PDA

Prikaži potpunu verziju : ADSL na 38 lokacija u Republici Srpskoj

Bilko22
9.8.2006, 20:02
Cijene bas i nisu nesto povoljne, ali je bitno da je ADSL dosao u RS. Tako, da konacno i RS moze reci da je skoro sva pokrivena ADSL-om.

http://www.teol.net/cms/view.php/4746.html

Prijavite se za TEOL ADSL

Poštovani korisnici,

TEOL ADSL servis Vam je dostupan na 38 lokacija u Republici Srpskoj. U tabeli možete provjeriti da li se nalazite u zoni dostupnosti servisa i da li ste na odgovarajućoj telefonskoj numeraciji. Ukoliko su oba uslova zadovoljena i želite da postanete korisnik TEOL ADSL servisa možete preuzeti (kliknite na link) zahtjev za zasnivanje pretplatničkog odnosa u elektronskoj formi ili u štampanoj formi u Vama najbližem Kontakt centru Telekoma Srpske. Popunjen obrazac možete predati u Kontakt centru ili u kancelariji Službe za pretplatničke odnose u Vašem mjestu.

pmiloica
9.8.2006, 20:20
Danas oko podne sam posjetio Telekom Srpske u Prijedoru i sluzbenica mi je neljubazno saopstila da nema od toga jos uvijek nista. Raptor, administrator foruma TEOL-a Srpske je napisao da ce usluga ADSL biti najvjerovatnije dostupna oko 1.septembra 2006.godine. Vidjecemo i to nadam se..

Bilko22
9.8.2006, 20:29
Danas oko podne sam posjetio Telekom Srpske u Prijedoru i sluzbenica mi je neljubazno saopstila da nema od toga jos uvijek nista. Raptor, administrator foruma TEOL-a Srpske je napisao da ce usluga ADSL biti najvjerovatnije dostupna oko 1.septembra 2006.godine. Vidjecemo i to nadam se..

Ali tako i pise na njihovom sajtu. Treba se prijaviti do dvadesetog, a oni ce ga pustiti u prvoj polovini iduceg mjeseca, a to je septembar? Pa jesi li trazio formular da ispunis?

Bilko22
9.8.2006, 20:46
A koji ces ti uzeti paket? Meni se cini da je flat rate najbolji izbor,iako nije povoljan.

SuperG
9.8.2006, 23:42
Koliko sam video postoji flat i od 1mb/s, cudi me zasto u matici nema... :kreza:

pmiloica
10.8.2006, 0:20
Nisu imali nikakve formulare, sad sam uzeo sa sajta pa cu se pokusati prijaviti. Uzecu start paket (384/64) za pocetak..
Sve mi je to nekako lov u mutnom, testirali su skoro 3 godine, a opet su nepripremljeni..

pmiloica
10.8.2006, 0:38
Pored toga, postavili su neku online aplikaciju za proveru tehnicke mogucnosti uvodjenja ADSL (izaberes grad i upises broj telefona, pa ti odgovore da li uopste da podnosis zahtjev), ali sluzbenici na terenu nemaju pojma o tome..

Bilko22
10.8.2006, 0:50
Pored toga, postavili su neku online aplikaciju za proveru tehnicke mogucnosti uvodjenja ADSL (izaberes grad i upises broj telefona, pa ti odgovore da li uopste da podnosis zahtjev), ali sluzbenici na terenu nemaju pojma o tome..

Znas i sam, da je to sve nepismeno :)

ivaana
28.8.2006, 19:16
Ali zato imaju plate kao ministri. Pa nije ni čudo kada su cijene ovako paparene.
A zar ne bi bilo bolje omoguciti nesto sporiji pristup koji bi bio FLAT i jeftiniji?

No dobro. Ipak je ova tema ADSL-a o kojoj pisemo i sama po sebi, valjda, neki napredak. Bice valjda bolje. I jeftinije, ako bogda.

Ima li neko kakvih iskustava sa brzinama?

sasha vukelic
28.8.2006, 19:27
kad flat padne na oko 50KM sa pdv-om pocecu razmisljati o tome

M1los
29.8.2006, 18:37
Ja za početak biram Start paket, jer je ostalo bezobrazno skup!

Bilko22
30.8.2006, 19:59
Treba vidjeti, hoce li telekom srpske i ovo uspjeti uvesti, jer poznajuci njih... :)

sasha vukelic
30.8.2006, 20:12
http://www.sk.co.yu/forum/showpost.php?p=116912&postcount=13

Bilko22
10.9.2006, 13:19
Izgleda da je vec pocelo pustanje ADSL-a sirom RS.

bebeys
3.6.2007, 16:07
evo pogledah ovu temu posle nekih 8-9 mjeseci, i samo da kazem da je sve po starom, da se nista nije promijenilo :) (vezano za one floskule tipa "bice bolje, ovo je pocetak i sl.)
zamazuju oci sa nekim povecanjima mailboxa i sl, a od pravog poboljsanja usluga (odnos brzina/cijena) nista....

sramota, imas kao flat paket, i upload na 64kb/s....
pa sto bih dao njima 80km, kad imam lokalnog wireless provajdera koji mi daje flat na256/64 za 30km....?

glupost, i vrlo nisko misljenje o sopstvenom narodu (sta znaju seljaci sta je internet....)
monopol se nastavlja...