Prikaži potpunu verziju : Da li vi sakupljate nešto?
Strahinja011
17.7.2006, 21:15
Interesuje me da li vi imate neki hobi , da li sakupljate značke, priveske , poštanske markice....... Interesuje me da li bi neko od kolekcionara želeo razmenu poštom..... Kako je to interesovanje kod vas počelo???
Kod mene je to već tradicija:dedica: !!!!
Kao klinac sam sakupljao bedževe i značke,i imam pozamašnu kolekciju koju još čuvam.
Sakupljao sam i sličice koje isto čuvam.
Sada sakupljam TV serije,i stare brojeve SK :D
Sci-Fi TV serije, filmove, stripove ...
LordofBlood
17.7.2006, 23:04
pre sam imao hobi da prosipam ljudima zube:kreza: :kreza: :kreza: :kreza: :kreza: .... ali vreme .... i jos neki faktori me naterase da promenem hobi na nesto neznije .... tako da sada obozavam da kuvam .... a skupljam .... pa skuplajm neke tv serije tipa friends ili joey ..... sp ..... simpsons .... futorama ....
Duse :dzavo: ... Ovaj ne, mislio sam na filmove, skupocena umetnicka dela :D , kola :rofl: ...
Ne, filmovi, nekada sam skupljao kutije od cigareta, markice, znacke, te gluposti.
Automobilcice, takodje. Makete prvim i skupljam. Sada sam malo batalio sve te stvari...
Mannibalseat
18.7.2006, 2:20
[B]Da u poslednje vreme skupljam filmove...kao ja sam filmofil"i taako svadjam se sa susedima,kao budale posle 6:0 od Argentine...kao i ja ko je vise gledao,bolji glumac/ica....haam...skupljam odmaram se...poslednjih godina Hanibal je ostavio utisak na mene...skupljao sam i ove slicice za album fudbal..prestao sam jer me bilo blam da idem po osnovnim skolama da se menjam...poceo sam neke psiholoske knjigeNE pitajte koje [ni sam vishe ne znam],..imam druga u BGu sa njim se cujem i menjamo po 3/4cd u 2-6meseca/sada ga nesto i nema!!!/slusm trance ali sam digao ruke od skupljanja pesmica....muka ziva...sve mi je "pusto,pusto mi je sve...eee..mm..dodji.." tema mi je veeeoma inter. :love:
Sk, markice, Izvore Magije.
Strahinja011
18.7.2006, 9:44
Ja sakupljam postanske markice, znacke, i priveske ako neko zeli razmenu neka mi se javi!!!
A da li zna neko gde bih mogao nabaviti Albume za znacke i albume za markice??? Posto sam skoro popunio sva mesta?!?
Časopise i muziku. :qliranje:
Vetj duze vreme sakupljam Muziku i Filmove imam ih jako puno na cd-ovima,i knjige od Karl Maja,Uvek skupljam pare ali nikad dosta ....
Sakuplaosam nekada : Markice;znacke...:(
Sakuplajam danas : Filmove;muziku;IT Magazine...:)
marko3581
18.7.2006, 13:12
Od svog prvog razreda sakupljam stripove:Komandant Mark,Veliki Blek,Zagor,Dilan Dolg.Danas imam dosta stripova sto starih izdanja sto novih,zlatne serije itd.Ostale su mi neke znacke(datiraju od pre 30-40 godina) kao zaostavstina od dede zakacene na pletenom panou,mada me to preterano ne zanima.
Pa moze se reci da skupljam jer odavno nisam odigrao nijednu.U pitanju je MTG(Magic:The Gathering).To su game treading cards.Nisu ni nalik na Pokemon ili Yugi-Oh(kako se vec pise).
Ako ima neko nek se javi za menjazu.
Strahinja011
18.7.2006, 14:20
E brate ja takodje sakupljam Magic the Gathering cak imam i online igru 326 Mb
ako bi hteo da se menjas javi mi!!!!!
A AKO NEKO HOCE MENJAZU POSTANSKIH MARKICA NEKA MI JAVI!!!!!!
Diskove,info-casopise i stare sveske iz skole.
Sakupljam evre, cuvam ih u slamarici i NEDAMMM :icon_evil
skupljo sam kutije od cigara kao klinac imao sam ih boga oca
Wolverine
19.7.2006, 17:32
Sakupljam evre, cuvam ih u slamarici i NEDAMMM :icon_evil
skupljo sam kutije od cigara kao klinac imao sam ih boga oca
A sto NE DAS umesto NEDAS!:a_bleh:
Nego ja skupljam igre i filmove!I diskografiju nekih bendova!
Mannibalseat
20.7.2006, 13:24
Da li je neko solje spomenuo,mozda soljice...mm.....skuplja li ko dukseve??!!?]
Metal albume,imam oko 3000 za sada.
Sakupljam razne IT casopise, muziku, filmove, slicice sa fudbalerima, i naravno Igre.
skupljam svaki broj 1 casopisa ili novina :) imam solidnu gomilu, a veoma bih voleo da ima No.1 Politike (imam reprint ;) ) i SK-a...
Sakupljam polovan hardver koji ispadne iz moje masine,sala ranije znacke pogotovo sa likom sina nad sinovima,naravno fudbalere koje ne mogu da prezalim sto nisam sacuvao pogotovo od Argentine koji sam popunio za tri dana,a hrpu duplikata podelio za jos dva nepotpuna albuma.Takodje sam imao sve brojeve jednog politickog nedeljnika,koga kad se nakupi dam za staru hartiju nekom skolarcu koji mi potrazi,kazu skupljaju za iskurziju pare.I kao mali sam imao dosta klikera:troperci,cetvoroperci,guske,djombe,poludjo mbe...
taximetar
10.8.2006, 20:09
skupljam svaki broj 1 casopisa ili novina :) imam solidnu gomilu, a veoma bih voleo da ima No.1 Politike (imam reprint ;) ) i SK-a...
Imam prvi broj Politike na engleskom ( ne znam koliko je brojeva ukupno izaslo) ali to bi tebe sigurno odusevilo, meni kod kuce niko nije hteo da lista pa ostalo skoro neraspakovano. Inace skupljam karte od najgorih koncerata, bioskopskih i pozorisnih predstava, gubitnickih utakmica, trulih diskoteka, jelovnika odvratnih restorana i fotke jos gorih klonja.. evo poslednjeg bisera u nizu
Kukuruzbluz
4.3.2007, 18:04
Postovani, moj otac skuplja znacke. Izuzetno je zainteresovan da ih menja. Pored toga, buduci picajzla, pravi izuzetne table-albume za znacke.
Glavna preokupacija su mu fudbalske znacke, ali i sav ostali sport, vatrogasne, grbovi gradova, Tito-partija i ostala bratija. Mozemo se dogovoriti da me kontaktirate kako bih vas povezao.
Dok sam bio mali sakupljao sam slicice, klikere, zube (moje:kreza: ), zabe (malo je uvrnuto jel da?), i tako te stvari sto su sakupljali ostali klinci..
A sada sakupljam igre, filmove i samo odabrane IT casopise;)
sakupljam sve vrste CD -o va i DVD-a pocev od onoh manjeg do onih veceg kapaciteta imam i ogromnu kolekciju disketa:D:D a takodje volim da skupljam rukavice
Ja pokusavam da sakupim sve DB-Z epizode, ali nemam dovoljno interneta :(
ko zna zna....
Sk, markice, Izvore Magije.
I ja skupljam IM, da li si na valhali mozda?
Secer! :)
Ranije sam skupljao samo iz kafica ali posto bi ih onda imao premalo, sad skupljam i one sto mi daju prijatelji ili rodjaci! Planiram da ih uramim, i stavim na zid. Kad skupim pare za ram i staklo, slikacu i pokazacu kako je ispalo. Cini mi se da ce biti lepo!:) :rolleyes:
Inace imam OGROMNU kolekciju maraka (postanskih) koje je moj otac sakupljao, i osrednju kolekciju znacki koje je majka slagala!:opanachke
A ja sam ranije sakupljao i paklice od cigareta, sve moguce slicice fudbalera, mocne rendzere (:to_care: ) i jos neke takve zezalice!:D
zabe (malo je uvrnuto jel da?)
da ;). ja skupljam cd-ove, dvd-ove, sa svim mogucim :kreza:. i, naravno, sk :aplauz:
skupljao sam pre i slicice simpsonovih, i bas su bile extra, bile su i neke smrdljive, koje je bilo najteze naci. :to_care:
Ja pokusavam da sakupim sve DB-Z epizode, ali nemam dovoljno interneta :(
ko zna zna....
sakupio sve epizode :D a još sakupljam igre za svoj komp. i
naravno sakupljam novac hheheheh za graficku..........
E da i SK........
Ja sam kao bas mali skupljao nalepnice sa banana, imao sam ih bas dosta ali sada neznam gde su:D
Kaiser Soze
6.3.2007, 13:11
Nervozu.
Devojke...
Imam pozamasnu kolekciju i po jednu za svaki dan.
A za praznike izvlacim one najbolje.
Dodataka uvek ima...:D :D :D
Inace jos skupljam i stare mobilne telefone,operem ih ,ocistim,stavim na stalak,i ispod njih napisem malu istoriju.Imam ih oko 40...
novce pre svega...
a pored toga sakupljam stare limenke imam vec pozamasnu kolekciju od najranijih pa do danas. Uz to veliki sam kolekcionar filmova i igara pa ko je za share nek se javi.
Sakupljam SK, diskove i to je to :)
Nervozu.
Nemoj samo da bude posle ko u onom filmu sa Jimom Careyem i Rene Zelveger :rolleyes: ... Me, myself and Irene je ime filma.;)
Da ne bude off da kazem da skupljam Sat reviju, SK, filmove, muziku i to je to za sada.
Sakupljam pozitivnu reputaciju.:)
Trenutno skupljam lovu za jos RAM-a i HDD, mada mi sporo ide (brze potrosim nego sto prikupim). A imam i ortaka koji skuplja (svoje) nenaplacene tikete kladionice... Odlicno mu ide!
Nekada sam skupljao stari novac, i mogu da kazem da sam ponosan na svoju zbirku...
Znachi skupljam stripove, ako neko oce da se menja, proda neshto i sl. nek mi se javi na mefisto@1000.hu Evo spiska sta nudim>
Horus DD:
Titanik (3)
SD DD:
36 - Tamnica od papira (3-)
DD LU EXTRA:
20 - Iz dubine (Motel Bejts) (4.5/5)
25 - Morgana (4.5/5)
Kit Teler (Dnevnik) - Kalaverin Testament (4.5)
Komandant Mark (Horus) - 130str. dve price, br.1, (4.5)
Zagor (Horus) - Falsifikatori (4.5)
Mister No(Dnevnik): Zona Rio Uruku (4.5)
Apolonino prokletstvo (4.5)
Vesela Udovica (4)
Hobbit u boji, svi - 1,2,3 (4+) - Komplet
Talicni Tom - Junak Mlakonja, Marketprint 1991 u boji.
Nik Rajder Dnevnik:
Br.3 - Davitelj s Menhetna 3
Br.6 - Slucaj Dzeronimo 3
Br.8 - Okrvavljena torba 4
Br.14 - Preokret u noci 4
Br.15 - Nemilosrdna osveta 4+
Br.16 - Zagonetne lutke 4+
Br.22 - Dzimi i Huanita 2
Br.28 - Sastanak sa smrcu 3
Br.30 - Zverinjak 4+
Br.33 - Sajgon 4
Br.13 - Pretnja iz proslosti 4+
Br.9 - Lov na covek 3+
Br.20 - Grad okrutnih 4-
Mislim da je to sve sto imam...E da, imam i par PC casopisa
PC Chip,Enter,Svet Kompjutera i Politikin Zabavnik (1kom.)...ako nekom treba...
I treba jos da bude par Zagora...
To je to.
P.S. zanimaju me samo stripovi iz lepe nam Striposlavije (drugi naziv Jugosl. koji koristimo mi kolekcionari) koji su prevedeni na srpski, hrvatski, crnogorski ili bosanski.
Skupljam carape sa pocepanom petom.Imam citavu kolekciju.
Kukuruzbluz
7.3.2007, 21:49
Da li je neko u skorije vreme cuo Strahinju 011, coveka kaji je pokrenuo ovaj topic? STRAHINJA!!!! Ako cujes javi se.
Ako je neko za razmenu znacaka, markica, starih razglednica, minijaturne zeleznice, numizmatike i HALO kartica, neka me kontaktira na: teofilakt@neobee.net
Dual pretop
7.3.2007, 21:57
Skupljam vino, većinom crno. Posedujem prilično ozbiljan podrum!:dedica:
Ja sakupljao pre Halo kartice i dogurao do jedno 20:kreza: komada i onda mi jedan mi jedan lik doneo ceo stos, nisam nikada brojao ali ih ima sigurno stotinak (iz raznih drzava), imam i kolekciju kljuceva za kola naredjanih na metalni krug kao u zatvoru:opanachke i po koji alarm. Takodje kao i svi stekam neke pare za nov komp, ide fino za sad, doguram do neke svote ovo ostalo ce tata:a_whistli
ja ne sakupljam nista, ali tu pod nogama mi se nalazi jedno bucno deriste (kuciste) koje sakuplja prasinu...
NjegovaWisost
8.3.2007, 0:29
Ja sakupljam postanske markice, znacke, i priveske ako neko zeli razmenu neka mi se javi!!!
A da li zna neko gde bih mogao nabaviti Albume za znacke i albume za markice??? Posto sam skoro popunio sva mesta?!?
Имаш фирму Stamp из Крушевца, ја сам набавио од њих албум за маркице. Такође, купио сам неке. Види на нет, имају сајт. Додуше прилично давно, ал још постоје и шаљу поштом.
Имам добру колекцију маркица. Чак и неке из Екваторијалне Гвинеје, Светог Тома и Принципа, кахири Држава и сл.
hacker_aca
8.3.2007, 16:34
Имаш фирму Stamp из Крушевца, ја сам набавио од њих албум за маркице. Такође, купио сам неке. Види на нет, имају сајт. Додуше прилично давно, ал још постоје и шаљу поштом.
Mogao si ostaviti i link... ;)
Stamp (http://www.stamp.co.yu/index.htm)
Jeste da sajt nije baš najbolje urađen ali bar imaš kontakt. Pozdrav.
Sakupljam diskove (pre svega filmove),dresove celtic-a i naravnu svu dobru energiju koju mogu da pronadjem! :to_care:
zaboravih i SK!:n_klanja:
Kukuruzbluz
10.3.2007, 1:10
imam znacke seltika
Kukuruzbluz
16.3.2007, 0:59
http://forum.b92.net/index.php?showtopic=34590
Na ovoj adresi mozete da pogledate delove moje kolekcije.
Animirane(crtane) filmove.
Imam ih otprilike sve, sve sreca sto novi stalno izlaze.
Skupljam modele automobila u razlicitim razmerama (1:24, 1:18,...).
Uglavnom Ferrari, ali i ostale.
E pa ovako... Pre neko vekoliko nedelja sam gledao neki CS klip o svetski poznatom igracu Spawn-u koga svi kanterasi vrlo dobro znaju [mozda se i kunu u njega da je najbolji :P]... Onda se setih tog legendarnog strip, kasnije animiranog i filmski odradjenog junaka... Njegov dizajn govori sam za sebe, ser je jedan po meni od najoriginalnijih likova koji se bilo gde pojavljuju uopste... E stvari se gradaciono razvijaju dalje... Onda malo cacnem po netu kucam na googliu spawn i on mi izbaci sajt www.spawn.com... Ja rekoh sebi muki aj udji na 10 minuta vidi i pali na basket.... Unutra ima pregrst informacija, korisnih i beskorisnih, ali jedna od stvari koja me je jako zainteresovala je bio odeljak spawn toys... Udjem ti ja lepo i vidim celu retrospektivu proizvodnje akcionih figura od devedeset chetvrte godine ako me dobro sluzi pamtjenje... Udjes malo i izlistas cisto da vids kakve su to figurice - a ono cista perverzija... Kvalitetno odradjene figure koje morate da pogledade sami.. Evo prilozicu sliku cisto reda radi da vidite... I tako sam resio da postanem kolekcionar Spawn akcionih figura, jer sam oduvek zeleo da budem kolekcionar necega... Eto ocekujem vase odgovore na ovo moje izlaganje, sta vi mislite o tome, i da li mozda pored mene ima jos nekog koji se bavi ovime, ili mozda ima nameru da pocne da se bavi....
Jos jedna stvar, ne znam da li je ovo pravo mesto za ovu temu, ako nije obavestite me...
Sakupljam svašta, ali svašta. Završio sam kolekciju izdanja grupe Laibach:dzavo: . Sada sakupljam knjige (elektronski oblik, naravno) i sve ostalo što je ovako ili onako vezano za Drugi svetski rat:boxing: .
Ja sakupljam D 'n' D figurice mada sam ih ranije dosta vise kupovo(sad sam ulagao u GW pa su mi fondovi malo presusili :D).
Ranije sam sakupljao Yu-Gi-Oh! i to sakupljao sam ih jedno 2 godine, pa sam sakupio prilicno dosta retkih karata.
Atena Palada
6.6.2007, 18:42
Diskove i sholje
phoenix[illusion]
6.6.2007, 19:30
Lego kocke, jos od malena. Imam ih jako puno, sad ih vise i ne kupujem, ali kada budem imao para ima da kupim. Obozavam ih.
Slonove, Vukove, Vilenjake i Vikinge. (Mislim, naravno na figurice.:))
Muzejske grafičke, muzičke, memorije i sl.Planiram da neke uskoro uramim samo da skontam najbolji način.
Imal' koga da se ozbiljno bavi kinematografijom i sakuplja stare i retke filmove:eek: .
Master Neo
11.6.2007, 8:55
Ja skupljam muziku:D Imam nesto preko 80GB, i mislio sam da ja imam puno, a onda dodje devojka sa faxa i kao pita me, ako ti treba muzika, slobodno, imam sve! A ja se mislim u sebi, mislim sta devojka moze da zna o muzici, kako ona moze da ima sve? I kao da se napravim vazan, pitam je: koliko muzike imas? A ona ni pet ni sest: Pa imam oko 2000GB, gore dole 20GB... Tog trenutka moji snovi su srusheni...:boodala: A onda sam se napravio vazan, reko' mozda baronishe, i napravio joj spisak pesama koje nigde nisam mogao da nadjem:dzavo: Sutradan mi je javila da sve ima:boodala::nov_exploEto malo spama ali nije strasno:to_care:
donator99
11.6.2007, 12:23
2TB muzike?!Sta ona radi sa tim?!
Bas se pitam kolike hardove i internet konekciju ima...
Ili se mozda pogresio pa si mislio na 200GB muzike?
Pa ja nemam 3 TB muzike ali volim dobru domaću pjesmu. Šali na stranu, ne skupljam muziku, tačnije nema ništa posebno što skupljam. Nekada sam skupljao software, ali mi je to dosadilo. Taman sam skipio 11 DVD-ova raznih programa i tu sam prekinuo sa time.
Sada skupljam slike raznih gradova svijeta, naravno u digitalnoj formi. To sam počeo od nedavno, pa za sada samo skidam slike sa prostora bivše YU. Počeo sam od CG, :) tamo studiram. Pa polako, imam svo vrijeme ovoga svijeta (do septembra, tada počimlje nova studentska godina).:aplauz:
Mada možda počnem da skupljam i salvete.:D
zero cool
11.6.2007, 20:35
Pa ja nemam 3 TB muzike ali volim dobru domaću pjesmu. Šali na stranu, ne skupljam muziku, tačnije nema ništa posebno što skupljam. Nekada sam skupljao software, ali mi je to dosadilo. Taman sam skipio 11 DVD-ova raznih programa i tu sam prekinuo sa time.
Sada skupljam slike raznih gradova svijeta, naravno u digitalnoj formi. To sam počeo od nedavno, pa za sada samo skidam slike sa prostora bivše YU. Počeo sam od CG, :) tamo studiram. Pa polako, imam svo vrijeme ovoga svijeta (do septembra, tada počimlje nova studentska godina).:aplauz:
Mada možda počnem da skupljam i salvete.:D
A da počneš da sakupljaš sličice.:tapsh:
Diskove i sholje
Zanimljivo, a koje diskove skupljaš.
Atena Palada
12.6.2007, 6:20
Zanimljivo, a koje diskove skupljaš.
1vo sam pochela sa muzikom, a sad swe, lepo ja kazhem josh malo pa tje da mi pop upuju diskowi iz kreveta (a ja se smejala mom biwshem kad sam widela gde drzhi diskowe):):p
ja skupljam pare za novi hardver...:kreza:
Sakupljam, pogledajte:
Link (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858)
E pa ovako... Pre neko vekoliko nedelja sam gledao neki CS klip o svetski poznatom igracu Spawn-u koga svi kanterasi vrlo dobro znaju [mozda se i kunu u njega da je najbolji :P]... Onda se setih tog legendarnog strip, kasnije animiranog i filmski odradjenog junaka... Njegov dizajn govori sam za sebe, ser je jedan po meni od najoriginalnijih likova koji se bilo gde pojavljuju uopste... E stvari se gradaciono razvijaju dalje... Onda malo cacnem po netu kucam na googliu spawn i on mi izbaci sajt www.spawn.com... Ja rekoh sebi muki aj udji na 10 minuta vidi i pali na basket.... Unutra ima pregrst informacija, korisnih i beskorisnih, ali jedna od stvari koja me je jako zainteresovala je bio odeljak spawn toys... Udjem ti ja lepo i vidim celu retrospektivu proizvodnje akcionih figura od devedeset chetvrte godine ako me dobro sluzi pamtjenje... Udjes malo i izlistas cisto da vids kakve su to figurice - a ono cista perverzija... Kvalitetno odradjene figure koje morate da pogledade sami.. Evo prilozicu sliku cisto reda radi da vidite... I tako sam resio da postanem kolekcionar Spawn akcionih figura, jer sam oduvek zeleo da budem kolekcionar necega... Eto ocekujem vase odgovore na ovo moje izlaganje, sta vi mislite o tome, i da li mozda pored mene ima jos nekog koji se bavi ovime, ili mozda ima nameru da pocne da se bavi....
Jos jedna stvar, ne znam da li je ovo pravo mesto za ovu temu, ako nije obavestite me...
Imam ja bas Spawna, doduse malo je ostecen. Inace skupljam prasinu..
Inace skupljam prasinu..
E imam je ja ali je ne cuvan, pa ako te zanima javi se da dodjes da je pokupis za dzabe. :to_care:
Za sakupljanje ovakvih stvari (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858) dobijaju se vrlo primamljive nagrade:
veliko mesto u nečijem srcu
zasebna stranica u knjizi Drugarstva
orden Viteza Duše
vatromet sreće u nečijim očima
desetine pari razloga da i dalje verujete u ljubav
:)
KiB0rG3000xII
27.6.2007, 11:10
Imam ja bas Spawna, doduse malo je ostecen. Inace skupljam prasinu..
ja imam miniaturnog Mandarin Spawna,a i skupljam Star Wars miniature
A sada nešto sasvim drugačije :cool: . Počeo sam pre nekih par meseci da sakupljam digitalne fotografije. I to ne samo one koje ja napravim :a_whistli . Kad god neko od kolega, prijatelja, familije ide negde i slika, ja pokupim sve što donesu :a_bleh: . Ne fokusiram kolekciju na ljude, već pretežno na pejzaže, fotografije zgrada, prostora... Već sam uspeo da nakupim fotografija pravljenih 2005. i 2006. godine za jedan DVD :tapsh: .
Za sakupljanje ovakvih stvari (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858) dobijaju se vrlo primamljive nagrade:
veliko mesto u nečijem srcu
zasebna stranica u knjizi Drugarstva
orden Viteza Duše
vatromet sreće u nečijim očima
desetine pari razloga da i dalje verujete u ljubav:)
Vidim da je tamo zamrla aktivnost :( .
pa sakupljam kartice za mobilni telefon posto sam ih u zadnje vrijeme izgubio jedno 6-7 tako da sam mentalno totalno bio sagorijo zbog toga :nov_explo..sad ozbiljno...Sakupljam epizode Dragon Boll-a i figurice..Zato mi je i nadimak Goku ;) :qliranje:
Ovako, u poslednje vreme sam poceo ozbiljnije da se bavim Warhammer-om, tako da sada mogu da kazem da skupljam figurice :)
Skupljam, video/audio materijale (koncerti, nastupi, intervjui i ostalo) sledećih grupa:
- Blink-182
- Angels & Airwaves
- +44
Trenutno sakupljam operativne sisteme i SK-ove.
Trenutno skupljam prašinu.:opanachke
Ovde u Nišu pritisla vrućina, pa samo vegetiram.:mad:
Skupljao sam Yu-Gi-Oh!.Odlicna igra-samo ako imate para za originalne karte:kreza:.Secam se pre tri godine svi smo igrali to sa kineskim (ne originalmi kartama).Onda smo krenuli sa ,,polu-originalmi kartama, a proslo leto sam kupio tri originalna spila.Ukupno sam spiskao 5000dinara.Kazem: igra je odlicna samo za one koji imaju para.Kupovinom boostera, vase karte, ako prodajete pojedinacno postaju mnogo vrednije.Secam se, imao sam originalnog Slifera (http://www.yugioh-cards.net/Merchant2/graphics/00000001/gb-001-secret-f.jpg) (jedna od tri najjace karte u igri-kosta oko 60$), a sada mi sve lepo stoje zapakovane u kutiji.Bar cu imati odlicne antikvitete kada porastem:)
Secam se, imao sam originalnog Slifera (http://www.yugioh-cards.net/Merchant2/graphics/00000001/gb-001-secret-f.jpg) (jedna od tri najjace karte u igri-kosta oko 60$), a sada mi sve lepo stoje zapakovane u kutiji.Bar cu imati odlicne antikvitete kada porastem:)
Jedna od tri najjace karte u crtanom. Slifer je zabranjen na turnirima.
Da...:rolleyes:.Kad samo pomislim koliko sam vremena gubio na to!
Inuyasha
16.11.2007, 15:31
Ja eto, mogu reci da sakupljam Anime :D:D:D Mada to je vishe iz "potrebe"...:)
...iz potrebe...za gledanjem:to_care:
Ja skupljam mrvice sa tastature :)
Inuyasha
16.11.2007, 16:07
...iz potrebe...za gledanjem:to_care:
Haha, tako nekako ;):)
Pokusavam da skupim neke pare,al` ne ide :)
donator99
16.11.2007, 18:59
Jedna od tri najjace karte u crtanom. Slifer je zabranjen na turnirima.
Slifer nikad nije ni bio dopusten na turnirima ;)
Napravili su ga tek tako da prodaju igru u malo vecem tirazu...I on i ostale 2 God-Like karte.
A, da je Yu-Gi-Oh! igra za one koji hoce da uloze novac u nju to jeste, posto bez Cyber Dragona nema dobrih rezultata...
Sry for off.
Slifer nikad nije ni bio dopusten na turnirima ;)
Napravili su ga tek tako da prodaju igru u malo vecem tirazu...I on i ostale 2 God-Like karte.
A, da je Yu-Gi-Oh! igra za one koji hoce da uloze novac u nju to jeste, posto bez Cyber Dragona nema dobrih rezultata...
Sry for off.
:'( Yu-Gi-Oh! je odlicna igra samo za one koji imaju para.Za dobar spil, kupljen u boosterpackovima, potrebno je uloziti najmanje 100e.A za odlican spil...pa najmanje 250e.
Za God Karte: one su za kućnju uporabu:rofl:
Pokusavam da skupim neke pare,al` ne ide :)
Hehe, isto...
Inače imam kolekciju SKa (od juna '99. na ovamo), Gamera, Digitala, i KLIKa, imam nekih 200+ knjiga naučne i epske fantastike, uz nešto horora, ladlita i klasika, uglavnom na engleskom i srpskom, i 4 razglednice iz barselone, Amsterdama...
Drugovi kojima je uspelo da uštede su malo putovali :rofl:
Sry for off.
Moze se i bez Cyber-a napraviti dobar deck... Iako jeste cookie cutter i nalazi se u manje-vise svakom decku od kada se pojavio.
BrutaLiS
16.11.2007, 20:11
Gamer,Bonus,PC play,Auto bild,autostart,MOTOMAGAZIN :D,MOTO PULS :D,top speed....
donator99
16.11.2007, 21:09
:'( Yu-Gi-Oh! je odlicna igra samo za one koji imaju para.Za dobar spil, kupljen u boosterpackovima, potrebno je uloziti najmanje 100e.A za odlican spil...pa najmanje 250e.
Za God Karte: one su za kućnju uporabu:rofl:
Ne mora toliko.Ja sam ukupno dao oko 150 eura tokom 3 godine i napravio sam vrh spil sa Survivorom, Returnovima itd.Imao sam sakuretsu, smashinge...
Falili su mi par zaborga, cyberi i mirror force.
Ja skupljam stripove, i zelim da se menjam i kupujem od ljudi.
PS
Imam neku gomilicu znacaka, pa ako nekog to zanima, neka se javi na sawitch@gmail.com (sawitch@gmail.com)
Slisice iz KRAS-ovih cokoladica ZIVOTINJSKO CARSTVO
Evo par godina skupljanja ali mi fali jos 7 da popunim album :)
a i da dobijem konacno nagradni paketic....ufff ;)
ako ima ko da se menja....?
Ja sam pre nekoliko dana počeo da skupam ambijentalnu muziku koja teško može da se nađe u kompletu na netu.
Goran Misic
4.12.2007, 21:32
Mene interesuje ako neko mozda zna... koliko vredi 100 nemackih maraka iz 1908 godine. Posto retko posecujem forum ako bi moglo da mi se odgovori na e-mail tjewap@yahoo.com
Hvala!
Mene interesuje ako neko mozda zna... koliko vredi 100 nemackih maraka iz 1908 godine. Posto retko posecujem forum ako bi moglo da mi se odgovori na e-mail tjewap@yahoo.com
Hvala!
Kontaktiraj ljude iz Srpskog numizmatičkog društva (http://www.snd.org.yu/) i verujem da će ti dati korisnu i najprecizniju informaciju. Čak ako si član društva možeš dati primerak na aukciju, ako to želiš.
Sakupljam pare (kao i dosta vas) al' slabo mi neshto ide :kreza:.
Iz tog razloga sam stopirao sakupljanje "automobilcica" :mad:.
Od shtampe,slovenacki "Avto Magazin" imam preko 350 broja i kad mi se ukaze ponuda,ćapiću svaki broj koji nemam :a_whistli.Takodje i "SAM svoj majstor" je u slicnom rezimu :D.Naravno,i SK imam sve od 5/2003 kao i neshto od pre tog broja.
Onako,btw,malecke kolekcijice post markica i starog novca.Malecke u fazonu "ako ispadne povoljno,dopunice se" :D.
Angelchild
9.12.2007, 21:53
Trenutno se bacila na sakupljanje filmova (oko 1300) i serija (oko 30-ak) :D
Interesuje me da li vi imate neki hobi , da li sakupljate značke, priveske , poštanske markice....... Interesuje me da li bi neko od kolekcionara želeo razmenu poštom..... Kako je to interesovanje kod vas počelo???
Skupljam pare da kupim Intel QuadCore Processor, RAM od 2,5 GB, G-force grafičku od 512 MB, Nokiu N-95(što mi slabo ide od ruke...:)), i jedno 400-500 hiljada $ da odem u Petrovgrad i da se vratim (jednog danaaa.....)sa eskadrilom Su/T-50 kada neko već bude osvojio Stradiju, i odosmo svi u... Pirot.
Šalim se, sakupljao sam (long, long time ago...) makete aviona, a između ostalog imao sam i IL-2, valjda Me-109 i još nešto koliko se sećam. Mada su i oni odleteli u... Pirot...
Vuckovic Veljko
14.12.2007, 23:33
Skupljao sam nekad znacke ali sada imam samo neku malu kolekciju od 400 znacaka.Ja sakupljam anime serije filmove i mange...Ima li jos ko zaludjen ovim japanskim seijama?
Marko Stanojkovic
14.4.2008, 23:48
Da li neko zna da li i gde se mogu kupiti STAR WARS suveniri u Srbiji? Vec dugo trazim ali se nisam preterano trudio... kao sve veci fan star wars sage zeleo bih da imam nesto fizicki opipljivo sem kupke u obliku Darth Vader-a :D
Skupljao sam Yu-Gi-Oh! karte, u tradiciji je skupljanje starih novcanica i markica, a i skupljam originalne Marvelove stripove :)
NjegovaWisost
30.4.2008, 15:12
Moj drug je u zabavištu viknuo: ko prvi baci sve sličice u dalj sve su njegove... Koliko ih je bijeda uzela... Sreća da nisam bio tu :)
Da li neko zna da li i gde se mogu kupiti STAR WARS suveniri u Srbiji? Vec dugo trazim ali se nisam preterano trudio... kao sve veci fan star wars sage zeleo bih da imam nesto fizicki opipljivo sem kupke u obliku Darth Vader-a :D
Pa viđao sam igračke na par mesta, ne znam na šta tačno misliš. :)
PS: Original igračke...valjda :kreza:
Eh, dobro da ti hobi nije bio sakupljanje novčića na svadbama. Znaš ono "Kume, izgore ti kesa" :D:D:D:D
Yugi karte,stripove, i računalne dijelove.
Prvi put chujem da neko odrastao skuplja YGO karte :) (iako sam znao da postoje turniri gde dolaze odrasli ljudi)
Prvi put chujem da neko odrastao skuplja YGO karte :) (iako sam znao da postoje turniri gde dolaze odrasli ljudi)
Imam i starijih prijatelja koji skupljaju. Ova nova edicija je nikakava. Čudovišta s po 2500+ bodova za napad s efektima. Samo čekam kad će ih zabraniti. Moj Deck je prije godinu bio veoma jaki. Sad je poprilično oslabio. A turnira ima ali to su ipak većinom pro. U 4 poteza te znaju uništiti s prosječnim deckom.
Politikin zabavnik,imam jedno 500,ne znam gdje cu sa nima, a zao mi ih je baciti..
NjegovaWisost
2.5.2008, 15:20
Eh, dobro da ti hobi nije bio sakupljanje novčića na svadbama. Znaš ono "Kume, izgore ti kesa" :D:D:D:D
Ili, "Ajde kume zašto si se stiso..." :tapsh:
Politikin zabavnik,imam jedno 500,ne znam gdje cu sa nima, a zao mi ih je baciti..
I ja sam bio počeo da ih skupljam dok se nije javio isti problem, kada se+am ih morao da se otarosim.Stvarno je PZ nešto najbolje od novina što danas ima. Da, i od SK.
urial_septim
2.5.2008, 15:48
Samo 500?
Ja cu uskoro ovde postovati oko pola moje kolekcije...
Skupljam EURO 2008 sličice :D
NjegovaWisost
3.5.2008, 1:21
Skupljam EURO 2008 sličice :D
Da nećeš pola-cijelo?
Počeo sam i položene ispite da sakupljam...
ja sakupljam razne slike i video klipove :D
TheProphecy
3.5.2008, 9:39
Snimke kosarkaskih utakmica(nba,Partizan,rep) :).
fingerprint
3.5.2008, 10:10
Skupljam pare.
Znaci i ja sam kolekcionar :)
pa da i ti si kolekcionar :D
:D:D
nemanja.m
25.5.2008, 20:08
Sakupljao sam sličice za Euro 2004 i Mondijal 2002, ali u zadnje nekolike godine ne sakupljam ništa.
Greko Darstiva
25.5.2008, 20:42
Prvo sam skupljao stripove. Zatim sam presao na Yu-Gi-Oh karte. Pa na "originalne" filmove, a sad trenutno nista.
branko999999999
25.5.2008, 22:06
skupljam avatare :kreza:, na pr. :
Kao i svi normalni ljudi skupljam pare i skupljam serije i filmove. Trudim se da budu "originali":dzavo:
VladarTame
25.5.2008, 22:11
Skupljam Animu
Dragon Ball
Dragon Ball GT
Dragon Ball Z
Digimon
InuYasha
I Sve sto ima veze sa Animom:):)
=FI=Ghost
30.5.2008, 12:37
Ja sam nekad skupljao markice (imam neka tri albuma) ali sam prestao. Sada još samo skupljam različite konzerve od pića (trenutno ih imam oko 150)..
Antony Kidis
30.5.2008, 12:47
Ja skupljam "strucnu literaturu", ako znate na sta mislim. :D
Nemoj samo da preteraš sa "malom noćnom fiskulturom"! :dedica:
Mogu da ti izrastu dlake na dlanovima. :dzavo:
KiB0rG3000xII
31.5.2008, 0:13
sakupljao sam yu-gi -oh davno pa star wars miniatures e sad skupljam pare za novi komp :)
NjegovaWisost
31.5.2008, 0:54
Ja sam nekad skupljao markice (imam neka tri albuma) ali sam prestao. Sada još samo skupljam različite konzerve od pića (trenutno ih imam oko 150)..
u jbt, 150 konzervi, pa imaš li posebnu sobu za njih? Ja kad sam bio u osnovnoj sakupljao sam kutije od cigareta (i ne duvanim, čudo jedno :D ), i batalio sam kad sam sakupio džak...
Isti slučaj i sa malim zelenim vojnicima, bila je tema o igračkama, i njih sam posle džaka batalio...
Jel neko zna gdje u BGD imaju da se kupe olovni vitezovi, ali oni kvalitetniji u kutiji (lično sam gledao Stefana Nemanju, al ko u inat nije radila nijedna mijenjačnica :mad: )? Ne oni bijedni što imaju da se kupi na svakom ćošku...
=FI=Ghost
31.5.2008, 12:42
u jbt, 150 konzervi, pa imaš li posebnu sobu za njih?
Pa nemam posebnu sobu, naime u kući odakle sam imam kao neku policu uz plafon, i tamo mi je stalo nekih 100 i nešto konzervi, a ovde gde sam sada imam još 30ak, s tim da kolekcija stalno i dalje raste:)
Sakuppljam brdo stvari:
Politike Zabavnike, Svet(ove) Kompjutera :D, Dilan Dog stripove, domaci novac...
Filmove, Serije... Ukratko, to je to...
TOTTFIROOB
16.6.2008, 15:26
Ja sam jedno vreme skupljao yugioh, pa wow, pa sam presto s time. Nije se naslo vremena. A i razmisljao sam da pocnem sa Warhammerom, ali skupo mnogo i treba vremena dosta da se ulozi, ako ces sam sve da farbas i tako to
MareZinjo
17.6.2008, 11:35
Pa skupljam makete aviona normalno, Alana Forda , Mikro i normalno Svet Kompjutera imam sve brojeve jos od davne 1995 kad je SK kostao 7 dinara:rolleyes:
branko999999999
17.6.2008, 13:41
skupljam pare za nov ps2 posto me je polovan kostao kao nov (promenio sam laser, a sada moram i cip :boodala:).
Ja postanske markice. Imam ih bas puno :D Pre sam imao i znacke i stari novac ali jbg kad si mali zaris i palis (vise palis :o )
Sad sam skupljao one knjige sto su izlazile uz politikin zabavnik, mislim da se zovu Ilustrovane enciklopedije... i tako...
zdravkelja
17.6.2008, 18:15
IGRE.......
WhenDarknessFalls
17.6.2008, 21:46
Jedino sto "skupljam" je muzika. Imam ~500 gb rocka i pretezhno metala u mp3 formatu... :qliranje: U sustini i nije toliko mnogo, ali sam skoro uveo normalan net, pa ce biti mnogo vise :)
Linux distroe od pre neki dan, kad vec imam malo brzi net :).
Skupljam Ferrari modele i makete.
Antony Kidis
14.7.2008, 23:49
Ja sakupljam linkove sa rapidshare-a. Imam ih preko 1000 u Text Document-ima. :D
Ja pokusavam da skupim neku kintu , al ne ide... :opanachke
Brzo dodje,brzo ode...
Ja pokusavam da skupim neku kintu , al ne ide... :opanachke
Brzo dodje,brzo ode...
Ako skupljaš, a nećeš da ih potrošiš, daj ih nekom drugu da ti čuva :kreza:
Nema vremena da ih predam drugu . Puf dodje , puf ode... simple as that... ;)
DonCorleone91
15.7.2008, 0:44
Skupljam/pravim makete brodova :biglaugh:
Oldtajmere i makete aviona lovaca...:D
branko999999999
16.7.2008, 14:52
Filmska scenarija (Romerov scenario za Resident Evil, prva verzija Alien Resurrection-a bez S. Viver, itd).
^
imam scenario Andaluzijskog psa, na kompu doduse, pa ako te interesuju...
Ja skupljam kilograme,stigao sam negde do oko 105 at teh moment i think ;)
Kao mladji sam skupljao stripove Dilan Dog,Alan Ford i raznorazne neke gluposti ali vise ne :)
Sakupljam Betmen igracke,ko ima nekog Betmena za prodaju nek javi:to_care:
A kad se setim ova moja tetka kuci je zavijala cigarete sa onim cuvenim domacim milijardama. A koliko su mi pre 30 godina roditelji i baba kupovali pez bombone sa onim Mikijem, Siljom i ostalim zivotinjkama, a sad to vredi basnoslovno. Moj brat je jednom prevrno podrum u Boru, gde sam nekad ziveo sa Bratom i Majkom, i Babom, u potrazi za tim vrednim igrackama. Ej zivote, pomiluj me bar nekad...
filip fffffff
26.11.2008, 14:51
Igrice, filmove, pare, stikere sa kosturima, casopise sk...
DonCorleone91
26.11.2008, 14:53
skupljam........hmmmmm.......pare da prezivim sutra u srbiji :D
Nutsbre@ker
26.11.2008, 17:03
Hm.... cek da vidim , a da sakupljam prasinu. Najcesce je drfzim oko kompa i po sobi jer sam cuo da dobro zadrzava toplotu ( a trebace za ove zimske dane):kreza:. Salu na stranu posto imam brdo filmova moglo bi da se kaze da sakupljam iste, i pre sam skupljao slicice, itd ali vise ne.
filip fffffff
18.12.2008, 23:15
Sad sam krenuo da skupljam smajlile.
Equilibrium
19.12.2008, 1:18
Ja skupljam filmove i moze se reci igre, a od analognih stvari skupljam limenke od piva, a posto sam bio u dosta stranih zemalja imam preko 100 komada
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ja skupljam svoje nokte u kutijici za tik tak vec pet godina! imam tri kutijice! naterala sam i moju drugaricu da mi isporuchuje svoje obojene nokte, kako bih mogla da napravim divne crtezhe :kreza: u boji!
ovaj je bezbojan, beli odnosno:
http://i143.photobucket.com/albums/r132/Horseshoe_photo/P5160040-1.jpg
water wizard
31.5.2009, 15:50
Skupljam informacije, znanje i linkove sa rs,mu,ms,hf,df itd
Hmmm ja skupljam chepove od piva :D
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ja skupljam svoje nokte u kutijici za tik tak vec pet godina! imam tri kutijice! naterala sam i moju drugaricu da mi isporuchuje svoje obojene nokte, kako bih mogla da napravim divne crtezhe :kreza: u boji!
ovaj je bezbojan, beli odnosno:
http://i143.photobucket.com/albums/r132/Horseshoe_photo/P5160040-1.jpg
Brate ti si bolestan:)))
Ja sakupljam ,,prstenje"od premijuma.
Timemaster
31.5.2009, 18:18
@Dijablo: Koksi je žensko koliko sam ja shvatio, pa je i opravdano (možda) što skuplja nokte... :P
Ja skupljam stripove, i jako je skup sport, ali šta ću kad volim :)
prudentia
31.5.2009, 18:31
Brate, skupljanje noktiju mi je malo uvrnuto, bez obzira da li si muško ili žensko.
Ja skupljam sličice od čokoladice Životinjsko carstvo.:D
Pa svako ima svoje iako je malo čudno
ja skupljam auto-moto i kompjuterske časopise
Nista, s'vatio sam da nema 'leba. Posle ce samo da mi stoji bezveze a to sam naucio iz prethodnih godina kada sam skupljao casopise Talicni Tom i Asterix & Obelix. Kao da je juce jos uvek se secam kako je postojala razlicita cena za npr. Asterix & Obelix broj 24 i Asterix & Obelix broj 33. To je bili poodavno, cena za jedan broj je bila 30 dinara a za drugi broj oko 40 kinti. Niti je to nekakav specijal ili slicno, jednostavno razlicita cena. Inace, izdavacka kuca je Politika (kao i SK-u) i kupovao sam u "zvanicnoj" Politikinoj prodavnici u Makedonskoj. :)
Mora da je postojao neki fazon, mada me sada to toliko ni ne zanima.
matrix_ninja
31.5.2009, 18:48
Ja skupljam ono sa kompjuterskih komponenti, kako se to zove... ima oblik valjka i mnogo je gotivno otkidati :D
btw jeste izvalili da je na onoj slici sa noktima neki lik napravljen, pomalo simpatičan, na neki creepy way :p
^ Ovo... ;)
http://www.pcstats.com/articleimages/200302/capblown_3.jpg
Inace, to je kondenzator.
Ja skupljam ono sa kompjuterskih komponenti, kako se to zove... ima oblik valjka i mnogo je gotivno otkidati :D
Kondenzatori & tranzistori :D ?
Ja sam do pre nekih 5 godina kolekcionirao postanske marke i salvete :D
Sad samo sakupljam brojeve SK-a i
prasinu :kreza:
edit: to dzoni... :)
La.Prestige
31.5.2009, 18:54
Ja sakupljam stvari za bebe, jer sam pre neki dan dobio ćerkicu. :p
matrix_ninja
31.5.2009, 19:19
E to dzoni, kako se samo oduševim kad odlomim bar jedan taj :D
btw La.prestige čestitam! ;)
La.Prestige
31.5.2009, 22:13
Ha ha ha ha...:rofl:
Ma zezam se bre, vidiš ti koliko ja imam godina. :D
Ali, moglo je da se desi. Umalo! :a_whistli
Ali, moglo je da se desi. Umalo! :a_whistli
Hvala ti što si tu priceless informaciju podelio sa nama :rolleyes:
Sad će odmah da ti skoči rejting :kreza:
skupljam xxx fajlove,video igrice filmove ....:D
Zejtin, brasno, hleba, kukuruz, pirinac.:D
La.Prestige
31.5.2009, 22:45
Hvala ti što si tu priceless informaciju podelio sa nama :rolleyes:
Sad će odmah da ti skoči rejting :kreza:
Nema na čemu, i drugi put. :D
Aj sad' stvarno. Skupljam makete kamiona i motora. Motore u 1:12 razmeri, a kamione u 1:24, jer su oni malo veći. ;)
I takođe skupljam etikete od kartica benzinskih pumpi. Za sad imam nekih 50-ak, jer ne stajem često na pumpe. Uglavnom sipam gorivo na OMV naftnim industijama...
Antony Kidis
31.5.2009, 22:47
Sakupljam muziku, najvise diskogafije.:qliranje:
Sakupljam hokejaske dresove - za sada ih imam samo 3 :D
NjegovaWisost
18.6.2009, 2:22
Staru hartiju :D :opanachke
King James
18.6.2009, 3:49
Skupljam pare :D
--ComputerBoy--
18.6.2009, 14:09
skupljam xxx fajlove,video igrice filmove ....:D
C, c, c... Kuda ide danasnja mladez... :rolleyes: :D
Macak Mackin
18.6.2009, 14:39
Sakupljam muziku "sve i svasta" na eksterni hd imam sad oko 500 gb muzike hihihi :D idem 1 terabajt :D
--ComputerBoy--
18.6.2009, 18:29
Imam ja da ti dam nejneupotrebljiviju kolekciju muzike :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.