PDA

Prikaži potpunu verziju : ADSL modem

Pozdrav svima, imam ADSL telekomov, pa me interesuje neki dobar adsl modem, umesto njihov da mi radi u mod "bridge" da bih na njega mogao povezivati router linksys wrt54gl....Neki predlog? Hvala.

VojaM
8.3.2011, 13:32
Pozdrav svima, imam ADSL telekomov, pa me interesuje neki dobar adsl modem, umesto njihov da mi radi u mod "bridge" da bih na njega mogao povezivati router linksys wrt54gl....Neki predlog? Hvala.Ako ti je problem da Telekomov ruter prebaciš u bridge mod, uvek možeš to da uradiš sa tim linksysom. Trebalo bi da ne moraš da kupuješ drugi ruter, samo napiši koji je model taj Telekomov.

To je modem router Jet Speed IAD, nije los ali ja sam hteo da sve prepustim mom linksys-u wrt54gl, a ne bih da diram one postavke od telekoma, samo da ga zamenim novim, a u slucaju da ne radi net da vratim samo njihov modem....imam od njih user i pass....

Freško
9.3.2011, 10:42
Kod nas već duže vreme nema neki izbor ADSL Modema/Rutera. Tako da ti je izbor manje više sveden na TP-Link TD-8840T (http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TD-8840T), cena mu je oko 3000 Dinara.

Kod nas već duže vreme nema neki izbor ADSL Modema/Rutera. Tako da ti je izbor manje više sveden na TP-Link TD-8840T (http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TD-8840T), cena mu je oko 3000 Dinara.

Hvala na info, javicu kako sve radi. Pozdrav.

Pretpostavljam da radi u bridge modu. Poz.

Freško
11.3.2011, 1:48
Pretpostavljam da radi u bridge mode....Poz.

Naravno!

Ajde molim vas da vas gnjavim sa jos jednim pitanjem. Ako ubacim ovaj router/modem TP-Link TD 8840 u bridge modu i dam mu adresu 192.168.1.1 a dalje na njega povezem linksys wrt54gl i dam mu ip adr.192.168.1.2 dal ce da radi net kako treba, a najvzanije mi je da znam na kome otvaram portove, sto mi je najbitnije, jer ako ne mogu da otvorim portove necu ni ici na ovu kombinaciju...Pozdrav i moze neko da mi kaze mogu to da sprovedem. Hvala.