PDA

Prikaži potpunu verziju : Duplicate CD-key ya Half Life

pmale
20.1.2011, 15:10
Kupio igru Half Life orginal, i lepo instaliram steam. Međutim kada mi pita CD-key, i ja lepo prepisem sa omota, i pise mi da je key dupliran tj. da je neko vec koristio za aktivaciju. Da li postoji mogućnost da dobijem drugi key? Zaboravio sam da naglasim da sam igru uzeo od nekog lika, znači nije novo nego polovno (ORGINAL)

voodoo_
20.1.2011, 15:14
Pa zeznuo te je. Steam igre se vezuju za konkretan korisnički nalog. Ako ti je već prodavao, trebalo je da ti da svoj nalog koji je koristio i u kome je igra već evidentirana, jer isti primerak igre ne može da se instalira na više naloga. Samo sa kutijom, diskom i CD keyom možeš da se slikaš.

Poenta priče, NE KUPUJ polovne Steam igre, bez obzira što su originali.

nexexcalibur
20.1.2011, 16:18
Poenta price je, da ti taj lik nije drug i vreme je da mu vratis...

Slikaj cd, i kontaktiraj steam support i njegov account ce biti ugasen, a ces dobiti novi cd key...

Osim ako ti je ortak noob i ne znam za ceo 'steam deal'...u tom slucaju mu samo trazi steam account

pmale
20.1.2011, 18:57
Poenta price je, da ti taj lik nije drug i vreme je da mu vratis...

Slikaj cd, i kontaktiraj steam support i njegov account ce biti ugasen, a ces dobiti novi cd key...

Osim ako ti je ortak noob i ne znam za ceo 'steam deal'...u tom slucaju mu samo trazi steam account

a cek sta da kazem ovima iz support-a? Kao kupio sebi hl i nece da radi ili.....?

nexexcalibur
20.1.2011, 19:59
a cek sta da kazem ovima iz support-a? Kao kupio sebi hl i nece da radi ili.....?

Pa s obzirom da ti je prica tanka i da si se sam za****...samo kazi da si kupio i da ti se pojavljuje ta i ta greska...onda ce ti oni verovatno traziti da slikas disk ili sta vec, samo radi sta ti kazu...

Mada ja mislim da od toga nema nista...