Djuka
1.9.2010, 0:39
Upravo sam na tetkinom malo starijem kompu instalirao SP2, jer drugacije nisam mogao da instaliram softver za Logitech kamericu koju je skoro nabavila. Pre toga imala je instaliran Win XP SP1. Nakon toga, rez mi se resetovala na 800x600 i ne dozvoljava mi da je promenim. Konkretno imam 4 opcije za rezoluciju, pored navedene imam jos ponudjene i 1024X768, 1280X1024 I 1600X1200, ali kada pokusam da promenim ekran mi se za trenutak zatamni i dobijem poruku:
Not optimum mode
Recommended mode:
1280x1024 60 Hz
ali iako podesavam tu trazenu rez, uvek mi se vrati na ovih pocetnih 800x600. Ne znam da li je mozda problem u ovih 60 Hz, posto ne vidim opciju da i to podesavam. Na monitoru nigde ne vidim konkretnu oznaku, znam samo da je Samsung TFT Syncmaster 15", Sto se tice samog kompa, Celeron 2 GHz, 256 Mb Ram, ne vidim koja je graficka, ali mislim da je integrisana na ploci ASUS P4SP-MX.
Ne znam da li je ovo dovoljno infomacija, ali se nadam da ce neko moci da mi pomogne. Hvala unapred.
Not optimum mode
Recommended mode:
1280x1024 60 Hz
ali iako podesavam tu trazenu rez, uvek mi se vrati na ovih pocetnih 800x600. Ne znam da li je mozda problem u ovih 60 Hz, posto ne vidim opciju da i to podesavam. Na monitoru nigde ne vidim konkretnu oznaku, znam samo da je Samsung TFT Syncmaster 15", Sto se tice samog kompa, Celeron 2 GHz, 256 Mb Ram, ne vidim koja je graficka, ali mislim da je integrisana na ploci ASUS P4SP-MX.
Ne znam da li je ovo dovoljno infomacija, ali se nadam da ce neko moci da mi pomogne. Hvala unapred.