Prikaži potpunu verziju : Uplata na Moneybookers?
Pozdrav moji forumasi, imam veliki problem ... pa da krenemo:
-Imam Visa Electron karticu u nasoj Intesa banci, takodje otvorio sam i devizni racun u istoj. E sad, dobio sam pismo od Moneybookersa ono za verifikaciju, i sve je ok proslo.
E sad hocu da uplatim jedan hosting preko neta. Naravno jedan od metoda je i Moneybookers.
Pa da vas pitam, kako da posaljem Evre na MB?
Posto na Visa Electron mogu samo dinare da uplacujem. Dakle kako to da izvedem posto moram da platim u eurima taj host.
-Posto sam ja vec uplatio na devizni racun 50eura, e sad na MB pise da to moze da se uradi pomocu kartice ili pomocu racuna gde traze SWIFT.
-Molim vas ako neko moze bar malo da mi objasni, zato sto kad sam pitao ove u banci gledali su me kao da sam dosao sa fantomkom da ih pljackam.
Naravno ova uplata je hitna, posto treba da krene sajt za 3-4 dana.
Ako neko moze da mi pomogne posto ne znam koga da kontaktiram vise. :(:(:(
Na debitnu Visa Electron karticu slobodno zaboravi kada su u pitanju bilo kakva plaćanja preko grane.
Za uplatu sredstava na svoj račun imaš dve opcije i to putem važeće devizne debitne / kreditne kartice ili putem bankarskog wire transfera.
Prva opcija podrazumeva da poseduješ deviznu debitnu / kreditnu karticu iz recimo Visa programa (devizna Visa Electron, Visa Internet itd.) i u tom slučaju prenos sredstava na MB nalog je trenutan uz određenu malu proviziju (1,9%).
Druga opcija ti je da izvršiš direktnu uplatu deviza na račun MoneyBookers-a u stranoj banci za šta ti je potrebno par informacija koje dobijaš kada se uloguješ na svoj MB nalog i nakon opcije "Upload funds" izabereš opciju "Bank transfer". Sve te informacije lepo priložiš tokom procesa uplate i strogo vodiš računa da ne izostaviš vrednost polja Reference koju će ti MB priložiti uz podatke za uplatu. Uzmi u obzir da MB ne naplaćuje proviziju za bank transfere ali da banke to rade tako da ćeš i u tom slučaju olatiti određenu proviziju za prenos novca. Ovaj metod prenosa novca nije trenutan i ume da potraje od 2 do 5 dana ponekad.
E hvala ti sto si mi pojasnio.
Sad sam zvao banku i ja ustvari sam dobio Visa deviznu debitnu karticu.
Znaci limit potrosnje je odredjen visinom raspolozivih sredstava na tom deviznom racunu. Tj povezane su.
Naravno odmah sam otisao na MB i ukucao karticu i sve i TRANSACTION FAILED :(
Siguran sam da sam sve dobro uradio. I sad je problem sto sam probao 2 puta i isto mi je prikazalo TRANSACTION FAILED. E sad bojim se da probam i 3 put, zato sto cu blokirati racun na 24 sata sto mi ne treba.
Ne znam sta da radim, a imam Visa Electron Deviznu karticu. :(
Obrati pažnju na to da određene banke izdaju devizne debitne kartice koje su blokirane za transakcije koje se vrše preko interneta. Pozovi svoju banku i priupitaj ih da li je to slučaj i sa tvojom karticom. Ako jeste pojavi se kad možeš u svojoj matičnoj ekspozituri sa ličnom kartom i traži da ti odblokiraju karticu za transakcije preko interneta. Sam proces uklanjanja blokade je obično kratak ali ume da potraje i do 24h (zavisi od brzine administracije tvoje banke).
Puno ti hvala na odgovorima, pokusacu da ih kontaktiram i da ih pitam to.
A posle cu vam javiti sta i kako.
Pozdrav
Moja preporuka bi ti bila da umesto da koristiš Visa Electron za bilo kakve transakcije na internetu lepo nabaviš recimo Visa Internet karticu koja se koristi specijalno za tu namenu.
Da li se dugo ceka na pravljenje te kartice, za ovu sam cekao oko 10dana? :(
Da li se dugo ceka na pravljenje te kartice, za ovu sam cekao oko 10dana? :(Rok za dobijanje bilo koje kartice iz poznatijih programa kreditnih / debitnih kartica je oko dve nedelje što znači da ako si trenutnu karticu dobio za desetak dana treab da očekuješ da će u tvojoj banci rok za dobijanje Visa Internet kartice biti isti.
Zvali su me danas iz Banke i rekli su mi da je kartica tek aktivna posle 24 casa, za poslovanje preko interneta. Javicu vam da li je sad proslo sve kako treba. :ciao:
Dzabe Moneybookers mi je blokirao karticu i nece da je odblokira. A proslo je 24h. Da li da obrisem ovaj racun pa da otvorim novi ... posto sam zvao banku i kod njih je aktivna i odblokirana za INTERNET?
Sad ako mi je odblokiraju propasce mi posao. :mad::mad::mad:
Upravo i ja prolazim kroz isto sa Alpha Bank Visom electron, 24 sata moraš da sačekaš od aktiviranja na bankomatu. Meni to niko nije rekao npr.
Ako ti je bitno za posao nadji nekoga ko ima karticu koja radi, batali to što možda neće ni raditi.
A idalje ne znam dal mogu da kupujem nešto u eurima ovom karticom, to cu videti oko pola 10 veceras kad prodje 24 h :)
Što se tiče kreditnih / debitnih kartica i prometa novca sa inostranstvom Banca Intesa je ubedljivo najprofesionalnija banka kod nas tako da ko hoće da izbegne bilo kakve peripetije a ima mogućnost da otvori neophodne račune u lokalnoj ekspozituri te banke moj savet je da to učini.
Ovo nije ni na koji način reklama već isključivo priznanje ljudima koji dobro rade svoj posao a takvih je ovde malo.
@viktors
Nisi lepo ispratio instrukcije koje imaš jasno naznačene u svom MB panelu po kojima pre nego što probaš da koristiš bilo koju karticu za prave transakcije treba da je verifikuješ. Verifikacija je proces putem kojeg se tvoj bankarski račun, koji je vezan za kreditnu karticu koja se verifikuje, zadužuje za neki sitan iznos (par evra) čisto da bi se proverilo da je kartica aktivna i spremna za plaćanje. Novac koji se naplati u toku procesa verifikacije se nakon nekoliko dana vraća nazad na tvoj račun.
Sa sistemom kakav je MB moraš biti veoma oprezan zato što je u pitanju servis koji mora da ispoštuje mali milion odredbi zakona o sprečavanju međunarodnog pranja novca. Sada ti preostaje da pokušaš da problem rešiš kontaktiranjem njihove tehničke podrške da pokušate da rešite problem.
el_corona
9.10.2010, 17:36
@viktors
Kao sto ti holodoc rece moras da prvo izvrsis verifikaciju da bi povezao karticu sa MB racunom. Obrati paznju na iznos koji ce da ti skinu oni jer kada budes vrsio verifikaciju potrebno je da znas tacno u cent/paru koliko ti je skinuo MB jer tu zna da bude peripetija jer banka dodaje svoju proviziju od par centi pa se ljudi pogube... Koristan link za tebe http://www.dobitni.com/sve-o-moneybookersu/otvaranje-moneybookers-naloga-u-srbiji.htm
EDIT:
Nego, da ne znate mozda neki PC shop ili online prodavnicu u srbiji da ima MB kako jedan od nacina placanja?
Pa u verifikaciji je i problem, probao sam 3 puta da verifikujem, i blokada na 24 sata. I sad kad je to isteklo ta kartica mi je jos uvek blokirana, posaljem im mail, da je moja banka aktivirala karticu. A oni meni posalju da moraju da kontaktiraju sada moju banku i da im posaljem dokumente. Posaljem im licnu kartu, pasos, ceo ugovor sa Intesom. A oni mi opet salju isti mail.
Nije mi bitno koliko kosta verifikacija, vec mi treba da prebacim pare da mogu sto pre da ih koristim za taj host.
Ne kontam kako sada da resim problem sa njima, kad im na Email odgovaraju botovi.
Dear Mr. xxxxxxx,
Thank you for contacting us.
Please be kindly advised that in accordance to our records your transactions with the credit card have failed becasue of the restrictions imposed from your bank on transactions with beneficiary Moneybookers. As a result the card is now blocked in our system. In order to be able to reset the tries for your card we need you to contact your bank and ask them to remove the restrictions from such transactions.
Once the latter is performed you are kindly asked to contact us again and inform us about.
Alternatively, you may try either with another card or with a bank transfer. For the latter you need to go to Upload funds > bank transfer > you will see our banking details to which you need to make a bank wire transfer directly from your bank account using as a reference your customer ID (xxxxxxxx). The regular time frame for processing such transactions is 2-5 business days.
To submit your document(s) or/and information, please login to your Moneybookers account and go to > My account > e-mail support > account/security > you have requested information and/or documents from me. Please do not forget to enter your ticket ID available in the subject line of this message.
Thank you in advance for your cooperation.
Sincerely,
Scarlett
The Moneybookers
I sta sad. :S A iz Intese su me zvali i rekli da je sve aktivno i cak su mi objasnili i oko swifta i oko Iban i sve, a sad me MB zeza. :S
Ako obrisem nalog. Hocu li moci da otvorim novi pa da opet ukucam karticu, sad cu verovatno moci da verifikujem??? :(:(:(
nexexcalibur
4.11.2011, 17:49
Dizem temu iz doline mrtvih...
Kako da saznam tacan iznos za verifikaciju na MB, imam intesa internet karticu, preko sms obavestenja sam dobio da je rezervisano 1,84 eura, ali mi nije sistem to prihvatio i zakljucao me za narednih 24h...
Intesa online otpada, jer za to moram da se prijavim i da prodje 24h, a ova verifikacije mi je, recimo hitna...
Highlander
4.11.2011, 20:46
Koliko sam ja razumeo, jedino u banci mogu da ti kažu tačan iznos. Ako možeš da ih pozoveš telefonom i objasniš, ili da ideš lično. Pre nego što odeš, meditiraj ili tako nešto, pripremi se, jer obično nemaju pojma ni šta je Moneybookers, a neće im biti jasno ni zašto ti to treba, pa se čovek samo nervira.
Dizem temu iz doline mrtvih...
Kako da saznam tacan iznos za verifikaciju na MB, imam intesa internet karticu, preko sms obavestenja sam dobio da je rezervisano 1,84 eura, ali mi nije sistem to prihvatio i zakljucao me za narednih 24h...
Intesa online otpada, jer za to moram da se prijavim i da prodje 24h, a ova verifikacije mi je, recimo hitna...Nikako. Kartica koju si pokušao da verifikuješ ti je zaključana za dalje pokušaje verifikacije sve dok ne istekne navedenih 24h. Na njeno otključavanje ne možeš nikako da utičeš. Ovo je jedna od specijalki po kojoj je nekadašnji Moneybookers bio poznat i zbog kojih je dospeo na loš glas. Verovatno su zato i uradili rebranding u Skrill.
Inače usluga ebankinga kod Intesa banke se aktivira u roku od par minuta i odmah nakon aktivacije su ti dostupne sve opcije. Dakle nema nikakvog čekanja od 24h.
nexexcalibur
4.11.2011, 21:33
Evo proslo je 24h, sacekacu pa cu sutra da zovnem da vidim koji je iznos u pitanju...kapiram da ce mi reci, ja cu da ukucam i bice pogresno opet...
Evo proslo je 24h, sacekacu pa cu sutra da zovnem da vidim koji je iznos u pitanju...kapiram da ce mi reci, ja cu da ukucam i bice pogresno opet...
okreni 30 11 160 i pitaj da ti daju tacan iznos koliko ti je MB skinuo u dolarima (ako si kreirao racun na MB u dolarima) ili u valuti nekoj drugoj... i to sto kazu upisi... i mene su za/*/i kad sam otvorio karticu pa sam morao da cekam 24h -.-
okreni 30 11 160 i pitaj da ti daju tacan iznos koliko ti je MB skinuo u dolarima (ako si kreirao racun na MB u dolarima) ili u valuti nekoj drugoj... i to sto kazu upisi... i mene su za/*/i kad sam otvorio karticu pa sam morao da cekam 24h -.-
Nije kriva banka već sistem za verifikaciju moneybookers-a. Na stranici gde se upisuje vrednost zaduženja kartice jasno piše koja valuta se traži a isto tako ta vrednost stoji i u izveštaju kartice tako da greška ne može da bude u iznosu već samo u nefunkcionisanju sistema. Uostalom, imao sam par slučajeva da mi verifikacija prođe iz drugog-trećeg puta sa poptuno istim iznosom koji je unošen i pre toga.
ok :D
ja mislio ovo moje prvo :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.