Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : ADSL-Telekom

Boris Zegarac
5.7.2006, 15:31
Da li je neko procitao u SK o dobijanju ADSL-a od Telekom Srbije. Da li ce to biti ili je samo poigravanje. Da li je neko od vas popunio formular. Ja sam popunio i jos nikakav odgovor nisam dobio. :n-cc2:

Milos_SD
5.7.2006, 19:02
Odgovor ce biti poslat u toku leta... Sto znaci da ima jos vremena (verovatno negde u avgustu).

Ja sam im direktno poslao mail na info@telekom.yu sa pitanjem da li ce biti ovde u Smederevu. I odgovorili su mi da ce biti u oktobru. A ponudu jos nisam dobio. Mislim da nije poigravanje... ipak su mi isto to rekli i kada sam pozvao 9813. :D

Boris Zegarac
6.7.2006, 12:18
I ja sam im danas posla na taj mail. Videcu sta ce mi odgovoriti.

todos
6.7.2006, 16:39
Odgovor ce biti poslat u toku leta... Sto znaci da ima jos vremena (verovatno negde u avgustu).

Ja sam im direktno poslao mail na info@telekom.yu sa pitanjem da li ce biti ovde u Smederevu. I odgovorili su mi da ce biti u oktobru. A ponudu jos nisam dobio. Mislim da nije poigravanje... ipak su mi isto to rekli i kada sam pozvao 9813. :D
Takodje sam se prikljucio ovoj vrsti apela i molbe da nas udostoje ADSL-a.Mislim da bi neka vrsta pritiska pomogla da se konacno trgnu i vide nas sa periferija velikih gradova.

K'R' HooD
11.7.2006, 5:28
Meni rekli da popunim formular, pa ce da me obaveste kad ce moci....

HacKing
15.7.2006, 1:52
Ja sam popunio formular odavno. Ne secam se kod kog provajdera.:mad:

Milos_SD
15.7.2006, 4:06
Ja sam popunio formular odavno. Ne secam se kod kog provajdera.:mad:

Formular na sajtu Telekoma...

http://www.telekom.nadlanu.com/ADSL/adsl.aspx?ac=solo&br=4