PDA

Prikaži potpunu verziju : Povezivanje VIDEA.(vhs)DVD-a PLEJERA sa kompjuterom

tvpekar
3.10.2010, 22:07
Molim Vas ako neko zna sta mi sve treba da povezem svoj VHS recorder sa racunarom? Naime radi se o tome da hocu da prebacim neke vhs snimke na PC(CD) pa me interesuje nakoji to nacin da uradim,a da nebude nesta preterano skupo> Cuo sam da mi treba neka VIVO grafika,ali ja nemam pojma i neki kabl za povezivanje vhs-pc i jos mi treba neki softver,pa Vas molim da mi neko to pojasni,ali sto prostije ili da me uputi gde mogu da kupim sve ovo po povoljnoj ceni.Napominjem da nisam ja neki haker koji se raxume u komp,ali se snalazim.HVALA UNAPRED NA POTROSENOM TRUDU

bobanf
3.10.2010, 22:57
Ne znam da li se vise prave vivo kartice.
Sad je bolje uzeti tv tuner karticu pa povezati vhs preko cinceva a ton preko line in ulaza na zvucnu.
Za celu egzibiciju /capture snimka i montazu/ koristim Power director, pristojan amaterski program, lak za koriscenje.
Naravno, ispravno instalirani drajveri uz tv karticu su neophodni.
Uz to, dobar procesor, dovoljno ram-a i dosta prostora na hardu i vozi!
Cela investicija /tv karta/ je par hiljada din, mislim da ima u svakoj pc prodavnici.

tvpekar
3.10.2010, 23:26
Hvala na odgovoru
Pozdrav

C64freak
5.10.2010, 20:04
Sve sto ti treba je bilo kakva TV kartica i naravno video :)
Video povezesh na antenski ulaz TV kartice,nadjesh sliku preko njenog programa <podesish rezoluciju i ostale stvari> i pichi :)

oluja
5.10.2010, 21:01
Molim Vas ako neko zna sta mi sve treba da povezem svoj VHS recorder sa racunarom? Naime radi se o tome da hocu da prebacim neke vhs snimke na PC(CD) pa me interesuje nakoji to nacin da uradim,a da nebude nesta preterano skupo> Cuo sam da mi treba neka VIVO grafika,ali ja nemam pojma i neki kabl za povezivanje vhs-pc i jos mi treba neki softver,pa Vas molim da mi neko to pojasni,ali sto prostije ili da me uputi gde mogu da kupim sve ovo po povoljnoj ceni.Napominjem da nisam ja neki haker koji se raxume u komp,ali se snalazim.HVALA UNAPRED NA POTROSENOM TRUDU

Postoji tema http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=6216 :ciao: