PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem sa kursorom

Uki89
23.1.2011, 0:16
Molim za pomoć, hitno. Naime odjednom imam probleme sa ''samovoljom'' kursora.
S vremena na vreme kao da se zamrzne, premesti na drugi deo ekrana, ide u svim pravcima sem u levo. Takođe srkoluje sam od sebe. Stranice u web pretraživaču se same od sebe vraćaju a sad su i sliče stvari krenule da mi se događaju i u win. exploreru. Imam win7.
Skenirao sam računar sa updejtovanim ESET NOD32, našao je jedan virus i otklonio ga ali opet isti problem.
-Da li je stvar u mišu (da kupim novim). Mislim lično da nije ovo.
Molim za pomoć, jer jedino što meni pada na pamet je da dignem sistem, ali sad nemam vremena zbog ispitnog roka a hitno mi je potreban računar za izradu crteža u Autocadu (prava je noćna mora uz prethodne probleme).
Hvala puno na pomoći.

Borko Motorko
23.1.2011, 0:23
Probaj da opet skeniraš sa NOD32.
Probaj da očistiš mišić odozdo, ili ipak probaj sa nekim drugim.

Uki89
23.1.2011, 12:05
Probao sve to. Nije do miša izgleda. Jednostavno kada ne pomeram kursor sve je ok. Ali kada krenem malo više da ga ''drmusam" na sve strane jednosatvno se saledi slika na ekranu, primer čak i na kilpovima sa youtube-a ili neki film, a još više u ''ozbiljnijim'' programima. :confused:
Ako nema druge da dižem sistem?

Mirsad
23.1.2011, 14:47
Probao sve to. Nije do miša izgleda. Jednostavno kada ne pomeram kursor sve je ok. Ali kada krenem malo više da ga ''drmusam" na sve strane jednosatvno se saledi slika na ekranu, primer čak i na kilpovima sa youtube-a ili neki film, a još više u ''ozbiljnijim'' programima. :confused:
Ako nema druge da dižem sistem?
jesili pokusao da otvaras pretrazivac ili neki fajl tastaturom bez pokretanja misa?
pokusaj i vidi dali ce tad biti problema ali prvo iskljuci mis iz racunara..na tastaturi imas sve sto ti treba malo je komplikovanije ali probaj da se sluzis samo tastaturom i ako nebude vise tih problema koje si naveo onda mjenjaj miš.a ako budu isti problemi onda ti ostaje da preskeniras racunar drugim antivirusom i antimalverom...pa tek razmisljaj o obaranju sistema jer mislim da nije stvar u sistemu

Sass Drake
23.1.2011, 14:59
A da od nekog pozajmiš drugi miš i vidiš kako će onda raditi?