Prikaži potpunu verziju : Multyplayer Pocetnik
razbijac89
23.1.2011, 2:48
Nekoliko pitanja :
Koji od novijih COD da kupim original da pikam preko neta - odnos cena i igrivost?
npr. dali se josh aktivno igra Modern Warfare 1?
Koji su najbolji zvanicini serveri za to? Necu neke citerske pirat servere
Koje igre pored COD preporucujete u MP?
( nemoj ni da pomishlajte na WOW, neki fps otprilike )
miša topola
23.1.2011, 11:16
Probaj Battlefield: Bad Company 2 (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=40168).
Dosta nas sa foruma ima Bad Company 2 koji je mnogo bolji od CoD-a.
jakonicki93
23.1.2011, 12:13
Battlefield: Bad Company 2 (http://store.steampowered.com/app/24960/?snr=1_4_4__13) dobija glas i od mene.
Sto se tice Call of Duty: Modern Warfare (http://store.steampowered.com/app/7940/?snr=1_4_4__13)-a, igra se on i dalje. Verovao ti ili ne, igra se vise od njegovih (polu)nastavaka. Za servere nisam siguran, ali ako uzmes legalan i otkacis Punk Buster opciju, neces upadati u te "cracked pirate" servere.
*Note: Zanemariti cene sa Steam-a, tj. 39.99€ i 24.99€, potkradaju Evropu. :kreza:
Nikola16789
23.1.2011, 12:44
Preporuka i od mene za BC2. Ako bas zelis COD, mislim da je 4 najbolji izbor.
razbijac89
23.1.2011, 13:48
hvala probacu i jedno i drugo. Nisam za kupovinu preko steama, posto volim da kolekcioniram igre, pa ce verovatno da kupim COD 4, a za BC cu sacekati da mu padne cena. Mora tako, mnogo je 5k za igru :D
BC2 je 3.500 din, a online se može naći još jeftinije.
Wow ljudi,da vam se ne cini da je BC 2 malo veci zalogaj za pocetnika...
Igraj CoD 4,to ti je taman dobra uvertira,Bad Company isto ali on moze da ceka.
miša topola
23.1.2011, 16:20
Kakav veliki zalogaj - samo ideš i pucaš :)
Mozes da probas i stari dobri Battlefield 2. Atmosfera je sjajna, ima mapa na kojima moze da se igra 32 vs 32, postoji preko 300 stalno aktivnih servera i nema izgleda da ce se taj broj smanjiti. Neki od jacih servera su maltene stalno sa po 60+ igraca, sto garantuje odlicnu zabavu. Cena igre je povoljna, oko 800 din, tako mozes da uzmes i nju uz neku noviju, neces se pokajati. ;)
Kakav veliki zalogaj - samo ideš i pucaš :)
Nije baš tako. Da bi pobedio moraš da budeš timski igrač i da imaš malo skilla, za razliku od CoD-a.
jakonicki93
23.1.2011, 16:37
Bio sam napisao, ali sam obrisao da se ne bi "uvredio" lik koji je napravio temu.
Napisao sam...
Obe igre su noob-friendly.:)
Naravno, bez uvrede ikakve...
EDIT: Kao sto Cofi kaze, samo sto ja mislim u smislu Weapon recoil-a, Movement, Map knowledge. Igra je prelaka i brzo se uci.
miša topola
23.1.2011, 16:39
Nije baš tako. Da bi pobedio moraš da budeš timski igrač i da imaš malo skilla, za razliku od CoD-a.
Znam, valjda vidiš smajli koji sam stavio ;)
Ma dobro,moze on da pocne da igra BC2 bez problema,naucice:)hteo sam da kazem da bi mu bilo mozda bolje ako bi probao nesto malo laganije tj. gde nema nekog posebnog mozganja,npr. Quake Live.Samo sam mu dao mali savet,naravno MW1 i BC2 su MP pucacine sa kojima ne mozes pogresiti.
star-duster
23.1.2011, 17:17
Ja kao početnik u FPS MP takođe ti preporučujem Battlefield Bad Company 2. Ako ni zbog čeg drugog, onda da ne budem jedini:D Šalu na stranu, ovde http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=40168&page=338 sam i ja pitao nešto slično kao i ti i dobio sam nekoliko korisnih saveta, tako da pogledaj obavezno.
Inače, još ne stižem da krenem sa igranjem (multiplejera naravno, singlplejer BFBC2 sam odavno odigrao). Samo sam hteo da vidim da li sve funkcioniše pa sam upao u jednu borbu, prvi okršaj dobio (tj. sredio jednog lika), zatim dvaput poginuo i morao sam da završim zbog obaveza u svom stvarnom životu koji ozbiljno ometa moj gejmerski život! :) Sve u svemu, čini mi se jaaako dobro i ovih dana krećem sa aktivnim igranjem.
nexexcalibur
23.1.2011, 18:38
Pocetnik, you say?! hmmm
Definitivno se kloni battlefield serijala, a pogotovo poluproizvoda kakav je BC2 (u mad bro?!)
CoD preskoci, MW je zavrsio karijeru, a noviji delovi su preskupi...
Kupi CS Source i cepaj, ogroman je learning curve tako da ces je dosta igrati, plus igra ce se igrati i u narednih 10ak godina...peace out
Pošto vidim da će ovo da preraste u BlOps vs BC2 rat, tema ide pod ključ. Nadam se da će postavljač iste iz ovih poruka izvući neke informacije.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.