PDA

Prikaži potpunu verziju : ADSL vs. Kablovska vs. Wireless

Rocker
11.8.2006, 3:13
Kao što vidite iz naslova, interesuje me šta je najbolje od ova tri u BG-u? Kablovski na SBB-u je najskuplji. Koji je najjeftiniji provajder ADSL-a kod nas sa FLAT tarifom (ili bar 2GB download-a). Protok mi nije bitan jer ne bih nešto mnogo skidao (128 mi je sasvim OK). Da li neko zna koji provajderi wireless-a imaju signal koji pokriva deo oko Autokomande? Pošto je uvođenje i pošto je oprema? Za šta bi ste se vi odlučili?

SirDuck
11.8.2006, 10:39
Ja uzimam ADSL flat 256, preko sezama.
To ti dodje oko 1800 din.
ADSL je bolji za p2p download, a kabl je bolji za igranje preko neta.

SuperG
11.8.2006, 11:10
Ja uzimam ADSL flat 256, preko sezama.
To ti dodje oko 1800 din.
ADSL je bolji za p2p download, a kabl je bolji za igranje preko neta.

A po cemu je to bolji za p2p? Moja iskustva bas govore suprotno.

Zokins
11.8.2006, 12:10
ADSL NeoBee na Flat 256/64 je 1500 dinara !Znači da je jeftiniji od SezamPro !Ja sam na ADSL-u .

Ron_Jeremy
11.8.2006, 13:56
Uzmes ono sto imas mogucnosti da prikljucis i sto je jeftinije.Posto zivimo u zemlji Srbiji mogucnost izbora nije velika.

SirDuck
11.8.2006, 15:57
A po cemu je to bolji za p2p? Moja iskustva bas govore suprotno.
Zato sto ce neki provajderi da ti smanje protok ako preterujes.

SuperG
11.8.2006, 16:17
Zato sto ce neki provajderi da ti smanje protok ako preterujes.

Bitno je da se ADSL provajderi ne sluze prljavim metodama....:ciao:

Rocker
11.8.2006, 17:38
Uzmes ono sto imas mogucnosti da prikljucis i sto je jeftinije.Posto zivimo u zemlji Srbiji mogucnost izbora nije velika.
Pa imam mogućnost priključenja na sva tri, zato i pitam šta je najjeftinije.;)

Iris
11.8.2006, 18:12
Ljudi, nemogući ste! Pa zar za ovih xy meseci nismo pretrčali sve ove mogućnosti jedno tri-četiri puta, a bilo je i glasanja? I svi ste saznali da je wireless najskuplji a da se sve ostalo vrti na par stotina dinara više-manje... I koja usluga kako radi, i koji provajderi omogućavaju ovo ili ono, i... I sad ćete 'leba preko pogače, da vam se za svaki uloženi dinar vrati tri a da je sve savršeno, da sve radi i dobijete na poklon par plavuša u svojstvu servisera!?

Nego lepo prijatelju telefon u ruke, Google na monitor, pretrči cenovnike i raspitaj se telefonom ko šta nudi i pod kojim uslovima, odredi šta tebi najviše odgovara pa da završimo već jednom sa ovom pričom "šta je najbolje a koje je najjeftinije, po mogućstvu da je sve savršeno i da zapravo ne moram ništa ni da platim..." Ako je i za forum, mnogo je.