Prikaži potpunu verziju : 8800GTS 640MB vs 9800GT 512MB
Koja grafika je bolja i zasto? Samo to me zanima. Hvala
dzonihsv
23.12.2010, 11:41
9800GT. Malo je brža, manje troši, greje se manje, bolje se OC-uje...
9800GT. Malo je brža, manje troši, greje se manje, bolje se OC-uje...
Hvala braco!
Imam 9800gt, ali imam ponudu za male pare 8800gts pa sam mislio da je uzmem...uzecu je pa nek stoji :)
dzonihsv
23.12.2010, 11:47
Proveri ti dobro tu 8800GTS. Pre nekog vremena pojavile su se EVGA 8800GTS koje su crkvale samo tako (valjda bile reparirane), pa gledaj da i tebe ne zadesi ista stvar.
Izbegavaj EVGA brend,jer kao sto dzoni kaze,uletele su pre par meseci i sve su reparirane i crknu nakon nekog vremena.
Ja sam uzeo za preprodaju jedno 10-ak komada,iako nisam znao da su reparirane i kad su mi stigle karte,uzeo sam da istestiram svaku,2-3 su crkle direktno pred mojim ocima,dakle poiskakale linije na ekranu u toku igranja Crysisa,a jedna od njih je bila i 8800gts 640 :)
Tako da bezi od tih karti,ako si mislio na EVGA 8800gts 640.
Vule 159
23.12.2010, 22:26
Da ne otvaram novu temu,kakve su EVGA 9800GT/9800GTX/9800GTX+?
Primetio sam da ima dosta mrtvih 8800GT/GTS EVGA,a imam u planu 9800GTX,pa da mi ne ugine posle par dana...:paranoia:
NjegovaWisost
24.12.2010, 0:13
Da ne otvaram novu temu,kakve su EVGA 9800GT/9800GTX/9800GTX+?
Primetio sam da ima dosta mrtvih 8800GT/GTS EVGA,a imam u planu 9800GTX,pa da mi ne ugine posle par dana...:paranoia:
Fino ti je čovjek rekao
Izbegavaj EVGA brend
Naprotiv, EVGA važi za ''najboljeg'' nV partnera i na američkom tržištu je k'o Asus kod nas (otprilike).
Te GTS karte su bile reparirane i neki pametnjaković ih je kao takve uvezao, pa je zato bilo brdo problema (jer one nisu ni bile 100% ispravne kad su donešene u zemlju). EVGA kao EVGA je dobar brend i znaj da ti neće karta crći samo zato što EVGA lepi nalepnicu na kartu (i daje neke povoljnosti na zapadu).
Pozdrav svima sto su uskocili u temu.
Nisam mislio na EVGA model. MSI je u pitanju. Sutra stize pa cemo da vidimo.
Msi mi inace ima drug i jako je zadovoljan...doduse njegova je sa 320mb,al ako je dobijas povoljno kupi uvek je moses prodati za 50-60eur :)
pharaon.92.bc
25.12.2010, 2:30
Msi mi inace ima drug i jako je zadovoljan...doduse njegova je sa 320mb,al ako je dobijas povoljno kupi uvek je moses prodati za 50-60eur :)
Tesko da ce ista iz 8800 serije moci da proda za 60 eura.Eventualno neku 8800GTX.Ja za 55 eura nisam mogao da prodam 8800GT 512MB + DuOrb kuler koji sam platio nov 25 eura.I zajedno sa karticom,nece niko za 55.Na kraju sam jedva prodao za 50 eura.:D Uf...bas se sada prisecam kada sam je dobio.Cekao sam je vise od mesec dana.Sa njom sam i uplovio u IT vode.:D Nisam znao da mogu da je narucim preko neta,vec me neki lokalni prodavac zaebavao.:kreza: No...dosta sam se druzio sa njom.;)Sutra stize MSI GTX460 1GB HAWK.:aplauz:Trenutno sam na 7300SE.:paranoia:
sorry za offtopic.
MSI "pouzdana" kartica je dala ovu sliku http://img193.imageshack.us/img193/2794/s0287.jpg na monitor. Onaj lik od kojeg sam je kupio je instalirao "neki" nV drajver i sj***** karticu a nije rekao. Kako sad da popravim to?
Nikako. Karta je očigledno pokvarena. Vrati mu je ako možeš, ako ne, platio si školu.
Instalirao sta? :D
Instaliranje drajvera nema uticaja na sliku pre podignutog Windowsa, tako da lik laze. Ovo su klasicni artifakti koji mogu doci usled pregrevanja, neispravnosti kartice ili necega na njoj, hladnih lemova... Tako da mislim da te je zahebao.
Na kojem sajtu si kupio karticu i jel imas ime i prezime lika?
Steta,ali ***** te :(
Zbog takvih ***** vecina ljudi se plasi polovne robe.
Limundo, imam njegove podatke.
P.S. odsad nist polovno ne kupujem
Daj posalji mi na PM link do te aukcije,vrlo sam aktivan tamo,pa da znam da ga izbegavam ubuduce.
Zao mi je sto ti se to desilo.
Uvek pre kupovine treba traziti sliku graficke iz windowsa nakon nekog testa
Vule 159
25.12.2010, 20:39
Koliko si je platio? Ja sam merkao jednu takvu MSI na limundu,ali ipak uzeh 9800GTX...EVGA.:)
2000din i 240din postarina Nasao sam na netu da je slicna sa 9800gt, pa sam mislio ili da je prodam ili poklonim drugaru za ng. steta sad. :(
Cudi me da je dostigla tako malo.
Da li je on mozda napomenuo u textu da ima nekih problema ta graficka,pa otud i takva cena?
pharaon.92.bc
26.12.2010, 1:56
2000 din? Gledajuci samo cenu ta graficka nikako ne moze biti ispravna.:kreza:
Sto rece bojanh,da li je pisalo da je ista neispravna? Da je lik stavio cenu 60 eura a ti je kupio i ovo ti se desilo,onda bi se moglo reci da te je zaebao.A ako je stavio cenu 20 eura i ti pomislio da je graficka ispravna i kupuio istu,onda se moze reci da si se sam *****.:opanachke
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.