Prikaži potpunu verziju : ip adresa zavrzlama
Ko trebalo bi da ko i svi normalni ljudi imam dinamicku javnu adresu medjutim iz nekog razloga imam jednu istu ip adresu vec duze vreme a kad odem na run>cmd>ipconfig i ruter i dhcp NISU enabled sto prema ovim angloamerickim forumima znaci da imam staticku ip adresu.U network connections sve je posatvljeno na automaticlly.Interesujem se cisto sportski u cemu je fazon,tj. kakvu ja to adresu imam i moze li taj moj ISP da mi stavi bilo kakvu vrstu adresu kad on oce?Ugovor ne znam gde mi je, a cale koji ga je i sklapo je odsutan tako da nemam kog da pitam sem vas.
Borko Motorko
20.2.2011, 17:45
Probaj da resetuješ modem, tako ja menjam IP.
Nece.Probao sam i to.A zaboravih da kazem kad prikacim modem na laptop koji imam ip adresa je ista kao na normalnom kompu.Stvarno ne znam u cemu je fora.Verovatno mi ip i jeste staticki,al opet.....
Borko Motorko
20.2.2011, 21:33
Pa kad si kupovao net, jesi li imao mogućnost da izabereš koju ćeš IP adresu?
Obično je statička skuplja...
Neki provajderi,s' obzirom da nemaju dovoljan broj raspolozivih ip adresa pribegavaju ovoj metodi.Tj. ne oni,vec sam server to radi,ali to nista ne menja-provajder je krivac.
Meni se to desavalo dok sam bio na neobee :icon_evil
e pa i ja sam bio na neobee i onda su se u maju oni pripojili orionu i tu je bila neka fora promotivno bla,bla ali detalje tog ugovora ne znam iz razloga u prvom postu navedenih.Sve u svemu fala na brzim odgovorima.Ako imate jos neku teoriju vi slobodno podelitite to sa mnom,ne ustrucavajte se...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.