PDA

Prikaži potpunu verziju : Kada vas je vaš računar najviše iznervirao?

Željko
5.8.2006, 1:00
Kada i zbog čega?

Mene kada sam igrao FM, zadnje kolo lige i mene treba pobeda, 30 šuteva u gol i ništa... miš je leteo po sobi, kućište ima "ožiljak" odmah ispod flopija... au kad se setim :n-cc2: :n-cc2:
I obavezno uvek ali uvek kada mi dođu drugovi komp počne da koči, zvulnik "krči", ali kada sam sam sve radi savršeno...:mad:

Nash Knight
5.8.2006, 1:52
Kratko i jasno: Windows ME

Freško
5.8.2006, 1:52
Mene je moj komp najvise iznervirao pre nekih 3 meseca kada je crkao 5 dana pred ispit i onda sam morao da za 15h sastavim racunar ......TUGA:paranoia:

Eni
5.8.2006, 10:30
I obavezno uvek ali uvek kada mi dođu drugovi komp počne da koči, zvulnik "krči", ali kada sam sam sve radi savršeno...:mad:

Ovo se i meni dešava. Često zbog drugova moram i da ga restartujem po 2x... jer blokira potpuno :n-cc2:

Kako kaže Vjeverica, "kad god hoću nekom nešto da pokažem, on neće pa neće!" :boodala:

A najviše me iznervirao kad sam posle 14 sati izbivanja došao kući i video da još uvek renderuje sat vremena video materijala... i da je još na prvih 7 minuta :boodala:

huligan
5.8.2006, 10:47
Jednom prilikom kada sam bio klinac i kada sam izgubio neku tekmu u fifi,tada sam udarao pesnicom monitor nekih 5 minuta,potom sam iskljucio komp,zarekao se da ga vise nikada necu paliti i nakon 5 minuta ga upalio:to_care: !

3LANCER
5.8.2006, 11:44
kad sam jednom, pre nesto vise o dpola godine, ukljucio joypad da igram Onimusha 3 i komp crkne zbog statickog elektriciteta koji se nakupio u joypadu (jer nemam kutiju za njega). otisla maticna i napajanje, ali nisam tukao komp vec sam od muka udarao glavom o zid.

N!KSY
5.8.2006, 12:59
kad sam jednom, pre nesto vise o dpola godine, ukljucio joypad da igram Onimusha 3 i komp crkne zbog statickog elektriciteta koji se nakupio u joypadu (jer nemam kutiju za njega). otisla maticna i napajanje, ali nisam tukao komp vec sam od muka udarao glavom o zid.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Ma ti si genije!!:rofl: :rofl: Umesto glup i mrtav komp ti (valjda) čitavu glavu!!:rofl: :rofl:
:offtopic:
Dobra igra Onimusha 3, `el da?

AmigAdi
8.8.2006, 16:43
Od pre 2 godine (8 puta instalirao Windows) do skoro, kada sam maxtor slim harddisk smrskao cekicem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GoranKostic
8.8.2006, 18:35
Kada ga je ubila struja pa je od celog kompa preziveo samo flopi.

Wolverine
8.8.2006, 18:46
Nije bas komp ali tako nesto: Pre neki dan dodje lepo covek da radi disk partitioning i lepo da zavrsi nestade struja!Ali nekim cudom je radilo perfektno!!!

PAIN
8.8.2006, 20:38
Od pre 2 godine (8 puta instalirao Windows) do skoro, kada sam maxtor slim harddisk smrskao cekicem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E moj ti, pa nijedan se WIn u mom kompu nije zadrzao vise od mesec dana.

SuperG
8.8.2006, 20:39
Kada sam pre nekih 5 dana kupio HDD od 320GB, koji je riknuo posle dva dana. :n-cc2:

Aksic Srdjan
8.8.2006, 21:08
Kada sam pre nekih 5 dana kupio HDD od 320GB, koji je riknuo posle dva dana. :n-cc2:

Nadam se da si imao garanciju...

Mene je kada sam igrao prvi NFS Underground pa u 108 trci, ja idem u 6-toj brzini do kraja gas, a onaj drugi projuri pored mene:n-cc2: pa ja "ding, ding, ding" po tastaturi, i tako jedan po jedan taster odkazashe nekoliko i ja zamenim tastaturu.

I meni kada dodju ortaci i ja hocu da im pokazem nesto on(rachunar) se toliko spetlja da skroz ukoci, ali kada kasnije razmislite - vi ste u stvari krivi... jer pritiskate brze od ocitavanja i tako ga zbunite.

Neuro
9.8.2006, 13:41
Pre oko mesec dana kada je prilikom kopiranja fajlova sa servera na moj računar došlo do misterioznog nestanka svih fajlova koji su se prethodno nalazili u destinacionom direktorijumu (čitaj petomesečna evidencija o nabavci repromaterijala). :eek: :mad: :n-cc2: :nov_mad2::nov_explo Pošto je u pitanju preduzećetov laptop morao sam da iskuliram. :cool:

Mnogo bolja priča vezana je za mog super ortaka koji je u datom trenutku pokušavao da pređe Colin McRae Rally 3 na hard setovanjima. Fenomenalno je odvozio šampionat sve do Švedske, u kojoj nije mogao da se sastavi. U svakom slučaju, vodio je sve do poslednje trke u kojoj je izgubio sa relativno malom vremenskom razlikom. Misleći da će u ukupnom skoru ipak biti bolji, okončao je trku i imao šta da vidi - izgubio je šampionat sa jednom stotinkom razlike!!! U tom trenutku je skočio, pokupio monitor i krenuo na terasu da bi nesrećnika bacio sa iste. Srećom zaboravio je na kablove, pa je sa monitorom povukao i celo kućište koje se zaglavilo između nogare od stola i obližnje komode. Kada se vratio da počupa kablove imao je taman dovoljno vremena da se ohladi, tako da je komp prošao samo sa par "modrica"...

todos
10.8.2006, 16:07
E moj ti, pa nijedan se WIn u mom kompu nije zadrzao vise od mesec dana.
Pravo kazes,meni u proseku W traje tri meseca,a za tri godine koriscenja sami izracunajte.Najvise sam se iznervirao kad mi je crko kilavi modem,a suze lijo kad sam pomislio da sam sprzio procesor.(Djabe lijo suze).

Spector
13.8.2006, 20:49
Mene najvise nerviraju misteriozna restartovanja kod windows-a bilo koga XP-a pogotovo a da nepominjem milenijum to sam instalirao oko 2 sata i brisao oko 2.30 istog dana (zakucao je kada sam otvorio my computer)

Simke
13.8.2006, 21:17
Mene najvise nerviraju misteriozna restartovanja kod windows-a bilo koga XP-a pogotovo a da nepominjem milenijum to sam instalirao oko 2 sata i brisao oko 2.30 istog dana (zakucao je kada sam otvorio my computer)

restartovanja ne smeju da postoje,
često su to upozorenja da neki deo hardvera nije ispravan ili pak ispravno instaliran kao i na moguće greške u sistemu...

restartovanja ne smeju da postoje...

svakako poseti delove foruma gde se o tome govori...

A M G
13.8.2006, 22:43
Mnogo bolja priča vezana je za mog super ortaka koji je u datom trenutku pokušavao da pređe Colin McRae Rally 3 na hard setovanjima. Fenomenalno je odvozio šampionat sve do Švedske, u kojoj nije mogao da se sastavi. U svakom slučaju, vodio je sve do poslednje trke u kojoj je izgubio sa relativno malom vremenskom razlikom. Misleći da će u ukupnom skoru ipak biti bolji, okončao je trku i imao šta da vidi - izgubio je šampionat sa jednom stotinkom razlike!!! U tom trenutku je skočio, pokupio monitor i krenuo na terasu da bi nesrećnika bacio sa iste. Srećom zaboravio je na kablove, pa je sa monitorom povukao i celo kućište koje se zaglavilo između nogare od stola i obližnje komode. Kada se vratio da počupa kablove imao je taman dovoljno vremena da se ohladi, tako da je komp prošao samo sa par "modrica"...

Vala taj tvoj ortak je najjaci lik za koga sam cuo! Da "tek tako" pokusa da "senduje" komp sa terase :kreza: :D :kreza:

marko3581
13.8.2006, 23:34
Desavalo se.Dolazi,jedna "poznanica" do mene da joj pokazem hakovanje kodiranih kanal na stelitu (na predhodno moje ubedjivanje).Upalim komp,izadjem na net u tom trenutku diskeeper krece u defragmentaciju(e,tad je naso da me zeza) i komp pocinje da trokira.Krenem da def. momentalno stopiram.U tom trenutku mi se tastatura otkacinje iz PS/2,i krece piska.Ustajem da budzim tas. u tom trenutku "blue screen":n-cc2: .Devojka je sve to pratila i pri odlasku rekla,"nemoras da se mucis pitacu nekog malo strucnijeg".Plakanje.

Neuro
14.8.2006, 20:24
Vala taj tvoj ortak je najjaci lik za koga sam cuo! Da "tek tako" pokusa da "senduje" komp sa terase :kreza: :D :kreza:
"Sendovao" je on razne stvari u večna lovišta, kao npr. prethodna dva mobilna telefona. Prvi je imao blizak susret treće vrste sa radijatorom, a drugi je ostao bez displeja usled nokauta u prvoj rundi zbog poruke poslate pogrešnoj osobi :boxing:... Jednom je čak u nastupu besa pesnicom razbio šoferku u kolima (na istoj se pojavio "pauk" nakon udarca). Šta da se radi, čovek ima veoma kratak fitilj.
No što je vrlo interesantno, Samsungova tastatura već 3 godine odoleva ničim izazvanim napadima... :n_klanja:

Merjadok
14.8.2006, 21:17
E, stvarno, Samsung tastature su čudo. Moja je izdržala Fahrenheit i NFS MW i još par godina raznih iritirajućih igara pre toga. Ali bug u Fahreneit-u, kad sve stisneš kako treba, a bube te poklope. Ne samo po tastaturi nego i tastaturom po stolu. A u MW kad me policija sje#$la na 1.000.000 poena. Više od dva sata sam vozio!!! Tad sam udarao glavom u džak. A najviše sam se prepadao kad nekom drugom udesim računar. Naravno uvek je bila neka glupost, ali jednom i spržena ploča. I onda naravno kupiš čoveku ploču, a računar si sređivao za džabe. Da sam naplaćivao (kao što je meni jedan baja 30 DEM instalaciju Windowsa, davne 1998.) sad bih bio bogataš.

Peruzzi
14.8.2006, 21:27
mene je moj racunar najvise iznervirao kada sam skidao neki fajl sa neta od oko 80 mb. bez flashgeta sa dialupom....smrt.ono negde na 70% a ja bezveze na desktop-u
desni klik-refresh i tako jedno 1000 puta dok se nisam smorio,posle jedno 15 minuta ja se vratim kad ono i dalje 70% a brzina downloada 2.6KB u sekundi
ja mislio neki bug..vratim se za oko 1h(posto je toliko pisalo da je potrebno da zavrsi download)kad ono i dalje 70% ja se :n-cc2: iznerviram kliknem na cancel sve zablokira ja kliknem na my comp ono nestanu ikonice ....ja popiz**o...

jos uvek se osecaju posledice na mom LiteOn monituru dva -tri duboko urezana oziljka od solje na ekranu

Neuro
15.8.2006, 9:35
jos uvek se osecaju posledice na mom LiteOn monituru dva -tri duboko urezana oziljka od solje na ekranu
Šoljom po ekranu :eek:!?! Pa za šta ti služe periferije :confused:?!? U mom slučaju je miš trčao po sobi, svirao sam Turski marš pesnicama po tastaturi, džojstik je kroz prozor leteo u susedno dvorište... Ali monitor... Nekako mi je uvek bio preskup za trenutne izlive besa. :a_whistli

taximetar
15.8.2006, 21:49
Davno bilo, resavao sam avanturi na 2 CDa, da ne pricam koja je jer bi me svi poklopili kako takvo smece instaliram..LM, u pola tog *****a pri nekoj animaciji mi je trazio da promenim CD i stavim prvi,... od instalacije je proslo nekoliko dana i ja sam ceo stalak rasturio bez rezultata ..i u nagonu manije zovem lika od koga sam kupio cd( negde oko ponoci)...lik se vraca do svog shopa i narezuje mi stvar i kada sam dosao kuci zatekne me hibernacija i kada je otljucam zateknem nortona kako pegla...a od doticne avanture ostalo je prozorce u tasku.....toliko sam lupao sa onim CDom da i danas imam tragove po ormanu

uros@3D
17.8.2006, 20:49
Uhhh, ja sam imao bezbroj izliva besa, napr. igram Crashday (ubijam se u trećem krugu po nekoj livadi) i taman dođem pred cilj da završim 1. kad ono TRAS!!! Komp zakuca i pređe na Hibernaciju zato što mi se iz nekog razloga dugme "SLEEP" na tastaturi otimalo kontroli i posle toga se tastatura skroz isključi i moram da restartujem!!!!!!! :n-cc2: I ja lepo uzmem moj skakavac i CAP!!! Zabijem ga kod onog "sleep" dugmeta i iščupam ga samo tako.... Usput sam iščupao i izgrebao tastaturu, srušio kućište i posekao se:n-cc2: Uuuuuuhhhh:boodala:

Beagle
18.8.2006, 22:14
imam problem sa IDE kontrolerom na ploci, koji potpuno poblesavi kada menjam hardware (dodajem optiku novi HDD i sl.). tada harddisk nece da se upali i nece da butuje OS! provalio sam da Clear CMOS pomaze, medjutim posle par udaraca glavom u sto poceo samda sutiram kuciste, i da se HDD pali. sada redovno pri promeni komponenti ja sutnem komp po koji put:dzavo: :dzavo: :dzavo: :dzavo: :dzavo:

.......
cooovece ja tada samo psujem provajdera, drzavu, politicare, amere,telekom, i pokoji put (ali samo po koji) bijem po tastatur rukama i nogama dok ne p*pizdim zaista, a onda krecem u lomljenje CD-ova i vadjenje modema, i frljacenja istog u neku sumu, ali ti nisi na mestu:dzavo: :rofl: :) :boodala: :icon_scra

Nicolas
18.8.2006, 22:31
Kada mi najvise zatreba, tada me i najvise iznervira.:)

hacker_aca
21.8.2006, 1:39
Kad sam ja u pitanju bolje je da se postavi tema: Kada vas vaš računar nije iznervirao? Pokušavam da igram NFSMW na 256 RAM-a, Athlon 2000+ 1.66 GHz, GF 4MX...... Bruka. Ili bilo što da radim pa ga ono uspori. A puk'o sam kad sam kupio Adobe-ov program za obradu videa, a ono mi traži min. trista i nešto RAM-a.... :n-cc2: Ili kada igram neku igru, iznerviram se, uhvatim tastaturu i samo počnem da je savijam..... Jednom sam zamalo napravio čvor. :rofl: Ali, srećom, nije pukla...

dodgeme
21.8.2006, 19:14
odgovor:
kad sam ga izbacio kroz prozor i izlupao cekicem [/sarkazam]

bilo je bezbroj puta da sam hteo al nikad nisamm uradio^^

6am3 Fana71c
26.8.2006, 21:16
Upravo sada me nervira najvise... imam neke trojance i razna cuda po sistemu i ne da mi da zivim... i sad idem malo u offtopic, ali treba mi pomoc: posto sam skontao da nema leka nego da reinstaliram Win, ako neko moze detaljno da mi objasni kako da formatiram C: ali da mi OBAVEZNO ostanu sacuvani podaci na preostale dve particije [:E i :F]. Hvala unapred!
P.S. - mogao bi ovo sve i sam uspeti, ali bolje da pitam prvo nekog iskusnijeg u ovom :ciao:

devil.x3m
28.8.2006, 0:12
Aaaaa... niste vi jos ovo culi!

Pravim ja novu particiju u partition magic-u! I posto mi je bio pun hard veoma vaznih podataka (joj i sad me dusa boli), krene partition da ih prebacuje i premesta na tu novu particiju! MEDJUTIM! Posto imam krs od kompa, on zablokirao!!!!:n-cc2: A kako sam to uocio?! Pa veoma lako! Pustio sam ga da 2 sata stoji u mestu na nekih 46%!!! :n-cc2: I naravno, posle restarta nema vise nicega!!! Nikakvih podataka!!!

Prvo je isla neverica... :eek: pa je onda dosao i izliv besa... :mad: tako sto sam pesnicom izudarao tastaturu (joj al su leteli dugmici)...:Battered: pa malo smirenje... zatim je dosao drugi izliv besa... :nov_mad2: tako sto sam u gornjem delu piidzame i gacama (u sred jeseni) izasao na obliznje igraliste ponevsi tastaturu sa sobom...
I urlao iz vseg glasa i skako po tastaturi i lupao je o zid škole! :nov_explo

NISATA NIJE OSTALO OD NJE!!!!

E, a onda sam otisao kuci i legao da spavam!:boodala:

Eh! A kad me je jednom tako nesto iznervirao al se ne secam zbog cega...
Uglavnom, popizdim ja i lupim par puta iz sve snage po misu... i raspade se mis!!! :boodala:

A meni nesto trebalo na netu... joj... strasno!

E sad, ne znam dal ste upoznati kako kuglicni mis (taj sam u to vreme imao) radi! Naime, on u sebi ima ona dva valjcica za levo-desno i gore-dole! E, a ti valjkovi na drugom kraju izgledaju kao zubcanik, znaci imaju resice! E taj deo, sa tim resicama, prolazi preko lasera koji indentifikuje pokret na osnovu tih resica (zamislite zubcanik, i sad, ispupcenje je 1 a udubljenje je 0)!

Posto je meni bilo hitno da idem na net, a mis mi se totalno raspao... necete mi verovati sta sam uradio...

Jednom rukom sam drzao stampanu plocicu, a drugom sam vrteo taj mali valjcic izmedju onog lasera!!! :eek: Pa kad ocu da pomerim kursor gore, ja vrtim valjak na gore, al na prvom laseru! A kad hocu desno, ja ga vrtim desno al na drugom laseru!!! :eek:

I tako sam celo vece nabadao gde da kliknem kursorom! :n-cc2:

Mislim strasno! :a_whistli

EclipsE
28.8.2006, 2:29
Igram wacraft frozen throne protiv insane-a! Ja sam Orc, komp je Human. I tako sve ide ok, kao i uvek. Krene bitka, ja pobedjujem, sredim mu vojsku, krenem na bazu i komp se restartuje odjednom... :n-cc2:

izgleda mi nije sudjeno da pobedim insane-a..:(

GoranKostic
28.8.2006, 12:53
I tako sam celo vece nabadao gde da kliknem kursorom! :n-cc2:

Zar ti nije bilo lakse da se snadjes preko tastature, bez misa :aplauz:

devil.x3m
28.8.2006, 13:26
Pa tolko sam bio besan da se nisam ni setio!!! :boodala:

Covenant
28.8.2006, 16:12
Kao sto sam rekao-nijednom!
Da mi je znati zasto su obrisali jednu jedinu rec "Nijednom" i tri tackice-mora da ima neko sacro-culto znacenje:mad:

stefanmg
29.8.2006, 17:41
Kada i zbog čega?

Mene kada sam igrao FM, zadnje kolo lige i mene treba pobeda, 30 šuteva u gol i ništa... miš je leteo po sobi, kućište ima "ožiljak" odmah ispod flopija... au kad se setim :n-cc2: :n-cc2:

I meni kad sam igrao FM... :mad:
Vodim maldu reprezentaciju SCG, gubim od Kostarike 2:1, 93. minut, dajem gol, dve sekunde kasnije sudija svira kraj, svi normalno odlaze u svlačionicu kao da se ništa nije dogodilo i pobe3da Kostarike 2:1 :n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:
Ima kompjuter sreće što ga nisam bacio kroz prozor :mad:

PeTkO
29.8.2006, 23:48
Kada sam radeo u Max-u, doso sam negde pri kraju tutorijala, mucio se i radio 4 sata i na kraju komp. se zakuca, ja nisam memorisao, da se obesim :n-hang:.Pa je zato, da se ja nebi obesio leteo mis i tastatura po celom stolu, oborila zvucnike, izgrebala mi skoro sve discove (posto ih ne drzim u kutiji).Posle toga sam morao 1 sat vremena da pribiram lom, i jos 3 sata da zavrsim tutor!!!!

tiberije
26.9.2006, 11:55
Pre 5 godina kada sam kupio racunar, momci u (ime firme) nisu nasli za shodno da mi podele hard na 2 particije, kako sam tada bio jos uvek laik za racunare, ja sam normalno sve trpao u My Documents na C particiji, nakon jedno 9-10 meseci trokira mi Windows i naravno drugar mi reinstalira ali izgubim sve podatke. E sad bilo je tu nekih filmova ali za njih mi nije zao, vec za muziku, verovali ili ne ja sa na hardu imao oko 45 giga muzike, pri cemu je tu bilo prebaceno 300 mojih audio diskova u mp3 format, zatim jos oko 400-500 diskova koje sam pokupio od raznih drugara, kao i gomila neke druge dobre muzike koju tesko da cu ikad vise da nadjem, jer tada sam bio u studenjaku a tamo svi imaju bar ponesto vredno od muzike, tako da sam skupljao, skupljao,skupljao kao mali hrcak i na kraju (ružna reč 3x) kao Zvezda protiv Libereca.Hteo sam da poludim sedeo sam tako ispred racunara mahinalno ulazio i izlazio iz My Documents-a ali tamo niceg nije bilo...

next
21.1.2007, 13:50
Pa ovako,ja se u principu i ne nerviram toliko,ali....
Ajd da odigam s drustvom NBA 2006(cini mi se...)..ta igrica je inace vrhunac nerealnosti,ma koliko voleli kosarku,nemojte je igrati...Neko vreme je sve teklo super do utakmice Detroit-Mjami(ja sam bio Detroit)...Situacija je sledeca:nereseno,postizem kos 1.8sec. pre kraja,ali ne lezi vraze....drug izbija loptu i sa pola terena postize trojku sa cini mi se bas O'nilom koji inace ima 0 za 3 poena:boodala: , a inace kad vratis replay vidi se da lopta nije ni prosla kroz obruc,vec ispod mrezice,naravno kos se vazi....tastatura je nekim cudom prezivela,ispalo par dugmica koje sam uredno vratio...
A naravno posledica CM/FM je novi mis,a jednom sam koristio i hirid,sastavljen od delova tri misa....
e sad to je to,ja se vise ne nerviram,nije zdravo...

masteri
20.2.2007, 19:22
ne bi me cudilo da dobijete srcku:D :D :D :D

Master Neo
20.2.2007, 20:20
Kada sam radeo u Max-u, doso sam negde pri kraju tutorijala, mucio se i radio 4 sata i na kraju komp. se zakuca, ja nisam memorisao, da se obesim :n-hang:.Pa je zato, da se ja nebi obesio leteo mis i tastatura po celom stolu, oborila zvucnike, izgrebala mi skoro sve discove (posto ih ne drzim u kutiji).Posle toga sam morao 1 sat vremena da pribiram lom, i jos 3 sata da zavrsim tutor!!!!

Meni se nesto slicno desilo, radio ja neku animaciju za skolu nekih 6 sati, i dodje ortak kao da vidi sta radim i ja odem da mu sipam sok, a on se napravi pametan i sedne za komp i klikne na iks gore desno pa na ''no'' kad ga je pitao da sacuva. Ja u neverici:eek: ispsovao sam mu svu familiju i blizu i dalju i rodjake i prijatelje i sve to u 10 kolena unazad... I na kraju sam ga izbacio iz kuce, neandertalac...

daco kralj
20.2.2007, 20:50
pa dobro,ja nemam nekih velikih problema,ali uglavnom me nervira ako se moj komp ne upali za 30 sekundi,jer sem tako uvjek pali
A I OVO IGRAM JA PES6 FINALE KONAMI CUPA,I TO SA ARSENALOM,VODIM DO 89 MINUTA ,90 ONI IZJEDNACUJU,nadokada,INZAGI IDE PREMA MOM GOLU SUTIRA SA NEKIH 30 METARA MOJ PRAVO U GOLMANA,KOJI JEDNOSTAVNO PROPUSTI LOPU I JA IZGUBIH.

samo sam dva puta lupio po tastaturi i nista vise:)

sin2384
21.2.2007, 0:58
Ja kad sam drugu sklapao masinu, a ni sad ne znam kako, odvalim pin na procesoru sto nisam ni video. Krenem da ga ubacim u moju masinu da vidim jel radi, i iscupam procesor sa kulerom!!! Iseko sam se!:n-hang: Nisam mogao da ih razdvojim, zapeklo!:dzavo:
Sva sreca, kad sam ga vratio radio je. Uff.:n_klanja:

Drugi sam morao da platim...:n-cc2:

oluja
21.2.2007, 1:03
Nista pametno ovde covek da procita. Mladi i nervozni... tema zakljucana.