PDA

Prikaži potpunu verziju : Crn ekran...

SaT|WarLord
23.3.2011, 0:14
Nisam znao kako da nazovem temu,pa je ovo valjda dovoljno.
Ovo je u off topicu zato sto ne spada bas u "kvarove",a ne znam gde bih drugde mogao da ga postavim...

U redu da predjem na stvar.
Svaki put kad udjem u folder gde se nalazi neki video klip/film,ekran pocrni,tako stoji sekund i vrati se na normalu.
Onda kad oznacim ikonicu filma,opet pocrni,pa u normalu i najzad kad otvorim film,opet na sekund crno,pa na staro.
Ovako nemam nikakvih problema u radu,znaci samo kad su u pitanju video fajlovi.
Nije da mi ovo smeta,ali posle nekog vremena postane iritantno (udjem u folder sa 20 epizoda serije i onda kako mora da bude crn ekran po sekund za svaki fajl,to se oduzi znaci na nekih 10 sekundi crnog ekrana (dobro,nije bas sekund))...kao da ucitava svaki fajl pojedinacno.
Koristim VLC media player,graficka GeForce 8400GS sa najnovijim drajverima sa nvidia sajta.

EpicG
23.3.2011, 13:12
Reinstaliraj drajvere.

SaT|WarLord
24.3.2011, 12:05
Upravo sam ih reinstalirao,ista stvar.:n-cc2:

todos
24.3.2011, 16:20
Garantovano grafička. Pokušaj sa malo starijim drajverima optimalnim za tu tvoju karticu.

SaT|WarLord
24.3.2011, 22:23
Garantovano grafička. Pokušaj sa malo starijim drajverima optimalnim za tu tvoju karticu.
Kako da znam koji su optimalni?

todos
24.3.2011, 22:38
Pa iz tog vremena kad si kupio karticu. Potrazi malo po forumima.

Luka.
25.3.2011, 4:04
Kako da znam koji su optimalni?
Npr. oni koje si dobio na CD-u uz graficku.

Great_Sun_Jester
25.3.2011, 10:42
Sad mi pade nesto napamet, zvuci suludo ali ipak...

Uzmi video fajl koji hoces da pustis i prevuci ga u neki mozila tab i kada ti iskoci pop up window i pita te "open with" ili "save as" ti mu daj "open with (vlc media player)"

Trebalo bi da ti otvori fajl bez problema. Mada bih ti preporucio nakon toga reinstall VLCa.

SaT|WarLord
25.3.2011, 12:02
Sad mi pade nesto napamet, zvuci suludo ali ipak...

Uzmi video fajl koji hoces da pustis i prevuci ga u neki mozila tab i kada ti iskoci pop up window i pita te "open with" ili "save as" ti mu daj "open with (vlc media player)"

Trebalo bi da ti otvori fajl bez problema. Mada bih ti preporucio nakon toga reinstall VLCa.
Mogu ja da otvorim film bez problema,samo sto pre nego sto ga otvori ekran pocrni na sekund i onda se film pusti...malo iritantno

Nash Knight
25.3.2011, 14:01
Kao da ti je ukljucen neki preview... Pokusaj da procackas po opcijama playera ili da deinstaliras one koje koristis

SaT|WarLord
27.3.2011, 17:31
Nisam siguran za te opcije posto nista nisam menjao otkad je instaliran VLC,verovatno su driveri u pitanju,probacu da instaliram starije verzije.
Hvala svima:ciao:

aconi
27.3.2011, 17:38
A zasto jednostavno ne probas drugi player.. Bs ili Gom

SaT|WarLord
28.3.2011, 22:26
Probao sam al nije do toga,100% je do drajvera,ali otkad je uzet ovaj racunar,izaslo je mnogo verzija,pa nzm koju da skinem,a ne znam ni gde mi je CD sa drajverima iz doba kad sam uzeo komp.

water wizard
28.3.2011, 22:39
skini neki codec pack nov i ostavi nove drajvere

SaT|WarLord
29.3.2011, 16:48
Nakon instalacije BSPlayera automatski je skinuo sve codece koji su falili i dalje je ista stvar

water wizard
29.3.2011, 18:09
pa i ja sam imao problema sa BSPleyerom, rešio sam ih tako što sam se rešio bullshita

SaT|WarLord
29.3.2011, 20:10
Da,al kao sto gore vidis imao sam VLC sa istim ucinkom,posto problem imam duze vreme,a ranije sam koristio Windows Media Classic,nisam siguran ali mislim da sam i sa njim imao isti problem.

vlad777
25.4.2011, 19:37
Ma nisu bre drajveri a nije ni VLC ja mislim.
Ja sam imao problem sa nerom . Svaki put kad udjem u folder sa filmovima
izbaci poruku greske. Ne znam kako je tacno isla ali sa potpisom nero.
Reinstaliraj nero jer on ima svoj neki preview.