PDA

Prikaži potpunu verziju : Popravka daljinskog

Mr Ramon
25.5.2011, 19:21
Da li moze da se popravi daljinski za tv?
U pitanju je feder koji je pukao ?
Nzn kako da ga popravim??

stepanov
25.5.2011, 21:02
Najjeftinije ti je da kupis novi, tkzv. pilot na pijageru. Mada ovo mozda i moze nekako da se popravi, samo da baterija ufati kontakt.

todos
25.5.2011, 21:07
Po rdji vidi se da ga je baterija s*****a. Najbolje resenje sto rece prethodnik neki Pilot vo kineski butik. Neces pogresiti na mom starom televizoru takav jedan sljaka vec desetak godina.

Bokile
25.5.2011, 21:47
Ako imas iskustva sa lemljenjem ako ces da popravis,uzmes neku kinesku igracku koja kosta 100 dinara,rasturis je skines taj feder,ovaj otfikaris i nalemis nov...

Malo cimanje ali radice...

Mr Ramon
25.5.2011, 22:46
Ma imam ja pilotov ali je zivo sra**e jedanput je ispao i razbio se pa sam morao da ga krpim...Mng je losa plastika.A ovaj je original samo mu je taj feder slaba karika :confused:
Nista juricu neku jeftinu igracku pa posle da zamolim nekog za popravku posto nemam lemilicu ...

todos
26.5.2011, 9:32
Kupi neki logitechov pa od njega napravi multi daljinac, koristi skoro sve uređaje koji podržavaju daljinski.

Freško
27.5.2011, 14:45
Čemu ovolika diskusija na ovoliko glupu temu, ako čovek ne ume sam da popravi, neka odnese u bilo koj tv-audio servis i za 10 minuta će mu dovesti daljinac u red i smem da se kladim da će da mu naplate između ništa i 100 Dinara...

gavranpero
27.5.2011, 20:48
Izvadi oprugu iz hemijske olovke, pokusaj je zalemiti za to ili na neki nacin pricvrstiti, ali da ima kontakt sa starom. Naravno, oprugu moras da skratis i ako mozes razvuci je malo tako sto ces krajeve da okreces u suprotnim smjerovima ( kao da je razmotavas ).