PDA

Prikaži potpunu verziju : Vatrena strast!

Master_Touch
28.9.2010, 21:43
Da bi covek ziveo pun zivot mora za necim da ima vatrenu strast. Predpostavljam da je vecini ovde racunar. Zasto vas privlaci racunar, kada ste ga zavoleli, kako,...? Sem racunara za cim jos gajite strast (sem ribizli, naravno:D)?

Sass Drake
28.9.2010, 21:59
Čisto sumnjam da će ti ovdje neko pričati o njihovim ljepšim polovinama:dzavo:, a što se tiče kompjutera, možda je razlog jedno anime ostvarenje koje je dobilo užasnu srbijansku sinhronizaciju:kreza: (u Bosni je prikazivana originalna japanska verzija sa srpskim sabtitlovima:a_bleh:), a možda i nije. Iskreno rečeno, nisam siguran. Prva stvar koja me je na kompjuteru privukla je bio Red Alert 2 i Heroes of Might and Magic III.

doctor
28.9.2010, 22:01
Programiranje, kreiranje bilo kakvog sadržaja u digitalnom obliku... Elektrotehnika, računari... Ne znam zašto, al' meni i lemljenje razlemljene LED predstavlja zadovoljstvo :D

Pored toga i basket :)

Trubac
28.9.2010, 23:13
Da bi covek ziveo pun zivot mora za necim da ima vatrenu strast. Predpostavljam da je vecini ovde racunar. Zasto vas privlaci racunar, kada ste ga zavoleli, kako,...? Sem racunara za cim jos gajite strast (sem ribizli, naravno:D)?

Da, mora imati vatrenu strast i veliki izduvni ventil. Nekome je strast komp nekome je izduvni ventil /meni i poznajem jos gomile ljudi tog tipa./

Meni je ogroman izduvni ventil. Zavoleo sam ga jer je kompletno glup i jer uradi tacno ono sto mu kazes. Mozes proveriti, ali kad coveku uradis tacno ono sto kaze - bukvalno, najcesce ces ga iznevirati. Dok ce kompjuter iznervirati tebe, sto je meni izvor neverovatnog smeha i veselja. :rofl:
Npr. Ja vozim za BG i pricam sa drugom, a on zuri, i u toku razgovora on kaze stani bre cekaj. I ja stao i ugasio kola i cekam. Pozeleneo je od besa, a samo sam uradio ono sto je rekao - bukvalno. :dzavo::dedica: Ja to uradim ponekad, kompjuter to uradi UVEK !

Master_Touch
28.9.2010, 23:39
@Trubac zvucis kao da ti je potreban odmor i to zesci :D.

=FI=Ghost
29.9.2010, 0:07
Da bi covek ziveo pun zivot mora za necim da ima vatrenu strast.

To nije tačno.

Predpostavljam da je vecini ovde racunar. Zasto vas privlaci racunar, kada ste ga zavoleli, kako,...?

Bilo je to 1993. ili 1994. godine, kao malo dete tata me odveo kod jednog prijatelja koji je imao Amigu 500 i igrao neke komandose ili tako nešto (još uvek se sećam otprilike kako je igra izgledala). Zatim je kupio tu Amigu 500 od njega i za mene je ljubav prema kompjuterima otpočela.

Zoranb007
29.9.2010, 0:46
Pocelo je kao potreba, i vremenom preslo u naviku, ali jos uvek nije ovisnost a daleko da je ljubav, skupljam olovke i roze salvete ccc:kreza:

Kisr
29.9.2010, 1:12
Sem racunara za cim jos gajite strast (sem ribizli, naravno:D)?
Neću ništa reći na tu temu, umesto toga evo linka:
http://www.youtube.com/watch?v=Fa2EEszHDJw :paranoia:

NjegovaWisost
29.9.2010, 4:08
@Trubac zvucis kao da ti je potreban odmor i to zesci :D.

:aplauz: Zašto ovde nema zahvalnica? Otišao sam na tvoj profil i dao istu na poslednju porku gdje može da se daje xD

Srlandand
29.9.2010, 13:01

Pa, u pitanju je taj njegov hladan dodir, jednostavno izludim od uzbudjenja.

Kompjuteri u mom slucaju nemaju veze sa strascu, koristim ih kao posrednika izmedju sebe i beskonacnog sveta piraterije. :D

Kad smo kod strasti, tu bih mogao da stavim crtanje, i, sta znam, bleje s prjateljima, ako to uopste mogu da ubrojim.

JohnnyNT
9.10.2010, 22:01
Iz naslova teme pomisih da su počeli da objvaljuju erotske ili ljubavne priče na forumu :kreza: Sačuvaj me bože :D

Zasto vas privlaci racunar, kada ste ga zavoleli, kako,...? Sem racunara za cim jos gajite strast (sem ribizli, naravno:D)?

priwlachi me jel m0gu ce000 dan da bwejim sa m0j1m drugar1ma na fejsu i lajkujem njihowe slichiche i da widim shta oni radeee to je tako c00l xD

A sad ozbiljno, recimo da kada radim nešto na kompjuteru, ide mnogo lakše nego kada radim nešto drugo (verovatno jer sam smotan :D).Mogu da uradim undo bilo čega i da popravim bilo šta, a ako nešto baš zabrljam tu je reinstal sistema i vozi dalje :D
Naravno ima tu i više opcija zaradjivanja neke love sa strane, a komp mi je na neki način i stvaralački alat (ne, nisam neki umetnik ili tako nešto, ali probao sam da radim sve živo na računaru :D ).
Gajim strast i prema pirateriji :dzavo:

Osim računara gajim strast i prema određenim vrstama alkohola, nezdravoj hrani, devojkama i raznim vrstama muzike :to_care:

+ prija kad mogu da se napravim pametan i urnišem neke drugare kad izvale glupost vezanu za računare :dzavo:

doctor
11.10.2010, 14:25
+ prija kad mogu da se napravim pametan i urnišem neke drugare kad izvale glupost vezanu za računare :dzavo:

+1 here :dzavo:

DAKINS
11.10.2010, 15:21
Volim da stalno ucim nesto novo zato volim kompjutere i sve sto ide sa njima .
Uvek nesto novo naucim i nikad mi nije dosadno uz elektroniku uvek na bar jednom od tri racunara neki sitan bag zelim instaliram nesto itd :D
Kompjuteri mi jos sluzi za igrice koje volim da igram povremeno i naravno za fakultet .
Uz sve to gledam da ne preteram bavim se zato plivanjem i drustvenim aktivnostima ali uspem da provedem jedno bar 5 sati na racunaru svaki dan :D

federer
17.10.2010, 10:58
Vi mislite ,ovo forum Sveta kompjutera, pa su ovdje sve degenerici i noliferi koji su čitav dan za kompjuterom i totalni zavisnici? Ili Vlada Srbije sprovodi anketu? Murš bolan...Elem, kompjuter mi je više kao prevozno sredstvo,radi piraterije..Inače pored toga, imam strast prema rock muzici, što mi još više kvari image.(zavisnik, vidi sad i satanista)

todos
18.10.2010, 14:13
Kompjuteri mi trenutno služe za ubijanje vremena, traženje novih informacija. Vrlo često koristim prevodioca. Jednu plovinu vremena provedenih na forumima je ovde a druga na još pet, šest iz raznih oblasti. Ne smatram da je to neka strast. Imam nekoliko hobija ali sve to služi za ubijanje vremena.

Master_Touch
19.10.2010, 23:59
Kompjuteri mi trenutno služe za ubijanje vremena, traženje novih informacija. Vrlo često koristim prevodioca. Jednu plovinu vremena provedenih na forumima je ovde a druga na još pet, šest iz raznih oblasti. Ne smatram da je to neka strast. Imam nekoliko hobija ali sve to služi za ubijanje vremena.

Pitanje nije da li ti je racunar strast, vec sta ti je strast pa ne moras da se pravdas ni ti ni buduci ako nije i zasto nije... Niko i nije predpostavio da ti je racunar strast... ako jedan skoci u bunar da li ce te i vi...

LoneWolf
20.10.2010, 12:39

"Jbg, život je to, mora čovjek na nešto da se loži" :D

Šalu na stranu, "vatrena strast" za kompjuterima spada u (psiho)patologiju jer ni na šta se ne treba "ložiti" previše a POGOTOVO NE na hardware ;)

Postoje hobiji, sporedne aktivnosti, profesionalna djelatnost i slično, ali ako bi mi neko rekao da ima "vatrenu strast" za kompjuterima poslao bih ga na hitan pregled i prepoznavanje sličica napravljenih crnim tušem kod čika-psihologa :icon_stud

Kompjuteri su moj hobi i dio svakodnevice jer se bavim audio-video produkcijom, prosvjetom i multimedijom u globalu, a što se tiče strasti - bavim se svojom suprugom :love:

Kompjutere sam zavolio kad sam dobio priliku da putem njih zaradim novac koji mi je u nekoliko životnih situacija "spasio glavu" i eto me dan-danas sa istim stavom : kompjuter je dobar sluga, ali loš "gospodar".

Vrijeme na njemu treba provoditi korisno, odmjereno i umjereno.

Možda sam otišao previše "u širinu" al' eto :ciao:

unique93
20.10.2010, 13:44
moja najveca strast su graffiti... :D

Willy
20.10.2010, 17:01
Moja najveca strast su zene i zacini...

Komp sluzi kada toga svega nema :)

Levčanin
17.11.2010, 18:43
zene...

Luka.
18.11.2010, 0:44
Kompovi i basket... nema dalje.. :)

todos
18.11.2010, 18:51
moja najveca strast su graffiti... :D

Štetočina!!!

Stef
18.11.2010, 23:25
Kompovi i basket... nema dalje.. :)

takodje

Master_Touch
19.11.2010, 1:31
Master_Touch kaže:
Da bi covek ziveo pun zivot mora za necim da ima vatrenu strast.

To nije tačno.

Zasto smatras da to nije tacno? Opsta kultura je ako nekome kazes da nije u pravu kazes mu i zasto.

Geronimo
19.11.2010, 16:10
Meni, a verujem i vecini ljudi koji dosta bleje za kompom, komp sam po sebi nije strast, nego "prozor" do informacija i jeftine zabave koja je tu da popuni vreme. Nesto kao knjiga.
Da imam vise para kao sto nemam, verovatno bih dosta manje vremena provodio za kompom, nego bih se zabavljao na neki drugi nacin za koji sada nemam para. I dalje bih verovatno koristio internet zbog informacija, i ponekad odigrao neku igricu.
Daleko od toga da mi je kompjuter sam po sebi strast. Mozda dok sam bio klinac od 14 godina pa sam bio u fazonu VAUU KOMP VIDI GRAFIKU NA OVOJ IGRICI!!!

Levčanin
23.11.2010, 20:25
Meni, a verujem i vecini ljudi koji dosta bleje za kompom, komp sam po sebi nije strast, nego "prozor" do informacija i jeftine zabave koja je tu da popuni vreme. Nesto kao knjiga.
Da imam vise para kao sto nemam, verovatno bih dosta manje vremena provodio za kompom, nego bih se zabavljao na neki drugi nacin za koji sada nemam para. I dalje bih verovatno koristio internet zbog informacija, i ponekad odigrao neku igricu.
Daleko od toga da mi je kompjuter sam po sebi strast. Mozda dok sam bio klinac od 14 godina pa sam bio u fazonu VAUU KOMP VIDI GRAFIKU NA OVOJ IGRICI!!!

PODRZAVAM ! dobar post

dzonihsv
23.11.2010, 21:16
Uz IT, fotografija i biciklizam. Ovo poslednje dvoje obično uparim i bude mi sve potaman. :)