PDA

Prikaži potpunu verziju : Death Wish III

Lord Boron
1.3.2011, 16:51
Death Wish III, akciona igra radjena po istoimenom filmu sa Charles Bronson-om u glavnoj ulozi. Tema: neredi na ulicama, vi naoruzani do zuba, zeljni osvete, i mira u svom kvartu.

Cilj igre je pratiti kompas i nalaziti vodje bandi u odredjenom kvartu. Njihovim ubistvom prestaju nemiri u tom delu grada. Pozeljno je ne lutati okolo jer se dodatna municija i novi panciri nalaze uglavnom u zgrada gde su i vodje koje treba eliminisati.

Kada sam bio klinac uvek sam uzivao u ovoj igri. Tada sam je igrao na C64 i obozavao sam njenu muziku. MSX verzija je mnogo losija i sa veoma losim zvukom.

Uvek mi je bilo smesno koliko je CB opasna i nadrndana njuska jer prvo puca sa najacim oruzijem pa polako prelazi na sve slabije, a pancir vremenom ima sve vise i vise rupa na sebi :)

Evo kako je to izgledalo i zvucalo:

X6x4wQJMLEc&feature=related

Nergal
1.3.2011, 20:21
Moram da priznam da ovu igru nisam igrao (a volim da verujem da većinu za C-64 jesam, makar probao). Ali stvarno izgleda odlično i vrlo zarazno. Moraću da probam...

Oggy
2.3.2011, 18:01
Ja sam ovu igru uvek igrao sa cheatom :o Nisam imao pojma da koristim mapu, samo neki blibs & blops :D Kada bih ucitao igru samo bih isao po ulicama i bazukom raznosio likove. Znam da one neke fukse nisi mogao da ubijes vec su samo nesto zadizale haljinicu. A ono sto me je odusevljavalo su bolnicari koji dolaze do pokupe unesrecene.

Izgleda da sam omasio poentu igre, ali mi je bilo zanimljivo. I glavni lik se nekako cudno kretao :)