PDA

Prikaži potpunu verziju : Novi vidici

todos
14.7.2006, 20:04
Predlazem da uvedete novu rubriku,Hi-fi,TV uredjaji i drugo.I to je napredna tehnika koja mozda nema veze sa kompjuterima,ali na ovom forumu postoje teme koje isto nemaju bas nikakve veze sa istim.

Orvel
14.7.2006, 21:40
Slazem se sa Todosom.To bi bio pun pogodak.Pretpostavljam:confused:

Eni
14.7.2006, 23:20
Svi budući HDTV uređaji dolaze sa unikatnim portom koji će biti isti za "televiziju" i izlaze na grafičkim, čini mi se... A već danas imamo "media station" kompjutere, tako da ovakva rubrika nije nešto "nezamislivo", ali ne vidim ni neku baš posebnu potrebu za samostalnom rubrikom, SK proprati uglavnom važnije stvari i ovako...

Dimo
14.7.2006, 23:42
Mozda neki manji dodatak SK-u s vremena na vreme o Hi-fiju kao sto je bilo jednom u PC Chipu(koji se naravno ne bi naplacivao ili bi se nesto malo placao).

todos
15.7.2006, 20:16
NNisam konkretno mislio na sam SK,vec na forum,tj.rubrika na forumu.Mada i u casopisu nebi bilo lose.

todos
19.7.2006, 15:05
Zasto niko od moderatora sto je meni i najvaznije ne odgovori na ovu moju temu,jedino ako su svi na nekoj morskoj obali pa imaju opravdanja.

Chivan
20.7.2006, 10:58
Zasto niko od moderatora sto je meni i najvaznije ne odgovori na ovu moju temu,jedino ako su svi na nekoj morskoj obali pa imaju opravdanja. Pa zato što poruke tipa "predlog je na mestu, videli smo tvoju poruku i uzećemo tvoj predlog u razmatranje" smatram da ne treba stavljati. U svakom slučaju, svi su videli poruku, to ne mora da te brine. Ali evo, da bude i zvanično:

Predlog je na mestu, videli smo tvoju poruku i uzećemo tvoj predlog u razmatranje.