Prikaži potpunu verziju : Novi 'ard, stari na samrti!
DonCorleone91
26.10.2010, 0:10
Ovako stvari stoje, pre skoro godinu dana, bese to januara tekuce godine, kupih ja Seget Barakudu od 1.5TB. Dok ga nisam kupio o njemu nadjoh sve najbolje, a cim ga kupih, sve najgore. On vec polako ide u penziju, ima nekih 4,5,6 bed sektora i kako kaze HDD Sentiel 30% je u grobu. Nebi to bio problem da on nije prepun, tacnije imam nekih 4,5GB slobodno. Sve sto je na njemu su mukotrpno skupljane biblioteke zvukova i semplovi, gomila muzike, neki tutorijali, knjige, casopisi, note...i sto je najgore gomila projekata. E sad, moj plan je da sad kupim neki novi hard od 2tb, ja gledah i ovaj mi zapade za oko ( http://itsvet.com/proizvod/western-digital-caviar-black-2tb-7k-64mb-sata300-wd2001fass/comp_comp_hdd/26/1386 ) pa evo prvo ovde da pitam valjali ovo nesto il da trazim dalje. Ovaj sadasnji ce da ide na reklamaciju onog momenta kad dodje novi i sve bude prebaceno na njega, a za stari cu da trazim neki drugi model (istio ko ovaj sto sam naveo, ili onaj sto mi vi predlozite) ili pare nazad. Bitno mi je da hard bude brz i tih i da nebude tezi od 143.7e :D
DonCorleone91
27.10.2010, 0:51
Ajmo ljudi zivlje malo, nije valjda da sam za dzabe pisao ovoliki tekst!? :D
flamingos
27.10.2010, 3:31
pa nisi sam si sebi odgovorio sta ces da radis :D prema tome mi mozemo samo da aminujemo,a koliko vidim ima sad i 3tb za oko 160e st nije lose.
DonCorleone91
27.10.2010, 10:15
Hahaha, ja sam napisao sta bi uradio, a na vama je d a mi kazete da li je to dobar potez, da se nezeznem ko prosli put kad nisam nikog pitao :)
Nema šta tu mnogo da se filozofira, ako imaš para za taj WD Black, nema tu šta, teško da ćeš nešto bolje naći u toj klasi.
Partybreaker
27.10.2010, 11:02
Ako ti je bitnija tišina od brzine, verujem da bi ti lepo legao novopridošli Samsung HD204UI F4 EcoGreen 2TB. Koliko sam video iz nekih korisničkih testova postiže jako dobre rezultate. To je zbog toga što ima tri ploče od 666GB (:dzavo:), a ne 4x500GB kao većina HDD-ova ovog kapaciteta.
Ne shvati me pogrešno, teško da ćeš omašiti sa WD-om, ali ovako možeš da prođeš primetno jeftinije (~40€) i da dobiješ tiši HDD. I ja sam ljubitelj Western Digital diskova, ali razmisli o F4.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.