Prikaži potpunu verziju : Popravka daljinskog
Da li moze da se popravi daljinski za tv?
U pitanju je feder koji je pukao ?
Nzn kako da ga popravim??
Najjeftinije ti je da kupis novi, tkzv. pilot na pijageru. Mada ovo mozda i moze nekako da se popravi, samo da baterija ufati kontakt.
Po rdji vidi se da ga je baterija s*****a. Najbolje resenje sto rece prethodnik neki Pilot vo kineski butik. Neces pogresiti na mom starom televizoru takav jedan sljaka vec desetak godina.
Ako imas iskustva sa lemljenjem ako ces da popravis,uzmes neku kinesku igracku koja kosta 100 dinara,rasturis je skines taj feder,ovaj otfikaris i nalemis nov...
Malo cimanje ali radice...
Ma imam ja pilotov ali je zivo sra**e jedanput je ispao i razbio se pa sam morao da ga krpim...Mng je losa plastika.A ovaj je original samo mu je taj feder slaba karika :confused:
Nista juricu neku jeftinu igracku pa posle da zamolim nekog za popravku posto nemam lemilicu ...
Kupi neki logitechov pa od njega napravi multi daljinac, koristi skoro sve uređaje koji podržavaju daljinski.
Čemu ovolika diskusija na ovoliko glupu temu, ako čovek ne ume sam da popravi, neka odnese u bilo koj tv-audio servis i za 10 minuta će mu dovesti daljinac u red i smem da se kladim da će da mu naplate između ništa i 100 Dinara...
gavranpero
27.5.2011, 20:48
Izvadi oprugu iz hemijske olovke, pokusaj je zalemiti za to ili na neki nacin pricvrstiti, ali da ima kontakt sa starom. Naravno, oprugu moras da skratis i ako mozes razvuci je malo tako sto ces krajeve da okreces u suprotnim smjerovima ( kao da je razmotavas ).
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.