PDA

Prikaži potpunu verziju : Razni simboli (ako vas mrzi da kopate po netu)

Bokile
29.10.2010, 17:53
Obrnuti alfabet:

¿ ¡ ˙ z ʎ x ʍ ʌ n ʇ s ɹ b d o u ɯ ן ʞ ɾ ı ɥ ƃ ɟ ǝ p ɔ q ɐ
(¡ʍʇɟ ‘ʇsıssɐןoqɯʎs)

Strelice i pokazivači:

➔ ➘ ➙ ➚ ➛ ➜ ➝ ➞ ➟ ➠ ➡ ➢ ➣ ➤ ➥ ➦ ➧ ➨ ➩ ➪ ➫ ➬ ➭ ➮ ➯ ➱ ➲ ➳ ➴ ➵ ➶ ➷ ➸ ➹ ➺ ➻ ➼ ➽ ➾ ← ↑ → ↓ ↔ ↕ ↨ ↻ ↺ ☚ ☛ ☜ ☝ ☞ ☟

Krstići i zvezde:

✙ ✚ ✛ ✜ ✝ ✞ ✟ ♰ ♱ ✠ ✡ ✢ ✣ ✤ ✥ ✦ ✧ ✩ ✪ ✫ ✬ ✭ ✮ ✯ ✰ ✱ ✲ ✳ ✴ ✵ ✶ ✷ ✸ ✹ ✺ ✻ ✼ ✽ ✾ ✿ ❀ ❁ ❂ ❃ ❄ ❅ ❆ ❇ ❈ ❉ ❊ ❋

Geometrijski oblici:

❍ ❏ ❐ ❑ ❒ ■ ◆ ◊ ● ◗ ▄ █ ▌ ▐ ░ ▒ ▓ ␥ ■ □ ▪ ▫ ▬ ▲ ► ▼ ◄ ⎔ ▢ ■ □ ▢ ▣ ▤ ▥ ▦ ▧ ▨ ▩ ▪ ▫ ▬ ▭ ▮ ▯ ▰ ▱ ▲ △ ▴ ▵ ▶ ▷ ▸ ▹ ► ▻ ▼ ▽ ▾ ▿ ◀ ◁ ◂ ◃ ◄ ◅ ◆ ◇ ◈ ◉ ◊ ○ ◌ ◍ ◎ ● ◐ ◑ ◒ ◓ ◔ ◕ ◖ ◗ ◘ ◙ ◚ ◛ ◜ ◝ ◞ ◟ ◠ ◡ ◢ ◣ ◤ ◥ ◦ ◧ ◨ ◩ ◪ ◫ ◬ ◭ ◮ ◯ ◰ ◱ ◲ ◳ ◴ ◵ ◶ ◷

Linije:

─ │ ┌ ┐ └ ┘ ├ ┤ ┬ ┴ ┼ ═ ║ ╒ ╓ ╔ ╕ ╖ ╗ ╘ ╙ ╚ ╛ ╜ ╝ ╞ ╟ ╠ ╡ ╢ ╣ ╤ ╥ ╦ ╧ ╨ ╩ ╪ ╫ ╬

Simboli:

☑ ☒ ☓ ✓ ✔ ✕ ✖ ✗ ✘ ✁ ✂ ✃ ✄ ✆ ✇ ♺ ✈ ✉ ✌ ✍ ✎ ✏ ✐ ✑ ✒ ⎗ ⎘ ⎙ ⎚ ⎈ ⎋ ☽ ☾ ☀ ☼ ☁ ☂ ☃ ☄ ★ ☆ ☇ ☈ ☉ ☊ ☋ ☌ ☍ ☎ ☏ ☙ ☠ ☡ ☢ ☣ ☤ ☥ ☦ ☧ ☨ ☩ ☪ ☫ ☬ ☭ ☮ ☯ ☸ ☹ ☺ ☻ ☿ ♀ ♁ ♂ ♃ ♄ ♅ ♆ ♇ ♈ ♉ ♊ ♋ ♌ ♍ ♎ ♏ ♐ ♑ ♒ ♓ ♔ ♕ ♖ ♗ ♘ ♙ ♚ ♛ ♜ ♝ ♞ ♟ ♠ ♡ ♢ ♣ ♤ ♥ ♦ ♧ ♨ ♩ ♪ ♫ ♬ ♭ ♮ ♯

Matematika i novac:

‰ ‱ ª ⁿ ₤ € ¢ £ ℅ № ₧ ½ ¼ ¾ ⅛ ⅜ ⅝ ⅞ ° ± ¹ ² ³ ⁴ ⁵ ⁶ ⁷ ⁸ ⁹ ⁰ µ ∀ ∂ ∃ ∅ ∆ ∇ ∈ ∉ ∊ ∍ ∏ ∑ − ∗ ∙ √ ∝ ∞ ∠ ∧ ∨ ∩ ∪ ∫ ∴ ∶ ∼ ≅ ≈ ≠ ≡ ≢ ≤ ≥ ⊂ ⊃ ⊄ ⊆ ⊇ ⊕ ⊗ ⊥ ⋄ ⋅
➀ ➁ ➂ ➃ ➄ ➅ ➆ ➇ ➈ ➉ ➊ ➋ ➌ ➍ ➎ ➏ ➐ ➑ ➒ ➓Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ Ⓔ Ⓕ Ⓖ Ⓗ Ⓘ Ⓙ Ⓚ Ⓛ Ⓜ Ⓝ Ⓞ Ⓟ Ⓠ Ⓡ Ⓢ Ⓣ Ⓤ Ⓥ Ⓦ Ⓧ Ⓨ Ⓩⓐ ⓑ ⓒ ⓓ ⓔ ⓕ ⓖ ⓗ ⓘ ⓙ ⓚ ⓛ ⓜ ⓝ ⓞ ⓟ ⓠ ⓡ ⓢ ⓣ ⓤ ⓥ ⓦ ⓧ ⓨ ⓩ

Tipografski:

¶ ’ ’ ” ” ‚ „ ′ ″ ‐ ‑ ‒ - — ― ¡ ‼ ⁈ ⁉ ‽ ␦ ® © ™ § … † ‡ ƒ ‖ ‗ ‹ › ⁄ ❛ ❜ ❝ ❞ ❡ ❢ ❣ ❤ ❥ ❦ ❧ st ſt ffl fi

Grčki alfabet:

Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω α β γ δ ε ζ η θ ι κ λ μ ν ξ ο π ρ ς σ τ υ φ χ ψ ω ϑ ϒ ϕ ϖ

OCR Simboli:

⑊ ⑉ ⑈ ⑇ ⑆ ⑅ ⑄ ⑃ ⑂ ⑁ ⑀

IZVOR:
www.burek.com (http://forum.burek.com/specijalni-simboli-za-upotrebu-na-facebook-twitter-myspace-t510237.html?utm_source=linkeri.com&utm_medium=referral&utm_campaign=linkeri)

Mr.Eco
29.10.2010, 18:15
Ovo mi je baš trebalo ja sam pre imao ogromnu kolekciju koju sam sakupljao doduše ne ovako sortirano, ali na moju nesreću taj HDD mi se pokvario pa nisam imao volje nastavit da opet sakupim XD tako da ovo ide na dropbox, zahvalio bi kada bi bilo dugme neznam zašto ga nema :tapsh:

Mare911
29.10.2010, 18:43
Zaboravio si instant triforce :D

neke kombinacije

⎝⏠⏝⏠⎠⎝⏠⏝⏠⎠⎝⏠⏝⏠⎠⎝⏠⏝⏠⎠
✈ ▌▌

⎷⎛⎝ ⎷⎛⎝

⎝O⎛

:a_whistli

todos
29.10.2010, 19:27
A gde mogu da se nadju amblemi brendova?

Bokile
30.10.2010, 0:21
Zaboravio si instant triforce :D

Kako triforce sa zvezdicama?

Srlandand
30.10.2010, 11:43
Ovde (http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=13778298686) imate zilion tih cuda takodje...

Mare911
30.10.2010, 13:36
Kako triforce sa zvezdicama?

zato sto nema sa trouglovima :D

LoneWolf
30.10.2010, 15:41
✈ ▌▌ ovo ima i u character mapi pod Windowsom, kao i masa drugih simbola ✈ ▌▌ :D