Prikaži potpunu verziju : Internet problem TP-Link
windows sam podigao sa telekom adsl-om,a u medjuvremenu sam presao na sezampro.Problem je sto nemogu da nadjem internet,a sedmica mi cita mrezu kao network 2.Sta da radim,ne mili mi se format?Kako to da opravim?
Куцај у претраживач 192.168.1.1 за user name i password куцај admin иди на szstem tools па на reboot сачекаш да се ресетује и требало би да ради..
Pa nemam pristup internetu
Јеси ли покушао што сам наоисао ? Ако не пробај , и сам си написао да имаш мрежу само неможеш да јој приступиш.....
pod koje je ta szstem tools,kad udjes u ruter podesavanja?
Maintenance са леве стране на дну...
to nije kod mene dole,kada kliknem na maintenance otvara mi password new,confirm:confused:
Brate problem je sledeci.Instalirao sam sedmicu kod mene gde koristim telekom adsl,za coveka koji je uveo sezam pro.Tako da ne moze na net,pa mu objasnjavam preko telefona sta da radi.Ajd majke ti ako ti nije tesko,objasni tacno u detalj.Poludeo sam,covek nezna skoro nista osim da udje na google.A i ja ne koristim sezampro i nemam pojma
Па јеси куцо корисничко име admin password : admin (некад буде и аdmins )
Kaze da kucao i nista se ne desava:confused:
Који ти је тачно TP-Link ?
Пробај ова два линка :
http://www.tp-link.rs/Naj%C4%8De%C5%A1%C4%87a%20pitanja/Kako%20da%20instalirate%20TP-LINK%20ADSL%20router%20za%20PPPoE%20konekciju.aspx
http://www.tp-link.rs/Naj%C4%8De%C5%A1%C4%87a%20pitanja/Kako%20da%20resetujete%20TP-LINK%20proizvode%20na%20fabri%C4%8Dko%20pode%C5%A1 avanje%20%28zaboravljenaizgubljena%20lozinka%29.as px
Овај други је за ресет на фабричка подешавања
Надам се да си добио нека подешавања од Сезама
A da li time brise prethodni network,tj.kako da se on obrise,posto je to telekom?Njemu network ocitava network2,a ne bi trebalo.Kako obrisati to iz sedmice,da bi mu normalno konfigurisalo na network(ne network2)?
Control Panel Network and Internet ...
Тачније уђеш у Контрол Панел Network and sharing centar (стави view by small или large icon горнји леви угао) Ту ћеш имати све своје мреже кликни 2 пута на икиницу нетворк 2 и онда Mеrge or delate network locationс ако желиш да је бришеш .
Ne daje opciju da se obrise network 2(neaktivna polja),samo network-koji je obrisan,ali problem i dalje stoji.
Kako da se obrise sve,pa da sedmica sama konfigurise mrezu?I tp-link je resetovan prema uputstvu...I dalje zuti znak uzvike ...
Мораш прво да угасаш нетворк2 да би га избрисо Control Panel\Network and Sharing Center онда иди на change adapter settings и искључи је (десни клик disable) . али ја и даље мислим да то није твој проблем .Мораш да одеш на 192.168.1.1 и да подесиш рутер вероватно си добио нека подешавања уз њега .
Ma dobio,na cetiri stranice.Ali valjda oni setuju ruter,de ce prosecni ili ispod prosecni korisnik da se bakce sa tim
Sezam daje (bar je davao) vise nego detaljno uputstvo sa slikama sta i kako raditi, zaista nije komplikovano, verujem da ces se snaci, ili vec ko treba da se snadje. Uglavnom, resetujes ruter, ako je nesto u windowsu podesavano za mrezu vratis na fabricki podeseno, desni klik na taj network2, pa properties, onda na internet protocol (tcp/ip), i namestis da automatski detektuje ip adrese i ostalo, i moralo bi da radi. Ako resetujes ruter na fabricka podesavanja, moras da iskoristis uputstvo da podesis sve.
pera82zmaj
16.3.2011, 11:57
Ne slazem se onda sa tom politikom,a i koristim telekom adsl.Kada sam uvodio net,sve sto sam trebao da uradim je da povezem ruter i ubodem lan u komp.Nikakvo setovanje,sve je bilo odradjeno.Samo sam kasnije rucno setovao port za torrente i to je to.Ima mnogo ljudi i starijih koji neznaju i ne zanima ih sve to,zanima ih da se cuju sa unucima npr. preko skypa i sl.
Mislim...zamisli nekog sesdesetogodisnjaka srbendu automehanicara kako preko browsera ulazi u ruter podesavanja...:icon_scra
water wizard
16.3.2011, 12:12
pozoveš tehničku podršku pa ti lepo objasne šta da radiš ako neće
Nemam sta da zamisljam, imamo jednog dedu pored servisa koji dolazi svaki drugi dan zbog radi toga :D.
Pa, slagao se ili ne, tako je. Ali, mislim, ako deda ume da se uloguje na skype i da kuca www.facebook.com u adress baru, umece i 192.168.1.1 i da podesi sta treba, kad je vec objasnjeno. Drugo je sto se mnogi plase pa im to zato deluje strasno.
Ma ok,dosli iz tehnicke sluzbe i sredili stvar(@Water Wizard-Solution ).Hvala svima jos jednom
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.