Prikaži potpunu verziju : Svet kompjutera 8/2006
Od 1. avgusta u prodaji je novi broj "Sveta kompjutera" koji izgleda ovako:
Sadrzaj ćemo postaviti malo kasnije... ;)
Pre nego sto počnete da postavljate milion pitanja o nagradnoj igri "Čitaj, čuvaj i osvoji..." moramo da napomenemo da je u pitanju "projekat" koji je na nivou svih Politikinih izdanja...
E zaista lepa pozadina, jednostavna i vesela!
Jedino ne ide ono zuto na dnu...
Pa "ono žuto na dnu" je vest, mora da bude drečava...:) pazi, 1000 i kusur nagrada... mora da bude upadljivo:)
Ma super je sve to, ali mogla je i neka druga boja, zuta se ne uklapa nikako uz ostatak! U svakom slucaju vanprosecna naslovna;)
A mogli bi i nesto da kazete o toj nagradnoj? Ne moze mnogo toga da se nasluti na osnovu ono malo teksta a i ima jos dosta do prvog avgusta!
Highlander
24.7.2006, 21:34
Fino, fino... još jedna lepa naslovna Olujo.:aplauz:
Pre nego sto počnete da postavljate milion pitanja o nagradnoj igri "Čitaj, čuvaj i osvoji..." moramo da napomenemo da je u pitanju "projekat" koji je na nivou svih Politikinih izdanja...
Do sada su valjda već svi videli na TV-u. U svim Politikinim izdanjima, na sedmoj strani, detelina sa četiri lista... bla, bla... neću valjda morati da sečem neki tekst?:dedica: Najbolje je da stavite neku reklamu iza toga.:kreza:
Futuristicka naslovna.Izgleda da je plava boja u modi tokom ljeta...
djura.net
25.7.2006, 11:32
moderna boja nema sta - imam dve takve majice :)
KAZEM I JA MODA MODA,
lepo nema sta ,posebno me je iznenadila akcija 1521 nagrada!
pa to je ono sa detelinama!Mislim ove nagrade!
Naslovna je xtra a i igra meseca je isto xtra verujte mi:D !
Carl Jonson CJ
25.7.2006, 12:35
Одлична насловна.И ставите рекламе иза детелина,већ сам секо текст из "Забавника" :)
Lepo sto pisete o Visti, jedva cekam da vidim kako vam se cini.
Одлична насловна.И ставите рекламе иза детелина,већ сам секо текст из "Забавника" :)
Zasto uvek neko kaze ono sto JA mislim?:n-cc2: :n-cc2:
Lepo, lepo naslovna je xtra!Samo sto nema sadrzaja???
shin-bojan
25.7.2006, 15:06
Ova zuta traka je nenormalno ruzna.
@oluja
Ovoga puta si stvarno uradio pravu letnju veselu stranicu i stvarno je po meni okej osim ove žute šlajfne. Bode oči i pored toga što funkcija treba da joj bude da namami oči posmatrača.
Mada i da je ostalo ovako nije problem samo bih makar smanjio ono "str. 7" na kraju jer to nije bitna informacija za onoga koga je već "namamio" ovaj ostatak u šlajfni. Čak mislim da bih to i potpuno izbacio a negde u sadržaju dodao deo gde može lepo da se vidi gde je stranica sa bližim informacijama.
Znam da je lako kritikovati ali ja bar svaku kritiku smatram pozitivnom reakcijom :)
Pozdrav :ciao:
@oluja
Bode oči i pored toga što funkcija treba da joj bude da namami oči posmatrača.
Znam da je lako kritikovati ali ja bar svaku kritiku smatram pozitivnom reakcijom :)
Sve primedbe na žutu šlajfnu prenećemo vrhu Politike. Usput, mislite da nama ne bode oči :(
Pa čekaj zar i pored Vrha ne postoji neko ko se apsolutno pita za dizajn cover-a. Ja sam mislio da ti odlučuješ o tome kako bi stvarno trebao da izgleda i da niko nema pravo u tvoje deo posla da se meša.:confused:
Inače, još jednom sam pogledao cover i stvarno skidam kapu još jednom za fantastično odrađenu veselu naslovnu.:n_klanja: :n_klanja: :n_klanja:
Volim kada u dizajnu ima dosta "frajštendovanih" sličica jer nekako daje prelep utisak uklopljenosti. A još pa ovo nebo.:)
Nećeš se ljutiš ako cover stavim kao wallpaper. Naravno kad isečem "šlajfnu";)
Carl Jonson CJ
25.7.2006, 16:40
Постуј овде ту слику,оћу и ја :)
Pa čekaj zar i pored Vrha ne postoji neko ko se apsolutno pita za dizajn cover-a. Ja sam mislio da ti odlučuješ o tome kako bi stvarno trebao da izgleda i da niko nema pravo u tvoje deo posla da se meša.:confused:
Nećeš se ljutiš ako cover stavim kao wallpaper. Naravno kad isečem "šlajfnu";)
Naredjanje "odozgo" se ne sme prekrsiti. Resenje sa zutom pozadinom je stiglo prekasno da bi moglo da se "uklopi" sa ostatkom. Dobro smo prosli, jedva smo izbegli da se ova ruzna najava ne nadje na vrh` naslovne... :boodala: to bi tek bilo... :(
Napravicu vam wallpaper veceras i postaviti ovde.
Jos jedan glas za postovanje oblaka u rez 1280:1024:D Moze?:confused:
Mislim da sam isti naslov video i u Zurnalu...Ma sta da se radi.Nije toliko ruzno.Slepom coveku :p
A naslovna sama po sebi je lepa.Da ja jedanput budem pozitivan...
Verovatno ti "odozgo" nisu lepo sagledali situaciju i pogresno procenili nas koji kupujemo SK! Nestrucnost i uzviseni polozaj takvih su veoma cesta pojava kod nas!:rolleyes: Ali nece jos dugo;)
Zaista, ko bi normalan i sa i malo ukusa postavio ono, pa i da mu je cilj da skrene paznju na nagradnu igru to treba uraditi s nekim veselijim bojama koje ce oraspoloziti kupca i potencijalnog ucesnika a ne zadati glavobolju istom!
Hence,... Žuta štampa:dzavo:
Wallpaper ;)
1600x1200 190KB
http://img7.imagevenue.com/loc515/th_49303_naslovna08_wallpaper_515lo.jpg (http://img7.imagevenue.com/img.php?image=49303_naslovna08_wallpaper_515lo.jpg )
Cool!:tapsh:
Hvala:)
:ciao:
Wallpaper ;)
1600x1200 190KB
http://img7.imagevenue.com/loc515/th_49303_naslovna08_wallpaper_515lo.jpg (http://img7.imagevenue.com/img.php?image=49303_naslovna08_wallpaper_515lo.jpg )
A sadrzaj broja?
A sadrzaj broja?
Pa čekaj da ljudi sklepaju broj pa će i oni znati šta sve ide unutra :)
Ajd sad pripremi nama iz suparnickog tabora jedan ATI logo u oblacima ali u zelenoj AMD boji ...
Ajd sad pripremi nama iz suparnickog tabora jedan ATI logo u oblacima ali u zelenoj AMD boji ...
Duhovito, dragi kolega, duhovito... :D Pravim AMD/ATI naslovnu cim Sasa kaze da su opet brzi od Intela.... ;)
Sadrzaj ce biti postavljen u ponedeljak, redakcijski dogovor.
Mr. Garrison
26.7.2006, 18:37
koja je svrha davati sadrzaj u ponedeljak kad ce u utorak moci da se kupi? ne vidim neku logiku...
Nadam se da ce se omoguciti ranije tj. pre da se pogleda sadrzaj, kad kao sto je rekao Mr. Garison. A sto se tice Intel-a jos uvek nije brzi od AMD-a posto AMD daje svoje procesore na trziste sa zadrskom od 4-5 meseci, dok INTEL svoje izdaje cak i nedovrsene, mada me je iznenadio kvalitet D940 procesora kojeg sam testirao.
Carl Jonson CJ
27.7.2006, 0:34
Wallpaper ;)
1600x1200 190KB
Супер!!! :) :) :)
odlicna naslovna strana...
zuta traka mi uopste ne smeta, jer sam potpuno navikao na nju ;) (redovno kupujem bar 4 politikina izdanja :) )
Mario Pavićević
27.7.2006, 8:56
Ni meni ne smeta zuta traka sta joj fali bas je u letnjem fazonu zuto plavo(sunce more...):)
Mannibalseat
27.7.2006, 12:29
Od 1. avgusta u prodaji je novi broj "Sveta kompjutera" koji izgleda ovako:
Sadrzaj ćemo postaviti malo kasnije... ;)
EXTRA je!!!-Plava nebeska boja "moja Boja"..hahaah Svidja mi se oblachic :love: Nego igra je nova,zar ne?![nije bila ranije ili su pravila drugacija] :icon_evil
Odlična naslovna, jedva čekam da pročitam članak o Visti! :)
Mr. Garrison
28.7.2006, 17:45
ima srece SK sto je Digital izdao dvobroj, pa cu sad kupiti SK ovog meseca. lako stivo za letnje dane...
Carl Jonson CJ
28.7.2006, 22:44
ima srece SK sto je Digital izdao dvobroj, pa cu sad kupiti SK ovog meseca. lako stivo za letnje dane...
Која је поента овог поста???
Mr. Garrison
28.7.2006, 23:04
da cu kupiti novi SK ;)
Nesto te tu ne pratim u potpunosti, jer sam kupovao 2-3 puta onaj digital i bacao pare. Nije da je toliko los koliko je skup! Imali su i cd tada, i to sve neki matori programi u demo verzijama! A ima neki simpatican magazin za 50-tak din, mada nista posebno, malo korisnog teksta i to je to! 3 takva = 1 sk;)
Eh jedva cekam sadrzaj.I da saznam nesto vise o toj nagradnoj igri(od politikinih casopisa citam samo SK).I mnogo mi je zao sto nisam ucestvovao u nagradnoj igri iz 7/2006 jer sam smislio extra ime za SK superheroja.Ime je:
Svetić Kompjuterić - Men :D :D :D
Vuckovic Veljko
29.7.2006, 12:10
Ova naslovna strana izgleda dobro samo su stvarno mogli stavit neku drugu boju mjesto zute
dobro bre dosta vise s tom zutom, sta je tu je :)
Mnogo je lepa naslovna. I mocan wallpaper :)
Sad jedva cekam prvi :)
Kako se lepo pogodilo- idem prvog na more, taman cu da imam sta da citam u busu i da uzivam :D
Vuckovic Veljko
30.7.2006, 12:12
Slazem se.
NA LICU MESTA
Donacija deci sa posebnim potrebama, Stamnica
25 godina Logitecha, izložba
ComTrade regata, Krf
Reciklažni centar Božić i sinovi, Omoljica
Izložbe u okviru BELEF-a, Beograd
TRŽIŠTE
Microsoft u akciji
PRIMENA
Računari u (virtuelnom) TV studiju
TEST DRIVE
Intel Core 2 Duo
Intel P965
MSI K9N Ultra Platinum i K9N SLI Platinum
Asus P5B Deluxe Wireless Edition
Asus PW191 i PW201
Dell Latitude D820, Acer Aspire 1694WLMi
NEC ND-4570 i Samsung SH-S162
Foxconn TLA-490 i Chimaera
BenQ 5250C
FujiFilm Finepix Z1
Saitek PC Gamer’s Keyboard PZ08AX
HP Photosmart A516
Ovislink AirLive WMU-6000FS
BenQ W100 Digital Projector
KWorld PVR-TV 300U
MS Industrial Multimedia Player MP401, BT MP4 Player YJ 809, Xwave S-20 i S-40
Genius HS-02i, HS-04S, HS-04SU i HP-04D
Next Base SDV77-B
CeDeTEKA
Nikola Tesla
Nova izdanja Multisofta
TEST RUN
Microsoft Windows Vista (Beta 2)
MemoriesOnTV 3.0.3 Pro Edition
iZotope Ozone 3
SnagIt 8
Soft4Science SciWriter 2.0.20
DeskShare Video Edit Magic 4.17
A-book 3.1
Paragon Partition Manager 7.0
Offline Explorer 4.3 Pro
FlashSpring Pro 1.5
TaoNotes 2006 Pro 3.2
PD KUTAK
Plug-in moduli za Total Commander
TiPi 1.2.1
RAM Saver Pro 5.5
XP SysPad 7.1
BS.Player 2.0 Pro
PC Locker Pro 1.2
PSPad 4.5.1
Windows Media Player 11 Beta 2
Bookmark Buddy 3.5.3
Wizardbrush 6.6.1.0
Oleansoft Lite Photos 1.3
WinPatrol 10.0.1.0
TEST FUN
EnhancaCursor
Chronograph 5.1
Desktoplet 1.1 XP Edition
Star Estimator
EfreeBuy Folder Icon 3.00
My Screensaver Maker 3.61
LAKI PINGVINI
Struktura direktorijuma
SimplyMEPIS 6.0
LinuxDC++ 0.691
PHONE ZONE
Nokia E61
Bluetooth USB Dongle i Bluetooth USB Adapter
Pro Recorder
Remote PC
BlueRadar
Pro Backup
Playman World Soccer
Mystery Mansion Pinball
Knight Tales: Land of Bitterness
NAGRADNI KVIZ
I/O PORT
JA, IGRAČ
BONUS HEVEL
PRVI UTISCI
Hero Online
Darkstar One
TEST PLAY
Prey
Titan Quest
The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript
Rome: Total War – Alexander
Perfect Sudoku
Devil May Cry 3
Barrow Hill
Panzer Elite Action
The Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow
Night Watch
Micro Machines V4
Outlaw Chopper
OutRun 2006: Coast 2 Coast
Doushin: Same Heart
Neverend
NET PLAY
WGT turnir
ESWC finale
TEST JOY
Saitek P2500 Rumble Force, Saitek P3000 Wireless
Comtrade WCG konfiguracija
STARO ZA NOVO
The Elder Scrolls IV: Oblivion – Official mods
TEST FUN
TEST OF TIME
PSPLAY
ŠIFRE
Mario Pavićević
31.7.2006, 14:01
A sta bi sa nastavkom teksta o napajanjima????
zanimljivo, ali gde su Flash igrice??? :(
dobar broj, ponovo!
Evo citam text o VISTI i sve mi nesto prolazi kroz glavu da ovaj broj mnogo lici na MOJ Desktop.Ovako (http://img7.imagevenue.com/img.php?image=49303_naslovna08_wallpaper_515lo.jpg ) nekako...
DukeofSerbia
1.8.2006, 23:09
Avgustovski broj je sasvim sigurno bolji nego prethodna dva izdanja. I to prilično bolji. Dobar tekst o Visti i Media Player-u 11. Igre k'o igre - iz meseca u mesec ništa i za to nisu autori krivi.
Mr. Garrison
1.8.2006, 23:15
ja ne mogu da verujem da nema ni jedan test grafickih karata. hteo sam da ga kupim jer je mirisao na dobro, ali sam se predomislio...
Nisam kupio nov broj jer još nisam stigao ali jel ovo Stamnica kod Petrovca na Mlavi:confused:
Imam drugara tamo, hoću reći u blizini pa reko da ga iznenadim time da je SK bio u njegovoj blizini a on nije znao.:D Čisto da ga malo iznerviram jer je vaš veliki obožavalac;)
Tesla ???...Nastavak priche o napajanjima???..ALOOOOOOOO !!!Zar se tako brzo zaboravljaju obecanja???..svasta...
P O Z
Mr. Garrison
2.8.2006, 1:53
koliko se secam rekli su u nekom od narednih brojeva...
Kuzma je bio u izgleda zestokom snu,dok neki zive ko na zapadu pa se jos i hvale,mislim na krstarenje.Posto mene prvenstveno interesuje hardver primetio sam da nema opis nijedne graficke i nijednog misa.Naravno tu je asus koji je izgleda malo skreno sa puta.Moj omiljen brend bar u buducnosti je svakako benq ali ako nastavi ovakvim tempom sa prezentacijama i on ce mi se mozda zgaditi.Dopala mi se reklama samsunga koga nikako ne razumem da monitor sa 2ms nema rotaciju i zbog toga bar kod mene ima odbojnost.Igre bljak,pisma bljak,vista pusta zelja.
PS. A tek da moram da ga seckam zbog nagradne igre.
E stvarno ljudi, zasto nema vise servisa? Vratite ga u narednom broju jer su tekstovi interesantni i veoma korisni.:dedica:
A tek da moram da ga seckam zbog nagradne igre.Moraš? Zašto moraš? Ko te tera? :opanachke
Po meni SK je uvek bio najbolji casopis u Srbiji koji pise o racunarima.
Svet komjutera ima nesto sto nijedan drugi casopis nema a to je topla dusa.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.