PDA

Prikaži potpunu verziju : Rome Total War Alexander

_Maximus_
4.5.2006, 20:02
Ime sve govori! Detaljnije informacije na ardesi www.totalwar.com!:tapsh:

SFRJ-Forever [CG]
5.5.2006, 2:19
Pazi pazi, moci ce samo da se skine preko neta, nece biti u prodavnicama...
Nadam se da ''ce'' naci nekakav nacin da ga prebace.

Hmmm, nije bas nesto bas obecavajuce, no aj, sto vise to bolje :tapsh:

_Maximus_
5.5.2006, 20:13
Ma snaci cemo se mi vec! Uvek je tako!

Ghost
5.5.2006, 21:27
Могло би бити занимљиво....

Grimm_SBL
6.5.2006, 2:36
Ovo je off Topic, ali zar vas neplasi?

http://www.totalwarriorgame.com/

Ghost
6.5.2006, 16:53
Плаши, али можда се деси да непотпишу себи смртну казну, односно да наставе да праве одличне стратегије.

SFRJ-Forever [CG]
7.5.2006, 18:16
Ta igra je izasla odavno, gledao sam kako izgleda, nije lose, ne znam kako je igra prosla, ali sve u svemu nije lose.

Nema sta da se plasite jer vidite da nam pripremaju novu igru, to jest, nisu zaboravili odakle su se izdigli :Freddy:

_Maximus_
7.5.2006, 23:50
Tako je! Neki samo cekaju njihovu gresku da se okliznu!

DukeofSerbia
10.5.2006, 17:36
Link – http://www.totalwar.com/community/alex2.htm

Razočarao sam se prilično. Šta otkucati – vojnici u falangama ponovo drže i bore se sa kopljima dugim 6 m sa jednom rukom! što nije samo neviđena glupost, već je i potpuno nerealno.

A šta reći o Naked Indian female warriors?!

Još jedan mod za prvobitni RTW, kao što je to isto i Barbarian Invasion. Sve u svemu, još jedno veliko ništa.

I nije mi jasna poslovna politika SEGA-e i Creative Assembly-a koji izbacuju dve total war igre u istoj godini?!:confused:

Ghost
11.5.2006, 12:30
Немам појма шта раде.
Ово смрди на лоше.

aleksandar macedonian II
15.5.2006, 21:12
pa igraju se deca malo :n-cc2:

alex92
1.8.2006, 14:35
Da li ste citali o ovom nastavku RTW u nobom SK deluje kao veoma dobra strategija sutra cu vec otici da je kupim i javicu utiske!:alealeee:

Djordje81
1.8.2006, 19:41
Da li ste citali o ovom nastavku RTW u nobom SK deluje kao veoma dobra strategija sutra cu vec otici da je kupim i javicu utiske!:alealeee:

Баш ме занима како су представљени персијанци ?
p.s. слаба активност на форуму, изгледа да су сви на одмору!!!

4th Dimension
1.8.2006, 22:13
Немаш персијску кампању, ако мислиш тако. А ако не па имају сигурно бољих и горих страна.

DukeofSerbia
1.8.2006, 22:51
Jedno veliko smeće! Svi zaljubljenici u TW serijal su popljuvali igru i ja se slažem. 'ebo ih sistem (SEGA-u) gde moraš biti stalno konektovan na net da ti proverava autentičnost. Pa oni na Zapadu se ježe toga, jer ih nervira, a šta reći za nas obične smrtnike.

P.S.
Kuzma nije u pravu! Igra ne zaslužuje ni 80.

mezzano
2.8.2006, 0:36
Nabavio sam je, instalirao, ali nisam uspeo da pokrenem. Kad instaliram, i zavrsim sve sto je potrebno.... i pokusam da startujem, nista se ne desava, a kada ukljucim task managera u njemu vidim da je RTW-alexander pokrenut i da koristi 99% procesora, a na desktopu se nista ne desava. Zna li neko u cemu bi mogao da bude problem?

kameni
2.8.2006, 2:41
Jesili stavio patcheve 1.3 i 1.5:confused:

mezzano
2.8.2006, 10:30
Imao sam instaliran Barbarian Invasion koji podize rome na 1.3, pa sam posle toga pokusao da instaliram (instalirao) 1.6, ali mi je pisalo da je Rome tada bio 1.5. Instalirao sam Alexandra i nista. Kasnije sam sve deinstalirao (i Barbarian i Rome) i instalirao sam Rome od ponovo, instalirao patch 1.2, i kad sam pokusao da instaliram 1.3, prijavljuje mi neku gresku i nece da ga instalira, a kako 1.5 trazi da prethodno bude instaliran 1.3, ponovo sam morao da instaliram BI i ponovo pokusao da instaliram 1.6,ali nije vredelo, Rome je ponovo bio 1.5

kameni
2.8.2006, 11:09
Instaliraj ponovo RTW pa onda patch 1.3 pa 1.5 nemoj da stavljas 1.2

Milan Djurdjevic
2.8.2006, 12:28
Imao sam instaliran Barbarian Invasion koji podize rome na 1.3, pa sam posle toga pokusao da instaliram (instalirao) 1.6, ali mi je pisalo da je Rome tada bio 1.5. Instalirao sam Alexandra i nista. Kasnije sam sve deinstalirao (i Barbarian i Rome) i instalirao sam Rome od ponovo, instalirao patch 1.2, i kad sam pokusao da instaliram 1.3, prijavljuje mi neku gresku i nece da ga instalira, a kako 1.5 trazi da prethodno bude instaliran 1.3, ponovo sam morao da instaliram BI i ponovo pokusao da instaliram 1.6,ali nije vredelo, Rome je ponovo bio 1.5

Ja sam o ovom problemu pisao na RTW forumu napisacu ti opsirnije u licnoj poruci.

Milan Djurdjevic
2.8.2006, 12:46
Sto se same igre tice nije zadovoljila nicija ocekivanja.Volim Total War serijal i doba u kome se desava Alexander pa je zato igram.Dosta se dalo na njenu reklamu a mnogo toga je izostavljeno za razliku od BI koji je po meni mnogo bolje uradjen kao na primer nocne bitke u kampanji,prelazak jedinica preko reke i dosta novih frakcija i vojnika.Alexander nemoze da se pohvali nicim novim jedino zanimljivim uvodima u istorijske bitke.:icon_stud

huligan
2.8.2006, 18:42
Iskreno,zadovoljan sam izdanjem,ali sam ocekivao znatno vise,kao sto je vec neko ovde napomenuo,i ja sam ocekivao Persijsku kampanju,kao i jos neke,ali sam i ovako dosta zadovoljan ostvarenjem,u SK-u je dobila dobru ocenu,a ja dosta slusam SK,tako da sam ja zadovoljan u sustini.

Milan Djurdjevic
8.8.2006, 10:09
Nije laka ova kampanja.Ostade mi Alexandar zarobljen u gradovima Male Azije.
Rome i BI sam iz prve presao na very hard kampanja i very hard bitke i to sa svim frakcijama a kod Alexandra sam stao idemo iz pocetka.Ni istorijske bitke nisu lake.:tapsh:

phoenix[illusion]
17.8.2006, 18:45
Samo da vam kazem da su mnogi ocekivali vise, ali ovo je add-on, a ne ekspanzija (kao sto svi misle), i moram da priznam da je kampanja teska, mada je ja rasturam (mojih 300 i manje protiv njihovih 1200 i uvek pobedim).
Super je i zasluzuje onoliko koliko je Kuzma napisao.

Julianus Mancinus
18.8.2006, 4:53
Imam instaliran rome i bi,igram i jedan i drugi,hteo sam da instaliram alexandra ali mi kaze da mi treba patch 1,5 ili 1.6
Koji da instaliram,nemam trenutno nijedan ali nabavicu,i koja jos iznenadjenja mogu da ocekujem.
hvala
pozdrav

Milan Djurdjevic
30.8.2006, 14:13
Imam instaliran rome i bi,igram i jedan i drugi,hteo sam da instaliram alexandra ali mi kaze da mi treba patch 1,5 ili 1.6
Koji da instaliram,nemam trenutno nijedan ali nabavicu,i koja jos iznenadjenja mogu da ocekujem.
hvala
pozdrav

Ako imas instaliran BI ondainstaliraj 1,6

Praetorian
30.8.2006, 14:19
Instaliranjem BI koristim BI.exe (legalni naravno :D) za igranje....
Pitanje - instalacijom BI+1.6 patch-a da li treba novi .exe ili mogu da koristim gore već pomenuti, i da li dotični patch menja išta posebno u igri ?

Milan Djurdjevic
31.8.2006, 11:40
Nemenja nista posebno npr Goti mesto Grckog u uvodnom govoru pred bitku sada koriste varvarski jezik AI je kao malo pametniji i jos gomilu nekih sitnica imas tekstualni opis svih izmena koji ide uz patch 1,6

Stamenkovic Stefan
12.5.2007, 17:33
gde da skinem pach 1.3.odgovorite molim vas ali ne pach za alexander vec ya rome total war.Jer kada pokrenem instalaciju meni trazi rome verziju 1.3 a meni je 1.0 ako neko yna nek kaze

masteri
12.5.2007, 17:42
gde da skinem pach 1.3.odgovorite molim vas

Ukucaj na guglu Rome Total War Alexander 1.3 parch download

Stamenkovic Stefan
18.6.2007, 18:47
Ova igra je boza glupa je i nije nesto teska koliko su pisali u novinama ja sam je prosao bez bitaka samo na mapi za oko 2 do 3h i glupo je sto nema vise kampanja

4th Dimension
19.6.2007, 14:48
Jesi li prešao Istorijske bitke?

Stamenkovic Stefan
22.6.2007, 18:04
Da sve bitke i bolji su predhodni delovi rtwa

4th Dimension
22.6.2007, 19:46
E ako si ti sve istorijske bitke u Aleksandru bile lake onda banja za tebe.