Prikaži potpunu verziju : Video materijal. EU
Dobio sam zadatak da napravim dokumentarac za EU (Evropsku Uniju).
Potreban mi je video materijal bez naratora, (naratora cu posebno da ubacim). Sto vise materijala to bolje. Hvala.
Trazim i ja, ali posto je dokumentarac, i radim za skolu nesto, moram dosta toga da imam, pa ako je ko voljan, da mi ostavi linkove.
Ovo mi je stvarno potrebno. Nije neka zurba posto imam rok pola godine, ako ne i vise...
LoneWolf
30.10.2010, 16:00
Drakonski posao, čeka te nabavka stock video materijala ako si ih spreman platiti ili skidanje sa torrenta što ti ne preporučujem ako projekat treba da bude emitovan na nekom većem skupu ili čak putem javnih emitera.
Ako skineš sa torenta rizikuješ tužbu, ako plaćaš stock svaki kvalitetniji video ti nije ispod 5 dolara za 10 sekundi pa ti vidi.
Naravno da ne želiš da ti sve izgleda kao slideshow i da tu treba malo kvalitetnijeg posla i materijala, tako da ti savjetujem da dobro otvoriš oči pri kopanju materijala, fotki i snimaka.
Radi se o takmicenju u skoli... Nije jos navedeno koji programi mogu da se koriste, posto jos nije pocelo. Bio sam prosle godine na jednom ovakvom takmicenju u skoli, tada je bio samo program PowerPoint. Ove godine ce biti izgleda mnogo veca sloboda, pa razmisljam da uradim dokumentarac koji ce da traje 6-10min...
LoneWolf
30.10.2010, 22:35
U 6-10 minuta ćeš malo uspjeti da izgovoriš jer tu treba biti tekst koji će da "ubode suštinu" ili da produžiš trajanje.
Od softvera ti predlažem Adobe After Effects ako imaš iskustva sa video obradom, ili Power Producer ako hoćeš nešto na brzinu.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.