Prikaži potpunu verziju : Fast And Furious:Tokio Drift
Kada ce ovo kod nas??Vidim vec u Moskvi se uveliko prikazuje.Moj drug odande kupio DVD i kaze da je strava.Bolje od prva dva dela.Sta mislite kakav ce biti??
Ako volis taj fazon filmova bice ti extra.Prica je bez veze kao i u prva dva dela ali to i nije poenta ovakvog filma.Nagledaces se drift trka po Japanu.Ne bih ga poredio sa prva dva dela.Ne igra niko iz prva dva dela,mada se na samom kraju pojavljuje Vin Zeldi sto je pun pogodak.
Ma nije mi to bitno.Samo zelim mnogo tuning automobila i trka.
Film je jako dobar :n_klanja:
Da ne bi mozda ova tema trebala da bude ovde
http://www.sk.co.yu/forum/forumdisplay.php?f=76
Bilo kako.Stavio sam ovde jer ovo nema nikakve veze sa kompom.Ovde se kao o svemu pise.
Film je jako dobar :n_klanja:
Gledao si , kakva su kola i podrazumeva se devojke????
Devojke su:eek: :eek: :eek::eek: :eek: ,a kola su :eek: :eek: :eek:
GREAT:) :) , jedva cekam da stigne kod nas......El ga ima negde kod nas??
Naravno da ima :D.No zabranjeno je reci gde ima jer je to piraterija,a piraterija je kaznjiva zakonom.
Ko voli paklene ulice(kao ja:D ) uzivace u filmu,meni su prva dva dela bila extra!Pogotovo drugi!Iako nije igrao dizel,koliko sam ovde procitao pojavljuje se u trecem delu-sto je jako dobro.
Wohooo, upravo je bila reklama na MTV-u.Izleda opasno.Automobili su sjajni.Odlucicu se ipak za bioskop jer zelim pravo uzivanje.
ma daj prosek godina glumaca je 18 :n-cc2:
jedino ako ako su kola dobra pa ga vredi odgledati :boxing:
Izgleda da ce biti slabije od prva dva dela. Mada ja prizeljkujem suprotno! Trebalo bi vec da se nadje po netu i u ilegali...
Eeee pa gledao sam.Jako i se svidja ali malo su isfusarili.Kola su odlicna, posebno Lancer EVO 9.Malo je glupo jer 18godisnajke glume ljudi koji vec imajud ecu a mozda i unucice.Samo glavni glumac ima 30 i kusur godina(a satro ide u srednju, jedino ako je retard pa ponavljao 15x al valjda to se ne moze???!),oniJapanci po 25+ 100%.Sve u svemu zadrzao je smek jer pored drifta(koji ne gotivim) ima i ulicne voznje i malo akcije.
Ja sam ljubitelj proslih delova 2 fast 2 furious,i same ulicne voznje...dobre devojke,uradjeni automobili,underground stil...moj ukus!Ocena filma 5+
Glavni glumac je Billy Boy samo takav!Jer ste mu zapazili akcenat:rofl: :rofl: :rofl:?
Eeee pa gledao sam.Jako i se svidja ali malo su isfusarili.Kola su odlicna, posebno Lancer EVO 9.Malo je glupo jer 18godisnajke glume ljudi koji vec imajud ecu a mozda i unucice.Samo glavni glumac ima 30 i kusur godina(a satro ide u srednju, jedino ako je retard pa ponavljao 15x al valjda to se ne moze???!),oniJapanci po 25+ 100%.Sve u svemu zadrzao je smek jer pored drifta(koji ne gotivim) ima i ulicne voznje i malo akcije.
pogledaj profile glumaca na http://www.imdb.com/title/tt0463985/
mahom su '81, '82, '83 i '87
iMa_NeKo_PljUgU
3.8.2006, 10:02
Ma daj... prvi deo je bio odlichan i to je to...
Drugi onako.... a treci sto se tiche pocetka EXTRA neznam ni sam zasto....ali posle je nekako monoton ili something like that.... Da sto se tiche akcenta glavnog glumca:rofl: , smanjuje dozivljaj... a i cini mi se da japanci govore sa kineskim akcentom...:D
ma bez dizela vokera nema leba
nije loš film kola su EXTRA ribe još žešće ali je akcija po meni bolja u prethodna dva dela, glavni glumac ima neki američko-seljačko-farmerski akcenat, strawa je što se na kraju pojavljuje Diesel :boxing:
nije loš film kola su EXTRA ribe još žešće ali je akcija po meni bolja u prethodna dva dela, glavni glumac ima neki američko-seljačko-farmerski akcenat, strawa je što se na kraju pojavljuje Diesel :boxing:
Koji Diesel?Turbo?:)
Da, da taj! Vin Dizel Turbo skraćeno VDT to ti je najnovija generacija motora :kreza:
Roronoa Zoro
8.8.2006, 4:10
Baš se pitam šta ste bre vi to gledali..pa i gledanje u prazan zid je bolje nego u gore pomenuti film. I ako sam fan prethodna dva nastavka, gledajući ovaj došlo mi je da se pošteno ispeglam.
Priča 0/10
Automobili 7/10 (jbg. kao da u Japanu znaju samo za Z350 i Evo)
Glumci 1/10 (nivo osnovne škole, dok je glavni glumac posebna priča sa gonjenja krava po Texasu odma' seo za volan i pritom vozi kao Sena)
Sve u svemu KRŠ decenije.
Ja ga davno ocrneh, evo ovako: http://blog.urosevic.net/?postid=129 pa da se ne ponavljam. Uglavnom, zanimljiv bi MOŽDA! bio mom mlađem sinu Nikoli koji ima 2 godine, jer je njemu bitno da bude šareno i da se mrda. Mihailo bi se već smorio jer nema nikakve priče, a njemu je tek 7. Al ajde sad, da ne pretrujem, može da se odgleda u kompletu (ako si baaaaaš dokon i ništa ti se drugo ne radi a nemaš šta da gledaš).
DorianGrey
11.8.2006, 3:45
Pa nista specijalno, onaj glavni lik se samo kezi:icon_scra Ona zenska nije losa, i tu film dobija plus kod mene :D
Kola su koliko sam primetio uglavnom Japanska,a li naravno na kraju je morao doci Mustang, ipak je morala da se oda pocast patriotizmu jeli :kreza: Mada, posto obozavam mustanga, film i tu dobija plus...A sama prica je za nulu, ako se ono moze nazvati pricom, mislim da se onakvi scenariji pisu u roku od 15 minuta :boodala:
I da, nervira me onaj drifting, sto se bre ne trkaju kao svi "normalni" :dzavo: ljudi u svetu :D
U Japanu tako izgledaju normalne trke:D ,a ne ko u svetu.
nesonjacc
17.8.2006, 16:24
I tako ja gledam b92 jutros - I oni najavljuju Tokio Drift u bioskopima
A oficijelni prevod naslova je -Trka kroz Tokio( ko da je biciklisticka trka u pitanju)
A zatim oni rese da objasne nama neupucenim gledaocima sta je to "Drift"
E ovde je bilo padanje sa stolice - Kazu oni: Pa to su one lude trke kroz grad.
-Doduse jos je smesniji bio distributerski prevod naslova a -Pirates of the Caribbean -Dead man's chest --- Pirati sa Kariba -Tajna Skrinje
Ja ga davno ocrneh, evo ovako: http://blog.urosevic.net/?postid=129 pa da se ne ponavljam. Uglavnom, zanimljiv bi MOŽDA! bio mom mlađem sinu Nikoli koji ima 2 godine, jer je njemu bitno da bude šareno i da se mrda. Mihailo bi se već smorio jer nema nikakve priče, a njemu je tek 7. Al ajde sad, da ne pretrujem, može da se odgleda u kompletu (ako si baaaaaš dokon i ništa ti se drugo ne radi a nemaš šta da gledaš).
Imas malu gresku na ovom blogu, ja ne videh Dizel-a u drugom delu???
Mozda sam i ja pogresio...
Realno gledano film je krs, ali je recimo bolji od drugog dela, inace prvi deo je po meni ubedljivo najbolji, a isto tako mislim da je trebalo da bude povezana prica bar sa nekim predhodnim delovima, i noramlno opet da igra Paul Valker.
bone_collector
18.8.2006, 0:35
Pogledao sam film i JAKO sam se smorio (ono poslednje naganjanje po brdu sam poterao jer nisam imao zivaca da gledam epilog price koja kao da je za malu decu). Postoje i druga mesta na kojima se mogu gledati dobra kola i lepe devojke, bez ostalih gluposti :)
F@n@T!c_KV®
18.8.2006, 2:10
Film je Ok i meni je bilo zanimljivo da ga gledam... U pravu ste:
prica jeste shit, kola i cice - tu i tamo, ona zadnja trka - Booring, glavni glumac - prffff :rofl: onaj naglasak je :eek: ali niko ne spominje JEDINU SVETLU TACKU FILMA a to je MUZIKA!!!!!! :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja:
onog trenutka kada je pocela odjavna spica konektovao sam se na svemoguci internet i downloadovao ceo Soundtrack! I od tad na mom se kompu neprestano vrte
- teriyaki Boys i Six Days! :D
bone_collector
18.8.2006, 2:29
Moram da se slozim, muzika je odlicna :D
Zna li ko kako se zove ona pesma kada ona riba se vozi nocu na onoj planini sa glavnim likom a on joj prica valjda kako je dobio kaznu za prekoracenje brzine i kako su mu svi zavideli?
epicAdrian
23.8.2006, 20:15
Naravno da mi se svideo film, lepe cice, dobra kolica, extra muzika, shta cesh vishe, i like it i like it :D
Ali, redneck akcenat glavnog glumca rofl !!11!
Imas malu gresku na ovom blogu, ja ne videh Dizel-a u drugom delu???
Mozda sam i ja pogresio...
Pogrešio si :) Pred samu odjavnu špicu, lik koji dolazi za drifting sa glavnim junakom je Vin Diesel :) Ono jeste da mu je rola u ovom delu bila duga čitavih desetak sekundi, ali je ipak bio tu :) Evo pogledaj mu filmografiju (peta stavka) na http://imdb.com/name/nm0004874/
Moram da se slozim, muzika je odlicna :D
Kad smo kod muzike, jel zna neko kako se zove poslednja pesma na odjavnoj spici?
1. Teriyaki Boyz - "Tokyo Drift (Fast & Furious)"
2. DJ Shadow feat. Mos Def - "Six Days"
3. 5,6,7, 8's - "The Barracuda"
4. Evil Nine - "Restless"
5. Far East Movement - "Round And Round"
6. N.E.R.D. - "She Wants To Move (DFA Remix)"
7. Teriyaki Boyz - "Cho Large"
8. Dragon Ash - "Resound"
9. Julez Santana - "There It Go(The Whistle Song)"
10. Don Omar - "Bandaleros"
11. Don Omar - "Conteo"
12. Brian Tyler feat. Slash - "Mustang Nismo"
To je soundtrack najnovijeg fast&furious nastavka. Trebalo bi da je neka od tih, meni je #2 favorit;)
Vec sam to proverio, nije nijedna od tih. Znaci poslednja pesma kad Vin kaze:"Are you ready kid?"!
F@n@T!c_KV®
12.10.2006, 1:08
The Prodigy - You'll be under my wheels
Gledao sam film i nije mi se baš nešto svideo:dedica:.
Pogrešio si :) Pred samu odjavnu špicu, lik koji dolazi za drifting sa glavnim junakom je Vin Diesel :) Ono jeste da mu je rola u ovom delu bila duga čitavih desetak sekundi, ali je ipak bio tu :) Evo pogledaj mu filmografiju (peta stavka) na http://imdb.com/name/nm0004874/
Ne urke, ti si pogresio. Ovo je treci deo filma, u drugom se radi o tome kako Brajana vracaju u policiju da uhvati onog dilera i tu nema Disela!!!
Ja hocu da kazem da se Disel pojavljuje samo u prvom i trecem filmu i da si tu pogresio!!! :)
Pozdrav!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.