PDA

Prikaži potpunu verziju : Mis i tastatura wireless ne rade u mom prisustvu!

sonenmp
12.12.2010, 12:58
Imam problem sa wireless- mis i tastaturama. Na mom racunaru sam koristio ove uredjaje oko godinu dana. Medjutim u poslednja dva meseca ovi uredjaji ne rade u mom prisustvu posle nekih 5-10 minuta. Mislio sam da nesto nije uredu sa baterijama, ili sa kompom, ali posto imaju svoj punjac ne rade ni kada su na njemu... i odustao sam od tog problema. Medjutim da stvar bude zanimljivija drug je kupio nov komp, dobio misa i tastaturu sa wireless-om i kad ja odem kod njega rade desetinu minuta i prestanu, ne pomaze nikakav recconect ili restart, ponovno ukljucenje... Kad ja nisam u blizini samo restartuje komp i sve ponovo radi... Postacu bioenergicar definitivno.. .XD da li je neko imao slicna iskustva?

water wizard
12.12.2010, 13:03
što ne probate nove baterije

sonenmp
12.12.2010, 13:09
Baterije definitivno nisu problem zato sto drug koristi vec par dana taj set i on radi normalno, ali ne i u mom prisutvu, zaboravio sam da kazem da je isti slucaj i sa mojim setom kad ga ujak koristi on radi...

zokocx
12.12.2010, 14:37
Proveri da nisi mozda uzemljen , i probaj da koristi taj set sa hirurskim rukavicama :kreza:
Tvoj problem je za Mythbustere :D

sonenmp
12.12.2010, 15:09
Pa stvarno, postacu wirless ruter... XD