Prikaži potpunu verziju : Koliko nas štiti novi Zakon o zaštiti potrošača?
star-duster
12.1.2011, 22:07
Novi Zakon o zaštiti potrošača je valjda stupio na snagu. Kakva su vaša iskustva sa njim? Ja ću verovatno uskoro proveriti koliko me zakon štiti jer sam kupio proizvod koji ne zadovoljava traženi kvalitet.
Evo moje priče. Danas sam kupio televizor (na žalost klasičan CRT, nemam para za LCD, plazmu itd) i već imam problem. Naime, nisam hteo da kupim neke no-name kineske televizore, pa sam teškom mukom dodao još 3-4 hiljade i kupio jedini "brendirani" koji može da se nađe u mom gradu, a to je LG u nekoliko modela, konkretno izabran je model 21SB1 RGX. Cena je bila 14.499. Mislio sam da je dosta bolji od raznih Quadro, Crown, Vox i sličnih varijanti od po 10-11 hiljada.
I sad problem - televizor ima OK sliku, ali dok radi čuje se kako zuji i pišti (visokim tonom)! Zujanje je baš primetno, a pištanje slabije, ali je jako iritantno. Čuje se čak i kad je utišan sasvim (mute). Intenzitet zujanja se menja dok se menja i slika (u zavisnosti od boja na ekranu i sl.) a pištanje je konstantno. Kad se ugasi ne pišti, čim se uključi zuji i pišti, nevezano za podešenu jačinu tona. Zvuk se čuje iz same kutije, ne iz zvučnika, rekao bih.
Da ne davim više tehničkim detaljima - moje primarno pitanje je da li mogu da reklamiram ovaj televizor. Koja su moja prava? Mogu li da tražim povraćaj novca? Ili da zamenim za drugi model televizora? Šta nam donosi novi zakon o zaštiti potrošača? TV jeste (kao) ispravan, ali njegov kvalitet svakako ne zadovoljava. Ovo zujanje i pištanje nam mnogo smeta i čini me besnim umesto srećnim zbog nove kupovine. Posebno sam frustriran što sam mogao da kupim TV za manje para i tada bih nekako prešao preko ovakvih nedostataka, a ja sam ipak hteo da kupim kvalitetnije, a nisam to dobio.
Izvinjavam se ako cu zvucati kao da zezam ili vredjam ali nije mi to cilj...
Ali ajd razmisli ovako: Izmedju ostalog si pitao Mogu li da trazim povracaj novca? I ako ti mi svi kazemo DA ti ces otici u firmu od koje si kupio i reci meni su na forumu rekli da moze!!!! Taj nacin razmisljanja ne razumem.
Ja sam par puta nosio i po starom zakonu na reklamaciju i lepo objasnio ljudima, takva rakva stvar to i to, i nikad nije bilo problema.
Probaj prvo ljudski - ponesi televizor u firmu ili ih nazovi telefonom i objasni da cudo zuji i da je kao takav neupotrebljiv, pa vidi sa njima sta i kako. kada lepo razgovaras sa ljudima obicno se stvari malo poprave. Ako ti to ne upali onda im lepo objasnis bez pametovanja i dranja i bilo cega da ces probati da ostvaris svoja prava kroz zakon o zastiti potrosaca i miran si i osecas se bolje jer si probao na par nacina prvo milom pa ako nije upalilo onda si krenuo silom.
I onda ih pregazi tenkom :D
Pozdrav!
Tv je definitivno neispravan. Da li si probao da kontaktiras radnju u kojoj si ga kupio? Pravo na reklamaciju postoji poodavno. Svaka firma ima svoju politiku sto se tice reklamacija. Trebalo bi da ti ga zamene, bez problema, ako imas fiskalni racun.
star-duster
12.1.2011, 22:42
Hvala obojici na savetima! Kliknuo bih vam i po jednu zahvalnicu, ali ne znam zašto ne postoji to dugme u ovom podforumu.
Elem, probaću baš kao što ste mi rekli. Nisam se još javio u radnji gde sam ga kupio jer sam TV kupio sat vremena pre zatvaranja prodavnice. Dok sam ga isprobao kod kuće, već je bilo kasno da pozovem. Otići ću sutra i porazgovarati sa njima. Račun sam naravno sačuvao, kao i ambalažu. Javiću vam svoje utiske.
Za manje od 10.000 možeš da biraš na limundu i kupujem-prodajem koji ćeš "besan" CRT da kupiš, a tek za 14.000. Zapadnjaci se sada rešavaju njih kao otpada pošto svi prelaze na plazme i lcd. Ako mene pitaš mnogo bolja varijanta je uzeti neki Sony, Phillips, Loewe, Metz, Thomson, Telefunken s'kraja ili sredine devedesetih ili početka 2000-ih nego bilo koji novi Lg, Quarac, Shitax, Cox i sličnu smejuriju.
Evo moja iskra iz 1988-e godine ima savršenu sliku i ton 5 puta bolju od bilo kojeg novog iz te Š garniture, i niti zuji niti pišti.
water wizard
12.1.2011, 23:25
prvo i osnovno kad kupuješ tv ili monitor gledaj da ga upale pred tobom da vidiš kako izgleda kad radi, da li ima neke mane.. ne kupuje se tv na brzinu
nego nema veze, sutra u prodavnicu, spakuj tv i odnesi i kaži da ti daju drugi koji ne pišti
star-duster
12.1.2011, 23:32
prvo i osnovno kad kupuješ tv ili monitor gledaj da ga upale pred tobom da vidiš kako izgleda kad radi, da li ima neke mane.. ne kupuje se tv na brzinu
Slažem se. I priznajem da sam televizore gledao samo ugašene (iako sam celi dan proveo u obilaženju prodavnica tehnike i biranju). Više sam se oslanjao na "brend", kao biće LG bolji od no-name Kineza kojima se samo nalepi logo. Kakva zabluda. Ali verujem da me ne bi pokolebalo ni da je LG bio uključen u samoj radnji - slika je sasvim u redu, a pištanje i zujanje se verovatno ne bi čulo u graji prodavnice. Ali u tišini sobe itekako ide na živce dok pišti na granici čujnosti.
I sad problem - televizor ima OK sliku, ali dok radi čuje se kako zuji i pišti (visokim tonom)! Zujanje je baš primetno, a pištanje slabije, ali je jako iritantno. Čuje se čak i kad je utišan sasvim (mute). Intenzitet zujanja se menja dok se menja i slika (u zavisnosti od boja na ekranu i sl.) a pištanje je konstantno. Kad se ugasi ne pišti, čim se uključi zuji i pišti, nevezano za podešenu jačinu tona. Zvuk se čuje iz same kutije, ne iz zvučnika, rekao bih.
... Ali u tišini sobe itekako ide na živce dok pišti na granici čujnosti.
To "zujanje" je normalno za televizore na 50Hz, cak i oni skuplji se cesto cuju, "na granici cujnosti"... Medjutim kao kupac imas pravo da se zalis da nisi zadovoljan i da trazis povracaj novca ili zamenu za neki drugi model...
star-duster
13.1.2011, 15:42
Hvala svima na savetima. Evo mog iskustva od danas. Sve je prošlo OK. Moram da napomenem da sam prijatno iznenađen stepenom kooperativnosti koji su iskazali u prodavnici. Samo sam objasnio problem sa zujanjem i pištanjem, nisu tražili dodatna objašnjenja. Bez ikakvih problema i ljubazno su pristali da ga zamenim za bilo koji drugi televizor. Mogao sam da uzmem neki skuplji pa da doplatim, ili jeftiniji i da mi oni vrate razliku u novcu. Izabrao sam ovo drugo. Samo sam potpisao neki formular o ispravci (ili tako nešto) i vratili su mi novac, uz novi račun i garanciju.
Dakle, novi zakon se poštuje (bar u ovom slučaju) i to je svakako izuzetno dobro. :)
Drugi (drugačiji) deo priče je kvalitet CRT televizora na našem tržištu. U prodavnici sam isprobavao više modela, sve smo ih uključivali pa sam proveravao kvalitet slike i zvuka (tj. nivo zujanja). Kao što mi je i prodavac rekao, sada svi televizori zuje, neki više, neki manje. Ne znam zašto je to tako, samsung kupljen 2004. za oko 12 hiljada i dan danas mi radi bez tih iritantnosti. Sada sam izabrao neki Quadro (=no name) koji je 2600 dinara jeftiniji od LG-ja, a ima i 3 godine garancije. Daleko je od dobrog televizora, ali vrši posao. Veoma tiho zuji kada je isključen zvuk (gotovo neprimetno), ali se čuje zujanje kada se zvuk pojača, tj. to zujanje dolazi iz zvučnika. Ne smeta mnogo. Važno je da nema pištanja. Slika je jedva prosečna, plastika slabašna, ali tjuner možda i bolji nego na LG (uhvatio je neke kanale preko klasične antene koje ovaj sinoć nije mogao). Toliko o tome. Poslužiće neko vreme:)
Ja mislim da je ovde kod nas problem u struji. Instalacija je na dosta niskom nivou i u većini slučaja ne uspeva da ispoštuje norme i standarde.
Hvala svima na savetima. Evo mog iskustva od danas. Sve je prošlo OK. Moram da napomenem da sam prijatno iznenađen stepenom kooperativnosti koji su iskazali u prodavnici. Samo sam objasnio problem sa zujanjem i pištanjem, nisu tražili dodatna objašnjenja. Bez ikakvih problema i ljubazno su pristali da ga zamenim za bilo koji drugi televizor. Mogao sam da uzmem neki skuplji pa da doplatim, ili jeftiniji i da mi oni vrate razliku u novcu. Izabrao sam ovo drugo. Samo sam potpisao neki formular o ispravci (ili tako nešto) i vratili su mi novac, uz novi račun i garanciju.
Dakle, novi zakon se poštuje (bar u ovom slučaju) i to je svakako izuzetno dobro. :)
Nije u pitanju novi zakon, nego trzisna ekonomija. :)
Meni su ortaci koji su radili u servisu (nekad davno) pricali o likovima, koji se pojave u radnji, nadignu frku, izvredjaju koga stignu, ne znajuci da bi im sve bilo zamenjeno/sredjeno i bez svadje.
Znao sam ljude koji su dilovali kompjutere, ista prica. Nema problema oko zamene, samo se pojavi i kazi lepo sta je problem.
Obe price su iz devedesetih godina proslog veka.
Problem je sto nasi ljudi, prvo po....zde, pa dignu frku, umesto prvo da odu tamo gde su i nabavili robu, pa tek onda po drvlje i kamenje. :)
star-duster
14.1.2011, 23:31
...
Meni su ortaci koji su radili u servisu (nekad davno) pricali o likovima, koji se pojave u radnji, nadignu frku, izvredjaju koga stignu, ne znajuci da bi im sve bilo zamenjeno/sredjeno i bez svadje.
...
Problem je sto nasi ljudi, prvo po....zde, pa dignu frku, umesto prvo da odu tamo gde su i nabavili robu, pa tek onda po drvlje i kamenje. :)
Slažem se sa tvojim zapažanjima. Meni je prva reakcija bila da odem do radnje i da lepo popričam sa ljudima i da vidimo kako da rešimo problem. Nisam hteo ni da dižem frku, niti da se svađam. Jedini razlog zbog čega sam se prvo požalio na forumu, a nisam otišao u prodavnicu, jeste taj što je bilo prošlo njeno radno vreme. Sutradan sam otišao - ljubazan ja, ljubazni oni, sve smo civilizovano sredili. :)
Iskreno se nadam da ovakvi primeri dobre prakse naših trgovaca postaju pravilo a ne izuzetak. Mislim i dalje da novi zakon doprinosi tome.
jovana ristanovic
9.3.2011, 15:54
MOLIM VAS POMOZITEEEE!!! Kupila sam wireless slusalice u januaru prosle godine u ComTrade-u...nakon jedno 7 meseci slusalice su nosene na reklamaciju jer se gubio zvuk u jednoj od njih...naravno cuvala sam ih,nisu bile ostecene ,jednostavno je poceo da se gubi zvuk iz nepoznatih razloga.U radnji su ih uzeli i poslali u servis ,bez ikakvih problema...vratili su ih iz servisa ali nakon jedno dva meseca opet je poceo zvuk da se gubi malo po malo dok u istoj slusalici se kontakt nacisto nije izgubio...odnela sam ih opet pre jedno 15 dana)mozda iz lenjosti) jer mi garancija jos godinu dana vazi...pri tom se i ta slusalica koja radi razvrdala i na njoj sistem za povecanje obima ne funkcionise...opet su ih poslali u servis i nakon nekoliko dana me obavestili da sam ja te slusalice polomila i da to ne moze da se popravi! Jedno znam polomila ih nisaam to je sigurno i zato sam besna.jer mi nije jasno kako su logitech slusalice od skoro 13 000 hiljada tako lose odradjene...mozda sam trebala jos prvi put da trazim da mi daju nove...ali sad je kasno...mene interesuje kako je moguce da za isti kvar jedanput se navodno stvar popravi i nije moja krivica(znaci nisam bila u onih 6 meseci kad se ne dovodi u pitanje kako je kvar nastao) a drugi put obrnuto...i imam li ja bilo kakva prava u ovom slucaju?? molim vas pomozite!!!
Veseli Rodzer
9.3.2011, 16:16
Pa, uvek mozes da odes tamo gde si ih kupila, pocnes da se deres, pretis da ces zvati inspekciju i tako... :D
A mozes i stvarno da pozoves inspekciju ako smatras da je doslo do povrede tvojih prava :)
Veljko the King
9.3.2011, 18:57
Tako su mojoj sestri za laptop isto radili, kao ona polomila dugme. Keva poludela uzela laptop is*****la im i oni naravno prihvatili, na kraju je ispalo da je bilo viska plastike negde i da je to sredjeno. Samo drsko sa njima.
MOLIM VAS POMOZITEEEE!!! Kupila sam wireless slusalice u januaru prosle godine u ComTrade-u...nakon jedno 7 meseci slusalice su nosene na reklamaciju jer se gubio zvuk u jednoj od njih...naravno cuvala sam ih,nisu bile ostecene ,jednostavno je poceo da se gubi zvuk iz nepoznatih razloga.U radnji su ih uzeli i poslali u servis ,bez ikakvih problema...vratili su ih iz servisa ali nakon jedno dva meseca opet je poceo zvuk da se gubi malo po malo dok u istoj slusalici se kontakt nacisto nije izgubio...odnela sam ih opet pre jedno 15 dana)mozda iz lenjosti) jer mi garancija jos godinu dana vazi...pri tom se i ta slusalica koja radi razvrdala i na njoj sistem za povecanje obima ne funkcionise...opet su ih poslali u servis i nakon nekoliko dana me obavestili da sam ja te slusalice polomila i da to ne moze da se popravi! Jedno znam polomila ih nisaam to je sigurno i zato sam besna.jer mi nije jasno kako su logitech slusalice od skoro 13 000 hiljada tako lose odradjene...mozda sam trebala jos prvi put da trazim da mi daju nove...ali sad je kasno...mene interesuje kako je moguce da za isti kvar jedanput se navodno stvar popravi i nije moja krivica(znaci nisam bila u onih 6 meseci kad se ne dovodi u pitanje kako je kvar nastao) a drugi put obrnuto...i imam li ja bilo kakva prava u ovom slucaju?? molim vas pomozite!!!
Ja sam imao sličan problem sa jednom beogradskom firmom u vezi vrlo skupog džojstika. Prvi put nakon kvara (koji se desio isti dan kada je stigao) oni su ga "popravili". Ubrzo se ponovo pokvario i tada su opet hteli da ga "servisiraju". Ja sam, međutim, poslao pismo proizvođaču (Saitek), i objasnio im tretman njihovog predstavnika na šta su oni odgovorili da mi moraju poslati novi. Kada sam preneo to pismo ovima u Beogradu bez komentara su poslali novi. Možda i ti tako da uradiš.
A možeš i da se pozoveš na ovaj član Zakona o zaštiti potrošača i da tražiš povrat novca. Moja devojka je imala problema sa skupim čizmama i u prodavnici su se prvo pravili ludi. Kada im je spomenula ovaj član Zakona, ljubazno su joj rekli da sačeka nedelju dana i zatim joj vratili sav novac:
Ako je prigovor iz člana 34. ovog zakona osnovan zbog nedostatka na proizvodu, potrošač ima pravo na:
1) zamenu kupljenog proizvoda za nov proizvod, odnosno proizvod odgovarajuće marke (modela, tipa) ili
2) da mu se vrati iznos plaćen za taj proizvod u visini maloprodajne cene tog proizvoda na dan vraćanja ili
3) otklanjanje nedostatka na proizvodu.
Sad je zakon pooštren i treba izgurati svoje!
Pozdrav svima,
da ne dužim mnogo problem je u tome što televizor zuji, ima normalnu sliku ali zuji, u sobi je ista stvar i sa zvučnicima od kompa i sa telefonom, dva majstora nisu znala u čemu je problem, da li neko ima ideju kako rešiti to,
hvala u napred
DonCorleone91
18.5.2012, 11:56
Tema je matora k'o Biblija ali u svakom slucaju da ne otvaram novu! :)
Pre sest meseci ostavih hard na garanciju posto se cula igla pri startovanju hard diska kako grebe po necemu, da li je sam disk ili nesto drugo i zbog veceg broja bed sektora.
I tako prodje famoznih 45 dana od isteka garancije i nikom nista, zvao ih, kao sta se zbiva, fini ljudi neki sa druge strane kazu, zvacemo vas kasnije, i prvi put zvajose kasnije i rekose mi kako je sad kriza sa diskovima, kao sto jeste, i ja imah strpljenja da cekam jos, posto mi taj hard nije bio hitno potreba niti od presudnog znacaja u tom momentu, i od tog momenta je proslo, evo cirka, sest meseci, i naravno posle toga kad god ih zovem, zvacemo vas sledece nedelje, i naravno ne zovu, pa sam ja i posle zaboravio na to do sad.
Nego u medjuvremenu, kako kaze zil preko telefona, firma pod nazivom etron je u medjuvremenu otisla u stecaj ^^, gle cuda! I kaze mi decko preko telefona, krajnje fin i lepo vaspitan, da ce probati da on odnese direktno u servis uvoznika ili sta li je vec, pa da uzme novi i da mi da, to mozda nebi ni bio problem da garancija nije istekla u februaru ove godine (hard je odnesen na reklamaciju prosle godine, u decembru) i dobro, lepo mu rekoh da cu sad da vidim sa trzisnom inspekcijom ili kime vec i on rekne ok, ok.
I zovem ja danas trzisnu inspekciju, proslede me dalje do dezurnog inspektora za grad beograd (beograd malim slvom, jbg iz Zemuna sam :p ). I tu me, kako bi rekli, ukakilo da ga dobijem iz prve, posto mi rece zena iz prethodnog razgovora da je non stop zauzeto. On me prosledi dalje do neke devojke (po glasu predpotsavljam da je mladjana djevojka!) kod koje sam podneo prijavu, ili sta vec, i ona mi rece da ce me zvati kad se budu culi sa njima, ja je pitah kad da ocekujem poziv, rece, u neodredjenom roku.
E sad ja vas da pitam, ima li sanse da ja taj hard dobijem nazad ili je isti ucinak kao da sam obrisao levi guz sa sto jura? Da li oni mogu nesto da urade ili ne, posto je firma u stecaju? Da li je vlasnik duzan da mi isplati novac bez obzira sto je firma bez para ili da mi da nesto u robnoj vrednosti i kako to dalje ide, i uopsteno koliko ce drzava, odsnono ovi koje sam danas zivkao da porade na mom slucaju i da li ce ono ne odredjeno vreme biti jos sest meseci, u svakom slucaju sad sam pokupio sve brojeve telefona pa mogu da nabijam racun za telefon, pa ako mi vrate u novcu imacu taman da platim racun za doticni!
U svakom slucaju izvinjavam se na dugackom tekstu, kolko vidim, mogao bih romane pisati !
DonCorleone91
19.5.2012, 13:42
Niko nista aa? :)
NjegovaWisost
19.5.2012, 21:51
Ako je ta firma u stečaju, onda si nagrabusio - ako je objavljen poziv za prijavu potraživanja možeš samo da se prijaviš za raspodjelu stečajne mase... A ako nije, onda ne znam, da lično odeš jedino :D
Nista posebno pametno nemam da kazem na ovo osim toga da mi je drago da vidim(cujem, procitam,..:opanachke) nekog ko je spremam da zivka i da se zali na takve prodavce i da pokrene postupak protiv njih, za razliku od vecine koja jednostavno kaze:
http://images.sodahead.com/polls/001521189/143358166_Nah_Im_Cool_Man_Ima_stay_home_and_chill_ with_my_monkey_answer_2_xlarge.jpeg
DonCorleone91
12.6.2012, 1:34
E ovako, pocetak kraja ove price se polako zahuktava, i situacija je sledeca. Inspekcija ih zvala, vajlda, i posle dve nedelje zvali mene i rekose mi da ce mi vratiti hard u roku od nedelju dana, da ce me zvati i da ce ga vrnuti. Posto, narafski to nisu ucinili, zovem ja radnju. I da pitam sta se desavak, kao....blabla truc, Situacija je sledeca, nude mi hard, WD Green od jedan tera, ili jos neki, zaboravio sam isto od jedan tera ili SSD od 64gb i neki od 128gb, jos moram da utvrdim sta je u pitanju, odnosno koji model. Po vasem misljenju sta mi je pametnije uraditi? U sustini tera mi ne radi pos'o, da dadu od tera ipo, kao sto je bio stari, to bi jos i bilo ok, al tera nikako. SSD je malecan sto se toga tice, al bi na njega metio sistem i onda bi verovatno to djiralo, isplatili se? Ili postoji varjanta da uzmem nesto trece. E sad, po vasem misljenju, da li ipak da guram da mi vrnu od tera ipo do kraja, ili da budem srecan sto bilo sta dadu. I jos jedna stvar. Po zakonu, sad se ne secam, citao sam ceo, ali pre par nedelja, jer su duzni da mi vrate proizvod u vrednosti od kad je on odnet na garanciju, ili u vrednosti za koju je kupljen, ili kolika je sadasnja vrednost tog proizvoda sto je otisao da se garantira, sto bi rekli :) Ili sad gledam na sajtu, mozda da doplatim i da uzmem hard od 3 tera, sto bi mi bila idealna varjanta, ali pitanje je, da li se isplati cimati se sa istom firmom??
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.