Prikaži potpunu verziju : Tiho kuciste do 50e
Sharpshooter
28.7.2006, 11:37
Zeleo bih da kupim novo kuciste , cene do 50e . Sa dobrim sistemom za hladjenje i po mogucstvu bez napajanja , i sto je najbitnije , da mi omoguci tih "rad" :D za kompjuterom . Cisto da znate komp mi trenutno zvuci kao prekrupac pri vecem opterecenju :( .
E pa ovako za te pare imas CHENBRO GameingBomb koje kosta samo oko 40e.Nema napajanje ali ima providnu stranicu.
Sledeci je COOLER MASTER Centurion 534 koji je zaista dobar ali kosta 60e.Ako bi uspeo da nabavis jos tih 10e bilo bi super.
Sharpshooter
28.7.2006, 12:31
Pa nakrpice se , nego , ima li jos nekih predloga . Malo sam pretrazivao web i naleteo na kuciste Cavalier 3 , sto se tice izgleda dopada mi se , a da li je funkcionalno ???
P.S. Hvala na predlogu PAIN
Po meni je nefunkcionalno zbog vratanca.Znam ljude koju su 100x lomili ta vratanca.Jeste lepo, ona siva boja je bas zesca.Cinimi se da se i proizvodi u crnoj boji pa koja ti odgovara.E sad ako ti ne smetaju vratanca uzimaj.
A koliko kosta??
Sharpshooter
28.7.2006, 13:04
Tu negde oko 30e , u svakom slucaju ispod 50e . Surfovacu jos malo po webu da se informisem :icon_stud . Nego ljudi davajte predloge , hteo bih sto ranije to da obavim jer me vec ova buka iritira :n-cc2: .
Teshko da je Cavalier 30e.Za predlozene pare jedini izbor su ti Chenbro ili neki Cooler Master iz Centurion serije.
Sharpshooter
28.7.2006, 13:16
Recimo da bih mogao da izdvojim jos dodatnih 20e ...
Recimo da bih mogao da izdvojim jos dodatnih 20e ...
Opet ista stvar.Za 70e bi mogao da uzmesh neki malo bolji Cooler Master.Neka detaljisanja ti nisu potrebna, Cooler Master ima zaista odlicna kucishta.
Pa recimo da vidis varijantu nekog alternativnog hladjenja procesora (vodeno npr) a i kost ti taman toliko oko 50-60 evra. Cooler za napajanje se lako zameni sa drugim tishim.
@ Sharpshooter menjanjem kucista neces nista dobiti na stisavanju istog
ugasi svoj komp i oslusni kuciste, tiho je zar ne ? i nemoras da bacis 50 eur na neko jos "tise" kuciste
Cooler master ! Uzmes i neki njihov cooler jos, imaju neke do 16 db max buke i sve te izdje 70eura, kuciste, Centurion neki (ima par modela, uzmi najnoviji, onaj kome je cela prednja strana od mreze...mislim da je 530 oznaka...) i cooler za cpu imas za 11 +neki za kuciste 5-6 i eto ti! Mozda predje malo preko 70;)
mad_skillz
29.7.2006, 2:53
ja sam za 65 evra uzeo ovo:
po meni odlichan izbor , lepa izrada , nekoliko dobrih karakteristika i chini mi se da se uklapa u budzet
Zeleo bih da kupim novo kuciste , cene do 50e . Sa dobrim sistemom za hladjenje i po mogucstvu bez napajanja , i sto je najbitnije , da mi omoguci tih "rad" :D za kompjuterom . Cisto da znate komp mi trenutno zvuci kao prekrupac pri vecem opterecenju :( .
Bilo koje pa onda uradis zvucnu izolaciju :kreza:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.