PDA

Prikaži potpunu verziju : kako da povezem racunar sa air live wl-1500R ?

radosavcev.n
11.3.2011, 20:44
Ako imate vremena i zivaca da li moze neko da mi detaljno objasni kako se povezuje? Unapred Hvala

Mirsad
12.3.2011, 21:18
Ako imate vremena i zivaca da li moze neko da mi detaljno objasni kako se povezuje? Unapred Hvala
Prvo nisi napisao kako želiš da povežeš računar i Wl-1500R kablom ili bežično
Zatim kakav internet koristiš ADSL ili neki Bežični
Evo ubaciću jedan link pa pogledaj nadam se da će ti biti od koristi
http://www.airlive.com/products/WL-1500R/AirLive_WL-1500R_Manual.pdf

radosavcev.n
13.3.2011, 0:08
e ovako...mozes li mi objasniti kako da povezem kablom...ja sam kupio router marke belkin i odlicno mi radi...tj.bez problrma...a uzeo sam od druga taj Wl-1500 R da proverim da li radi i nemam konekciju..a koristim kablovski internet SBB...e sad sve sam povezao kako treba i nemam konekciju..koliko se ja razumem samo sam zamenio router povezao zice kao na belkinu i to je to...i nece da mi radi net..mozes li mi nekako pomoci !? Unapred Hvala !!ako nesto nisam dobro napisao ili nisi razumeo sta sam hteo da napisem...pitaj pa mi odgovori..tj.detaljnije objasni...UNAPRED HVALA !!!1

Mirsad
14.3.2011, 18:38
e ovako...mozes li mi objasniti kako da povezem kablom...ja sam kupio router marke belkin i odlicno mi radi...tj.bez problrma...a uzeo sam od druga taj Wl-1500 R da proverim da li radi i nemam konekciju..a koristim kablovski internet SBB...e sad sve sam povezao kako treba i nemam konekciju..koliko se ja razumem samo sam zamenio router povezao zice kao na belkinu i to je to...i nece da mi radi net..mozes li mi nekako pomoci !? Unapred Hvala !!ako nesto nisam dobro napisao ili nisi razumeo sta sam hteo da napisem...pitaj pa mi odgovori..tj.detaljnije objasni...UNAPRED HVALA !!!1
pa sve si to dobro uradio osim sto WL-1500 moras podesiti da radi putem LAN konekcije tj.modema na koji ga kacis znaci kabal iz modema ukljucujes u WAN na ruteru a iz rutera u racunar neki od LAN izlaza
zatim udjes preko pretrazivaca u ruter kucajuci 192.168.1.254
pod korisnicko ime i sifru kucas airlive
uđeš u uređaj i podesiš koji mod ili konekciju zeliš u tvom slučaju to bi bila LAN konekcija a kako se to radi imas na linku koji sam ti postavio u predhodnom odgovoru pa pogledaj..