Prikaži potpunu verziju : umrezavanje 3 racunara na net
Imam dva stana jedan na petom i jedan na cetvrtom spratu.na petom je jedan racunar, a na cetvrtom su 2 racunara.E sad na petom su modem i ruter i idu dva kabla za internet-jedan za ovaj na petom i jedan za jedan racunar na cetvrtom.Pa mene zanjima da li neko zna kako da imam net i na ovom trecem racunaru?
jel moguce ovaj kabl sto ide na cetvrti sprat podeliti na dva racunara pomocu svica?
Nadam se da ste me razumeli :)
Pozz
Imam dva stana jedan na petom i jedan na cetvrtom spratu.na petom je jedan racunar, a na cetvrtom su 2 racunara.E sad na petom su modem i ruter i idu dva kabla za internet-jedan za ovaj na petom i jedan za jedan racunar na cetvrtom.Pa mene zanjima da li neko zna kako da imam net i na ovom trecem racunaru?
jel moguce ovaj kabl sto ide na cetvrti sprat podeliti na dva racunara pomocu svica?
Nadam se da ste me razumeli :)
Pozz
Da moguće je, i najjednostavnije u tvom slčaju, kupi jedan svič u njega ubodi taj kabli i onda još 2 kabala u taj svič za oba kompa na tom spratu.
Ok.Samo da li ce se konekcija onda deliti po pola?
Ti ruteri koji se dobijaju od provajdera nisu u stanju da dele internet na "ravne časti". Ruter deli internet po sistemu ko povuče više.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.