Prikaži potpunu verziju : Pomoc !!!
Imam kompjuter Intel Core 2 Duo E2200, 3GB Rama DDR2 , graficka ATI RADEON GIGABAYT HD 5770 1GB DDR5, napajanje 600w LC POWER i igram Mafiu II , DIRT 2, NBA 2K11 na ultra high,1280x1024 rezoluciji....a Need For Speed Hot Pursuit 2 na high i u rezoluciji 1280x1024 mi secka, jel moze neko da mi kaze zbog cega...
Call of Duty najnoviji mi isto radi sve na ultra ekstra....
Hvala
Verujem da misliš na matori HP2. Ako na njega misliš onda je verovatno do toga što je igra prosto neoptimizovana za novi hardver i drajvere. Vidi da nema nekih pečeva na netu ili podesi Affinity i Task Manageru za njen proces samo na CPU #1.
Ne, mislim na ovaj sada sto je izasao 2010-te, on mi secka ,a ostale igre mi rade sve na high i ultra....
Onda to nije HP 2 već samo HP.
Pa nije baš najsjajnije optimizovana koliko sam čuo i da ima običaj da secka i na jakim konfama... Inače meni je na matoroj 8600GT radila fino. Skini najnovije drajvere za grafičku i update-uj igru ako ima update-ova pa vidi kako će da radi.
MacGruber
30.12.2010, 13:17
Taj procesor jeste dual core ali je malo slabasan. Updejtuj obavezno hot pursuit sa patchom koji popravlja performanse na multi core sistemima.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.