Prikaži potpunu verziju : Lightsaber?
King James
25.5.2011, 21:21
Koristio sam pretragu, pa vidim nema tema. Naime, da li ima u Srbiji, NS pogotovo, da se kupe one prave replike lightsabera, oni Force FX ili koji vec?
Koristio sam pretragu, pa vidim nema tema. Naime, da li ima u Srbiji, NS pogotovo, da se kupe one prave replike lightsabera, oni Force FX ili koji vec?
Ako igde van Srbije nadjes da ima tako nesto, ti javi da ti dam kes pa i meni da uzmes jedan :alealeee:
White Ripper
26.5.2011, 22:18
Zvezdani ratnici napadaju.:D
http://4.bp.blogspot.com/-Er5nY7jPYnY/TbH72pjExzI/AAAAAAAAA-c/gXkUeUjhpqk/s1600/lightsaber.jpg
Kad samo ugledam tu sliku dođe mi da obrnem Jedi Knight 2 još jednom... Kakva EPIC igra.
Inače, ti FX modeli ili šta već... Drška sa neonkom?
"Neonka" je od karbona valjda i pravi zzzzuuuummm sfx kada mlataras okolo naokolo :kreza:
Postoji domaći sajt sa kojeg mogu da se naruče replike, ali više podsećaju na igračke nego na kolekcionarske FX primerke. :facepalm
Ime neću pisati da ih ne reklamiram, ali ako nešto tražiš, ukucaj na google "hoću to" pa ćeš naći sam. ;)
King James
27.5.2011, 0:55
Nadjoh na sajtu jedne prodavnice sto se reklamira u SK-u redovno, tamo FX kostaju 18k :facepalm Gledajuci cene iz normalnog dela sveta, to bi trebalo bar da je duplo jeftinije, no, ovo je Srbija :D
Ova "lajt" verzija je 2200 din.
Citat sa sajta:
Tehničke karakteristike:
- Sci-fi Svetleća Sablja
- sa sve zvučnim efektima
- svetli kad se uključi a prilikom zamahivanja i dodirivanja menja boje
- Mute dugme(za gasenje zvuka)
- gumirana drška
- koristi 3 AA baterije(dobijate ih uz sablju)
- dimenzije 70 x 4,5 cm
http://www.hocuto.rs/files/735/special-fx-sabre_main.jpg
I komentari ispod:
Jedi Consular - 15/08/2010
Koji je fazon sa ovom sabljom? Originalne FX sablje nemaju gumenu dršku, koriste AAA baterije i koštaju 90-150 USD. Kad kažete da menjaju boju, da li se misli na nijanse jedne boje, ili sablja bukvalno promeni boju iz plave u crvenu?
HOĆU TO reply: Ovo je light verzija FX sablje, nije originalni fanovski artikal, zato toliko i košta. Uz napomenu da je uradjena jako dobro.
Milancheee - 18/12/2010
da li je iz jednog dela ili se rasklapa??
Hoču to:
- Sablja je iz jednog dela!
Beli - 20/01/2011
Jel moze da istopi celicna vrata ? Kada nekoga isecete na pola sa istom, da li curi krv ili sablja sprzi krajeve kao prava ? Jel dobijem moc da teram ljude (citaj : zene) da rade ono sto ja hocu sa ovom sabljom (ne brinite, ne bih nju samu prljao) ?
Hoću to:
- Mislim da nismo kvalifikovani da odgovorimo na ova pitanja, probajte pitati Master Yodu (čitaj: psihijatra). Neka je sila sa Vama.
I tako dalje...
King James
27.5.2011, 1:13
Stvarno smesno izgleda, gore nego oni sto ih kinezi prodaju :) Kako sam se smejao ovom trecem pitanju :rofl:
@Eni: Gde je, bre (znam da je ruzno govoriti 'bre'), dugme za zahvalnice u ovom threadu??? ;) Ovom trecem citatu sam se ismejao vise nego polovini teme o vicevima... :tapsh::tapsh::tapsh:
Pa kada bih mogao, rekao bih liku da ta od 2200,oo mnogo traljavo secka ljude i celik...zaglavljuje se na pola(covek) + ostavlja svuda krv i mnogo varnici jer ipak je to kineska kopija. Za razliku od originala koji moze i da baca kao bumerang jacine 1000000...beskonacno W na samo 4x 3AAA bat i sve to za otprilike 13,500 Crystalline vertex-a. Ako mu je skupo neka saceka akciju u URADI SAM shopu :ciao:
Leo hvala za treci citat, nasmejao me je do suza.
Luka Filipovic
30.5.2011, 11:46
Imas ovde (http://www.uspon.rs/proizvodi/Otka%C4%8Deni%20pokloni-572/Svetle%C4%87i+ma%C4%8D+STARWARS-604020064587) za 1.980
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.