Prikaži potpunu verziju : Intel extreme graphic 2
I like games
28.8.2010, 18:58
Intel(R) extreme graphic 2 je moja grafika(nazalost:()
Koje bi ja igre mogao da igram na njoj osim wolfenstein return to castle(nju sam uspeo da pokrenem)???:confused:
U pitanju je toliko zaostala integrisana grafika (cak i za vreme kad je izasla), da je stvarno tesko pogoditi sta moze da radi na njoj.
Kad smo već počeli sa tim "matorim integrisanim grafikama" ovaj moj Omnibook ima ATi Mobility Rage sa 8MB memorije (podržava D3D i OGL), ali na njoj čak i Half-Life radi dooosta loše... Inače, ne koristim ga za igranje uopšte, samo sam radoznalosti radi pre 10-ak dana instalirao HL da vidim kako će da ga "goni" i igra radi dosta loše (oko 15-20 FPS), čak radi malo bolje i u software modu (+2-3 FPS)... Je l' stvarno toliko loša grafička? :D
Nisam ni očekivao ništa posebno, al' sam mislio da će barem HL da ide sa 30+ FPS...
Ja sam sa matorim M6 mobility radeonom (iz mog hp omnibooka :D, isto 8MB vrama) mogao da igram Space Rangers 2. I to cak planetarne bitke (jedva na 800x600 low, mada je malo slika bagovala). Pokretao je i counter strike u 640x480 (ne secam se frejmrejta). I Homeworld u nekoj nizoj rezoluciji (znam da je zestoko seckao u 1280x1024). 2D igre su radile super. ;)
Mada... za to vreme to je bila neintegrisana grafa za lapop, daleke 2001.
Mislim da je Extreme Graphics 2 u tom negde rangu, po performansama. Obe karte imaju veoma slican skor u 3dMark01 (mada treba uzeti u obzir da je bio u pitanju test EG2 verzija za notebook, mozda je onaj na desktop maticnim brzi). Sa druge strane, M6 ima vertex shadere, dok EG2 nema. :D
P.S.
Sve u svemu, igre pre 2000 su sigurna stvar, a one kasnije (do 2005) kako koja.
I like games
28.8.2010, 20:07
Bez problema mogu da igram CS 1.6,CS Condidion Zaro,Cs Source gadno secka i ovaj wolfenstein mogu.Ali Mafia-u 1 na niskoj rezoluciji secka.
Dobro da uopste pokrece Source :D.
Ma igraj sta moze i uzivaj.
Probaj: Diablo 1/2, Baldurs Gate 1/2, Torment, Arcanum, Icewind Dale 1/2, Age of Kings, Mech Commander 2, Civilisation 3, SW: Galactic Battlegrounds, MDK2, Commandos 1/2, ST: Away Team, Tomb Raider 3/4, Heavy Metal Fakk2, R6. Rogue Spear, Duke NUkem: Manhatten project, Thief 1/2, Insane, Soldier of Fortune, UEFA Manager 2000, Railroad Tycoon 2, Real Myst, SW: Rogue Squadron 3D, Hitman, Motocross Madness 1/2, Midtown madness 1/2, Tropico, Sanitarium, NFS 4 (High Stakes)/5 (Porsche Unleashed), Escape from Monkey Island, Nocturne, System Shock 2, Descent: Freespace, Descent 3, Soul reaver, CM 00/01, NBA Live 2000/2001, NBA Inside Drive 2000, Deus Ex, Populous the Beginning, Summoner, ... jbg, zavisi šta voliš. I na slabijim mašinama se može svašta igrati i uživati, sve zavisi šta voliš ;)
NIDZA bOj
28.8.2010, 22:16
Pa i nfs hot pursuit 2 probaj ! Ipak je to stara graficka karta.
NjegovaWisost
12.9.2010, 7:57
Stronghold možda...
Probaj i revolt
Sass Drake
12.9.2010, 16:49
Ne zaboravite neprevaziđeni Heroes of Might and Magic II i III.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.