Prikaži potpunu verziju : Warhammer 40k, druga expanzija?????
Zna li neko nesto o tome da li izlazi druga expanzija za ovaj sjajan naslov????
Nesto sam citao o tome u sk, ali mi trebaju tacnije informacije.
Pa ako nije problem........
znam samo da izlazi na jesen
Da, a bice i dve nove rase... Tau i jos jedna. Jedva cekam. Meni su Dawn of War i Winter Assault jedne od najboljih strategija... Svidja mi se dobijanje resursa, tako da nema seme za turtle nacin igre (STEK). Imaju i Uber mocnu jedinicu za svaku rasu, sto je za pohvalu... Grafika je super... Samo da nesto ne uprskaju sa drugim nastavkom!
Ne verujem da ce nesto uprskati, winter assault su majskorski uradili:to_care: !!
Nisam bio siguran da ce izaci jer su pravili onaj drugi warhammer(bez 40k), ali sad mi je lakse.
Zamisli igru sa7 rasa:eek: !!!!
4th Dimension
11.7.2006, 19:35
Мени се баш експанзија и није превше допала. Мало им је кампања слаба.
Ma kampanju nisam ni igrao:D (jesam prvu misiju od dobre strane), nego razvalim LAN sa burazom, to je extra!!
Za expanziju kazem, da je extra jer su ubacili celu novu rasu, i savrseno je uklopili u igru.
Samo je sr*nje sto marinci mogu da prave samo 1 land rider:( !!!
4th Dimension
12.7.2006, 11:40
Да то се мени не свиђа. Раније су Људи били посебни јер се нису бавили магијама те нису имали у основи убер јединице већ су се морали мало више на технологију и тактику ослањат. А сад. Некако тону у просјек.
Ali nam jos ostaje neogranicen broj ovih;)
2200
4th Dimension
12.7.2006, 21:26
Ах да. Један од мојих омиљених одговора јединица икада има тај Дреднот:
"To me my brethren!"
"Finaly back to war!"
(за оне који незнају, значење последњег одоговора се може пронаћи у чињеници да су ти Дредноти нека врста киборга, тј. у њих су усађене уше палих Свемирских Маринаца)
Ах да. Један од мојих омиљених одговора јединица икада има тај Дреднот:
"To me my brethren!"
"Finaly back to war!"
(за оне који незнају, значење последњег одоговора се може пронаћи у чињеници да су ти Дредноти нека врста киборга, тј. у њих су усађене уше палих Свемирских Маринаца)
Mislim da je "At last back to war":dedica: , ali najbolje je
"Cleance ,purge ,kill"
i
"Walk softly, and carry a big gun":D
4th Dimension
12.7.2006, 22:23
А да да јес.
Имају и хаос и оркови добре.
"Ако си ппрепјешачио 1000 миља пробај то у боли"
Е да:
"Open min is like a great fortress with it's gates unbared and unguarded"
"There is no inocence. Only warying degrees of guilt"
Iako ja više volim Eldare ("We are the Destroyer's agents on this plane."), SM stvarno imaju žešće rečenice.
"We are shaped by faith, just as we shape it";)
4th Dimension
13.7.2006, 1:44
Хахаха. Сад сам се сјетио шта је један мој друг рекао.
Играмо ми Вархаммер и њему случајно се укључи рандом фракција умјесто Оркова (иначе лик није играо ничим другим сем орковима и можда СМ), и испану му елдари. Тотално је пукао, а када је чуо оно "I will shape the wraithbone" г то је он преправио у "I will shake a milkshake" :D :D :D :D
"Our cries herald the coming of the great pain for our enemies."
"He who stand with me shall be my brother"
"On the battlefield there is but one commandment, thou shalt kill":to_care:
I chaosi:
"Do you hear the voices too??":D
Ajde posalji sliku tvoje armije na temi"Armije iz warhammera"
4th Dimension
13.7.2006, 10:45
Не могу. Морао сам деинсталират Ратни чекић како би инсталирао Блицкриг 2. Шта ћу. Мали хард диск, немам простора. Само знам да су ми то били елдари и то нека луда комбинација зелене и плаве са можда мало и црвене боје и да су се звали нешто као "Баштовани светова"
Bastovani svetova:rofl: :rofl:
4th Dimension
13.7.2006, 11:02
Па то баштовани потиче иф једног ЕФ фантази серијала, гдје су Баштовани војна организација заклета на чување Цара/Царице јене земље, а састављени су од нељудских 3-4 метра високих бића која воле биљке али наљутиш ли их или им станеш на пут... па рецимо да те читаво море боли очекује.
Moja armija:
http://img83.imageshack.us/img83/4490/relic000187ln.jpg
Ево и моји "Вукови"(Вук, моја омиљена животиња:D )
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.