Prikaži potpunu verziju : Huawei + AirLive = Connection
Fernandes
21.12.2010, 17:48
Postovani.Kako da povezem ova dva uredjaja bezicnim putem,te vas stoga molim da mi pomognete detaljnim uputstvom u kom modu svaki od uredjaja mora da se nalazi,gde i sta u opcijama mora da se podesi i slicno.Na prilozenoj slici vam je objasnjeno sta bih i kako zeleo da povezem.Ako bi preko ovakve mreze mogla da se vrsi i razmena podataka izmedju ova dva kompjutera i to mi objasnite kako se radi?Oba kompjutera bi trebala imati pristup internetu a po potrebi i istovremeno!U slucaju ovoga dobro bi dosla i mogucnost ogranicavanja protoka mreze kompjutera PC2 hardverskim putem.Izvinjavam se ako sam zapoceo novu temu bez potrebe,ali citajuci sve ove postove nisam nasao ono sto mi je potrebno,a i postao sam jos zbunjeniji.Hvala.
Podesavanje za AirLive WL 5470 AP..Prvo cemo povezati uredaj (wl 5470 ap) i računar mreznim kablom (koji obicno dođe uz uređaj) nakon toga kada se računar poveže sa uređajem (Local Area Connection) otvorimo browser i kucamo
192.168.100.252 da bi usli u podesavanje uređaja.Kada uđemo u uređaj od ponuđenih modova mi biramo mod "Client" sacekamo da uređaj snim tu promjenu i idemo na "Setup"
u opciji Network Type biramo "infrastructure" za konfiguraciju,pod opcijom "SSID"ce pisati "airlive" tu mozemo izabrati ime za ovaj uređaj ali i nemoramo..Band preporucujem 2,4 Ghz(B+G)..obzirom da su racunar i uređaj povezani kablom nema potrebe da se pod opcijom "Security" vrši bilo kakvo dodatno podešavanje.Nakon što smo izvršili navedeno podešavanje idemo na opciju "Site Survey" selektujemo uređaj na koji se želimo povezati i konektujemo se.
Za ovaj drugi uređaj se nadam da neko drugi zna podešavanja ja ga nepoznajem...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.