Prikaži potpunu verziju : Gun Girl 2
Nash Knight
25.8.2010, 20:46
Ako citate Svet Kompjutera onda ste kao ja vec procitali sve o ovoj fantasticnoj igri, a ako ne evo nekoliko podataka:
U pitanju je old school sidescrolling platformska igra sa blagim elementima avanture. Najvise podseca na meshavinu Cave Story i Dangerous Dave ili originalnog Duke Nukema (na koga se glavni lik i poziva u jednom momentu :)). Vodeci GunGirl ili Gun Dude-a cilj vam je da spasite svet od zombi apokalipse tamaneci iste raznovrsnim oruzjem i reshavanjem raznolikih zadataka koje vam zadaju NPCevi. Igra je zabavna i raznovrsna, treba nabavljati novo oruzje, nadogradjivati ga, skupljati razlicite predmete na skrivenim mestima. U isto vreme je krvava i duhovita, stalno cete nailaziti na reference na popularne zombi filmove i video igre (npr. treba spasiti svestenika koji se zove Romero :)).
Grafika je solidna, pozadine i efekti su odlicni dok su sprajtovi narucito glavnih likova dosta loshiji. Verovatno najjacha tachka igre pored igrivosti i zaraznosti je fenomenalna muzika koja przi i razbija, cak mogu reci da je ovo jedna od igara sa najboljom muzikom koju sam chuo.
Igra se moze besplatno i u fullu skinuti sa ovog sajta
http://www.gungirl2.com/
Ok gde se nalazi ta pustinja sa tim likom sto ima super kul oruzje ? Ubih se ne mogu naci :D
Nash Knight
27.8.2010, 23:06
To je jako za*ebano za naci, moras da obavis milion podkvestova da bi nabavio to oruzje. Ali vredi, to je najbolje oruzje u igri. A pustinja je u pustinji jelte :D, moras da ides metroom i kad stignes izadjes iz baze i samo cepas desno.
A jel sam spomenuo da je igra nelinearna? O da!
Uf metro jos nije otvoren, nemam pojma gde da idem sad :D pobio u crkvi, crkva odletela. A sad nemam pojmaaaa :kreza:
Nash Knight
28.8.2010, 0:11
Moras da pokrenes metro. E sad, ne secam se gde to beshe, ali chini mi se da nije teshko da se nadje
Pokreno :D I jeste tesko :rofl: Nego onaj stalno prica o nekom policajcu sa zapaljivom sacmarom ? jel moze to odma ili opet moram pobijem milion njih ? :kreza:
Edit: otkljucan metro, pokupio ono cudo sto prolazi kroz njih al sad stvarnoooo nemam pojma gde dalje :D
Nash Knight
28.8.2010, 13:32
Ja nisam nigde video da neko pominje policajca i zapaljivu sachmaru :confused:
Ne znam na koje chudo mislish. Za ono najjache oruzje ti treba prototip koji ti da nauchnikov brat u pustinji u zamenu za aparat za picu koji je levo od grada skroz u onoj kuci, flux capacitator ili tako nesto koji se jednostavno kupuje u radnji i antimatter cube koja je u koferu u paklu desno od baze u pustinji (uh al sam ti objasnio :))
Sto se tiche gde dalje, pa samo prati main queast uputstva, ja sad treba da idem u mochvaru (swamp, da bi otisao tamo treba ti karta koja je skrivena u policijskoj stanici, da bi dosao do nje treba ti rukavica za hvatanje i/ili dupli skok) ali jos nisam otishao, kochim se sa questom koji mi je dao Ash i koji je tezak u majchinu.
U policijsko stanici dole levo skroz stanes u cosak i propadnes dole kad ubijes onog sto baca sekire i tu pokupis taj upgrade za pumpaju i puca na desni klik kao bombe to je to :D
E sad mi kaze da idem kod brata mu koji je na hladnom mestu ? WTF A drugi naravno da mu nadjem brata u pustinji i da ne spominjem maria koji oce da ga prevedem preko ulice :kreza:
Nash Knight
28.8.2010, 19:23
E sad ne znam kakvo crno hladno mesto, dotle sigurno nisam dosao, ili si nesto pogresno procitao? Da nije rekao vruce mesto (to je pakao sa teksturom lave)?
A Mario hoce da mu doneses cvet, a cvet je tu odmah blizu, samo ti treba double jump. Doduse ne znam sta da radim sa onom kockom koju mi posle da.
Igra je komplikovanija nego sto se chini, sve imam utisak da cu da se pogubim.
Lele kolko je vas poskidalo igru,a niko se ne seti da da choveku zahvalnicu,ccc
Cuj samo, gde je taj double jump ? :D
Edit evo ti hladnoca :P
http://i33.tinypic.com/2jb7jgh.png
Nash Knight
28.8.2010, 20:06
Double jump dobijes obukom od likova u pustinji. Ovo za power up Icicle guna sad prvi put vidim. Ti si skroz drugacije igrao nego ja, ja npr uopste nemam ovo peto oruzje, ali zato imam shesto.
ahahha brate kako da dodjem do te pustinjeeee :kreza:
Nash Knight
28.8.2010, 20:22
Pa metroom! Kad ukljucis metro, udjes dole, i na mapi podesis Desert station, udjes i vozis se.
Pazi sad :kreza:
http://i35.tinypic.com/2uicf95.png
Nash Knight
29.8.2010, 2:03
Treba ti mapa do pustinje. Nalazi se ili u policijskom stanici ili u bolnici (ili shta bese ona prva zgrada u koju mozes da udjes), samo pretrazi malo.
Prva je policijska stanica, pretrazio sam je uzduz i popreko 1000x druga je ona bela sto se na krovu penjes i nju isto. Pocela je da me nervira igrica ne vidim kako da lje :D:kreza:
Nash Knight
29.8.2010, 12:17
Uvek mozes da pitas Google za pomoc (http://www.youtube.com/watch?v=A_qxH-_FuNM) kad se zaglavis
Ok, znaci nikad mi na pamet ne bi palo da pogledam tu kutiju :kreza::rofl: tnx ;)
SaT|WarLord
29.8.2010, 22:10
Probao sam igru skoro,ali sam posle nekog vremena prestao,dosadilo mi.Inace igra je odlicna.
Nash Knight
29.8.2010, 23:30
Nashao sam "cold place", samo ides desno od pochetne lokacije i tu iskoristish kocku koju ti je dao Mario i onda mozes da predjes. Igra je odlichna, zasluzuje da joj das sportsku shansu, mada ume da bude malo konfuzna i teshka pri kraju.
I ja sam jos danas :D Skupio sva oruzja itd :D Samo sto ono najbolje i nije tako dobro po meni :) jedino sto kroz zidove prolazi :dedica:
Nash Knight
30.8.2010, 12:51
Ali jeste, zato shto puca i unazad! Roshtiljash neprijatelje ispred tebe i ubijash i one iza! Btw bez tog oruzja ne znam kako bi ubio onu kraljicu-demona kod onih runa.
Kako ubiti onoga "crva" koji izbija sa plafona i baca kosti na tebe, na mjestu gdje treba da uključiš napajanje podzemnoj željeznici - ako imaš samo pištolj, sačmaru i onaj ice gun ? Izgleda mi da ga iz skoka ne mogu pogoditi ničim, osim sačmarom, ali je 80 metaka premalo :(
Dodatak : Problem je u mojoj tastaturi :( Prestala je da reaguje na pritisak na tri pritiska odjednom - zapravo, reaguje na pritisak na prva dva od tih tastera - a ja sam mislio da je igra prosto takva. Sa drugom tastaturom, skokovima u stranu, brzim okretom i napucavanjem "ubio sam ga ko zeca "
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.