Prikaži potpunu verziju : Koji pregledač?
Milan1997
22.5.2011, 15:31
Koristim windows Xp na mom računaru ali ne znam koji je najbolji internet pretraživač sa vrhunskom zaštitom, sa brzim otvaranjem stranica!
Molim vas predložite!
ne znam koji je najbolji internet pretraživač
Svakako je Google najbolji pretraživač ;)
A što se tiče Internet brauzera (pregledača ili tako neki bezvezan prevod): Firefox, Chrome, Opera...
Uostalom, svi su besplatni, pa probaj i sam vidi koji se tebi (i tvom PCu) najviše sviđa.
Kao što reče Zoni, instaliraj sva tri (ima ih još, ali ova 3 su najbolji izbor).Za brzinu će ti svako reći svoj subjektivni utisak, zato je najbolje ti isprobaj.
Milan1997
22.5.2011, 16:31
Probao sam 4 brauzera ali neznam koji da koristim!
Нико не може на то питање да ти одговори. То је потпуно лични избор јер има превише тога што одређује оно што ти се свиђа. Пробај један недељу дана, увидећеш предности и недостатке, па пређи на други, итд.
Onda ću ja da ti kažem: koristi Operu :D Poruke ispod ne uzimaj u obzir :D
Koristi svaki po mesec dana, pa onda odluči. Moj predlog ide ovim redom: FF, Chrome, Opera (ostali jok :) ).
asteriks254
22.5.2011, 18:23
Porpuno se slazem sa onim sto je rekao Zoni FF je pretrazivac sa najvecim brojem korisnih extenzija tj.programcica koje mozes da dodas da bi bio bezbedniji i radio mnoge stvari po potrebi pa onda ostali...:)
Ja bi uzeo chrome. Meni je on mnogo brzi i pregledniji od FFa. Sve je stvar licnog ukusa.
Ja bih kupio windows 7 za par stotina eura i koristio IE9, ako bas mora moze i narodna verzija..! xD
Za XP ,da sam na tvom mestu drzao bih chrome i FF, chrome za brzinu, a FFa za funkcionalnost i velikog broja modova.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.