dan sam na pinku gledao neki film(zaboravih mu ime), u kome je Milan Mladenovic igrao glavnu ulogu i pisao muziku....aaaaaaaaa.......tako je "dobro" odigrao svoju ulogu da me je bilo sramota gledati....sta mu je to trebalo.

Bifrost
13.8.2006, 22:51
Ne mogu da verujem da je neko rekao za PI da je ocajan film:mad:
Ali kad smo vec kod ocajnih da li je neko gledao onu glupost Upoznati Forestera sa sean connery-jem? Mislim da je to pojam glupog filma.

ForceWare
13.8.2006, 22:54
Slomljena strela :rofl:

Ice-Man
13.8.2006, 23:17
Big Fish!:rofl:
Najgori film koji sam gledao (makar sam pokusao)!:(
Ne mogu da verujem da sam ja to ucinio! Film je teska limunada, i licno mislim da sam gledanjem istog oduzeo sebi 40 (toliko dugo sam gledao) dragocena minuta zivota!:mad:

drgonzo
13.8.2006, 23:29
Ima milion losih filmova koje sam gledao, nema sanse da se setim koji je najgori! Od onih koje sam gledao u zadnje vreme....hmmm, tek pre mesec dana sam pogledao Hostel i bio sam prilicno razocaran. Quentin Tarantino se potpuno izgubio, kao i Kusturica.

Crusader88
14.8.2006, 0:00
hostel i nije bas TOLIKO los, ali nije ni megahit. Srednje zalosno.
Ste culi da se radi nastavak th HOSTEL 2

player1
14.8.2006, 0:46
hostel i nije bas TOLIKO los, ali nije ni megahit. Srednje zalosno.
Ste culi da se radi nastavak th HOSTEL 2

Barem radi ono sto treba.
Plasi...

Crusader88
14.8.2006, 1:43
moze da cimne hostel, to je jako GROZAN film kad onoj japanki vadi oko.aaaaaa:opanachke

Bifrost
14.8.2006, 2:47
Ajd kad smo vec kod Quentin Tarantina, odgledajte nesto od Takashi Miike, one je ustvari Tarantinov idol, i deset puta je gori od njega.:paranoia:

JANISKO
14.8.2006, 22:08
BE COOL film je cisto S_____.Gori film nisam gledao!!!

Rocker
14.8.2006, 22:32
Man Bites Dog! Ako vam nije žao da potrošite 90' minuta svog života da bi ste posle mogli da pričate kako veće sr@nje od ovog ne postoji u poznatom univerzumu, samo navalite. Smorićete se gore nego od bilo koje španske serije!

darthmajor
14.8.2006, 22:55
Ma ljudi ne znate vi sta je los film (it's just an expression, ne zelim da impliciram nista)! Nesto NAJGORE sto sam ikada video definitivno, bez ikakve sumnje je Alone In the Dark!!! Iako nisam igrao igru, imam respect prema starim legendama, pa je film to vise boleo...na imdb-u je dobio 2.2 (mislim da je zasluzio manje) http://www.imdb.com/title/tt0369226/ i ponosan je nosilac 26-og mesta na bottom 100 listi. Ovaj film me je naterao da postavim sebi pravilo "ne gledaj nista sto je dobilo ispod 4 na imdb-u!" Ako vec iznad hiljadu ljudi kaze da je film smece, verovatno ima neceg u tome...

Do@ OldSchool
15.8.2006, 13:22
Trci Lola Trci *****e od filma ....

Beagle
17.8.2006, 0:18
mala dopuna mojoj listi
sekula se opet zeni (film koji je snimljen za tri sata)
harry poter (bilo koji deo BLJAK)
i jedan crtani,iako serijski: ren i stimpi

sto se tice spaceballsa, mozda sam malo preterao, ali likovi su stvarno tupavi (PIZZA HUT, MASTER YOGURT i sl.). ipak skidam kapu dart vejderu, ili kako god se zvao u tom filmu.

Nicolas
17.8.2006, 0:56
Po me ni najgori film je
DRAKULA 3000(lol),prica ide ovako u svemiru tipovi nasli neki brod koji je jos oodavoooo nestao a u njemu ima mnogo sanduka i oni nezanju nista ni o vampirima i o bogu jer je to 3000. godini zabranjeno. Ali oni pronalaze dokument da je brod krenuo sa PLANETE TRANSILVANIJA na planetu (nemam pojma).
i jos je jedan clan ekipe koje je nasao brod je cukun,cukun,cukun,cukun,cukun,cukun,cukun,... unuk VAN HELSINGA.
Sve gore od goreg a film se zavrsava tako sto preziveli CRNJA i ROBOT(koji je nekad sluzio kao sex igracka) idu da se ... pa znate.. i JOS brod leti ka suncu kako bi unistili vampira.

NADJITE GORI FILM

E dobro je, mislio sam da sam lud! Znaci meni je brat (srecom nije rodjeni)
uleteo u kucu i predstavio taj film kao veliki hit pre nekih godinu/dve! Covece nisam znao sta da radim, sta me snaslo, morao sam da gledam skoro ceo film!:boodala:

A sta reci za Marked for Death, Armageddon - jure po planeti najbolje "busace", i kada buse sve se svodi na ono: toooo sad busiii... -, dalje -> Red Heat -ajde dok sam bio mnogo mladji i izdrzao sam da ga odgledam dvaputa ali sada no way-, Shark Zone - pandan Counter Strike-u, samo gore -, Target:boodala:

Eto to je sve od bisera koje sam popamtio:opanachke

dodgeme
17.8.2006, 1:09
najbolji je verovatno sin city ili v kao ostveta.

a nojgorih ima dosta al nabrojacu samo nekoliko.Top gun i men in black 2 [ kratko dosadno i smeshno u odnosu na 1 deo]

player1
17.8.2006, 9:50
i jedan crtani,iako serijski: ren i stimpi

Ovo je tesko kvarenje omladine.

Sto je jos jadnije je da se neki crtaci slicnog stila upravo daju na CN-u.

dodo
17.8.2006, 10:35
Ko sto rece neko "odozgo", ima ih dosta. Zadnje njesra koje sam gledao je Blood Rayne.
Inace, Dracula3000 je fenomenalna suptilna parodija koja je, ipak, namenjena ljudima koji su prezvakali XYZ filmova o vampirima. Ja ga gledao u drustvu i plakali smo od smeha

Dark_Runger
17.8.2006, 12:42
Svi delovi Gospodara Prstenova i Star Wars-a :n-cc2:

dzambo
17.8.2006, 13:26
Svi filmovi od Emira i Covek zvani Rejmbo sa Stoloneom. To je kao komedija neka. Pa Panisher ma ima iiiihhhhh....:kreza: :kreza: :kreza:

Duxiland
20.8.2006, 14:22
Evo još nekoliko filmskih katastrofa:

Catwoman
Freejack
Highlander 2,3,4
Superman 4
Robocop 3

kakve budale mogu da naprave takve gluposti? :n-cc2:

M1los
20.8.2006, 16:16
Film "Grbavica" sa Sarajevo film festivala.

volf
20.8.2006, 18:20
Slatko od snova sa Draganom Mirkovic, bez konkurencije!

Jack Sparrow
20.8.2006, 18:44
Uopste se ne slazem sa tobom.Pi je jedan od boljih filmova koje sam pogledao.To sto ga ti uopste nisi razumeo ili nisi hteo da razumes to je tvoj problem.Osnovna ideja filma je da se matematicke pravilnosti mogu pronaci svuda u prirodi,kao i u religiji.Glavni lik matematicar Maximillian Cohen(koga uzgred igra glumac koji se zove Sean Gullette,a ne Edvard Norton(Fight Club)),proucavajuci berzu i promene na berzi,odnosno pokusavajuci da predvidi ponasanje berze,ustvari trazi taj broj od 216 cifara za koji se ispostavlja da se javlja i u Jevrejskoj Tori kao i u mnogim drugim stvarima.Ne radi za vladu,vlada pokusava da ga prigrabi ceo film,ali ne uspeva.Takodje pati od uzasnih glavobolja i stalno uzima jake lekove,a posledica toga su halucinacije koje ima.Ovo bi bilo ukratko.

To sto je film crno beli mu daje poseban sarm.Na svakom koraku se vidi stil snimanja,odnosno rezija Darena Aronofskog(Darren Aronofsky) ciji film Requiem for a Dream svrstavam u 10 najboljih filmova koje sam pogledao.Jedva cekam njegov novi film The Fountain.

Da zakljucim Pi je zanimljiv i intrigantan film za one koji se iole potrude da ga shvate.Za kraj par linkova:

http://imdb.com/title/tt0138704/

http://imdb.com/name/nm0004716/

http://imdb.com/title/tt0180093/

http://imdb.com/title/tt0414993/

Apsolutno se slazem sa tobom , film je bas dobar , istina nije za ljude kojima je Vin Dizel idol!

Dushan
20.8.2006, 19:07
Leptirica :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Pochev od efekata, preko gestikulacije, retardiranih scena, pijanog popa i slichnih stvari, ovaj "horor" (kojeg se ni dete od 6 godina ne bi uplashilo) je teshko smece, u filmu se radi o Savi Savanovicu, a on se pojavljuje u 2 scene (kad napada onog vodenichara i kad se rve tamo sa onim likom, ochi ne rachunam), radnja je takodje dosta nepovezan, ali ako hocete bar da se dobro nasmejete, obavezno pogledajte ovaj film (traje sat vremena).

Rocker
20.8.2006, 23:37

Pričaj ti šta 'oćeš, ali ovo je deo antologije naših horora! I ovo nije samo moje mišljenje! Ne kažem da je film nešto xtra, ali daleko od toga da je najgori na svetu!

zone2403
21.8.2006, 0:40
@volf

Apsolutno se slazem. Bio sam potpuno zaboravio na ovo cudo nase, ondasnje 7-me umetnosti!!!
Dodao bih mu samo josh i Van Helsing

A M G
21.8.2006, 9:52
Sekula se ženi :rofl:
Ne znam koji Q mi je bio da gledam domaći film :boodala:

Stvarno ne znam ni ja sta ti bi da gledas te domace gluposti:kreza:

A M G
21.8.2006, 9:57

Vala ako si rekao!:kreza:

A M G
21.8.2006, 10:00

Gospodar prstenova? NO WAY MAN!:cool:

player1
21.8.2006, 11:03
Ova tema je pomalo smesna, jer pored veoma losih filmova je takodje puna (ispod)prosecnih (sto ne znaci najgori ili veoma los) i ponekih dobrih ili nesvacenih filmova.

Evo i ja da dodam par filmova.
Dungeons and Dragons (prvi deo).
Film blati epski fantastiku. Losa gluma, klise radnja, klise likovi, jadni kostmi (vidis da je oklop od plastike i slicno).

Saw 2, jadno, film blati prvi deo koji je za razliku od ovog bio originalan i dobar horror. Gledajuci film mislis da su likovi u filmu idioti na sta nasedaju ili kako se ponasaju. Jedina dobra stvar je gluma glavnog negativca, i ona rupa sa spricevima.

DeCoy
21.8.2006, 15:08

Pazi,covece,navuci ces gnev mnogih korisnika ovog foruma:D

Nije se zezati sa legendama(mada su LoTR knjige bolje od filmova) :dedica:

N_i_k_o_l_a
21.8.2006, 22:27
Najgori flim "Vampirski motocikl" ( ovo je prevod, ne znam koji je engleski naziv......davno sam ga gledao- jos u proslom veku :) i film je zesce njesra!

Bond_007
25.8.2006, 9:43
Scary Movie,svaki dio.
Neopjevano njesra.

Scary Movie je uspeo 100% ono sto je njime pokusano, da pruzi glupu komediju na nivou osnovne skole ali jako interesantnu za sve uzraste.
Moramo razlikovati pojam "loseg" filma od pojma "nije po mom ukusu", svaki film koji je uspeo ono sto je od njega ocekivano je dobar film a sad to sto se to nekom ne svidja ne daje mu pravo da kaze da je los.
Meni je licno degradirajuce da gledam Almodovarove filmove, odgledao sam "sve o mojoj majci" i hteo sam da se :n-hang: u bioskopu ali necu reci da je film *****e i los on samo nije po mom ukusu pravi sud o njemu dace oni koji vole drame a takvi kazu da je dobar i da je ispunio ocekivanja.

Elem, po meni je njesra film xXx2 uzas!!! zatim Matrix Reloaded :n-cc2: , hteo sam da pobegnem iz bioskopa dok sam ga gledao a odbrojavao sam dane do njega :n_klanja:

player1
25.8.2006, 10:35
Scary Movie je uspeo 100% ono sto je njime pokusano, da pruzi glupu komediju na nivou osnovne skole ali jako interesantnu za sve uzraste.

Slazem sa za prvi i treci deo (cetvrti nisam gledao).

Ali uopste ne za drugi deo, koji je jedno veliko sr****.
Sve u svemu i los za ono sto treba da radi (sem provale sa kosarkaskom loptom, ostatak filma je jedna velika jad i beda, sa lose prenetim forama iz drugih filmova).

Dushan
25.8.2006, 11:01
Mrak 1 i 2 su super filmovi, odlichne parodije i sprdachine na americhke da tako nazovem "kultne filmove". Trojka je teshko njesra, jer se vidi da im je ponestalo ideja...

Patrick
25.8.2006, 20:24
Meni je uzasno dosadan "Izgubljeni u prevodu". Kajem se sto sam ga ikada odgledao.:n-cc2:

Crusader88
26.8.2006, 12:24
Izgubljeni u prevodu je ubedljivo najsmorniji film koji sam ikada gledao uspeo sam prvih 20-ak minuta i smucio mi se zivot,
njesra je i film Brda Imaju Oci, toliko providan film, i uzasno dosadan a treba da bude horor kada sam ga gledao sa drugarima napravise oni komediju od njega.
kao kad je mutant usao u prikolicu, i vidi lepu plavusu i pocne da je mirise i pipa a moj drugar doda "mmm tako NEOZRACENA" to je bilo dovoljno da se smejem do kraja filma.

Che_
26.8.2006, 15:58
Svi od Ivane Mihic i Gordana Mihica: Dnevnik uvreda 93., Ranjena zemlja, Mehanizam, Ona voli zvezdu, Kupi mi Eliota.. mislim sta reci...

dominator
30.8.2006, 15:13
Te filmove sam i gledao, ali da li je neko gledao NEKROMANTIK, nenormalno je bolestan film...

101st Airborne
30.8.2006, 17:52
Dumb and dumber - ime govori dosta, ali ne i sve o tome koliko je ovo glup, los i jadan film.

Ledina Ljubise Samardzica - pustili su je u autobusu kad sam isao na more...da sam se usudio da razmisljam o filmu, verovatno bi mi propalo letovanje.

DeCoy
31.8.2006, 9:32
Dare Devil je tesko s***e.Ajde tema je uzeta iz stripa,koji je po meni takodje glup,ali i gluma Bena Afflecka - uzas.Nikad vise necu gledati filmove po DC i Marcel stripovima(i Fantastic Four je glupost-jedina svetla tacka Jessica Alba:love: )

uros@3D
2.9.2006, 21:59
Jeste Jessica je bila svetla tacka, odnosno kod mene se usijala:love: :love: :love: Inace nije Marcel nego MARVEL:kreza:

Telepatic
2.9.2006, 23:37
Avijaticar!!!!:eek: ,film je toliko sr*nje,da sam morao da izadjem iz bioskopa pre zavrsetka:n-cc2: ....

nex999
3.9.2006, 0:32
ovaj mi je bio vrhunski: Signs sa melom gibsonom...:to_care: :to_care:

player1
3.9.2006, 2:54
Gledas Signs, pa gledas, a ono dosadno, ceo film se nesto iscekuje.
I na kraju vidis po po nekog aliena, film se zavrsi, a ti se pitas sta je autor hteo da kaze ovim filmom.

mmn2911
3.9.2006, 12:39

Ma brate, ovo nikako ne ide... :mad:
To sto se tebi ne svidjaju, ne znace da su to najgori filmovi... Oba filma (LoTR vise knjiga) su stvorili svetove i milione fanova (ventilatora). :D
Kao sto je neko rekao, ovde se postuju najgori filmovi, a ne oni koji se tebi ne svidjaju.

player1
3.9.2006, 13:02
Ma brate, ovo nikako ne ide... :mad:
To sto se tebi ne svidjaju, ne znace da su to najgori filmovi... Oba filma (LoTR vise knjiga) su stvorili svetove i milione fanova (ventilatora). :D
Kao sto je neko rekao, ovde se postuju najgori filmovi, a ne oni koji se tebi ne svidjaju.

To takodje vazi sa jos 30-40% filmova koji su postovani ovde. Prosto i jednostavno nisu dovoljno losi (a neki su bas i dobri) da bi spali u objektivno najgoru kategoriju.

nex999
4.9.2006, 0:58
Gledas Signs, pa gledas, a ono dosadno, ceo film se nesto iscekuje.
I na kraju vidis po po nekog aliena, film se zavrsi, a ti se pitas sta je autor hteo da kaze ovim filmom.

najbolja scena kad pricepe elijena vratima...i onda s'a reci?(a na tu foru su rekli i u scary-movie3 koliko se secam)...prosli su xxx svetlosnih godina dovde i na kraju ne mogu da prodju, pardon- overriduju, drvena vrata???...priceless
Prema takvim filmovima ko sto je ovaj NE treba imati milosti, jer su iz holivudske A produkcije (Gibson kostao 20mil$)...dok prema brdima shita u kojima su eliminator npr, pade mi na pamet moz' da se progleda kroz prste jer su (B je isuvise cool) neka dno-dna produkcija....

ezenkiel
4.9.2006, 13:01
"Mornareva tetovaža"

Priča ide ovako: Neki naučnici su uspjeli da naprave specijalno oružje koje, ispaljeno u protivnika, direktno ga šalje u pakao :))))) (sve sa fantastično urađenom kompjuterskom animacijom vatri i plesanja đavola oko njega, koja kao da je rađena u Paintu ....)
Elem, ne sjećam se dobro, ali mislim da su neki teroristi došli do toga oružja. Njime upravlja program, koji, kad se ispiše u obliku nula i jedinica, obrazuje sliku, koja je istetovirana jednom mornaru na rame :)))))) I tako, toga mornara traže svi - i mafija, i policija.

Inače sjećam se izuzetne fore : Cura je primorana da kuca na kompjuteru "I Love You," jer, ako prestane, aktiviraće se bomba povezana sa računarom. Međutim, isto tako će se aktivirati i kad se hard disk napuni stalnim ukucavanjem tih poruka (Koliki li je taj hard disk?) Vrhunac svega je kad glavni junak priđe kompjuteru, nagne se nad monitor, oslušne i kaže :
"Disk usporava ....... Uskoro će biti pun !!!!!!!"

Rocker
4.9.2006, 13:34
:rofl: :rofl: :rofl:
Ovo je definitivno kandidat za najdebilniji film! E, ovakve stvari treba postovati ovde!:tapsh:

vitez_koja
5.9.2006, 2:21
Nisam siguran za tacan naziv ali mislim da se zove Crash ili tako nesto.To su neke budale koje se voze kolima i namerno izazivaju sudare na putevima a onda gledaju ko je od njih gore prosao tj. ko je vise iskasapljen.I tako ceo film.
:n-hang: tako bi prosao onaj ko je snimio taj film.

101st Airborne
5.9.2006, 10:38
Nisam siguran za tacan naziv ali mislim da se zove Crash ili tako nesto.To su neke budale koje se voze kolima i namerno izazivaju sudare na putevima a onda gledaju ko je od njih gore prosao tj. ko je vise iskasapljen.I tako ceo film.
:n-hang: tako bi prosao onaj ko je snimio taj film.

David Cronenberg ga je snimio. I mala ispravka, ne gledaju ko je vise iskasapljen, vec ih sudari seksualno uzbudjuju. Glupost.

Ice-Man
5.9.2006, 13:04
"Mornareva tetovaža"

Priča ide ovako: Neki naučnici su uspjeli da naprave specijalno oružje koje, ispaljeno u protivnika, direktno ga šalje u pakao :))))) (sve sa fantastično urađenom kompjuterskom animacijom vatri i plesanja đavola oko njega, koja kao da je rađena u Paintu ....)
Elem, ne sjećam se dobro, ali mislim da su neki teroristi došli do toga oružja. Njime upravlja program, koji, kad se ispiše u obliku nula i jedinica, obrazuje sliku, koja je istetovirana jednom mornaru na rame :)))))) I tako, toga mornara traže svi - i mafija, i policija.

Inače sjećam se izuzetne fore : Cura je primorana da kuca na kompjuteru "I Love You," jer, ako prestane, aktiviraće se bomba povezana sa računarom. Međutim, isto tako će se aktivirati i kad se hard disk napuni stalnim ukucavanjem tih poruka (Koliki li je taj hard disk?) Vrhunac svega je kad glavni junak priđe kompjuteru, nagne se nad monitor, oslušne i kaže :

Svaka cast za film!:rofl:
E bas sam se slatko nasmejao!:D

MaxC
17.9.2006, 13:23
Tehnicki najgore odradjen film koji sam odgledao i koji bih opet rado odgledao je Plan 9 From Outer Space mada mi svidja bash zbog tih ocajnih "specijalnih" efekata i nista bolje glume :)
Zapravo ima i gorih ali ovo je najpoznatiji koji mi pada na pamet (zanemario sam dosadne/smor filmove kojih ima mali milion)

Leeroy Jenkins
19.9.2006, 15:40
Tehnicki najgore odradjen film koji sam odgledao i koji bih opet rado odgledao je Plan 9 From Outer Space mada mi svidja bash zbog tih ocajnih "specijalnih" efekata i nista bolje glume :)
Zapravo ima i gorih ali ovo je najpoznatiji koji mi pada na pamet (zanemario sam dosadne/smor filmove kojih ima mali milion)
To je kultni film koji je proglasen najgorim filmom svih vremena.

absonic
30.9.2006, 18:55

Pochev od efekata, preko gestikulacije, retardiranih scena, pijanog popa i slichnih stvari, ovaj "horor" (kojeg se ni dete od 6 godina ne bi uplashilo) je teshko smece, u filmu se radi o Savi Savanovicu, a on se pojavljuje u 2 scene (kad napada onog vodenichara i kad se rve tamo sa onim likom, ochi ne rachunam), radnja je takodje dosta nepovezan, ali ako hocete bar da se dobro nasmejete, obavezno pogledajte ovaj film (traje sat vremena).

koji sava savanovic?
onaj iz kikinde?

absonic
30.9.2006, 19:00
Mrak 1 i 2 su super filmovi, odlichne parodije i sprdachine na americhke da tako nazovem "kultne filmove". Trojka je teshko njesra, jer se vidi da im je ponestalo ideja...

slazem se...
znaci prvi i drugi sam odgledao jedan za drugim, takoreci u jednom dahu, a treci nisam mogao!!!
cetvrti je za nijansu bolji od treceg, ali opet sra_ _

iMa_NeKo_PljUgU
1.10.2006, 1:24
Najgori flim "Vampirski motocikl" ( ovo je prevod, ne znam koji je engleski naziv......davno sam ga gledao- jos u proslom veku :) i film je zesce njesra!

Nemoj da vredjash taj film nije fora, odushevio sam se kada sam ga gledao sa nekih 5 godina...:D

srlle
19.10.2006, 15:45
Najgori film je svaki film u kome igrs Laza Ristovski :(

Ocelot
19.10.2006, 15:54
A sto je los Laza? Sto se mene tice, to je jedan od nasih najboljih glumaca. Odusevio me je u Tito i ja, Belo odelo a najvise u Podzemlje.

Jerry McLafllin
22.10.2006, 15:36

Ovaj...A sta fali ciganima(Romima)???
Zamisli kad bi neki Rom rekao:"Kusturicini filmovi su glupi jer nas predstavlja svetu kao Srbe."

Ima milion losih filmova koje sam gledao, nema sanse da se setim koji je najgori! Od onih koje sam gledao u zadnje vreme....hmmm, tek pre mesec dana sam pogledao Hostel i bio sam prilicno razocaran. Quentin Tarantino se potpuno izgubio, kao i Kusturica.

Hostel nije Tarantinov film.On je tu bio samo producent i nista vise.
Inace,Tarantino je genije.

Svi od Ivane Mihic i Gordana Mihica: Dnevnik uvreda 93., Ranjena zemlja, Mehanizam, Ona voli zvezdu, Kupi mi Eliota.. mislim sta reci...

:aplauz: Srecom pa Milica Milsha nije snimala filmove(ili mozda i jeste???).:rofl:

Dumb and dumber - ime govori dosta, ali ne i sve o tome koliko je ovo glup, los i jadan film.

Dumb and dumber je film koji se smatra jednom od najboljih komedija 90-ih.Pogledaj samo nekoliko sajtova koji se bave filmskom kritikom i uverices se.Licno,ne mislim da je taj film urnebesan ali je realno bolji od 80% komedija snimljenih 90-ih godina.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne bih bas da proglasavam najgori film koji sam gledao,al jedan bas OCAJAN se danas prikazivao na TV-u i zove se "Zikina Zenidba".

xtxx
22.10.2006, 19:57
Driven (Stalone u Formuli ?)
Jesen stize dunjo moja (tuga)
Street Fighter, Wake of Death i slicni Z.K.V.Dam-ovi filmovi (ako se secate scene sa romima u bioskopu u Munjama) :D

King Arthur
23.10.2006, 1:21
Sanjari

Ili je film stvarno tesko sr... ili sam ja STVARNO bio smoren kada sam ga gledao.

markopaun
23.10.2006, 4:13
Mulholland Drive:n-hang: . XE-XE, cisto da zna Almodovar da nije najbolesniji. Dva sata takve haludze, boze sacuvaj! Cista poremecenost. Kad bi me neko prisilio da biram sta cu da gledam, ovo ili ''Ruzicaste flamingose'', brate daj ''flamingose'' na jedan, bez razmisljanja.

Ocelot
25.10.2006, 23:20
Trenutno mi pada na pamet Alone in the dark.
Vidim da ima dosta istomišljenika: http://www.imdb.com/title/tt0369226/

Freško
26.10.2006, 0:11
Jedan od gorih Mars Attacks! (http://www.imdb.com/title/tt0116996/) !
Evo jos jednog veceg Djubreta.... Boa vs. Python (http://www.imdb.com/title/tt0412523/)

Ocelot
26.10.2006, 1:07
Inače, ako niste znali Uwe Boll je, filmske kritičare i ostale koji su popljuvali njegove filmove, izazvao na 'prijateljski' boks meč. Evo linka: http://www.canada.com/topics/news/oddities/story.html?id=887ba393-0372-4456-a081-ba1cfa01a723&k=45578

Koliko znam, Uwe ih je u ringu oduvao, ali ne mogu baš da nađem link.
Edit:
Evo informacija: http://www.joblo.com/arrow/index.php?id=5379

player1
26.10.2006, 1:08
Jedan od gorih Mars Attacks! (http://www.imdb.com/title/tt0116996/) !

Treba razlikovati parodije od pravog djubreta...

Freško
26.10.2006, 2:10
Treba razlikovati parodije od pravog djubreta...

To je samo moje misljenje.....uostalom nisam za njega rekao da je djubre vec za bo-u...a za Mars Napada da gledao sam ga i znam da je parodija ..ali to nemenja stvar ja i dalje mislim da je to poprilicno los film .... jos jedamput kazem to je samo moje misljenje nista drugo... :ciao:

DukeofSerbia
2.11.2006, 20:42
Од домаћих Ми нисмо анђели 2. Највеће смеће икада снимљено.

_I_V_I_C_A_
2.11.2006, 20:50
Ima ih mnogo,takve filmove volim da gledam i da se smejem.Hmm,u poslednje vreme najgori koji sam gledao je "Beowolf" sa Kristoferom Lamberom,ne mogu da verujem kakvo njesra!:p

Highlander
2.11.2006, 21:35
Ima ih mnogo,takve filmove volim da gledam i da se smejem.Hmm,u poslednje vreme najgori koji sam gledao je "Beowolf" sa Kristoferom Lamberom,ne mogu da verujem kakvo njesra!:p
Ja ga nisam odavno gledao, ali se sećam da sam voleo taj film kad sam bio mladji. :)

phoenix[illusion]
2.11.2006, 22:44
Од домаћих Ми нисмо анђели 2. Највеће смеће икада снимљено.
Ej brate, moram priznati da si upravu, totalno je smece.
Zasto ga nisu mogli napraviti fino, da lici na srpski film, nego su morali prekopirati neko zapadnjacko *****.

Rocker
9.11.2006, 14:53
Fast & Furious 3 Tokyo drift! Veći junk u životu nisam gledao. Amer od 30+ godina koji se prodaje publici kao 18-o godišnjak, je troublemaker i samo se seli iz grada u grad da bi na kraju zapalio u Tokio iznapušavao Boss-a Yakuza a onda mu ponudio da stvar izglade trkom! Boss kao i svaki pravi mafijoza, ne poteže pucaljku nego pristaje na trku. Na kraju ga mali 'oladi, pošto je naučio da driftuje (proklizavanje u krivinama) za 5 dana a za to vreme je uništio nekoliko automobila. Nema ni za benin a lomi tuđa kola kako stigne. Zaista mi nije jasno za šta Ameri smtraju ostatak sveta kad im prodaju ovakvo đubre kao blockbuster. Još na IMDB-u film ima ocenu 5! Stvarno mi nije jasno kome se ovo sviđa!:mad:

Ghost
9.11.2006, 16:00
^Ако упоредимо са овим сваки NFS има врхунску причу.^

Ево један филм нисам цео одгледао али крај је глуп за медаљу.
Значи иде неки астероид ка земљи и неки лик има бункер под земљом али јако мало може људи стати у њега и нагурају се они у лифт који стоји усред неког поља, следећа сцена удари гига астероид у месец и уништи га и делови месеца падају на земљу и уништавају све америчке градове и два европска (Париз и Лондон једини за које су амери и чули).
Следећа сцена (ваљда пар година касније) неки седи на неком брду,цвеће цвета, птице цвркућу, дрвеће се њише на поветарцу, идила, прилази му жена нешто каже, поглед се удаљава ка свемиру и видимо Земљу исту као пре само без месеца и са астероидним појасом око ње.

Закључак: удараци астероида неће утицати на природу на Земљи, месец је извор свих зала на свету и његовим уништењем ће наступити светски мир, недостатак месеца нема утицаја на Земљу.

Kaiser Soze
11.11.2006, 6:23
Kuca od voska - nije samo nagori vec i najsmesniji horor, gledao sam sa drugom i crkli smo od smeha. A onda smo ukljucili poljsku sinhronizaciju i jos vise se smejali. :D

Blago Vama, al je Vama bilo dobro.:to_care:

Sto sam gledao neko njesra neki japanski film sa godzilom, valjda Godzila2000, ili tako nesto. Koliko naivno izgleda, to je smesto.

Takodje veliko sra-nje je i Mortal Kombat 2 (bio nekom prilikom na Pinku u nocnim satima). Sta reci, ma Mocni Rendzeri izgledaju ozbiljnije od ovoga. Jadno...

Sto se tice Godzilla2k opravdano dobija epitet loseg.
E sad VRLO BITNO!
Sto se tice MORTAL KOMBAT serijala MK2 je ustvari bio namenjen samo za USA VHS trziste. Nikada nije planirano da udje u bioskope, a kamo li da predje u Evropu. Ipak desilo se. Orginalni producenti ce pokusati da naprave MK3 koji ce se nadovezati na radnju prvog filma, tj. kao da dvojka nikada nije ni napravljena (a bolje i da nije pravljena koliko je losa). Meni naj bolji lik je Kristofer Lambert koji je rekao da ce ucestvovati u filmu kao Rayden! :D Znaci svima nama omiljeni Bog munja se vraca, ali kada?! Ostaje da se vidi.
Inace cisto da kazem da ce orginalna postava iz MK1 biti i u MK3 (apsolutno svi, sem mozda Motara :D ).

Ne treba zaboraviti ni Home Alone 4 koji je pun "engleskog humora" koji ostatak sveta ne razume ( mozda razumu neka deca koja su tu pred zabaviste ) .

Sta li su mislili dok su ga snimali zivo me interesuje? I vrapci znaju da je pravi Home Alone klinac Macaulay Culkin. :) Ovaj mali je nekako, glup.

glup je i Hitch za koji su mi neki tvrdili da je komedija a ako je bilo 3 iole smesne scene skidam kapu. cak je i film sam nekako dosadan, samo nesto razglabaju i uopste ne znam sta mi bi da ga uzmem iz videokluba (cak se ni mojim roditeljima nije svideo)

Slazem se. Ako je to komedija sta je onda Ace Ventura?

E sad film najgori prema mojim ocenama. :D

http://www.imdb.com/title/tt0466342/
Ako ovaj film neko svari svaka mu cast! Da katastrofa bude veca ja sam UBEDIO moju devojku da ga gledamo!! A u opciji je bio jos i X-Men 3. Boze koliko sam se samo zeznuo!
Najvise me je sokiralo sto su ljudi koji su bili u Tuckwoodu sa nama u publici se smejali forama od kojih se meni u malo nije povracalo.

Da dodam. Ne mogu da se odvojim kad sam krenuo. Drugi je Bejbisiter sa Vin Diesel koga ja zaista volim da vidim na filmu, ali pominjanje Srpskih terorista koji se voze na jahti i otimaju naucnike. Ma dajte, ovi nasi nemaju ni para za rezervni par cizama (o skladistima i da ne pricam vidite i sami). I jos jedna stvar, tu na pocetku filma se jasno cuje "Pazi tamo" ili tako nesto na izvornom Srpko-Albanskom naglasku. A ti na filmu su toliko bili ortodoksni srbi da im je samo falila ona bela kapica (mislim da se zove fes) na glavi.
Sto se tice Trke kroz Tokyo, ja bih taj film pogledao samo zbog Vin Deisela, ali ocekujem da prvi film iz serijala nista nece pobediti.

Crusader88
19.1.2007, 12:56
ej ljudi neznam, ali mislim da su Andjeli 3 jos gori od 2, mislim TURBINA SE OKRECE ili tako nesto.lol

Peruzzi
19.1.2007, 13:15
u pravu si...gori su...

Melted
19.1.2007, 15:00
Definitivno Stormbreaker. Neki klinja tajni agent u stilu james bonda sa supernabudzenim igrackama(Bukvalno-nintendo koji skenira sobu u potrazi za bubicama), Uzasna gluma, uzasna prica. S***e.
@neki od prvih postova. Meet joe black uopste nije los film.

leka
19.1.2007, 17:31
Sad sto mogu da se setim, matrix 2 i 3....tesko sra-e...dijalozi debilni, tuce i sve ostalo....

fingerprint
19.1.2007, 17:36
Policijska akademija 1,2,3,4... pa nadalje. Najgluplji moguci vid humora. Bajate fore koje ni deci nisu smesne. Eto, sad sam se iznervirao, cim sam se setio filma... Pih...

next
19.1.2007, 17:41
jeste Matrix malo upropasten u drugom i trecem delu,ali ipak pazite sta pricate...
Matrix ima mnogo veliku pozadinu......

madhatterYU
19.1.2007, 18:37
uglavnom vecina novih filmova gura ka maksimalnom debilizmu, ali se izdvajaju john tucker must die (ili kako vec), spomenuti stormbraker i little miss sunshine (opis filma - komedija/drama, to mi je inace bio nasjmesniji deo:n-cc2: ).

Crusader88
19.1.2007, 18:55
uzas je film (nemogu da se setim imena), ali film pocinje kako jedna porodica sedi
i vecera i deda mraz upada kroz dimnjak, djavolski se nasmeje i krene sve da ih ubija lol, i kroz ceo film deda mraz sve zive kolje, a zasto deda mraz to radi??!!??
zato sto je SATANOV sin (ponavljam)LOL. kao izgubio je deda mraz opkladu i zakunuo se da ce kao da 1000 godina bude dobar, ali kada je to vreme isteklo:dzavo: :dzavo: :dzavo:

Shang Tsung
19.1.2007, 19:11
Sad sto mogu da se setim, matrix 2 i 3....tesko sra-e...dijalozi debilni, tuce i sve ostalo....
Plitak mozak,dugachak jezik...

leka
19.1.2007, 19:28
To je moje misljenje...

Majonez
19.1.2007, 19:36
Definitivno
Krcko Orascic: Mjuzikal
To i jos jedan film kojem se ne mogu setiti ime...
Probacu da nadjem na netu pa cu da napisem u editu...

drgonzo
19.1.2007, 21:20
Mi nismo andjeli 3 - konacno su dotakli dno :kreza:

rudar
19.1.2007, 21:21
Mars Attacks

Marsovci napadau??? Ja sam se iskidao dok sam ga gledao !
Ma da , kako ne...
:boodala: :boodala: :boodala:

rudar
19.1.2007, 21:30

Matrix nikako ne zasluzuje da ga imenujemo kao najgori film. To je film na kojem je dato vishe od 11 miliona dolara SAMO ZA SPECIJALNE EFEKTE!:eek:
Takodje ima i veoma dobru prichu koja je uradjena po istoimenom stripu.

leka
19.1.2007, 21:46
Matrix nikako ne zasluzuje da ga imenujemo kao najgori film. To je film na kojem je dato vishe od 11 miliona dolara SAMO ZA SPECIJALNE EFEKTE!:eek:
Takodje ima i veoma dobru prichu koja je uradjena po istoimenom stripu.

Pomenuo sam Matrix 2 i 3, ne prvi deo. Specijalni efekti su bezveze, gluma, scenario, samo ne znam sta vam se svidelo u drugom i trecem delu. Prica kao prica nije losa, ali sve ostalo je truba...i kakve to veze ima koliko je dato miliona dolara na efekte, kad su iskorisceni bezveze, na stvaranje milion Huga Vivinga koje se tuku sa Neo-m i na ostalo....ne znam, ali mi se ne svidja...to je jednostavno moje misljenje, ne mora se slagati sa vasim...

Crusader88
19.1.2007, 22:19
Marsovci napadau??? Ja sam se iskidao dok sam ga gledao !
Ma da , kako ne...
:boodala: :boodala: :boodala:

ubedljivo, kako kazu marsovci WE COME IN PEACE(i samo ubijaju ljude)
lol

Belfegor
19.1.2007, 22:50
Ovako vecina filmova u kojima jedan covek u vecini sa jednim okvirom u pusci ili pistolju pobije ce jedan vod (bilo koji film sa Shvarcenegerom, osim terminatora:tapsh: , i naravno rambo:n-cc2: ), zatim kada covek trci po vozu i razvaljuje par prilicno nabildovanih tipova a da mu se pritom ni frizura ne pokvari a da nepominjem skakanje sa voza u plamenu:rofl: ( stiven sigal, mislim stvarno svaka cast coveku na poznavanju tradicionalnog aikidoa ali mislim stvarno), kada napadaju mali zeleni, a najvise rimejk filmovi starih hit filmova kao npr. poroci Majamija....

Gordon Freeman
19.1.2007, 23:08
Najgori su ovi novi Japanski filmovi taman lepo pocnu a onda nesto isfilozofiraju pa film ne lici ninasta!

Ocelot
19.1.2007, 23:24
A jesi li pomislio nekad da ih možda jednostavno ne razumeš?

Iris
19.1.2007, 23:32
Najgori su ovi novi Japanski filmovi taman lepo pocnu a onda nesto isfilozofiraju pa film ne lici ninasta!

Kritika bi možda i vredela uz neku argumentaciju, ili makar napisana bez pravopisnih i ostalih grešaka!

Belfegor
19.1.2007, 23:49
Ovako, jednostavno kad nesto ne razumes nemoj da pljujes po tome, to je tipicno srpski:cool:

Srlandand
5.2.2007, 16:45
Najgori film...hm...svi filmovi Van Dama i ona sr***a od nasih filmova sa onim jeftinim seljackim humorom.:n-cc2: :n-cc2:

Gaci
5.2.2007, 17:05
Najgori film...hm...svi filmovi Van Dama
:rofl: Slazem se sa tobom!!!!

Ghost
5.2.2007, 17:31
The Core илити Језгро

Лоше да горе неможе бити.

Радња:Земљино језгро се престало окретати, за неколико месеци цео живот на земљи ће да нестане јер нема магнетног омотача око земље који нас штити од микроталасне козмичке радијације (то уопште није улога омотача). Недостатак горепоменутог омотача изазива да се голубови заглупе и вероватно изгубе виде након чега налећу на све и свашта од споменика до зграда и аутомобила, јер се сналазе у простору помоћу магнетног поља (чињеница да птице имају мозак и очи уопште нема утицаја).Слабљење маг. поља изазива невероватне олује и муње тотално уништавају Рим!А Голден Гејт бива уништен када се изнад њега појави рупа у маг. пољу(побркали мало са озонским омотачем) и сноп микроталасне радијације падне на њега.
Али нема проблема ту је наш тим хероја предвођени несхаћеним научником.Који ће у својој капсули копати све до језгра и детонирати нуклеарке и покренути га (да,да 4 мале нуклеарке које изгледају као торпеда ће покренути масивно језгро).Брод је од неуништљивог материјала који je изумео научник који живи у сред путсиње у полураспаднутом хангару.
И тако наши храбри хероји храбро копају дубоко у земљину кору на свом храбром путовању да храбро спасу човечанство.А да случајно нико не би сазнао за све ово (ма да нико није приметио полуделе голубове, снопове смрти и моћну муњу) они унајмљују ултра-генија-geek-најбољег-uber-хакера на планети који може дувајући у парче папира као да свира да намести да на моблином имаш заувек бесплатне позиве (локалне и интернационалне).И тако они копају стигну до језгра.И онда закључе да иам нису довољне нуклеарке (ма немој) па ишчупају плутонијум из реактора њиховог брода.Ту је наравно херојска сцена у којој неки чланови се жртвују за спас човечанства.И тако они плутају без мотора и струје, а онда повежу жице са зидовима брода и добију струју (како? Питај сценаристу.)И тако се детонирају нуклеарке и човечанство је спашено.Хепи енд!

Оцена: 0 од 10
Добро: ???
Лоше: све
Препорука: Човек који је написао сценарио за ово боље да промени занимање. А ви ово избегавајте.

Критику написао: Ghost

next
5.2.2007, 17:40
Najgori film...hm...svi filmovi Van Dama i ona sr***a od nasih filmova sa onim jeftinim seljackim humorom.:n-cc2: :n-cc2:
Potpuno si u pravu...Svi dilmovi sa Van Damom mogu da budu zanimljivi samo deci do 6-7god...A na nase filmove tipa Sekule iliti sada aktuelne serije-Seljaci sam alergican...

Ghost
5.2.2007, 18:09
Кил Бил.

Иде тако и коље.Глупост.

player1
5.2.2007, 18:16
A ja prvo mislio da je to parodija na hongkongske filmove. :D

Ghost
5.2.2007, 18:24
A ja prvo mislio da je to parodija na hongkongske filmove. :D

Шта год да је глупо је.

Shang Tsung
5.2.2007, 18:29
Najgori film a? Hmm... Po nekom nepisanom pravilu, kritika ponekad ne dozvoli da se takvi filmovi masovno distribuiraju, te sto se mene tice 99,99% ljudi tesko da je culo za naziv, a kamoli odgledalo neku toliku glupost. Ipak, od onoga sto smo uspeli da odgledamo mozemo da napravimo granicu ukusa/neukusa, dobrog/loseg, etc....Evo npr. od filmova koje sam gledao u zadnje vreme izdvojio bih "Melisa" (spanska drama) i "Blood Ranch" (horror), kao najlosije. Ovo ne znaci da su to najgori filmovi na svetu (po meni), jer uvek ima/ce biti gorih.

Ghost
5.2.2007, 18:38
kritika ponekad ne dozvoli da se takvi filmovi masovno distribuiraju

Немора да значи.

Belfegor
5.2.2007, 19:02
ljudi pricajte vi sta god hocete ali tarantino je najgenijalniji reziser, naravno posle skorsezea

Ghost
5.2.2007, 19:16
ljudi pricajte vi sta god hocete ali tarantino je najgenijalniji reziser, naravno posle skorsezea

Сви имају своје лоше тренутке.

Belfegor
5.2.2007, 19:33
i svako ima svoje misljenje

ivicca
5.2.2007, 21:42
nedavno sam poceo da gledam Texass Chainsaw Massacre 2 :boodala: :boodala:

Pa to horor:rofl: :rofl: :rofl: strasno kako takve filmove uopste i mogu da snimaju :mad:

MG-RAY
5.2.2007, 21:43
Mozda je neko vec pomenuo, ali...

film se zove "Iskra", zanr: SF, opis: zaobidjite u sto sirem luku...:kreza:

fingerprint
5.2.2007, 23:31
то уопште није улога омотача Direktno nije Недостатак горепоменутог омотача изазива да се голубови заглупе и вероватно изгубе виде након чега налећу на све и свашта од споменика до зграда и аутомобила, јер се сналазе у простору помоћу магнетног поља (чињеница да птице имају мозак и очи уопште нема утицаја) Tacno, ptice imaju mozak, ali bi nedostatak magnetnog polja sigurno izazvao takvu reakciju. Zamisli da si u pustinji, a da ti kompas pokazuje na sve moguce strane. Da li bi znao gde da ides? Ne? Pa kako to, imas oci! Ptice ne umeju da citaju znakove i da razumeju gradove (mada znaju da prate ulice i saobracaj), pa im je mnogo teze da se snadju. Ipak, slazem se da su malo preterali sa udaranjem u zgrade, sto ti kazes imaju oci :) А Голден Гејт бива уништен када се изнад њега појави рупа у маг. пољу(побркали мало са озонским омотачем) и сноп микроталасне радијације падне на њега. Haha, tacno, u svakom slucaju magnetno polje ne moze da zastiti od talasa, jer cim talas izadje iz zone interferencije, vraca se u predjasnji oblik. Брод је од неуништљивог материјала који je изумео научник који живи у сред путсиње у полураспаднутом хангару. Hah, secam se, materijal koji postaje tvrdji sto je veci pritisak i temperatura... Кил Бил. Иде тако и коље.Глупост. Haha, totalna glupost, bez premca... Mada i dalje se drzim cinjenice da je Policijska stanica (svak deo) najbajatiji moguci humor, koji moze samo da iznervira coveka... Naravno, to je moje misljenje... PS : Kako vam se cini Thron?

Ghost
5.2.2007, 23:44
Tacno, ptice imaju mozak, ali bi nedostatak magnetnog polja sigurno izazvao takvu reakciju. Zamisli da si u pustinji, a da ti kompas pokazuje na sve moguce strane. Da li bi znao gde da ides? Ne? Pa kako to, imas oci! Ptice ne umeju da citaju znakove i da razumeju gradove (mada znaju da prate ulice i saobracaj), pa im je mnogo teze da se snadju. Ipak, slazem se da su malo preterali sa udaranjem u zgrade, sto ti kazes imaju oci

Не,не ниси ме добро разумео, цела сцена се састоји од тога да голубови ко кретени лупају у околне зграде, тако одједном подивљају и онда вести преносе десеторо људи мртвих, стотине повређених... Мени је јасно да би се без комапаса изгубио, све је то мени јасно али птице неће лупати у зграде и подивљати ако изгубе компас.

Hah, secam se, materijal koji postaje tvrdji sto je veci pritisak i temperatura...

Човек демострира неунишљивост материјала тако што опали у њега ласер који касније користе за копање кроз земљину кору.Али га зато без проблема варе,а неможе га истопити лава у земљи нити енорман притисак.

Direktno nije
Знам да служи да нас чува од соларних олуја или тако нечега.

PS : Kako vam se cini Thron?
Say again?Шта је то?

fingerprint
5.2.2007, 23:53
Не,не ниси ме добро разумео, цела сцена се састоји од тога да голубови ко кретени лупају у околне зграде, тако одједном подивљају и онда вести преносе десеторо људи мртвих, стотине повређених... Мени је јасно да би се без комапаса изгубио, све је то мени јасно али птице неће лупати у зграде и подивљати ако изгубе "компас". Onda izvini :) Nista zlonamerno Човек демострира неунишљивост материјала тако што опали у њега ласер који касније користе за копање кроз земљину кору.Али га зато без проблема варе,а неможе га истопити лава у земљи нити енорман притисак. Pa kako da ga istopi lava kad ga je napravio takav naucnik! lol Za jedno vece odgledam bar 2 americka filma, sa happy endom (onih drugih skoro uopste nema). Postaje sve lakse predvideti ne samo kraj filma, vec i sve dogadjaje u njemu... Svi su napravljeni po istom maco-guy-with-brain-and-heroism template-u. Imam osecaj da pre pravljenja filma reditelji googluju "american movie template free download". Oni iskusniji, naravno, ga znaju na pamet. A onda je i template postao toliko uproscen, da je to prosto bruka. Sistem je sledeci : Ok, uzmemo nabiflanu gorilu, malo pucnjave i jurnjave da pokazemo da je opasan, onda malo mudrovanja, da izgleda pametno, a onda scena sa trcanjem, gde se vidi da je brz, sve u svemu da je savrsen. Onda on ubije zlocu, osvoji "lepojku" i na kraju ljubavna scena, i happy end. Onda ide produkcija filma, pa posle par meseci i par miliona dolara, svi gledamo ovog baju u akciji. Pojavljuje se Stiven Sigal sa svojom tonom misica, malo ubija, a onda iz njegove mesnate vilice izadje neka dubokoumno-sekspirovska misao tipa : koliko je potrebno da se promeni sustina coveka?. Naravno na kraju princeza biva njegov property, i mi dobijemo jos 2-5 min slatkog kraja. Sreca da je samo toliko. Zamisli koliko je dosadno imati savrsenog decka\devojku! Treba utovariti ugalj? Nema problema, on je to vec uradio (ovo izgleda mnogo smesnije kad je devojka u pitanju). Treba da napises maturski rad o parenju puzeva golaca? On ce, studirao je 4 fax-a, drzi to u malom prstu, pisao je maturske drugaricama. Nema ni malo zabave, ili odstupanja od mozgocepajuce linearnosti. Kao da peres jednu kasiku 150 puta, ili gledas Spansku seriju. Bioloski gledano, takva pojava deluje savrseno za prenosenje gena. Ali nije. Ubro bi svet postao toliko dosadan, da bi svi pomrli od manicne depresije. Jos jedan udarac je kraj emitovanja CSI: Crime Scene Investigation (Las Vegas), a ni jedan drugi mu nije ravan... Kakav bre Horacio Kejn? Miami jos i podnosim ali CSI:NY mi neopisivo ide na zivce... Tacno, izvinjavam se Silvesteru.

leka
5.2.2007, 23:57
To za sustinu coveka je rekao Sigal, cini mi se, ne Stalone...:)

Ocelot
6.2.2007, 0:26
Vas dvojica, izgleda ne razumete Tarantinove filmove. Kill Bill je omaž hongkonškim filmovima izmešan sa njegovim trademarkovima (dijalog, uglovi snimanja...) Nemojte da pljujete nešto što ne razumete.

player1
6.2.2007, 0:29
Kao sto rekoh, kad sam poceo da ga gldeam mislio sam da je to parodija na hongkongske filmove.

Lord
6.2.2007, 1:29
Dracula 3000
i to sa planete Transilvanije :eek: :rofl:
I tako ide radnja filma, (ma koliko da nema smisla) i onda odjednom sve eksplodira i kraj filma... :n_klanja:

fingerprint
6.2.2007, 10:56
Nemojte da pljujete nešto što ne razumete. A kako da znamo da li film ne razumemo ili je stvarno glupost? Meni je i dalje pointless, ali to je samo moje skromno misljenje...

fingerprint
6.2.2007, 11:15
Dracula 3000 i to sa planete Transilvanije Je l' to zezas ili stvarno postoji takav film???!!!

Ghost
6.2.2007, 14:49
Je l' to zezas ili stvarno postoji takav film???!!!

Да, да постоји.
Чак мислим да је негде на почетним странама ове теме.

Ocelot
6.2.2007, 16:55
A kako da znamo da li film ne razumemo ili je stvarno glupost? Meni je i dalje pointless, ali to je samo moje skromno misljenje...

Iskustvo. Ako si gledao Tarantinove filmove, sigurno si primetio da se dosta razlikuju od drugih po stvarima koje sam naveo. Sad, možda se tebi taj njegov stil ne sviđa, ali ukusi su različiti (što mrzim ovu rečenicu).

MaxXx
8.2.2007, 19:54
Ako je iko gledao Dead and breakfast, neka prijavi tu nesrecu:paranoia: . Film je toliko krvav, da Ever Caradine vise lici na BladRejn sa motornom testerom:kreza: . Samo jos jedan (los):Freddy: film o zombijima (nakako su to zamaskirali sa bozanstvima ili slicnim. . . Eeee, da je Krvava Rejn ovako izgledala:dzavo: , njoj bi savrseno pristajalo, no u motelu usred nedodjije, ovo prosto ne ide:( . Mozda se nekom i svidi film (zbog preteranog nasilja i delova lobanja i tela), no tesko:boxing: . Ovo i Rejn idu rame uz rame na listi najgorih filmova ikad snimljenih (doduse, amerima:n-cc2: se Dead and Breakfast neobicno svidja). Zaobidjite, ako boga znate.:icon_scra

Belfegor
8.2.2007, 23:07
Iskustvo. Ako si gledao Tarantinove filmove, sigurno si primetio da se dosta razlikuju od drugih po stvarima koje sam naveo. Sad, možda se tebi taj njegov stil ne sviđa, ali ukusi su različiti (što mrzim ovu rečenicu).
upravo tako,tarantina je tesko razumeti i moras da odgledas sve njegove filmove a ne samo kill bill, to je verovatno jedini film za koji i znaju ovi sto ga pljuju, i da tog coveka jednostavno ili vole ili mrze, nista izmedju, upravo zbog njegove originalnosti i zbog toga sto filmove prave na nekonvencijalne nacine.:icon_scra

player1
8.2.2007, 23:27
Ali sta je tu originalno?
Ko da je namerno hteo da napravi tresh zastarelu hong-kong tabacinu (bar 1 deo). Pa i ako je namerno, ne treba da ga hvalim jer i dalje spada u tresh zastarelu hong-kong tabacinu.

Ja prvo mislo da je to parodija...

Ghost
8.2.2007, 23:48
Ахем, ја нисам ништа рекао против тарантина, него сам само рекао да је Kill Bill глупост. End of story.

Belfegor
8.2.2007, 23:51
Ali sta je tu originalno?

Ja prvo mislo da je to parodija...
Neznam koliko si parodija odgledao da ovo svrstas u taj zanr:mad:

Apostol
9.2.2007, 2:26
Gledao sam skoro Elizabethtown i toliko je glup da to nema smisla. Bas majstorski glup. A i Noc u muzeju je takva katastrofa da to ne moze da se opise. Film pravljen po meri glupih ljudi iz Amerike...

Nicolas
10.2.2007, 2:26
Material girls. OMG:boodala:

ts_ludak
21.2.2007, 0:40
To je definitivno Hidalgo

LunaticRS
21.2.2007, 7:22
Posto sam ga skoro odgledao ja bih tu titulu dodijelio filmu "Shejtanov Ratnik"!
Pogledajte ovaj film...

kec242
21.2.2007, 15:21
Definitivno najgluplji film je Gigli (ili kako vec se zove) sa Dzenifer Lopez i Ben Aflekom.

Highlander
21.2.2007, 17:00
Posto sam ga skoro odgledao ja bih tu titulu dodijelio filmu "Shejtanov Ratnik"!
Pogledajte ovaj film...

Jeste, zato što smo navikli na ove holivudske blockbustere. Ni meni se preterano ne svidja, ali moraš da priznaš da nema ovakvih naših filmova...

Belfegor
23.2.2007, 22:40
potpuno se slazem, film je prilicno inovatvan za nasu produkciju! mislim svi nasi filmovi su na istu foru, pa treba probati nesto novo!

player1
24.2.2007, 10:58
Da je onaj geek znao da glumi bilo bi verovatno bolje...
(i Jar Jar iz SWe1 je bio bolji...)

P.S.
Delovi filma gde glume poznati glumci (prica o Sejtanu) izgledaju priliocno pristojno.

Shang Tsung
24.2.2007, 14:40
Pre neki dan gledao "Krvava Melori". Ortak meni kao, "ma odlican je film", kad ono tuga da te oblije koliko je "krshast". Ma tu nema ni "F" od filma...

VojaM
24.2.2007, 16:24
Pogledajte ovaj film...
Zašto? A svi ste za uživanjem gledali slične, samo američke filmove na Pinku subotom pre podne, zar ne? Nije baš A produkcija, ali je pošteno urađeno i više je poslužilo kao proba može li to da se uradi u našim uslovima. Rezultat: i te kako može.

Corwin
24.2.2007, 16:33
"Osveta Bili Kida". Vjerovali ili ne, sa Divljim zapadom nema veze, a Bili Kid je čudovišno dijete koje se rodi iz veze najodvratnijeg čovjeka kojeg je kamera ikad snimila i jedne obične koze.

Ghost
24.2.2007, 17:08
Ко смишља те глупости?
Гомила надрогираних, пијаних мајмуна са писаћом машином?

Iris
24.2.2007, 18:17
Gomila nemaštovitih, netalentovanih ljudi za kompjuterima? ;)

Master Neo
24.2.2007, 18:21
Megalodon, kao neka dzinovska ajkula iz praistorije koja je bila zaledjena milionima godina, i onda ozivi, ma smejurija, a tek kakve su animacije smesne, to je tek strasno, ma ja bih bolje odradio u max-u animacije od njih...:boodala:

ColdOne
24.2.2007, 22:18
"Osveta Bili Kida". Vjerovali ili ne, sa Divljim zapadom nema veze, a Bili Kid je čudovišno dijete koje se rodi iz veze najodvratnijeg čovjeka kojeg je kamera ikad snimila i jedne obične koze.
hahahah!!!:rofl:
Scary Movie,svaki dio.
Neopjevano njesra.
jesi ti lood!!!:eek:
1-vi i 2-gi deo su zakon!!!kako nisu dobili oskara?:icon_scra
inace 3-ci 4-ti deo su ubi boze!!!to je takvo njesra,da bi se radije ubio nego da gledam ponovo

takodje ima film "To".kao ta stvar.ja sam crko od smeha.neki klinci imaju nekog klovna koji ih progoni,i oni odu,i da ga ubiju,on se pretvori u pauka!?!?!?!?!?:boodala: josh je film strashan,vishe bih se uplasio od ruznog smajlija:kreza:.i kasnije kad porastu on se vrati,i progoni ih ponovo,i ubije ih nekoliko...

Iris
24.2.2007, 22:27
takodje ima film "To".kao ta stvar.ja sam crko od smeha...

Hah, ignorance is a bliss :icon_stud

ColdOne
24.2.2007, 23:02
jeli,jel vi mene zezate,ili je ono stvarno steven segal fan club na forumu?pa i ovaj smajli --->:kreza: bi glumio bolje od njega?!?!mislim,ako ima jedan,ali 1 film koji mu valja,ja cu da se ubijem.
e,takodje svi americki filmovi kod kojih rusi ukradu nuklearku,i napadnu amere,a ovi poshalju specijalce i sve ih pokolju?!?!!?!??!
e,takvi filmovi mi idu na zivce.ko to pravi?kakvo pitanje,pa glupi amerikanci,ko bi?(no offense normal americans,if u exist)
onda ima film hiperkocka-kocka².kao horor-nastavak na kocku-cisto njesra!
sad sam zaboravio sta sam hteo da kazem.e,provalio sam novi znak-♥

Master Neo
24.2.2007, 23:14
jeli,jel vi mene zezate,ili je ono stvarno steven segal fan club na forumu?pa i ovaj smajli --->:kreza: bi glumio bolje od njega?!?!mislim,ako ima jedan,ali 1 film koji mu valja,ja cu da se ubijem.
e,takodje svi americki filmovi kod kojih rusi ukradu nuklearku,i napadnu amere,a ovi poshalju specijalce i sve ih pokolju?!?!!?!??!
e,takvi filmovi mi idu na zivce.ko to pravi?kakvo pitanje,pa glupi amerikanci,ko bi?(no offense normal americans,if u exist)
onda ima film hiperkocka-kocka².kao horor-nastavak na kocku-cisto njesra!

Sto se tice Seagal-a, ima dosta dobrih njegovih filmova, recimo prostrelne rane, Nico serijal, ima i drugih ali ovi su najpoznatiji.

Belfegor
24.2.2007, 23:30
Sto se tice Seagal-a, ima dosta dobrih njegovih filmova, recimo prostrelne rane, Nico serijal, ima i drugih ali ovi su najpoznatiji.

covek nije pljuvao po seagal-u kao coveku, mislim uzivanje je gledati coveka kako pokazuje svoje aikido umece, ali njegovi filmovi i njegova gluma... nemam reci!:boodala:

Mrka Kapa
25.2.2007, 0:47
Koji je ovde kriterijum za dobar/loš film? Priča, montaža, efekti...?

Ja lično ne volim da gledam izuzetno napete psihološke drame vanholivudske produkcije (pretežno ruske), ali zbog toga ne mogu da kažem da su takvi filmovi loši.
Ne volim, recimo, film "Karaula" zbog poslednjih 5 minuta ludila Sergejevog lika, prvenstveno jer mi je ono neobjašnjivo, ili, u najboljem slučaju, objašnjivo nekim toliko puta ponovljenim ex-yu-sps- i ostalim izgovorima, da mi cela kompozicija gubi svaki smisao. Što se ostalih aspekata filma tiče, fotografija, scenario i montaža su mi bili jako lepo uklopljeni, do pred sam kraj kada mi je doslovno pripala muka, isključivo zbog priče.

Kaiser Soze
25.2.2007, 1:21
Ко смишља те глупости?
Гомила надрогираних, пијаних мајмуна са писаћом машином?

SA kreditnom karticom! :D

Flegma
25.2.2007, 1:33
Domaći film: Krojačeva tajna. Svaki komentar je suvišan.

Corwin
25.2.2007, 3:49
imaju nekog klovna koji ih progoni,i oni odu,i da ga ubiju,on se pretvori u pauka!?!?!?!?!?:boodala: josh je film strashan,vishe bih se uplasio od ruznog smajlija:kreza:.i kasnije kad porastu on se vrati,i progoni ih ponovo,i ubije ih nekoliko...

"It" je film kojem su upropastili kraj, ali nikad za njega ne bih rekao da je loš film. Ima skroz creepy atmosferu i teško da neko može da se ne saživi sa onim klincima. Imao sam sreću da ga gledam prije nego što sma pročitao knjigu, tako da mi je ostao u prilično lijepom sjećanju. A knjiga je, po meni, najbolje što je Stiven King dosad napisao.

Da se nadovežem na priču o Sigalu; prvi i jedini put sam zaspao u bioskopu dok sam gledao njegov film. Neka "ekološka" priča, spašava Aljasku od zagađenja i zlih korporacija, ne mogu da se sjetim naslova.

PS
Baš su udobne one stolice u Sava centru.

Corwin
25.2.2007, 3:55
Vas dvojica, izgleda ne razumete Tarantinove filmove. Kill Bill je omaž hongkonškim filmovima izmešan sa njegovim trademarkovima (dijalog, uglovi snimanja...) Nemojte da pljujete nešto što ne razumete.

A pomalo je citirao i Serđa Leonea. Ona scena u kojoj Beatriks izlazi iz groba takođe neodoljivo podsjeća na Romera.
Eto, ja sam ga razumio, ali i dalje mi se ne sviđa.

muki85
25.2.2007, 5:26
Bilo koj film sa Ben Alekom u glavnoj ulozi... Sporedne su ok...

LunaticRS
28.2.2007, 8:18
K'o sto player reche gdje li su samo nasli onog gika da glumi.Bljak
Film jeste inovativan i ne postoji nista nashe slichno onome, ali par scena ja ne mogu da oprostim.Kad pushe jokavac u sauni, a shejtan udje i pojede jox.Takodje, kad mu geek kaze da ga ne ubija i da ce mu shto shta pomoci, a shjetan malo razmisli cheshuci se po bradi i zatim protrlja po kosi malog geeka...

I Vojo, mozda si ti gledao slichne filmove na Pinku ili kako god, ali ja imam vrlo istanchan ukus za muziku i filmove.Ne gledam americke filmove visokog stepena kretenizma i idiotizma.
Kad vec spominjete Stivena Sigala moram da onda da kazem da ima jedan josh gori lik.Zar ima goreg glumca od Majkl Dudikofa?

<Rio_da>
28.2.2007, 9:00
Najsveziji los film je BloodRayne! Kakva je ovo glupost! Kao da su obukli neke njujorcane u kostime i dali im plasticne maceve i rekli: ajde sad se vi nesto kao koljite! Prica je sra**! A najgluplje su one scene kad jasu konje po onim ravnicama kao jasu gomilu dana! Pa onda onaj lik sto je glumio fantoma!!!???? Koja je bila njegova funkcija u filmu?

PS. Treba izbrisati postove u kojima clanovi navode da su serijali: StarWars, Matrix, LordOfTheRings, Policijska akademija bezveze!

Iris
28.2.2007, 14:01
PS. Treba izbrisati postove u kojima clanovi navode da su serijali: StarWars, Matrix, LordOfTheRings, Policijska akademija bezveze!

Nema cenzure na ovom forumu! Svako ima pravo na svoje mišljenje, a jedino je način na koji ga izlaže podložan reakciji moderatora :D

Belfegor
2.3.2007, 22:38
Kad vec spominjete Stivena Sigala moram da onda da kazem da ima jedan josh gori lik.Zar ima goreg glumca od Majkl Dudikofa?

slazem se!! ima ih jos ali bicu kratak-svarceneger,van dam,stalone (imaju par dobrih, milslim na prvog i treceg)!!!:rofl:

culer
4.3.2007, 19:27
najgori film je 100% domaca produkcija :"gde cveta limun zut" .Taj film sam isao sa skolom da gledam i tako me je smorio da to nije zdravo kad vidim Dragana nikolica ne zivi mi se :a_whistli

Dio37
4.3.2007, 19:48
najgori film je 100% domaca produkcija :"gde cveta limun zut" .Taj film sam isao sa skolom da gledam i tako me je smorio da to nije zdravo kad vidim Dragana nikolica ne zivi mi se :a_whistli

Da, ja sam izasao posle 20 minuta. Pitam se koliko ljudi je ostalo do kraja filma?

polarnimeda
5.3.2007, 15:38
unseen evil 2 je prilicno shit.... film iz 2004 godine koji ima efekte iz ranih 90-ih.... gluma kao iz svedskih filmova..... prica ni za decu.... ali sam uzivao gledajuci- bilo mi je bas smesno koliko je shit!
na foru je mocnih rendzera, ali je 18+!

fingerprint
26.3.2007, 20:13
Borat. :eek:
Gluplji film nisam video. Ceo film posvecen vredjanju jedne nacije? :dedica:
Totalni sh*t

Rocker
26.3.2007, 20:26
Borat. :eek:
Gluplji film nisam video. Ceo film posvecen vredjanju jedne nacije? :dedica:
Totalni sh*t

Pogotovu scena u hotelskoj sobi... ko je gledao, zna o čemu pričam! :paranoia:

next
26.3.2007, 20:32
Pogotovu scena u hotelskoj sobi... ko je gledao, zna o čemu pričam! :paranoia:

O Boze,mislim kome ona scena nije gozna,jos kad prikazu onog debelog...fujjjjjj

DarkNemos
26.3.2007, 20:39
The hall of crap:

1. Bloody Mary

2. Catwomen

3. Terminator(bilo koji deo)

Densetsu
26.3.2007, 20:56
Superman Returns.
Nije najgori film ali je jedini film na kojem sam se pri pola puta smorio(gledao sam ga u bioskopu).
Ja,moj drug i publika smo se toliko smorili da su nam padajuce flashe i mobilni telefoni bili zabavniji od Superman-a.

Shadowfax
26.3.2007, 22:12
Evo prvi mi na pamet pada You and Your stupid Mate.
Nevidjena glupost od filma, zalim prva 45 min. koja sam potrosio na gledanje ovog 'bisera".

wladimir98se
27.3.2007, 13:03
gospodar prstenova 2. mada je tacnije reci "najvece razocaranje" nego najgori film. toliko pompe, ulozenih para, specijalnih efekata, kompjuterske animacije, masovnih i epskih scena i cega sve ne a film je dosadan dosadan dosadaannn a na momente i bas dosadan. da bar traje malo krace.

fingerprint
27.3.2007, 13:08
Meni se svidja :love:
Hey, je l' neko gledao Efekat Leptira?
(sorry za offtopic, ako smeta obrisacu)

IReBooT
27.3.2007, 20:57
Cesto mnogima podje za rukom da naprave tako ocajan remake da je to strasno ... recimo meni licno Solaris (2002) je dno dna ...iz 72e je bruka mocan ... siguran sam da ima jos tako pokusaja remek filma ....naravno neuspjesnih ... mislim da je onaj Teksaski Masakr ili sl ... cuo sam da je los ovaj zadnji katastrofa ...

muki85
30.3.2007, 14:34
Daredevil ako sam uopste dobro napisao s' obzirom da me film izuzetno nervira, na celu sa Ben Aflekom i ocajnom ulogom i glumom Kolin Farela (njegova najgora uloga po meni)....

donator99
10.6.2007, 13:46
Meni su recimo ubedljivo najlosiji(i najdosadniji) filmovi Superman 2, Daredevil i definitivno Punisher.

Ulmawen
10.6.2007, 14:32
Cesto mnogima podje za rukom da naprave tako ocajan remake da je to strasno ... recimo meni licno Solaris (2002) je dno dna ...iz 72e je bruka mocan ... siguran sam da ima jos tako pokusaja remek filma ....naravno neuspjesnih ... mislim da je onaj Teksaski Masakr ili sl ... cuo sam da je los ovaj zadnji katastrofa ...

Remake-ovi umeju stvarno da budu iritirajući. Što me podseti na remake "Rollerball"-a. Ubedljivo najgori koji sam ikada gledala.

player1
10.6.2007, 14:40
Što me podseti na remake "Rollerball"-a. Ubedljivo najgori koji sam ikada gledala.

100% se slazem.
Cak se ne bi smeo ni nazavti remakem jer jedina dodirna tacka sa prvim filmom (i SF pricom na kojoj je baziran) je sama igra i nista vise.

Sta bi Luk Besonu da uopste glumi u ovom treshu???

P.S.
Originalna SF prica je najbolja, cak i veoma brutalna u opisima same igre (mnogo vise nego prvi film). Dodje ti da se najezis kad citas neke scene iz utakmice.

Sasa90
10.6.2007, 14:46
Po meni najgori i najdossadniji film koji sam gledao je onaj Ja spijun (ili kako se vec zove) onaj 3D film. Uzasno je dosadnan.:a_whistli

Covenant
10.6.2007, 15:43
Relativno skoro sam odgledao SF/akcioni film Island iliti Ostrvo
Covece koje je to njesra,mada prvih pola sata filma bas obecava,a posle-katastrofa :paranoia:

Pa Flight Plan sa Jodie Foster-uzas,isto znimljivo samo prvih 20-ak minuta

Harry Potter And The Gobblet Of Fire-film je uradjen tehnicki odlicno,ali ja i burazer umalo nismo zaspali kada smo ga gledali(prvi i drugi deo Harry Potter-a su,pak,odlicni,a Prisoner Of Ascaban nisam gledao ;))

Armaggedon-isto sam ga odgledao relativno skoro,iako je filn nesto stariji(reda nekoliko godina)
Tipicno bljutavo macho americko patriotsko njesra u kome jedino valja mladjana Liv Tyler:D

Vampires 2-Los Muertos-nastavak odlicnog Carpenterovog filma sa James Woods-om,u kome glavnu ulogu tumaci Bon Jovi :rofl:
Trash:p

Ima toga jos,samo da se setim:D

zoran845
10.6.2007, 16:15
Uzeo sam da čitam ovu temu jer volim (između ostalog) i (neke) filmove, ali sam se posle desetak minuta manuo ćorava posla. Zašto? Iz dobrog dela postova ovde (mnogo ih ima, pa ne mogu da ih citiram) vidi se da ljudi vode raspravu o nečemu o čemu rasprave nema. Neću mnogo da pametujem, samo ću da vam navedem nešto slično što sam jednom pročitao, pa... ko shvati - razumeće.;)

Elem, ima jedan mnogo dobar (za mene najbolji na svetu!) strip koji se u originalu zove "Peanuts", a kod nas, hvala Bogu (sem sporadičnih slučajeva objavljivanja par kaiševa ili tabli - u USA je izlazio skoro 50 godina [!?!] u dnevnoj i nedeljnoj varijanti), nikad nije ni prevođen.:mad: Glavni junak stripa je dečak od desetak godina po imenu Čarli Braun (Charlie Brown):boodala: - sad ste se setili, je l' da?

Čarli ima (mlađu) sestru Sali, i ona na jednom mestu u stripu kaže: "Juče sam pročitala autobiografiju Džordža Vašingtona. Ništa mi se ne sviđa. U njoj nema ništa o Abrahamu Linkolnu, a ja tako volim Linkolna!"

'nough said.:D

dr.antrax
10.6.2007, 22:00
onda ima film hiperkocka-kocka˛.kao horor-nastavak na kocku-cisto njesra!

Ovo si lepo rekao... ništa mi ne ide toliko na živce, koliko Stiven Sigal i njegovi filmovi... Brus Vilis je car za njega...:to_care:

Pogledajte ovaj film...
Nije mi jasno što ti je ovaj film najgori... ja razumem da ti se ne sviđa, ali baš da kažeš da je najgori!??!

Belfegor
10.6.2007, 23:13
odgledah i zazalih na izgubljenom vremenu "Legendarne Ulice", film bez price, smisla, bilo cega sto nagovestava da se radi o filmu...

uros@3D
11.6.2007, 21:55
Ево један филм нисам цео одгледао али крај је глуп за медаљу.
Значи иде неки астероид ка земљи и неки лик има бункер под земљом али јако мало може људи стати у њега и нагурају се они у лифт који стоји усред неког поља, следећа сцена удари гига астероид у месец и уништи га и делови месеца падају на земљу и уништавају све америчке градове и два европска (Париз и Лондон једини за које су амери и чули).
Следећа сцена (ваљда пар година касније) неки седи на неком брду,цвеће цвета, птице цвркућу, дрвеће се њише на поветарцу, идила, прилази му жена нешто каже, поглед се удаљава ка свемиру и видимо Земљу исту као пре само без месеца и са астероидним појасом око ње.

Закључак: удараци астероида неће утицати на природу на Земљи, месец је извор свих зала на свету и његовим уништењем ће наступити светски мир, недостатак месеца нема утицаја на Земљу.

Ja se izvinjavam sto ovaj post kopam iz mrtvih ali sam radoznao da saznam kako se zove gore opisani film. Gledao sam ga odavno, jos kad sam imao nekih 6-7 godina i od tada ga vise nikad nisam video ni na jednom programu. Tada mi se film cinio izuzetno dobar, ali bih voleo da ga pogledam i sada pa da vidim da li je misljenje ostalo isto. Inace Ghost pa sam si rekao da je proslo nekoliko godina, a koliko se secam film se zavrsava u nekom polju koje je ravno k'o tepsija i nema niceg osim trave.

Da ne bude off-topic dodacu i svoje misljenje.
Sad kad sam video da se pominje ovaj Dracula3000 setio sam se i jednog filma koji se zove "Konacni Horizont" ili tako nesto. Rec je o nekom izgubljenom brodu koji se nalazi na Neptunu i neki likovi ga pronalaze a u njemu od posade nasli samo iznutrice kojima su "okreceni zidovi". I tako nadju oni neki snimak 'de se pokojni clanovi posade medjusobno sakate, vade jedni drugima oci i tako to. I od tog momenta krece ludnica i bukvalno ceo film je u nekim iluzijama, secenje, vadjenje creva, prosipanje mozgova itd. Stvarno neznam sta je scenarista hteo da kaze. Jos povrh svega kada sam odgledao film na TV-u, sutradan me komsinica pita "Jel' si gledao onaj lep film o svemiru na Pinku sinoc?" :eek::eek:

Takodje mrzim sve tipa Van Dam-Shvarc-Segal ili tako nesto gde jedan lik u naletima besa istrebi celu naciju sa jednim sarzerom 9mm...

Rocker
12.6.2007, 3:59
Event Horizont je odličan film! Očigledno nisi gledao od početka ili dovoljno pažjivo, jer je priča mnogo dublja. :dedica:

player1
12.6.2007, 10:13
Semjuel Dzekson kad je pricao o snimanju Matrixa pomenuo je da je glumio i u tom filmu te godine i da je bio finansijski neuspeh.

madhatterYU
12.6.2007, 11:04
Semjuel Dzekson kad je pricao o snimanju Matrixa pomenuo je da je snimao i taj film te godine i da je bio finansijski neuspeh.

Lawrence (larry) Fishburne ;)

Ghost
12.6.2007, 11:16
Ja se izvinjavam sto ovaj post kopam iz mrtvih ali sam radoznao da saznam kako se zove gore opisani film. Gledao sam ga odavno, jos kad sam imao nekih 6-7 godina i od tada ga vise nikad nisam video ni na jednom programu. Tada mi se film cinio izuzetno dobar, ali bih voleo da ga pogledam i sada pa da vidim da li je misljenje ostalo isto. Inace Ghost pa sam si rekao da je proslo nekoliko godina, a koliko se secam film se zavrsava u nekom polju koje je ravno k'o tepsija i nema niceg osim trave.

Нашао сам нешто на википедији http://en.wikipedia.org/wiki/Tycus
Звучи ми на то...

Чак и да се завршава у пољу са травом , ако је ударац дотичне комете толико опасан да су сви морали под земљу, очекивао би да је живот са земље збрисан.С друге стране, ако је комета имала ефекта само на неке градове и слично на једној страни земље, онда значи да би довољно било колективно пребацивање на ону страну која неће бити ударена.Опет то не мења чињеницу да је кокнут месец, а колико се ја сећам разлог зашто је земља такава каква је је месец.

Али највећи разлог зашто пљујем филм је због те патетике у коме након неког великог догађаја настаје нека идила светског мира и сличних глупости.

Covenant
13.6.2007, 12:36
Takodje mrzim sve tipa Van Dam-Shvarc-Segal ili tako nesto gde jedan lik u naletima besa istrebi celu naciju sa jednim sarzerom 9mm...

Mozes da pricas sta god hoces ali Svraci je glumio u Termintoru 1&2,Totalnom Opozivu,Konanu i slicnim bezveznim filmovima :a_bleh:
Covek je legenda,svidelo se nekom ili ne,a na svom dobrom(fizickom)izgledu je izgradio celu karijeru
I za razliku od Sigala-covek ipak ima sarma:D
I Van Dam isto ima dobrih filmova-to su legendarni Kick Boxer(prvi i drugi)i Krvavi Sport-uostalom,to su filmovi koji su ga proslavili i ekstra su :n_klanja:

Event Horizont je odličan film! Očigledno nisi gledao od početka ili dovoljno pažjivo, jer je priča mnogo dublja. :dedica:

Indeed,odlican horor sa dobrom glumackom ekipom(Sem Nil pre svega;))
Cak stavise,jedan od boljih filmova proteklih godina

JohnnyB
13.6.2007, 14:03
die naj sr@nje koje sam video je Shopgirl by Steve Martin. Mislim, sam je napisao pricu po kojoj je i adaptirao scenario, glumi glavnu ulogu, valjda je i reziser... A film... Prica nema ama bas nikakvu radnju, sat i po nicega. Devojka koja radi u prodavnici rukavica, upozna nekog klosara koji pravi pojacala, upozna Mr. Martina, klosar ode, one su sa Martinom, klosar napravi pare i ona mu se vrati. Kraj. Tacka. Bez ikakvih medjudesavanja u filmu. :n-cc2:

Srlandand
15.6.2007, 19:28
Skoro sam gledao neki film sa Bezglavim jahacem. Film bi trebao da bude neki horor, ali je smesan do bola koliko je isprazan i koliko u njemu nema nikakve poente.

Ulmawen
15.6.2007, 19:47
Skoro sam gledao neki film sa Bezglavim jahacem. Film bi trebao da bude neki horor, ali je smesan do bola koliko je isprazan i koliko u njemu nema nikakve poente.
Nadam se da ne misliš na "Sleepy hollow" sa Depp-om.

player1
15.6.2007, 19:54
I taj je bezveze...

polarnimeda
15.6.2007, 20:14
unseen evil 2... kao da je ekipa koja snima pornjavu u prirodi, resila da se malo zeza i u pauzama snimi horor.

Game fever
15.6.2007, 22:23
Po mo misljenju najgori film (mnogi se nece sloziti) je "Ivkova slava" Uzasno je dosadan nema neku pametnu radnju. Molim vas ne saljite negativne.

Covenant
17.6.2007, 14:44

Pa sta znam-film nije los(solidan je),ali nije nista specijalno,bar meni licno
Dzoni Dep ima daleko boljih filmova;)

Srlandand
17.6.2007, 15:16

Koji film sa Deppom je los? Nije taj, nego neki u kome glumi ona plavusa iz serije "Osam jednostavnih pravila".

Ulmawen
17.6.2007, 22:25
Pa sta znam-film nije los(solidan je),ali nije nista specijalno,bar meni licno
Dzoni Dep ima daleko boljih filmova;)
Ma nije valjda da imaš zamerku na Burtonov film? :D
Od njegovih mi se jedino Čokoladni Čarli baš nije svideo, mada je daleko od najgoreg filma...
Sad se setih još jednog od onih najgorih filmova što su toliko loši da su prosto super: "Oni su sačuvali Hitlerov mozak". Ko nije gledao, ne zna šta je propustio. :D

Sasa90
17.6.2007, 22:50
Ma bre ima mali milio glupih i uzasno dosadnih filmova. Ustvari svi filmovi za Zan Reno (neznam mu napisati pravilno ime) su uzasno dosadni i uopste nisu smesni vec su zalosni. Neznam kako vi stojite sa tim...

Lord
17.6.2007, 22:52
Očigledno nisi gledao Tais Toi! Inače, piše se Jean Reno...

[Imzadi]
17.6.2007, 22:52
Burtonovi filmovi su uvrnuti, ali za razliku od ostalih, Edi Makazoruki (http://www.imdb.com/title/tt0099487/) je meni simpatičan...

NjegovaWisost
18.6.2007, 2:16
Rambo 3... Kako sam se iznervirao.... Mislim, nožem vadi minu, jurišni helikopteri mu ne mogu ništa, zgazi čitavu rusku armiju itd itd, a propaganda je haos.
Kec bi recimo bio super film da je poginuo na kraju...

Ulmawen
18.6.2007, 9:35
Rambo je zakon! :D
Mislim, strelom skinuti helikopter?!?!?! E to može samo Rambo! :boxing:
Wisosti, odgledaj UHF ako uspeš da ga nađeš; to je odlična parodija na Ramba i sve i svašta sa Weird Al Jankovichem.

Covenant
18.6.2007, 11:14
Ma bre ima mali milio glupih i uzasno dosadnih filmova. Ustvari svi filmovi za Zan Reno (neznam mu napisati pravilno ime) su uzasno dosadni i uopste nisu smesni vec su zalosni. Neznam kako vi stojite sa tim...

Bez uvrede,lupio si za medalju,ali stvarno:rolleyes:

A kanda nisi gledao filmove Profesionalac,Jaguar,Purpurna Reka,Vasabi itd. itd.
Pogledaj ih malo ;)

Srlandand
18.6.2007, 18:12
Bez uvrede,lupio si za medalju,ali stvarno:rolleyes:

A kanda nisi gledao filmove Profesionalac,Jaguar,Purpurna Reka,Vasabi itd. itd.
Pogledaj ih malo ;)

Zaboravio si Posetioce 1 i 2. Jedini njegov los film je Posetioci 3, koji je ****** ****** i trebalo bi ubiti onoga ko dosao na ideju za taj film.

Leeroy Jenkins
13.7.2007, 19:56
http://www.imdb.com/title/tt0206685/
Mislim da sam pronasao najgori film svih vremena. Nisam ga pogledao ali procitajte samo opis filma i sve ce vam biti jasno. Gori film od ovoga ne postoji ! Ako neko uspe da nadje gori film svaka mu cast.

che daboli guz
13.7.2007, 20:38
Western BooT HIll sa Bud Spenser-om i mozda Terens HIll.

Ocelot
16.7.2007, 23:40
Za one koji nisu znali, She's out of control (http://www.imdb.com/title/tt0098308/) je film iz kojeg je Srđan Dragojević pokrao radnju, scene pa čak i nekoliko rečenica za svoje ostvarenje Mi nismo anđeli 2. Film je jedan od glupljih, baš kao i ovaj naš plagijat.

She's Out of Control - 2/10
Mi nismo anđeli 2 - -2/10

Ghost
16.7.2007, 23:59
А видим та вест је овде стигла. :)

Iris
17.7.2007, 0:14
Gde ste čuli tu vest, kako ste našli film??

Ocelot
17.7.2007, 0:16
Još kada se pojavio MNA2, pronela se priča da je plagijat, ali niko nije znao kako se tačno film zove. Sinoć sam ga odgledao na TV-u, i BAM!
Naravno, nisam imao živaca da ga odgledam do kraja, pa sam malo kopao po imdb.com.

Iris
17.7.2007, 0:23
Kako nije bilo tužbe zbog plagijata?? Ah da, živimo u Srbiji :rolleyes:

Ghost
17.7.2007, 0:25
Мене је информисао један форум назван по јелу.

Boromir
17.7.2007, 11:24
Definitivno Punisher (i stara i nova verzija)

Mislim stvarno uskace on u kockarnicu sa mashinkom, oko njega 20 likova
svi pucaju u njega sa udaljenosti od 4 metra, pogadjaju aparate, stolove, lampe buse zidove, ali njega ni da okrzne metak.
On polako puca u krug i za 5 minuta sve ih potamani.Smesno.(Stara verzija)

A u novoj jos gore.Prvo ga pregaze kola, onda mu lik prisloni pistolj uz glavu,
puca i pogodi ga u rame(???), zatim eksplozija.Sve ode u majcinu on upadne
u vodu i iako je bio sav izranjavan nije se udavio, vec je nekako isplivao na
obalu.Onda se kao oporavi i j**e im svima kevu.

Gde ces vece *****e od ovoga.

Psychon@ut
19.7.2007, 22:42
Armaggedon-isto sam ga odgledao relativno skoro,iako je filn nesto stariji(reda nekoliko godina)
Tipicno bljutavo macho americko patriotsko njesra u kome jedino valja mladjana Liv Tyler:D

Hmmm pa donekle se slažem sa tobom, ali ali, imajući u vidu da u filmu svira Aerosmith - dont wanna miss a thing + što je u pitanju tema u svemiru(sve što ima i malo elemenata SF žanra za mene je ql) stavlja ovaj film u jedan od boljih(moje mišljenje). :)

mmn2911
25.7.2007, 23:51
Da pomenem Vatrenu Votku koju sam pomenuo u temi o odgledanim filmovima. Malo je reci da je film los. Toliko je los da me je inspirisao da ga pomenem u 2 teme, nemoj neko da je pomislio da ga gleda :D

ForceWare
26.7.2007, 9:17
Još kada se pojavio MNA2, pronela se priča da je plagijat, ali niko nije znao kako se tačno film zove. Sinoć sam ga odgledao na TV-u, i BAM!
Naravno, nisam imao živaca da ga odgledam do kraja, pa sam malo kopao po imdb.com.
Gledao sam ja na Pinku noć nedelja/ponedeljak u 2:00 prošle nedelje (ako se ne varam). Andjeli 2 su potpuna kopija od same radnje do ponavljanih uzastopnih scena (!) a i jedan i drugi su žešće da ne kažem šta.

<Rio_da>
29.7.2007, 17:22
Skoro sam gledao film Little Man... kao neka crnacka komedija... u glavnim ulogama su braca koja su glumila i u Don't Be A Menace (Napaljeni Ulicari) i mogu da kazem da me ova nazovi komedija nije nasmejala ni jednom... a ja se smejem na svakojake gluposti... ne mogu da verujem na sta su komedije spale...

Nikopol
31.7.2007, 12:15
"Iris" ( http://www.imdb.com/title/tt0280778/ )

Ok nemam nista protiv drama,cak ih ima dosta koje volim da pogledam,ali ovo......!!!!! Otvara novu dimenziju smaranja.Dupecepajuca,oskarom nagradjena,ili bolje da kazem nagrdjena dramcina bez ikakve radnje.Iz fazona je:"Dvoje mladih se mnogo volu,ona popularno celjade iz malog grada,on streber i luzer iz malog grada.Onda se na kraju povataju u sumici,ona ostane kinder jaje.Vencaju se posle gomile sra**,on se razboli od neke teske bolesti i krepa,a ona prica njihovu zivotnu pricicu".Posle 15 minuta gledanja ovog filma skapirao sam da grizem svoju devojku za rame od smora i agonije,a posle pola sata sam zaspao.

Svaka cast Judi Dench na odigranoj ulozi,i svaka cast onima kojima se ovaj film svidja,ali ja mu dajem -2/10.

ForceWare
31.7.2007, 12:28
Drama = bljak. (meni, meni, devojke ne napadajte odmah :D)

Iris
31.7.2007, 12:44
"Iris" ( http://www.imdb.com/title/tt0280778/ )

Dupecepajuca,oskarom nagradjena,ili bolje da kazem nagrdjena dramcina bez ikakve radnje.

Eh, kada su ljudi nepismeni. Veličina filma nije u radnji, koja je kao što si lepo primetio sto puta viđena, već zato što je u pitanju biografski film o čuvenoj spisateljici Iris Murdoch (http://en.wikipedia.org/wiki/Iris_Murdoch) i njenoj životnoj borbi sa Alchajmerovom bolešću...

To bi bilo isto kao kada bi rekao: "Eh, kakvo smaranje ova drama o Drugom svetskom ratu u kojoj iz nekog razloga svi ginu unaokolo"!! :boodala:

Belfegor
1.8.2007, 23:18
nisam neki ljubitelj drama, ali ova je jedna od boljih! istinita prica, pa sta ste ocekivali!

Nikopol
2.8.2007, 9:08
Eh, kada su ljudi nepismeni. Veličina filma nije u radnji, koja je kao što si lepo primetio sto puta viđena, već zato što je u pitanju biografski film o čuvenoj spisateljici Iris Murdoch (http://en.wikipedia.org/wiki/Iris_Murdoch) i njenoj životnoj borbi sa Alchajmerovom bolešću...

To bi bilo isto kao kada bi rekao: "Eh, kakvo smaranje ova drama o Drugom svetskom ratu u kojoj iz nekog razloga svi ginu unaokolo"!! :boodala:

Kao što rekoh...."Svaka cast Judi Dench na odigranoj ulozi,i svaka cast onima kojima se ovaj film svidja".Moje mišljenje je da je film dosadan,bez obzira o kome je reč u filmu i bez obzira na veličinu dotične osobe.I nisam nepismen,jednostavno mi se film ne sviđa.
Nemoj to da tumacis kao da imam nesto protiv Iris Murdoch.Ona je bila i ostala velicina za sebe i to ne kometnarisem.Ovo je moje licno misljenje o filmu ,znaci samo o filmu.
Jbg ne volim biografske filmove....i sta sad,jel me treba ubiti zbog toga?

Rocker
9.8.2007, 5:35
Ljudi, pročitajte ovo pažljivo: film Another gay movie (http://www.imdb.com/title/tt0443431/) je naj gay film u ovom univerzumu! Ono što mi je moj zli buraz (koji će sutra biti prebijen zbog ovako grozne šale :n-cc2: ) opisao kao parodiju na American pie i sl. teenage "komedije" je zapravo film o fegetima sa prilično explicitnim detaljima i najbednijim pokušajima smešnih scena ikada napravljen! Istina je da ima 2-3 scene koje su direktna aluzija na American Pie, ali su toliko jadno iskopirane, da je to strašno. Meni je na pola filma pripala muka od gadosti i bukvalno sam otrčao do WC i ispeglao se samo tako! Poštedite sebe želje da nanesete ozbiljnu štetu monitoru i sačuvajte tonu živaca tako što ćete zaobići ovu shitinu od filma! :nov_mad2:

aerochivija
9.8.2007, 7:17
Da li je baš najgori, ali kad razmišljam na ovu temu... "Sense and sensibility", tj. "Razum i osećajnost" http://www.imdb.com/title/tt0114388/
Svaka čast Emi Tomson, ali ipak je trebalo da dobije "Oskara" za neki drugi scenario...

Iris
9.8.2007, 11:26
^ obzirom na glupost od knjige na osnovu koje je film napravljen (Jane Austen (http://en.wikipedia.org/wiki/Jane_Austen), da ne bude zabune), nije ni imao šanse da bude bolji :D

Tihi
9.8.2007, 11:32
Sve parodije----- kako mrzim ovaj zanr:( jednostavno upropaste nesto dobro... ah da skoro da zaboravim tinejdz horore koji su po obicaju tako debilni da ih ne vredi gledati ni pod razno.

LoneWolf
9.8.2007, 13:00
Domaci film MIRIS POLJSKOG CV(ij)ECA
Film je toliko retardiran da sam ga jedva odgledao.Total retardation.:boodala:
Domaci film NOZ
Ne oslanja se doslovno na knjigu Vuka Draskovica iz 1986,a ako se napise : po romanu Vuka Draskovica" moralo bi da se ispostuje sve.
Americka serija 24
Onaj kreten Jack Bauer "kao navodno" za 24 sata prezivljava bezbroj trauma, situacija sa taocima,bombe,teroriste,nervni gas,atentate,katastrofe,i sve to dok glupavi OnScreen sat odbrojava vrijeme.Totalno promasen koncept,gubitak zivaca,najlakse receno : glupost. :boodala:
Americki film Mad Max 1 i 2
Totalno glupa,bezvremenska prica.Likovi jurcaju na motorima a neki frajer u filmu napravi "poluhelikopter" od drveta i papira.Sa sve pedalicama.
Kad se tu nisam slogir'o,nikad necu.Total retardation.Boles' :boodala: