Prikaži potpunu verziju : Juznoamericki firmware za airlive wl5470AP
salamander
21.10.2010, 15:00
Nabavio sam ovaj AP i signal mu nije mnogo jaci od USB adaptera.Cuo sam da sa juznoamerickim firmwerom izlazna snaga moze da se pojaca na 27db (trenutno je ogranicen na 20db za EU).Da li neko zna gde mogu da nadjem firmware i da li je istina da se toliko dobija na pojacanju signala, ako neko ima iskustva?
Dobro si čuo, taj AP uz odgovarajući FW može da se podesi na čak 1Watt. Što je našim zakonom zabarnjeno i čak kažnjivo ako te uhvate. Kod nas se sve što je preko 200mW mora prijaviti RRA. Tako da svakako ovde javno nebi smeo da se kači FW za taj uređaj javno.
salamander
21.10.2010, 19:16
Hvala na skretanju paznje, ali nisam ni mislio da koristim njegovu max snagu od 27db, vec samo da pojacam u okviru legalnih okvira od 23db (do tih 200mW), to bi omogucio ovaj firmware
Žao mi je ja ti nemogu pomoći oko toga, probaj na googlu.... A i ako ga nađeš, imaj u vidu da tu stvar radiš na svoju odgovornost, nisam siguran da je novi 5470 kompatibilan sa tim uređjem. ti verovatno imaš vreziju uređja koji je u sivom kućištu, a sa tim WF za USA o kome pričamo bili su kompatibilni uređaji koji su bili ljubičasti.
salamander
22.10.2010, 1:33
Tacno, sivo, akcija otpada :icon_stud.Pozdrav!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.