Prikaži potpunu verziju : Kupoprodaja SK casopisa
Ovde mozete ostavljati molbe za razne brojeve Sk casopisa koji vam nedostaju da bi ste popunili kolekciju,mozete ih prodavati,kupovati,menjati i raditi sta god zelite sa njima...
Ne ostavljajte brojeve mobilnog i email adrese zato sto ce nam zatvoriti temu...
Meni treba SK 06/2006,da nije pocepan i da nije KUPUS...
U nadi da cemo lepo saradjivati Pozdravljam vas.
VladarTame
5.7.2006, 10:28
Znam da nije vezano za temu koju si postavio i ja se izvinjavam sto ovo pitam ali da li casopis SK dolazi u Bosnu i Hercegovinu ja nisam imao priliku da vidim ni jedan primjerak ako moze neko da mi da tu informaciju bio bi mu zahvalan.:n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja:
Znam da nije vezano za temu koju si postavio i ja se izvinjavam sto ovo pitam ali da li casopis SK dolazi u Bosnu i Hercegovinu ja nisam imao priliku da vidim ni jedan primjerak ako moze neko da mi da tu informaciju bio bi mu zahvalan.:n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja:
Iskreno,ne znam:confused: ali mislim da mozes da se pretplatis na Sk za inostranstvo...
VladarTame
5.7.2006, 10:37
I ja mislim da mogu ali me samo zanimalo da li dolazi u BiH onako informativno da znam da uzmem kada koji jer u BiH ima nekoliko casopisa koje mogu kupiti a Sk nigdje ( necu nabrojati imena casopisa da ne bi bilo da ih reklamiram da me ban ne bi slozio :D )....
U Prijedoru ga ima, a pošto je prijedor najveća selendra u BiH, vjerujem da ga ima i u drugim gradovima.
VladarTame
5.7.2006, 10:56
Jarane u Visokom nema ja znam nisam ga vidio nikada ali ako ima u Prijedoru onda ce vjerovatno ubrzo doci i u Visoko...
I ja mislim da mogu ali me samo zanimalo da li dolazi u BiH onako informativno da znam da uzmem kada koji jer u BiH ima nekoliko casopisa koje mogu kupiti a Sk nigdje
Da, "Svet kompjutera" se isporučuje redovno i u BiH. Nemam sveže podatke, ali je tiraž koji ide u BiH oko 2000 primeraka (sada je možda i veći). Isporučuje se u sve veće gradove. Ako želiš da sigurno obezbediš sebi primerak, možeš se i pretplatiti. To ide kao pretplata za inostranstvo, a sve podatke imaš na stranici www.sk.co.yu/info/sk-pretplata.html (http://www.sk.co.yu/info/sk-pretplata.html)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.