Prikaži potpunu verziju : Problem sa igrama
dali moze neko da mi kaze zasto mi ove novije igrice nece raditi tipa medal of honor 2010, black ops, alien vs predator. imam ati radeon 6850, 2 gb rama, procesor 445 x3 3.1 ghz napajanje 630w... WINDOWS 7 Ultimatum. ubih se trazeci ali nikako da nadjem nesto konkretno. unapred hvala
napajanje 630w
Koja firma ?
WINDOWS 7 Ultimatum.
Windows 7 Ultimatum ili Windows 7 Ultimate ?
napajanje je atx, a windows ultimate bi trebalo da bude
napajanje je atx, a windows ultimate bi trebalo da bude
Ne postoji firma ATX za napajanje. Ako neznaš tačno ime napajanja otvori kućište i proveri.
izvinjavam se. axp. platio ga oko 6000 u winwin-u. uglavnom, nov mi je racunar od pre deset dana. igram ove malo starije igre call of duty 4,5, fear ali ove nove nece ni da pokrene. nemam pojma ni dali to ima neke veze sa drajverima
izvinjavam se. axp. platio ga oko 6000 u winwin-u. uglavnom, nov mi je racunar od pre deset dana. igram ove malo starije igre call of duty 4,5, fear ali ove nove nece ni da pokrene. nemam pojma ni dali to ima neke veze sa drajverima
Koji Ati catalyst je instaliran ? Da li si instalirao Directx najnoviji ?
http://www.filehippo.com/download_directx/
mefisto63
14.1.2011, 10:23
e vidis, to nisam znao pa sam juce skinuo onaj 10.10 ali nemam pojma dali mi je prihvatio, tj. dali sam dobro izbrisao stare drajvere. kada otvorim onaj ati catalys ono tamo pise da je verzija 10.10. a direct x sam skinuo 10 i 11 valjda a instaliran mi je verovatno 9.0 i ne verujem da je bas ovaj nov. iznervirao sam se juce kao niko
Kako nece da pokrene?sta ti kaze kad pokusas da pokrenes?
mefisto63
14.1.2011, 11:12
pa nece. aline vs predator pokrene ali samo bude uvodna spica, krene igra i zakoci odmah. ne secam se bas na kojoj novoj igri, mislim da je black ops, pise ~conflict with emulation software detected~. na medal of honor ama bas nikako nece, a nije do igre jer kod drugara radi.
GOOGLE is your friend...da li imas deamon tools ili alcohol 120% instalirane?
mefisto63
14.1.2011, 11:49
imam naravno. daemon tool bas ovaj novi. call of duty 4 i 5 mi rade bez problema na najvecoj rezoluciji a monitor mi menja lcd tv full hd preko hdmi kabla. neznam dali to ima veze ali cisto da napomenem. hvala u svakom slucaju.
Deinstaliraj deamona.Kada bi proguglao,video bi da na mnogim forumima imaju ovaj problem,i da je resen unmountovanjem/ejectovanjem virtuelnog cda/ili deinstalacijom deamona.
mefisto63
14.1.2011, 12:02
ajd bas da probam. mada dok mi tece instalacija nema problema ali kad hocu da je startujem... kvrc:(
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.