PDA

Prikaži potpunu verziju : Freelancer ime klana glasanje

mmn2911
10.7.2006, 12:05
Nismo se odlucili ni za ime klana....
Svima sam slao PM da im nikovi budu u formatu >4S_SQUAD<>nick< , ali je mnogo njih napisalo <4S_SQUAD><nick>. Tako da vas sad pitam koji nick hocete?

bobi
10.7.2006, 12:45
Ja sam za drugu varijantu.

N!KSY
10.7.2006, 13:47
prva verzija je bolja, a i više ljudi je već koristi:dedica: ...

mmn2911
10.7.2006, 13:52
Meni ovo >< kod naziva klana i nika nekako simbolizuje to da smo svi zajedno, slozni.... Kao pravi Srbi... A ovo <> nas nekako rasteze.... :D

purposemaker
10.7.2006, 14:05
prva varijanta :aplauz:

ristic
10.7.2006, 15:52
zaboravio sam kako sam napravio nick...ali, prva varijanta

N!KSY
10.7.2006, 16:33
nema Baba rogice da glasa i proglasi pobednika:( ...:kreza:

mmn2911
10.7.2006, 19:56
Znaci, MENJAJTE NICK U OVAJ PRVI!!!

N!KSY
10.7.2006, 19:58
Xe xe xe... Oću jednog dana kad uspem da se ponovo prikačim na server...

BabaRoga
10.7.2006, 20:18
Znaci, MENJAJTE NICK U OVAJ PRVI!!!

Gde se zuris, mmn2911? :) :) :)

Vidite, ja sam dao glas za drugu varijantu, znak "<" vam je kao oklop,
dakle ima simboliku stita koji ide u proboj, a ">" vam simbolise vise primanje
udaraca, i ime klana kao da je stisnuto. Jos je ostalo samo da se nag**zimo
pa da nam ta boca uleti na pravo mesto. :p :p

mmn2911
10.7.2006, 20:41
Pa dobro, cekajmo i glasanje drugih... Ja mislim da bi trebalo negde da se napisu imena svih clanova i to da se potvrdi, posto moramo da im damo tacan broj clanova.... Himnu necemo ni morati...

PcelicaMaja.
10.7.2006, 21:02
Ja imam i jedan i drugi! Naime trejderski mi je prva varijanta a fajterski druga.
Sta mislite momci da tako postavimo stvari??? :eek:

<4S_SQUAD><PcelicaMaja> fajter
>4S_SQUAD<>PcelicaMaja< trejder

Meni se vise svida druga opcija, opcija za fajtera....:ciao:

marko3581
10.7.2006, 21:06
Zapravo nije lose,ali sta znam mnogo bre tih ><><><>.

N!KSY
10.7.2006, 21:14
Ja imam i jedan i drugi! Naime trejderski mi je prva varijanta a fajterski druga.
Sta mislite momci da tako postavimo stvari??? :eek:

<4S_SQUAD><nick> fajter
>4S_SQUAD<>nick< trejder

Ja ovo smatram dobrom idejom, ionako svi imaj trejderski i fighterski pa što da to ne bude oveko umesto da dodajemo [T]? Razmislite, pa se izjasnite...

bobi
10.7.2006, 21:29
Ja sam za.
Mada osim nas, niko nece imati pojma da je to to.

mmn2911
10.7.2006, 21:38
Ja sam za to da imamo SAMO JEDNU VRSTU, a da ovi sa T budu nezavisni od njih...

Doncha
11.7.2006, 10:47
Iako mi je trenutno nick po prvoj - nekako mi lepše izgleda druga varijanta!
@ristic
Tebi je trenutno nick u igri po drugoj (http://flstat.cryosphere.co.uk/search.php?clan=%3C4S_SQUAD%3E&server=VoidServer) varijanti!

@N!KSY
Guess what... i tebi je nick u igri po drugoj (http://flstat.cryosphere.co.uk/search.php?clan=%3C4S_SQUAD%3E&server=VoidServer) varijanti!

P.S.
U principu se slažem sa Majinim predlogom, ali tako će ponovo postojati 2 klana: fajterski i trejderski.:icon_scra

N!KSY
11.7.2006, 12:20
Jel se ti to meni obraћаш:confused:
Мислиш да нисам primetio, jel da?? E pa jesam:nov_mad2: !!!
just kidding:dzavo: ...

mmn2911
11.7.2006, 12:35
Okej, ali onda ovaj trade racun necemo prijavljivati kao klan, zar ne?

mmn2911
11.7.2006, 12:36
OVO NE RAZUMEM!! Glasali su i ORVEL i SHLAYMARA za DRUGI predlog, a koliko se secam, oni nisu sa nama u klanu... Jel se to vazi?

Doncha
11.7.2006, 13:14
Jel se ti to meni obraћаш:confused:
Мислиш да нисам primetio, jel da?? E pa jesam:nov_mad2: !!!
just kidding:dzavo: ...
Video sam da ristic nije primetio pa rekoh da to nije slučaj i sa tobom.:D

marko3581
11.7.2006, 13:22
OVO NE RAZUMEM!! Glasali su i ORVEL i SHLAYMARA za DRUGI predlog, a koliko se secam, oni nisu sa nama u klanu... Jel se to vazi?
Valjda samo clanovi odlucuju o svojoj sudbini.
Pa ja nisam uopste dobro napisao nick:boodala: .

Shlaymara
11.7.2006, 16:20

Jeste da nisam u klanu, ali onako cisto estetski vise mi se dopada ona druga varijanta.A i niko nije spomenuo da mogu glasati samo clanovi klana, pa sam pretpostavio da ocekujete da glasaju svi.

sry:o za moj glas

Ghost
11.7.2006, 17:47
<4S_SQUAD><nick>

Пошто нисам члан нећу гласати, али по мени овај лепо изгледа.

BabaRoga
11.7.2006, 19:05
<4S_SQUAD><nick>

Пошто нисам члан нећу гласати, али по мени овај лепо изгледа.

Ne vidim zasto ne bi bio clan, mozda jednog dana i zaigras, a uostalom tvoja energija i trud su na neki nacin vec implementirani u stvaranje naseg klana.

Bilo bi mi drago da te vidim sa nama!:) :) :)
:alealeee:

Orvel
11.7.2006, 19:41
Sve sto je rekao Shlaymara vazi i u mom slucaju.:)

Ghost
11.7.2006, 21:16
Ne vidim zasto ne bi bio clan, mozda jednog dana i zaigras, a uostalom tvoja energija i trud su na neki nacin vec implementirani u stvaranje naseg klana.

Bilo bi mi drago da te vidim sa nama!:) :) :)
:alealeee:

Па чим набавим игру стижем,ето и гласао сам(ипак се тиче моје будућности).
Небрините народе доћу ја чим дођем до игре.:)

Биће: :)
<4S_SQUAD><Ghost>:alealeee:

Belinea
11.7.2006, 23:25
Mislim drugi ali da li bi ja mogao uci u klan???Ako ikako mozete da me primite...Jer sam zainteresovan za tu igru:D :D :D

Doncha
11.7.2006, 23:33
Nabavi igru, Void mod, Freelancer Mod Manager, TeamSpeak2 i dobrodošao!
(Ubiće me mmn! :dzavo:)

N!KSY
12.7.2006, 9:17
Neeeećeee.... On je to ponovio 2911 puta... Smorilo ga je dosad...

Loodi
12.7.2006, 11:13
Ja koliko se secam bio sam jasan u vezi formata u kom se pise ime na serveru a to je onaj >4s_squad<>nickname< jer smo se tako i dogovorili u pocetku a ne znam zasto ima onih koji uvek nesto izmisljaju na svoju ruku. Te sad neko glasanje te ovo te ono.

marko3581
12.7.2006, 11:36
Ja koliko se secam bio sam jasan u vezi formata u kom se pise ime na serveru a to je onaj >4s_squad<>nickname< jer smo se tako i dogovorili u pocetku a ne znam zasto ima onih koji uvek nesto izmisljaju na svoju ruku. Te sad neko glasanje te ovo te ono.
:tapsh: :tapsh: :tapsh: delim tvoje misljenje.Dobar dogovor je pre svega postovanje dogovora al sto kaze bobi hebiga...a,ionako ce prevagnuti druga opcija.

Loodi
12.7.2006, 11:42
Sta da ti kazem marko. Eto to ti je klasican srbizam na delu, radi ko sta hoce i svi su "pametni" umesto da se poshtuje ono sto je odredjeno vec u pocetku dok neki nisu znali ni za VOID ni za klan.Kako kaze ona narodna "Daj boze da se srbi sloze (jednom u zivotu, prim. aut.)" jer kad bi se slozili onda bi pravili chuda i ne bi nam mogao niko nista....toliko.

toshica
12.7.2006, 11:44
Neznam ljudi šta da vam kažem ali ja sam na mail dobio drugu opciju i tu sam koristio.
Ako se promeni u nešto drugo koristiću i to, inače mi se svidja tako kako je sad, ali da nesto treba da se uredi i uradi treba i to pod hitno!!!!!!!!

Loodi
12.7.2006, 11:52
Neznam ljudi šta da vam kažem ali ja sam na mail dobio drugu opciju i tu sam koristio.
Ako se promeni u nešto drugo koristiću i to, inače mi se svidja tako kako je sad, ali da nesto treba da se uredi i uradi treba i to pod hitno!!!!!!!!
Pa taj ko ti je poslao ocigledno nije bio informisan kako treba ili je pogresio.

bobi
12.7.2006, 11:56
U pravu je loodi. Ako smo se dogovorili da to bude prva varijanta, neka bude prva varijanta.
Ja sam hebiga greskom, ukucao drugu, ali cim odem da igram zamolicu admina da mi zameni.

marko3581
12.7.2006, 11:59
ali da nesto treba da se uredi i uradi treba i to pod hitno!!!!!!!!
Definitivno,prvo se postave opcije za izglasavanje politike..,neki glasaju nekima je prerano neki ovo neki ono,pa onda krece da se vrti tema himna,grb i krenu neki radovi pa stane i tako stoji niko nista da kaze konkretno da li se odbija,usvaja,prekida do daljnjeg,pa sad ime koje je ionako ODREDJENO NA POCETKU,nesuglasice na svakoj strani.Cini mi se da se "krive drine" sve vise iskrivljuju.

bobi
12.7.2006, 12:12
Hajde da ovde stanemo sad, ako smo iole ozbiljni.

Ostaje prva varijanta, ne zato sto ja tako kazem, vec da bi ispostovali Loodog. Dakle, svi koji imaju drugu varijantu, cim se prikljuce neka zamole Admina da promeni.

Za grb cemo prilagati predloge do 1 avgusta. Tada ce se postaviti glasanje i u roku od 3 dana izabracemo najbolji.

Drugo, da se nadalje ne bi rasplinjavali, predlazem da se izaberu predvodnici koji ce se na PM dogovarati oko svega, a ostalim clanovima ce na forumu saopstavati sta su odlucili.

Predlazem da to za sada budu, Loodi, Babaroga i pcelica Maja (da i nju ispostujemo :) )

toshica
12.7.2006, 12:22
Moj predlog je ovaj, da se za sada nastavi ovako kako je sad, a da se pod hitno pokrenu glasanja za sve i to za najneophodnije stari da bi se resio problem registracije na Voidu a kasnije ako neko ima neko bolje rešenje da se promeni (valjda je to moguće izmeniti naknadno u dogovoru sa adminima sa Voida!?!?:confused: ). Jer ako budemo cekali da stignu predlozi za grb,himnu ili ime i ko zna šta već odoše popove ovce, prvo što ćemo svi još malo da otputujemo koje kude na odmor tako da će to još naknadnije iskomplikovati situaciju pricom da će dvoje troje ljudi odlučiti za večinu koja nije bila prisutna a stvar je trebalo da se reši za juče.
Ili da se stvar prolongira do septembra kad svi budu tu, jer ko zna ko ce sve još da se prikljući u međuvremenu, da da neki predlog itd...........
Nadam se da možemo sve da promenimo u dogovoru sa adminima sa Voida.

bobi
12.7.2006, 12:25
Eh da Tosho, zaboravih da i tebe predlozim za jednog od predvodnika.

Znaci najbolje je tako, verujte mi. Lepo se njih cetvoro (Loodi, Babaroga, Tosa, Pcelica Maja) dogovori na PM oko organizacije, i samo postavi na forumu sta je odluceno.

Nemoj da mi se neko sada pozove na demokratiju. Jer, demokratija nije anarhija.

Doncha
12.7.2006, 12:30
Slažem se da je krajnje vreme da smirimo tenzije. Ipak, ne vidim ništa loše u tome da se ispoštuje glas većine.
Loodi, poštujem ja to što si ti jedan od pokretača svega ovoga,ali mislim da bi, u najmanju ruku, trebalo da nosiš ime ovog klana na serveru.

Loodi
12.7.2006, 12:38
Eh da Tosho, zaboravih da i tebe predlozim za jednog od predvodnika.

Znaci najbolje je tako, verujte mi. Lepo se njih cetvoro (Loodi, Babaroga, Tosa, Pcelica Maja) dogovori na PM oko organizacije, i samo postavi na forumu sta je odluceno.

Nemoj da mi se neko sada pozove na demokratiju. Jer, demokratija nije anarhija.

Ja ne znam otkud sad u ovoj prici tosa, pcelica i babaroga? Malo si zaboravio mmn-a koji je sve ovo zapoceo i mene pozvao da mu pomognem sto sam ja i prihvatio. Naravno nemam ja nista protiv njih ali ne moze tek tako, juce si dosao pa odma da uzjases, mora da se zna neki red.

Loodi
12.7.2006, 12:40
Slažem se da je krajnje vreme da smirimo tenzije. Ipak, ne vidim ništa loše u tome da se ispoštuje glas većine.
Loodi, poštujem ja to što si ti jedan od pokretača svega ovoga,ali mislim da bi, u najmanju ruku, trebalo da nosiš ime ovog klana na serveru.
Ma nosim ja nego me admin zeznuo ako na nickname mislis, sve trazim nekog od vas online da uradim trejd na novi account al nikad da vas nadjem.

bobi
12.7.2006, 12:47
Ja ne znam otkud sad u ovoj prici tosa, pcelica i babaroga? Malo si zaboravio mmn-a koji je sve ovo zapoceo i mene pozvao da mu pomognem sto sam ja i prihvatio. Naravno nemam ja nista protiv njih ali ne moze tek tako, juce si dosao pa odma da uzjases, mora da se zna neki red.
Ej, Loodi, imam utisak da si se mnogo iznervirao. Polako organizovacemo se, nema potrebe da se stvara tenzija.
Naravno da bi i mmn (izvini mmn, zaboravih te) trebao da bude jedan od predvodnika.

A to sto ne znas otkud sad u ovoj prici odjednom i Tosa i pcelica i babaroga, a bogami i Doncha znaci da i nisi nesto bio aktivan na Void serveru.
Sad, to ti niko ne zamera, ali nemoj ni ti da zameris sto ipak nismo mogli da te cekamo dok se pojavis. Sa druge strane, sve su to dobri, razumni ljudi, pa nije OK da im kazes tako : " Juce ste se pojavili ".

Ponavljam:
Lepo sednite, pa preko PM-a ili na chat popricajte ko ljudi (bez nervoze) i recite nam sta ste odlucili.

Doncha
12.7.2006, 12:55
Bobi, ja stvarno ne mogu da shvatim zašto izostavljaš sebe. Tvoj doprinos ovome klanu nije ništa manji od bilo čijeg.

toshica
12.7.2006, 12:56
Nemoj te tako ljudi nije merilo ko je kad bio na serveru a ko ne. Treba poštovati sve ko je šta uradio pa bio on na serveru ili forumu 1 sat ili 1 mesec jer manje više nečemo moči svi svaki dan da se igramo, zbog ko zna kog razloga.:dedica:

bobi
12.7.2006, 12:59
Bobi, ja stvarno ne mogu da shvatim zašto izostavljaš sebe. Tvoj doprinos ovome klanu nije ništa manji od bilo čijeg.
Ne zbog lazne skromnosti sigurno. :)

Zato sto trenutno, na zalost, imam jako malo vremena za takve egzibicije. Evo i ovo sto sada kucam radim ultra brzo u kratkim pauzama koje imam na poslu.

Loodi
12.7.2006, 13:12
To sto su aktivniji od mene svaka im cast i evo zvanicno ih pohvaljujem :tapsh:
Ali mora da se zna od starta ko odlucuje i ko se pita za neke stvari a da su dosli skoro, jesu, sem donche posto se on jos skoro u startu prikljucio. E sad, naravno da mi smeta sto svako nesto pametuje, kao sto rekoh kome se ne svidja nek osnuje svoj klan. Obrati malo paznju kako se radi u www.scgvacc.net i www.jatvirtual.com , tamo se zna red i ko organizuje stvari te i sta se i kako radi sto se tice naseg vACC-a (virtual area control center-a) za SCG pod kojim je i jat virtual. Te da nema veze ko je koliko online, al ako cemo tako da gledamo evo vam pa radite sta hocete i kako hocete jer se to onda ne razlikuje od sistema copora.

marko3581
12.7.2006, 13:15
Ne zbog lazne skromnosti sigurno. :)

Zato sto trenutno, na zalost, imam jako malo vremena za takve egzibicije. Evo i ovo sto sada kucam radim ultra brzo u kratkim pauzama koje imam na poslu.
Predpostavljao sam da je tako,kako sve ovo uspevas,da postujes iscrpne odgovore,kritike,sugestije u 3D branshi,pa ovde u klanu kao glas razuma,pa modelovanje,pa malo pikas freelancer-a,i to sve sa puno tolerancije i bez nerviranja(sve je ovo bez imalo simpatija vec,realno).Steta sto si tanak sa vremenom cini mi se da posedujes sve predispozicije za odgovornog lidera.

Loodi
12.7.2006, 13:27
Ma nosim ja nego me admin zeznuo ako na nickname mislis, sve trazim nekog od vas online da uradim trejd na novi account al nikad da vas nadjem.
Evo upravo nadjoh admina koji zna sta radi sad sam >4S_SQUAD<>Loodi< kao sto i treba :) umesto samo >4S ...

toshica
12.7.2006, 13:47
Brate mili gde sve ovo ode

To sto su aktivniji od mene svaka im cast i evo zvanicno ih pohvaljujem :tapsh:
Ali mora da se zna od starta ko odlucuje i ko se pita za neke stvari a da su dosli skoro, jesu, sem donche posto se on jos skoro u startu prikljucio. E sad, naravno da mi smeta sto svako nesto pametuje, kao sto rekoh kome se ne svidja nek osnuje svoj klan. Obrati malo paznju kako se radi u www.scgvacc.net i www.jatvirtual.com , tamo se zna red i ko organizuje stvari te i sta se i kako radi sto se tice naseg vACC-a (virtual area control center-a) za SCG pod kojim je i jat virtual. Te da nema veze ko je koliko online, al ako cemo tako da gledamo evo vam pa radite sta hocete i kako hocete jer se to onda ne razlikuje od sistema copora.

Matori tebi svaka cast na svemu pa i na pohvali, ali ja nemam nameru da bilo sta radim osim da se igram jer ni ja kao i ti nemam bog zna kakvog vremena na pretek, a i nisam nešto ni kreativan, ja sam čist operativac znaci idi tamo uradi to i to i nepitaj mnogo jer ce te mrak pojesti:)
Pogotovu neželim da se mešam u tuđ posao, a ako su moje ideje loše daj te kritiku.Neželim da ovo prouzrokuje bio kakve podele jer sam lično bio obradovan ovakvim vidom okupljanja ljudi oko jedne ideje i jos jednom svaka cast tebi i mnn-u na ideji, a ni da sve preraste u neku nekontrolisanu gomilu.
Valjda se borimo svi za istu ideju.

Loodi
12.7.2006, 14:05
Brate mili gde sve ovo ode

Matori tebi svaka cast na svemu pa i na pohvali, ali ja nemam nameru da bilo sta radim osim da se igram jer ni ja kao i ti nemam bog zna kakvog vremena na pretek, a i nisam nešto ni kreativan, ja sam čist operativac znaci idi tamo uradi to i to i nepitaj mnogo jer ce te mrak pojesti:)
Pogotovu neželim da se mešam u tuđ posao, a ako su moje ideje loše daj te kritiku.Neželim da ovo prouzrokuje bio kakve podele jer sam lično bio obradovan ovakvim vidom okupljanja ljudi oko jedne ideje i jos jednom svaka cast tebi i mnn-u na ideji, a ni da sve preraste u neku nekontrolisanu gomilu.
Valjda se borimo svi za istu ideju.
Naravno toshice da se svi borimo za isto. Ja samo necu da dozvolim da neko radi nesto na svoju ruku u ime svih nas a pogotovo ako se nista ne pita. Ja kazem, nek svako predlozi sta misli da je pametno i kreativno nemam nista protiv pa cemo da uzmemo u razmatranje, a ne tu se vec povele rasprave i o politici, unutrasnjem uredjenju!? i ne znam ti ja jos sta. Sacekajte ljudi malo, gde letite (sem ako ste u Freelanceru online) sve ce doci na red ali ne moze se preko noci napraviti klan i okupiti ljude, pa dok smo samo poceli trebalo nam je desetak dana da se skupimo a i to je bilo s brda s dola :) nas 7-8, sve se vidi na topicima. I ja sam clan VATSIMA (FS2004 mreza) preko 2 godine pa se nista ne pitam na scgvacc sem da se koordiniram sa ostalima a kako kazu CEO scgvacc-a i oni koji se pitaju i da predlozim nesto pametno ako se setim. I sad dodje neko i hoce da menja ono sto si vec zamislio i sa cime su se ostali koji su tu od pocetka slozili. Zato kazem mora da se zna neki red u svemu ovome bez obzira koliko neko visi online ili ne.

toshica
12.7.2006, 14:30
Dobro i šta sad da se radi?
:confused: :paranoia:

Loodi
12.7.2006, 14:47
Dobro i šta sad da se radi?
:confused: :paranoia:
Nista...:a_bleh: da jedemo sladoled i pijemo pivo hehe
Shalim se naravno.
Za sad nikako da se ljudski skupimo masovno na serveru pa da krenemo da maltretiramo pirate :dzavo:
Inace sto se tice nekih drugih aktivnosti moramo unapred da se organizujemo. Ja sam za prvo vreme namerio da lepo trgujemo u grupi(tako smo jaci) dok ne skupimo para za jake brodove i oruzja i tek onda da krenemo u pohod na univerzum :) naravno ne treba biti pirat ali (kao sto sam negde procitao vec) mozemo da zaposednemo neki prometan sistem posle, samo je jedina mana sto u Freelanceru nema gradjenja baza itd jer bi to onda dobilo pun smisao, a ovako samo trade, fight i da pokazemo svima ko je gazda da se ne kache sa nama. A pirate, nomade i ostale neprijateljski raspolozene likove loviti na svakom cosku naravno :)

toshica
12.7.2006, 15:22
Vidi ovako svi koji smo igrali aktivno(ili ukupno) 5-6 sati imamo neki ozbiljniji brod i oružija tako da to nije problem. Količina novca koji se vrti je ozbiljan jer svaki novajlija prvo radi domaci zadatak, vredno obilazi rutu NB-NT via Aleksandria i skuplja pare za svoj brod a i za ostale (Ja lično neznam kome sam sve dao-uzeo pare uz obećanje da vraćam do prvog:p ) i tu se lepo svi slažemo. Aktivno se vežba dog fight sto međusobno, što PvP sa ostalima na serveru, što sa NPC-ovima, ZNAĆI RADI SE OZBILJNO. E sad još samo da to kanališemo kako treba, i to je to, prost zar ne?

P.S. : Ovo shvatiti kao izveštaj!!!!!!!!!!!!:rofl:

Loodi
12.7.2006, 15:26
Vidi ovako svi koji smo igrali aktivno(ili ukupno) 5-6 sati imamo neki ozbiljniji brod i oružija tako da to nije problem. Količina novca koji se vrti je ozbiljan jer svaki novajlija prvo radi domaci zadatak, vredno obilazi rutu NB-NT via Aleksandria i skuplja pare za svoj brod a i za ostale (Ja lično neznam kome sam sve dao-uzeo pare uz obećanje da vraćam do prvog:p ) i tu se lepo svi slažemo. Aktivno se vežba dog fight sto međusobno, što PvP sa ostalima na serveru, što sa NPC-ovima, ZNAĆI RADI SE OZBILJNO. E sad još samo da to kanališemo kako treba, i to je to, prost zar ne?

P.S. : Ovo shvatiti kao izveštaj!!!!!!!!!!!!:rofl:

Pa tako vas volim, eto vidis da ste razumeli sta treba da se radi :tapsh: , znachi udjes prvog i gotovo :) samo nemoj da vracas kusur i dugove u zvakama :rofl:

P.S. Dobar izvestaj, vrlo dobar-odlican 4+ , sedi dole...:aplauz:

toshica
12.7.2006, 15:35
Hvala, hvala poravićemo se sigurno,obećavamo :icon_stud
Nego navrati posle podne ili uveče ako imaš vremena većina tada dolazi, mada ima i nekih ranoranilaca (npr. ja kad mi šef nije u kancelarije:) ali vrlo kratko uvek se vrati kad ne treba:nov_mad2: )
Vidimo se u vaseljeni.

Loodi
12.7.2006, 15:36
Pa ja evo online svo vreme dok i ovde pishem otud sam i uspeo da promenim nik u normalu navatavsi admina iz prethodnog posta. I ne videh nikog od vas osim jednog novog lika. I dajte vise promenite nikove kako treba (za one koji to nisu uradili) da ne bude vise 2 4S Squada na listi, malo je smeshno...

toshica
12.7.2006, 15:41
TU mi je šef j*** majku svoju:icon_evil

Doncha
12.7.2006, 16:15
"Novajlija" upoznaje "Vodju" sa osnovnim stvarima!!!:boodala: :boodala: :tapsh: :tapsh:
E, Ludi, Ludi, vodja se postaje na Void serveru, a ne na SK forumu!

Loodi
12.7.2006, 16:23
"Novajlija" upoznaje "Vodju" sa osnovnim stvarima!!!:boodala: :boodala: :tapsh: :tapsh:
E, Ludi, Ludi, vodja se postaje na Void serveru, a ne na SK forumu!
Pa nije on mene upoznao ni sa cime sto ja vec ne znam, e doncha doncha...ajde budi ti vodja onda nemam nista protiv jer iovako nemam puno vremena da se bakcem.

Doncha
12.7.2006, 16:40
Ne radi se ovde o tome. Jednostavno pojavljuješ se ovde uvredjen posle ko zna koliko vremena, ponašaš se krajnje arogantno, vredjaš ljude koji su stvarno mnogo učinili za ovaj klan. To baš i ne bi trebalo da bude svojstveno jednom vodji!

Doncha
12.7.2006, 16:41
A, što se mene tiče - ne boj se. Ja stvarno nemam afiniteta da budem vodja!

Loodi
12.7.2006, 17:21
Ne radi se ovde o tome. Jednostavno pojavljuješ se ovde uvredjen posle ko zna koliko vremena, ponašaš se krajnje arogantno, vredjaš ljude koji su stvarno mnogo učinili za ovaj klan. To baš i ne bi trebalo da bude svojstveno jednom vodji!

Prvo nisam arogantan i ne vredjam nikog (sta sam ja to tacno rekao ruzno nekome?) zato nemoj ti da mi pricas o tome. Nego kazem da se treba pridrzavati onog sto smo u startu postavili ja i mmn a u dogovoru sa jos nekima od vas kako sta treba, a onda dodje neko i pocne da pametuje. Ako se tebi i ostalima ne svidja napravite svoj klan. Zato evo nek mmn presudi posto je od njega i potekla ideja o klanu...ili ce se neki pridrzavati nekih osnovnih stvari koje su postavljene jos u startu ili nek prave svoj klan pa nek rade sta im volja. To vazi za sve. P.S. Ne bojim se...

marko3581
12.7.2006, 17:23
Sad malo ja da prokomentarisem.
Poceli su ovde da se prelamaju licni interesi a ne klana sto moze dovesti do konflikta.Dobro,nije u redu da loodi izlece sa tim stavom "juce se pojavili-neka pravi nov klan"(bosebno mi se na svidja sto tu svrstava BabaRogu) i da se oseca uvedjenim jer su ti novi mnogo doprineli razvoju klana.
Sa druge strane loodi je iniciator mnogih stvari,pre svega on je odlucio da se leti na VOID-u.Takodje je ustanovio neka pravila (uz saglasnost drugih) koja se ne postuju((tu ga podrzavam)verovatno je zbog toga iznerviran).To mu ne daje za pravo da bude vodja klana nego,clan od vitalnog znacaja za klan.
I na kraju krajeva koji bre vodja,ko je spomenuo vodju.
loodi ako nastavis sa ti stavom samo ces sve vise zakomplikovati.Predlog "smanji te gas","povucite rucnu".

Loodi
12.7.2006, 17:35
Vidi ovako marko, u pocetku bese mmn sa idejom da se osnuje klan. Taj mmn je mene predlozio da budem vodja i ja sam se tada prihvatio toga da mu pomognem shodno mom nekom iskustvu, ajde ne moram da budem ja, ne insistiram na tome uopste nek bude ko hoce ne interesuje me al onda ce da me boli za sve pa nek radi ko sta hoce. Ali dok god je drugacije necu da dozvolim ovakve gluposti pa nek se ljuti ko hoce. Hvala svima koji su doprineli klanu, ne znam za doticne, ako vi kazete da su doprineli ja vam verujem. Ali ne moze niko da se mesa u neke stvari koje su vec od pocetka odredjene, moze samo da mu se svidi da se ponasa shodno klanu ili ne mora to je njegov/njen izbor al onda nek igra kako hoce ali ne u 4s_squad-u. Takodje nemam ni jedan licni interes sem onog da se ljudi pridrzavaju onog sto sam vec napomenuo, jbg meni ni iz dzepa ni u dzep.

Doncha
12.7.2006, 17:41
...u pocetku bese mmn sa idejom da se osnuje klan...

Ti izgeda nisi video ko je postavio ovo glasanje o imenu klana.

Loodi
12.7.2006, 17:51
Ti izgeda nisi video ko je postavio ovo glasanje o imenu klana.
A sa kojom poentom je postavljeno glasanje!? Posto je ime klana vec odavno odredjeno kao i format u kome ce se pisati...vidim da je mmn postavio. Samo sto neki ne vide razliku izmedju > i < pa pishu nickove sa <4s iako je lepo napisano na forumu ovde kako treba >4s. Zato je on to i postavio zbog takvih da bi im izasao u susret iako su napisali kako ne treba a trebali su da obrate paznju. Samo mi nije jasno sto si se ti Doncha nasao toliko uvredjen, tebi nista nisam rekao pa ne bi trebao ni da se mesas. Ali ako si se ti negde prepoznao sta da ti radim.

Ghost
12.7.2006, 17:56
Ако је у почетку требало да пише
>4S_SQUAD<>nick<
Онда тако треба да пише.

Loodi
12.7.2006, 17:59
Ако је у почетку требало да пише
>4S_SQUAD<>nick<
Онда тако треба да пише.
Pa to ja pricam bree sve vremeee jaoooj evo svaka cast Ghost-u. :tapsh:
A neki se tu vredjaju...sami doduse.

marko3581
12.7.2006, 18:09
OK,konkretno.Predlazem da se tema stavi pod katanac sa zadnjim postom koji ce da napise Loodi ili mmn-oficijelno ime klana:>4S_SQUAD<>nick<-.

Doncha
12.7.2006, 18:40
... Samo mi nije jasno sto si se ti Doncha nasao toliko uvredjen, tebi nista nisam rekao pa ne bi trebao ni da se mesas. Ali ako si se ti negde prepoznao sta da ti radim....

Ahhh...
Šta ćeš kada ne mogu mirno da gledam nepravdu!

Loodi
12.7.2006, 18:57
.

Ahhh...
Šta ćeš kada ne mogu mirno da gledam nepravdu!
Koju konkretno nepravdu? Ja nisam nista rekao uvredljivo, samo cinjenice. A nisam imao nameru da nikog vredjam cak sam neke i pohvalio a samo sam jednog kritikovao i to sa razlogom.

toshica
12.7.2006, 22:00
Konacno nesto konstruktivno danas da se uradi.
Sada je još na nama da ispeglamo nikove sa adminima na Voidu.
Ništa lakše ,zar ne?
:aplauz: :tapsh: :n_klanja:

mmn2911
13.7.2006, 1:46
Ovako: nije me bilo dva dana, i vec neke carke...
Sad cu da napisem najduzi post koji sam napisao na ovom forumu...
Kada sam obrnuo Freelancera, bio sam fasciniran igrom i odmah sam hteo da zaigram multiplay... Sada vidim da je borba i trade u Freelancer zesce *****e, ali nema veze... Hteo sam da osnujemo klan samo da bi se dobro zabavili, ali nisam mislio da ce biti ovoliko ozbiljno. Kao prvo, imam 14 godina, posle dodgeme sam izgleda najmladji, i ovo mi je prvo iskustvo sa online igranjem. Zato sam pozvao Loodog u pomoc posto sam video kako je veoma aktivan u topicu Flight Simulatora.... Kako Loodi nije mnogo u igri (ne krivim ga), pomogao nam je mnogo sa sa osnivnim stvarima vezanim za freelancer... Nikada nisam imao neke pretendencije za vodju. Nemam ni iskustva ni znanje. Veoma sam slab u online igranju.
Sto se tice Baba Roge i PceliceMaje, imaju izvesnu kolicinu iskustva sa Freelancer online igranjem. Baba Roga se posstavio kao vodja, ne po tome sto je to zeleo nego Prenosenjem znanja na nas mladje... A ja mislim da on nikada nije rekao da hoce da bude vodja... To mora da se zasluzi. Maja je meni i PreF-u (novi igrac) pokazala pre neko vece kako vodja treba da postupa... Mada ja i dalje mislim da Loodi treba da bude glavni a ovo dvoje neki porucnici... Strasti moraju da se smire, jer je se Baba Roga tako postavio zato sto Loodovih postova nije bilo, a mi smo izgledali (i dalje izgledamo) kao neorganizovana rulja... Sto se tice imaena, svakome koji se prijavio kod mene na PM sam napisao DA SE IME PISE U FORMATU >4S_SQUAD<>NICK< , kao sto sam se sa Loodim dogovorio, ali dosta njih mi nije ni poslalo PM... A i to sam ponovio 100 puta: AKO HOCES DA IGRAS SALJI MI PM!!!! Kazite da nisam :( A i za ime smo mogli da kazemo TAJ NICK I NEMA MENJANJA... Ali ja sam postavio glasanje... Ma i ja sam glup... Lepo treba da igram single, ionako ima igra 1000 puta boljih od Freelancera... Ovakvo svadjanje kao cigani ne mogu da podnesem... I sto smo otvorili ovoliko topica na forumu? Trebali smo negde drugde, jer ja pre svega obozavam ovaj forum i duboko ga postujem:alealeee: :alealeee: i ne volim kad ga vidim prenatrpanog. I kazem svima da dobro iscitaju forum na vodiserveru, jer je pravilnik pun rupa... Recimo, u pravilniku pise samo za pirate da imaju X u imenu, a ne za rougove R u imenu(koji mogu svakoga da koknu i ne smeju da traze porez) niti za assasine A u imenu koji su sa svima neutralni i ubijjaju za pare... I da, u aleksandriji je opet dozvoljeno piratizovanje :( na x vremena... Toliko od mene... Nadam se da cu nastaviti da igram Freelancera, i ako neko hoce da vezba dogfight, neka nadje >4S_SQUAD<>mmn2911< posto sam ocajan!!! Vidimo se u igri

ACHTUNG
13.7.2006, 1:51
Izgleda da Mein Kampf ipak treba da ostane osnovno stivo...A i Makijaveli nije los...

N!KSY
13.7.2006, 8:33
WOW:eek: !! Ala ste se dogovorili:kreza: .... Bar znamo kako se zovemo:o ... Btw, mmn2911, nisi najmladji i meni je punih 14 od sutra:to_care: .....

toshica
13.7.2006, 9:21
Znači vas dvojica zajedno imate ko ja sam.
Al vreme leti bog te ****:confused: .
Mnogo sam omatorio,skoro pa ćale mu dođem ovde a i :dedica:
:)

mmn2911
13.7.2006, 9:57
Dobro ja cu sad prvi srednje a ti osmi verovatno

BabaRoga
14.7.2006, 15:08
Sto se tice Baba Roge i PceliceMaje, imaju izvesnu kolicinu iskustva sa Freelancer online igranjem. Baba Roga se posstavio kao vodja, ne po tome sto je to zeleo nego Prenosenjem znanja na nas mladje... A ja mislim da on nikada nije rekao da hoce da bude vodja...

Dragi mmn2911,
imas samo 14 godina a govoris bistro i pametno kao sto mnogi drugi sa mnogo vise godina ne mogu i ne znaju.

S' obzirom da sam vise puta prozivan osecam potrebu da se obratim svoj nasoj dragoj braci. Izvinite unapred ako ovo bude potrajalo...

Sva moja aktivnost na Void-u i na forumima SK-a svodila se na logisticku podrsku [citaj: pomoc u davanju kesa, davanju bitnih informacija o trade rutama, kupovini brodova i oruzja kako za trade account tako i za fighter account, escort ka svim bitnijim sistemima i bazama, treniranje pilota kadeta, iniciranje bolje organizacije, discipline klana/ sto je u stvari bio neki sumarum onoga sto je clanstvo vec reklo ili iznelo] sa silnom zeljom da nam klan sto pre ojaca i dobije svoje casno mesto na Void serveru. Dakle, moja inicijativa sa raznim temama nije bila sklonost da se svojom malenkoscu namecem na bilo koji nacin vec da clanstvo usmerim ka konstruktivnoj diskusiji koja rezultira konkretnim odlukama u pravednoj borbi misljenja. A, sve to prvenstveno iz patriotskih razloga i u interesu klana. I pogotovo sto sam osetio prazan prostor i nedostatak "korektivnog faktora" koji je trebao da usmerava diskusiju i profilise misljenja clanstva.
Dakle moja aktivnost je po meni bila krajnje konstruktivna a moja energija ulozena u stvaranje klana nema razloga da vreda ili dira bilo koga. Naprotiv.

Svesno izbegavam da se nadovezujem na sve optuzbe koje su izrecene na moj racun jer ne zelim da u ucestvujem u negativnim raspravama koje samo urusuvaju sve ono lepo sto smo do sada zajedno postigli. <4S_SQUAD> ili >4S_SQUAD< uvek na prvom mestu, iznad mene i bilo koga drugog!!!!

BabaRoga
14.7.2006, 15:17
@ime klana
S' obzirom da je duzina poruka ogranicena, ovde zelim da kazem da je moj nick ispisan greskom, ali da je "nezvanicna" verzija po meni lepsa.

Sto se mene tice,mmn2911 odluci kako mislis da treba-ali odluci, donesi odluku i da se zamole admini da to preprave kako bi se ta tema zavrsila. Meni je, opet napominjem, jedinstvenost klana i njegova perspektiva mnogo vaznija od nasih svada koje prete da raspolute klan.

Ako Hrvati mogu da naprave tri/cetiri klana na Void-u, valjda mi mozemo bar jedan!

PcelicaMaja.
14.7.2006, 15:43
Ovako: nije me bilo dva dana, i vec neke carke...
Sad cu da napisem najduzi post koji sam napisao na ovom forumu...
Kada sam obrnuo Freelancera, bio sam fasciniran igrom i odmah sam hteo da zaigram multiplay... Sada vidim da je borba i trade u Freelancer zesce *****e, ali nema veze... Hteo sam da osnujemo klan samo da bi se dobro zabavili, ali nisam mislio da ce biti ovoliko ozbiljno. Kao prvo, imam 14 godina, posle dodgeme sam izgleda najmladji, i ovo mi je prvo iskustvo sa online igranjem. Zato sam pozvao Loodog u pomoc posto sam video kako je veoma aktivan u topicu Flight Simulatora.... Kako Loodi nije mnogo u igri (ne krivim ga), pomogao nam je mnogo sa sa osnivnim stvarima vezanim za freelancer... Nikada nisam imao neke pretendencije za vodju. Nemam ni iskustva ni znanje. Veoma sam slab u online igranju.
Sto se tice Baba Roge i PceliceMaje, imaju izvesnu kolicinu iskustva sa Freelancer online igranjem. Baba Roga se posstavio kao vodja, ne po tome sto je to zeleo nego Prenosenjem znanja na nas mladje... A ja mislim da on nikada nije rekao da hoce da bude vodja... To mora da se zasluzi. Maja je meni i PreF-u (novi igrac) pokazala pre neko vece kako vodja treba da postupa... Mada ja i dalje mislim da Loodi treba da bude glavni a ovo dvoje neki porucnici... Strasti moraju da se smire, jer je se Baba Roga tako postavio zato sto Loodovih postova nije bilo, a mi smo izgledali (i dalje izgledamo) kao neorganizovana rulja... Sto se tice imaena, svakome koji se prijavio kod mene na PM sam napisao DA SE IME PISE U FORMATU >4S_SQUAD<>NICK< , kao sto sam se sa Loodim dogovorio, ali dosta njih mi nije ni poslalo PM... A i to sam ponovio 100 puta: AKO HOCES DA IGRAS SALJI MI PM!!!! Kazite da nisam :( A i za ime smo mogli da kazemo TAJ NICK I NEMA MENJANJA... Ali ja sam postavio glasanje... Ma i ja sam glup... Lepo treba da igram single, ionako ima igra 1000 puta boljih od Freelancera... Ovakvo svadjanje kao cigani ne mogu da podnesem... I sto smo otvorili ovoliko topica na forumu? Trebali smo negde drugde, jer ja pre svega obozavam ovaj forum i duboko ga postujem:alealeee: :alealeee: i ne volim kad ga vidim prenatrpanog. I kazem svima da dobro iscitaju forum na vodiserveru, jer je pravilnik pun rupa... Recimo, u pravilniku pise samo za pirate da imaju X u imenu, a ne za rougove R u imenu(koji mogu svakoga da koknu i ne smeju da traze porez) niti za assasine A u imenu koji su sa svima neutralni i ubijjaju za pare... I da, u aleksandriji je opet dozvoljeno piratizovanje :( na x vremena... Toliko od mene... Nadam se da cu nastaviti da igram Freelancera, i ako neko hoce da vezba dogfight, neka nadje >4S_SQUAD<>mmn2911< posto sam ocajan!!! Vidimo se u igri

:tapsh: :tapsh: :tapsh: :tapsh:

PcelicaMaja.
14.7.2006, 15:44
Dragi mmn2911,
imas samo 14 godina a govoris bistro i pametno kao sto mnogi drugi sa mnogo vise godina ne mogu i ne znaju.

S' obzirom da sam vise puta prozivan osecam potrebu da se obratim svoj nasoj dragoj braci. Izvinite unapred ako ovo bude potrajalo...

Sva moja aktivnost na Void-u i na forumima SK-a svodila se na logisticku podrsku [citaj: pomoc u davanju kesa, davanju bitnih informacija o trade rutama, kupovini brodova i oruzja kako za trade account tako i za fighter account, escort ka svim bitnijim sistemima i bazama, treniranje pilota kadeta, iniciranje bolje organizacije, discipline klana/ sto je u stvari bio neki sumarum onoga sto je clanstvo vec reklo ili iznelo] sa silnom zeljom da nam klan sto pre ojaca i dobije svoje casno mesto na Void serveru. Dakle, moja inicijativa sa raznim temama nije bila sklonost da se svojom malenkoscu namecem na bilo koji nacin vec da clanstvo usmerim ka konstruktivnoj diskusiji koja rezultira konkretnim odlukama u pravednoj borbi misljenja. A, sve to prvenstveno iz patriotskih razloga i u interesu klana. I pogotovo sto sam osetio prazan prostor i nedostatak "korektivnog faktora" koji je trebao da usmerava diskusiju i profilise misljenja clanstva.
Dakle moja aktivnost je po meni bila krajnje konstruktivna a moja energija ulozena u stvaranje klana nema razloga da vreda ili dira bilo koga. Naprotiv.

Svesno izbegavam da se nadovezujem na sve optuzbe koje su izrecene na moj racun jer ne zelim da u ucestvujem u negativnim raspravama koje samo urusuvaju sve ono lepo sto smo do sada zajedno postigli. <4S_SQUAD> ili >4S_SQUAD< uvek na prvom mestu, iznad mene i bilo koga drugog!!!!

:tapsh: :tapsh: :tapsh: :tapsh:

mmn2911
14.7.2006, 16:52
Ja nemam sta da odlucujem sto se tice tebe...
Ustvari, nisam te razumeo u tom delu.
Ja shvatam sta ti pricas, i zelim da i ostali to shvate, jer si nam ti samo davao podrsku i pomoc, uvek pozajmljivao pare (onih 2,500,000 sto si mi dao su sa kamatom mnogo porasli :D ). Ti i Maja (zato sto je i ona iskusna) se trebate sa Loodim jedan dan dogovoriti o svemu... Ne mogu ja nista da odlucim, jer vas troje ste najvise igrali Freelancera online (ne govorim samo o VOID-u). Ja saam samo sve to pokrenuo, ali nikada nisam zeleo nista da odlucujem... Vidite i sami postavio sam ovo glasanje da bi svi izabrali. Ali ipak mislim da bi trebalo da ostavimo staro ime. Trebali smo jos na pocetku da kazemo novo, ne tek sada...

Ghost
14.7.2006, 17:11
Мислим да би најспособнији чланови требали бити:
1. Вођа
2. Задужен за дипломатију са другим клановима
3. Обуку нових чланова (за ово може више особа)
4. Можда још нешто ако сматрате потребним....

Доделитим им звања (типа интруктор и сл.), да би се знало ко је шта.
Потребна је организација, да одаберете грб, а дипломатију и остало ћете решити у ходу.
И решити проблем око назива клана (>< | <>)

mmn2911
14.7.2006, 17:15
Ali ipak mislim da bi trebalo da ostavimo staro ime. Trebali smo jos na pocetku da kazemo novo, ne tek sada...

Citiram sam sebe :confused:
Ja mislim da bi trbali ovako

toshica
14.7.2006, 17:20
Lepo besedenje nema šta.
:tapsh: :tapsh: :tapsh: bravo, bravo.
Alo dosta istih priča aman zaman više, svi pričamo isto a niko ništa ne radi.
Kontaktirajte više admine sa Voida da se unificira ime klana, pa makar bio i {4S_SQUAD}.Rasipamo vreme i energiju na priču koja će se otegnuti u nedogled.

bobi
14.7.2006, 17:22
Jeste li se ispucali, pa da se svi nakacimo online i zaj3bemo besmislene rasprave? :)

@ Loodi
Kao sto si i sam ukapirao, naprasnim pojavljivanjem i zeleci da zadivis masu (upravo ono sto si zamerio pcelici Maji, ti si radio), poremetio si vec ionako haoticnu situaciju koja je zavladala i koja bi se smirila posle dva-tri dana. Ovako cemo sada na zalost cekati mnogo duze, dok se strasti smire. Ipak nisu svi od nas balavci, te da se damo povesti zeljom da opravdamo tvoju ljutnju, koja je izazvana time sto je, zamisli cuda, neko dao za pravo da predlozi nesto a da te ne pita.
Tehnicki jesi u pravu.
Eticki, nisi u pravu.
Veruj mi da sam tacno predpostavio, cim sam video tvoj post ( onaj napisan posle duzeg vremena) da ce sve izaci na lose.
Dzabe mi je bilo to sto sam pokusavao da popustim, nadajuci se da ces i ti malko da popustis i prihvatis se konstruktivne rasprave. Ti si i dalje u svim temama na ovome podforumu nastavljao da pricas o jednoj te istoj stvari.
Cak i sada kada je babaroga rekao da ga nista ne zanima sem klana, ti se nisi potrudio da se izglade odnosi.
To je ono sto ti ja zameram (ali ima vremena)
Necu da se opravdam svakodnevno isforsiranim frazama, kako ti ne zelim nista lose, niti imam nesto lose protiv tebe, ali ako zelis da nekome skreses nesto, ucini to na PM (fakticki u cetiri oka (i to sam te u par navrata molio) jer raspravama na forumu samo dizes tenziju drugima, sto ne bi trebalo da bude odlika jednog vodje, koji bi uvek trebao da bude kadar za pronalazenje pravog balansa.
Ipak, vadi te dobra namera

@mmn2911
U ovom slucaju treba da preuzmes odgovornost (sto ce biti dobro i za tebe i za druge). Nekad jednostavno mora da se presece, i ako te obe strane mole da ti to uradis, uradi...
Znam ja da si ti smeran i skroman decko, ali sada situacija zahteva da se odlucis.
Sve oci su sada uprte u tebe :)

@Svi ostali
Ako Bog da, sutra cu da budem malo slobodniji, pa se mozda vidimo u galaksiji... Jedva cekam :)

mmn2911
14.7.2006, 17:24
Ovako, mislim da bi trebalo da bude >4S_SQUAD<>nick< zato sto sam svima tako slao PM i na kraju je ispalo sta je ispalo... Ne mozemo jos da se prijavimo dok ne donesemo grb i objavimo konacan spisak igraca...
Za taj spisak cemo morati iz pocetka da se prijavimo kod mene ili nekog drugog da vidimo ko sigurno igra, posto su se mnogi predomislili...
Ali prvo grb...

Mislim da ovde treba lock!!!

I bobi, poruku sam napisao pre nego sto sam video tvoju, samo si ti pre postovao, znaci ipak sam sam presekao... :)

toshica
14.7.2006, 17:27
Ovako, mislim da bi trebalo da bude >4S_SQUAD<>nick< zato sto sam svima tako slao PM i na kraju je ispalo sta je ispalo... Ne mozemo jos da se prijavimo dok ne donesemo grb i objavimo konacan spisak igraca...
Za taj spisak cemo morati iz pocetka da se prijavimo kod mene ili nekog drugog da vidimo ko sigurno igra, posto su se mnogi predomislili...
Ali prvo grb...

Mislim da ovde treba lock!!!

ALO NE MISLI DA TREBA DA SE ZOVE TAKO NEGO GA PROMENI DA SE ZOVE TAKO. Kontaktira adminie sa Voida i reci da ppromene nikove da nebi svi mi pojedinačno to radili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:

mmn2911
14.7.2006, 17:30
To ne mogu da uradim, zato sto svako ima po vise accountova, i to ce tesko ici... Ne mogu ja da kazem promeni svima iz 4S SQUAD-a ime... Neko ima i trade account koji se drugacije zove a ja mislim da je to ovaj fighter. Sto se tice tih trade, njih necemo prijavljivati, sa njima smo zavrsili.

toshica
14.7.2006, 17:36
Dobro onda ćemo da ti pošaljemo spisak acaunta koji treba da se promene i trade i fight. Mada ja mislim da se da lako zaključiti koji je trade a koji fight acaunt al ajde.

Loodi
14.7.2006, 17:37
ALO NE MISLI DA TREBA DA SE ZOVE TAKO NEGO GA PROMENI DA SE ZOVE TAKO. Kontaktira adminie sa Voida i reci da ppromene nikove da nebi svi mi pojedinačno to radili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:
Koliko sam ja shvatio to oko promene nikova jer sam i sam to morao da uradim, nik se ne moze promeniti ako nisi u igri, znaci ulogovan sa accountom na kome zelis da menjas ime. Tako mi rece jedan od admina na VOID-u kada sam ga pitao za promenu nika i da li treba da se izlogujem prvo da bi on to obavio.

mmn2911
14.7.2006, 17:37
Elem... Maja ima dva accounta, jedan je sa >4S_SQUAD<>Pcelica Maja<
a drugi obrnuto... I kako sada da znam?

mmn2911
14.7.2006, 17:39
Tek sad sam video post loodog, a i kako bi oni menjali vase nikove na moje pitanje? Zar to ne bi bilo glupo? Morace svi za sebe izgleda :(

Loodi
14.7.2006, 17:54
Tek sad sam video post loodog, a i kako bi oni menjali vase nikove na moje pitanje? Zar to ne bi bilo glupo? Morace svi za sebe izgleda :(
Nece morati svi... :D

mmn2911
14.7.2006, 17:57
Pa nece morati svi... Ali meni ne bi bilo tesko... A sav ovaj okrsaj ne bi ni postojao da svi paze sta citaju. Ubuduce pripazite. I ne nalazite uvrede ni u cemu sto sam rekao!

Loodi
14.7.2006, 18:03
Pa nece morati svi... Ali meni ne bi bilo tesko... A sav ovaj okrsaj ne bi ni postojao da svi paze sta citaju. Ubuduce pripazite. I ne nalazite uvrede ni u cemu sto sam rekao!
Tako je :dedica:

PcelicaMaja.
14.7.2006, 18:10
Momci,zasto vas nema na void-u?:confused: Ili mozda ja ne potrefim pravo vreme:a_whistli ,ako je tako,javite kad ste tamo, lepse je i bolje kad nas ima vise!:) :) :) Npr. sinoc je clanova klana [Dork] bilo bar osam,a iz naseg, nas dvoje! Tj. Doncha i ja!
poz...:ciao:

mmn2911
14.7.2006, 18:12
Izvini Majo, cim se konektujem, crveni lag... A ne bi trebao... Naci cu vreme pa cu doci... I Lounge 1 kanal na Teamspeak-u.

I ovako

SVI MENJAJTE NICK U >4S_SQUAD<>NICK<
TRADE ACCOUNT NE UZIMAJTE U OBZIR KAKO ON NECE ULAZITI U KLAN

marko3581
14.7.2006, 18:18
Interesantno ovo,nema postova 2 dana pa u roku od 2 sata,15 komada,'el to neki tajminzi za raspravu.
A sad,lepo molim mmn-a (koj uporno pokusava da smiri strasti bez efekta) da svim clanovima klana(ako smo uopste klan) i buducim koji se prijave mmn-u,PM-om,da kaze takodje na PM da je ime klana prva solucija(vise neznam ni koja je).Mislim ako se vodi rasprava oko imena klana na 100 postova onda smo stvarno neorganizovana rulja.I nikad necemo postati klan na VOIDU.

E hebi ga,sad sam tek procitao tvoj post.Bravo!!Jos samo kazi moderatoru da stavi kljuc na temu.

mmn2911
14.7.2006, 18:21
I ja sam to primetio za vreme... Videce svi koji budu hteli, mrzi me svima da saljem PM... Pa jesi li video koliko je veliko? Ako nista, reci cemo im na serveru...

Loodi
14.7.2006, 18:53
I ja sam to primetio za vreme... Videce svi koji budu hteli, mrzi me svima da saljem PM... Pa jesi li video koliko je veliko? Ako nista, reci cemo im na serveru...
A oni koji nece da vide njih salji u PM hehe shala mala :rofl:
E stvarno...katanac na ovaj topic bi bio sasvim na mestu posto je sve reseno.

mmn2911
14.7.2006, 18:55
Your jokes are giving me the creeps...

Poslao sam zahtev za lock....

Loodi
14.7.2006, 23:14
Your jokes are giving me the creeps...

Poslao sam zahtev za lock....
BUahaha...i treba :dzavo: