PDA

Prikaži potpunu verziju : Buvljaci na kojima ima PC opreme

konstantinos
21.3.2011, 23:02
idete li na buvljake tacnije pancevacki stari i bubanj potok buvljak kakva je ponuda sto starije sto novije pc opreme i komponenti,javljajte se ako ste skoro bili da znam dal vredi ici i kad je najbolje u koje vreme?

miki92
25.3.2011, 19:06
Cuo sam da ima na bubanj potoku kada je auto pijaca u subotu,likova koji iz kamiona valjaju robu po dosta maloj ceni. Hteo sam jednom sa ortakom da odem tamo da vidim,jer je on rekao da ima lik koji prodaje svasta nesto od kompova iz nemacke ali nikako da uhvatim vremena. Kaze da je dosta stvari i nekorisceno e sada da li nesto od toga radi ja nemam pojma.

water wizard
25.3.2011, 19:12
da sad ne objašnjavam ali verovatno ima po nešto da se probere, pogotovo od starije opreme koja radi.. malo pomirišeš da vidiš dal nije zagorelo itd :D

miki92
25.3.2011, 23:47
Ma to su sve polovne ili nove malo koriscene stvari iz Nemacke i sve bi trebalo da radi ali ja napominjem da se pazi onaj ko kupuje na bubanj potoku jer znam da ima prevara dosta.

veseliburek
26.3.2011, 0:08
Ja se već duže vreme natežem da li da odem, sad kad je ortak dobio vozačku, možda odemo do bubanj potoka jedno jutro pa proberemo svašta... :)

Ekiman
27.3.2011, 15:36
ma to je pitanje kakva je to roba a garancija ti je 0 moj drug je kupovao hard disk na takvoj pijaci,cena je bila neka bagatela ali kad je otisao kuci od 3 kupljena radila su 0...Pa ko voli neka izvoli

doctor
27.3.2011, 16:53
Mačka u džaku... :) Mada kada odem do BG-a, svaki put odem sa tečom do onog buvljaka, valjda kada se krene prema Pančevu, i nikad se do sada nismo zeznuli: ruteri za 500 dinara, skoro nov GPS uređaj za 50-ak eura (pre nekoliko godina), PlayStation 2 za 20e... :)

todos
30.3.2011, 20:31
Verovatno da ima dosta i kradene robe, ali mislim da naši novčanici ne treba ništa da se uzbuđuju po tom pitanju.

konstantinos
1.4.2011, 22:19
ok a zna li neko tacnu lokaciju tog buvljaka u bubanj potoku ima li nekog prevoza do tamo kako se stize???

NjegovaWisost
3.4.2011, 6:31
Ma to su sve polovne ili nove malo koriscene stvari iz Nemacke i sve bi trebalo da radi ali ja napominjem da se pazi onaj ko kupuje na bubanj potoku jer znam da ima prevara dosta.

xD Ili ispale iz kamiona...

DonCorleone91
3.4.2011, 14:15
Svasta tamo moze da se nadje, jedan lik je kod nekog cige kupio mikrofon za 1000 dinara (ovaj nije imao poima sta je u pitanju) a taj mikrofon u stvari vredi oko 2000$, samo ga je malo ocistio i sljaka ko nov! :D

toxic
3.4.2011, 16:37
WinXp Pro, originalna, ne otvorena kutija... 100 dinara :D

miki92
23.5.2011, 4:42
Mačka u džaku... :) Mada kada odem do BG-a, svaki put odem sa tečom do onog buvljaka, valjda kada se krene prema Pančevu, i nikad se do sada nismo zeznuli: ruteri za 500 dinara, skoro nov GPS uređaj za 50-ak eura (pre nekoliko godina), PlayStation 2 za 20e... :)

Brate jer mislis na pancevacki buvljak ili nesto drugo? Ako kazes da si nasao PS2 za 20 jura, sta li onda drugo ima za male pare da se uzme? Ja sam cuo samo za pancevacki buvljak ako racunamo da je sa one strane reke...taj na koji si ti bio nemam pojma gde je.

Bokile
23.5.2011, 8:30
WinXp Pro, originalna, ne otvorena kutija... 100 dinara :D

A realno toliko i vredi...

water wizard
23.5.2011, 8:42
pa može da posluži ako ima firmu :D
mislim da je u prodavnici bar 50e

DragonSlayer
23.5.2011, 9:16
Ima, ima tu svega i svačega ....

MacGruber
23.5.2011, 10:44
Ima na najlonu u novom sadu, buvljak u subotici nekad kad ganci imaju robe..

Prosle godine sam pazario 5 hard diskova kapaciteta u rasponu od 80-320gb, ganci ne razlikuje kapacitet ali cena po komadu je 50din. 2 su bila skroz ispravna ali sam morao da biram ove sto su dole stajali skroz dole jer su ovi ostali stajali na kisi a ganci ih je elegantno okretao da ravnomerno kisnu kao rostilj da pravi :facepalm

U svakom slucaju moze se uzeti za male pare neke gluposti pa ko je voljan da isprobava moze i da ubode nesto pametno.

JohnnyNT
23.5.2011, 14:15
Pogotovo je povoljno za servisere neke ili ako nekome treba deo za stari komp (na limundu i sl. deru sa cenama otpada).Pored buvljaka, često i po manjim mestima po vašarima ima deo gde ganci donesu svakakvog otpada.Jednom sam video da prodaju 5 hardova sa rupčagama od po 1 cm na sebi, kao da je neko pucao iz pištolja u njih :D

Freško
24.5.2011, 10:15
pa može da posluži ako ima firmu :D
mislim da je u prodavnici bar 50e

Nemože da posluži, kada dođu u kontrolu nije dovoljno da imaš originalnu markucu sa seriskim brojem zalepljenu za komp. Ako nemaš fakturu/Fiskalni račun džaba ti, takva licenca se ne tretira kao legalna. Tako da košto Boki reče taman tolko i vredi (100 Dinara)

Shonkas
24.5.2011, 10:19
Svasta tamo moze da se nadje, jedan lik je kod nekog cige kupio mikrofon za 1000 dinara (ovaj nije imao poima sta je u pitanju) a taj mikrofon u stvari vredi oko 2000$, samo ga je malo ocistio i sljaka ko nov! :D

Mikrofon 2000$ :icon_scra

water wizard
24.5.2011, 10:27
možda 20,00$ :D

Muad Dib
24.5.2011, 11:05
Roba lezi u kartonskim kutijama nabacana jedna preko druge graficke, pa odvojeno maticne i sl, RAM memorije u kutiji par desetina komada, bez ikakvog odvajanja, oni odvajaju po dimenzijama a ne po komponenti. Velika je sansa da je to i bilo ispravno kada je doneseno, ali zbog neadekvatnog drzanja je pocrkalo. Dovoljnio je da se dve graficke sa kondenzatorima ukrste i dodje do lomljenja nekog kondenzatora.
Dobra zanimacija za subotu prepodne, ali samo ako se plati koliko kosta pokvareno, pa ako vas usere da je ispravno...

miša topola
25.5.2011, 14:50
Pa ti ponesi kućište pa isprobavaj komponente :)

veseliburek
25.5.2011, 17:20
Kada bi vi znali koliko koštaju profesionalni mikrofoni... :kreza:

BMLW
25.5.2011, 22:52
Sto jes jes, izadje to na mnogo vise od 2k zelembaca, al nesto mi sumnjivo da tako nesto ima na buvljaku... ima stvari koje se za dzabaka prodaju a mogu ad vrede par stotina evra, ali ovo je preterano :).
A ovi s Niske autopijace se izbezobrazili, sad poceli da kapiraju kad nesto vise vredi, nacitani neki ganci... :D

todos
26.5.2011, 9:35
Možda ganci kradu sa svojih svadbi i koncerata koje su po Austriji i drugim evropskim zemljama. Ne može drugačije da se objasni da takve stvari postoje na pijaci.

Sass Drake
26.5.2011, 11:06
^ Možda sa nekog otpada račuanrske opreme...

BMLW
26.5.2011, 13:01
Pa tesko da mogu na posten nacin da nabave i dopreme tolike kolicina hardvera koji ruku na srce jeste mahom krs, ali nadje se i po nesto fino :)