PDA

Prikaži potpunu verziju : Sve veći i veći broj "prodavaca preko telefona" (Telemarketing operater)

Schnak3
28.1.2011, 16:39
http://poslovi.infostud.com/info/opisi-zanimanja/136/Telemarketing-operater/

Da li ste primetili da se u poslednja vreme broj telemarketera naglo povecao? Pre pre par godina pozive sma dobio na po par meseci, ali sada me stalno neke likuše zovu na po par nedelja. Upravo me je jedna zvala i ponudila veceru za 6oro u nekom hotelu u Nisu. Prihvatio sam da mi posalju pozivnicu, ali necu da idem jer em necu se najedem, em stalno cu da slusam kako mi nude kirbi usisivace pretposlenje generacije -.-
Sledeci put kada me zovu imam da ih upitam odakle im moj broj, iako znam gde se veoma lako moze naci i zasto me stalno zovu nudeci neko djubre.

Wellcome to the IRL spam :mad:

=FI=Ghost
28.1.2011, 16:51
Možda da probaš ovako nešto:

http://www.youtube.com/watch?v=0kYWWMHTKXs&feature=related

water wizard
28.1.2011, 16:53
i mene je neka zvala, ali sam bio ljubazan... i oni su ljudi :p

Iris
28.1.2011, 18:01
Zato ja vise ne koristim fixni telefon :D Ton stavis na off, i molim lepo...

todos
28.1.2011, 18:18
Moju Tetku maltretiraju iz telešopa jer je njihov čest mušterija. Međutim meni je pao mrak zbog njih tako da sabotiram razgovore. Kad okrenu telefon ona se javi, ja proverim koje sa mog telefona i obavezno izvučem kabal iz zida. Oni opet okrenu ja opet izvučem kabal. Tetka viče šta je ovo sa telefonima? Puca veza!:kreza:
Mislim da su opasni za starije ljude. Mnogi penzioneri su navučeni na takav način na kirbi i slične stvari tako da dođu u situaciju da godinama nema šta da prime od i onako jadne penzije. Mnogi su i na sudu završili jer, normalno da su njihova deca posle toga reagovala.

Lich_king2
28.1.2011, 23:26
Promena broja i zastita od unosenja u imenik. Tako sam ja uradio i mirna Bosna. Ne moram da slusam o magicnoj vuni i usisivacima koji lete.

Kisr
30.1.2011, 20:38
Ma čim vidiš da je neki nepoznat broj a ne očekuješ neki takav poziv uopšte se ni ne javiš, barem ja tako radim. Nekoliko puta sam se vratio kući i vidim neka dva poziva i okrenem 988 da pitam ko je vlasnik kažu firma ta i ta. U proseku 2 puta mesečno imam takve pozive jednom čak iz Novog Sada. Tih što zovu možeš lako da se rešiš samo ne hvala i dovidjenja, ali ovi kirbistanci što dolaze na vrata to je već druga priča, kao jehovini svedoci jbt. Pet puta ponavljam ne hvala nemam para itd. i počnem da zatvaram vrata a on ne odustaje i dalje blebeće kroz zatvorena vrata.

DonCorleone91
30.1.2011, 21:05
Mene vise ne zovu, posto ih pustim da se ispricaju jedno 5 minuta, malo se raspitujem dok se neuzive i onda kazem da me tako nesto apsolutno ne interesuje, onda oni popizde i vise ne zovu. :)