Prikaži potpunu verziju : Izmjena baterije na mp3 plajeru, servis
E pošto bi uzeo ovakav jedan jer mi je moj creative zen stone bez radia dosadio, interesuje me da li u Beogradu, postoji neko mjesto gdje su ovakve stvari izvodljive.
http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=34095
Tj. da rade i da su dostupne baterije.
Pitam jer vidjam već da se prodaju baterije za iphone, a meni je to u principu identičan način izmjene baterija.
Imas kod kalenic pijace kiosk u kojem su vrsili reparaciju baterija... Pitaj njih da li mogu nesto da izvedu i da ti osposobe bateriju.
Ma tek treba da nabavim, pa pitam da li je neko pokrio i taj segment tržišta kod nas jer ipak puno je iphone 2 telefona a njima je već vrijeme da se to mijenja.
U principu ni ovo nije neka filozofija drugačija.
Čak i da nije original baterija, i 2/3 snage znače nešto.
Znači lomim se izmedju ovakvih plejera i par njih što sam našao sa AAA baterijama mada se to više i ne pravi, pa su samim tim i oskudniji po performansama.
ilic stefan
21.1.2011, 22:31
Ako sam dobro razumeo tebi u suštini treba mp3 player sa radiom, pošto ti je tvoj sadašnji bez radija a uzeo bi neki polovni i nabudzio bi mu bateriju. Ispravi me ako grešim.
Pa jednostavno uzi nekog kineza za 1000-2000 sa punjivom baterijom i rešen posao. Jedini problem je što neće dugo trajati, možda godinu do dve pre nego što se pokvari.
Ako već hoćeš neki bolji mp3 player evo ti moje preporuke. http://www.tehnomanija.rs/katalog/transcend-mp3-plejer-ts4gmp650.html
Za te pare jednostavno nema bolji. Prošao sam grad uzduž i popreko i nisam našao bolje i jeftinije. Plus još izdvojiš za canyon slušalice (bubice) koje su ti jedno 900 kinti i imaš full mp3 player sa radiom za nekih 4500 sa garancijom od čini mi se 2 godine i 4 gb memorije. Ako te interesuje gde i koje sluške da nabaviš pošalji mi privatnu poruku i daću ti link.
Kupujem novo.
A pitam da bi znao da li se u beogradu može zamjeniti baterija kada ona ode.
JEr ako kupim muzički telefon, kroz 2-3 godine, on nije izgubio 100% cijene jer mu promjnim bateriju,a neki ipod ili slično od 150+ evra izgubi skroz vrijednost.
Ganjao sam predloženi plejer, zvao i simfoniju, ali nemaju.
Čak je i CT prodao sve što je imao, a imao je i mp860 sa 4gb memorije za 6000 dinara.
Sada ta prednost trancendenta ili philipsa od 2 godine garancije više nije prednost, jer sada svi moraju da daju 2 godine garancije.
Btw,sad koristim SE W950 i creative zen stone i više sennheiser sluški kao i koss ranije.
Pozz.
ilic stefan
22.1.2011, 15:42
Veruj mi, uzmi ovaj plejer, nećeš se pokajati. Meni je crko prethodni pa sam uzeo ovaj Transcend i ima sve što si naveo. 4gb memorije što je i više nego dovoljno, ima radio, ima čak i diktafon i što je najvažnije ima i odličan ekvilajzer tako da možeš da podešavaš do najsitnijih detalja.
A imaš li predstavu gdje ima da se kupi taj transcend.
U simfoniji nema a na tehnomaniji kaže da ga nemaju, mada nisam zvao.
ilic stefan
23.1.2011, 18:25
Pa ja sam ga u tehnomaniji uzeo. To je bilo još letos. Naravno moraš da zoveš svuda prvo da proveriš jer se često desi da im je informacija na netu netačna. To je najčešći slučaj sa IT svet-om. Oni imaju najveći broj pogrešnih informacija.
Ako nisi uspeo tu da ga nađeš možeš da probaš i sa Sansa Clip-om. Međutim on ima 1 gb i nešto je malo skuplji, ostalo je sve isto. Imaš ga u gigatronu ali nazovi i proveri da li ga imaju.
Topla preporuka za Sanca Clip ako ti je 1gb memorije dovoljno ili mozes da izdvojis vise para za vise memorije :).
4800 košta klip+ sa 2gb plus slot za memorijsku karticu.To provjereno ima.
Ali oni su suviše mali da bi se sutra zbog baterije otvarali.
Zato bolje neki veliki tj. veći plejer.
Ali daju verovatno bolji zvuk (i jaci) od onog Transcenda, sto je meni nekako kod uredjaja za reprodukciju muzike uvek bilo najvaznije :).
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.